Ο Σενεγαλέζος μπρατσαρας μου γαμουσε την κοπέλα (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 20-03-2020

Προηγούμενο μέρος: Ο Σενεγαλέζος μπρατσαρας μου γαμουσε την κοπέλα

Η κοπέλα μου ήταν ξεκάθαρη. Είτε θα υπηρετούσα αυτή και το Σενεγαλέζο γαμιά της είτε θα χωρίζαμε. Δεν είχα άλλη επιλογή! Κάθε μέρα θα έπρεπε να ήμουν στις 23:00 στο μαγαζί της το οποίο έκλεινε για τους πελάτες στις 20:00.

Η ώρα πήγε 23:00 . Πήγα λοιπόν κι εγώ στο μαγαζί. Ο ψωλαράς ήταν ήδη εκεί κι η γυναίκα μου του περιποιούνταν την ψωλή. Μια ψωλή αρκετά πάνω από 20 πόντους και χοντρή, καμία σχέση με την 15ποντη δική μου.

Μόλις έφτασα η κοπέλα μου αφού άρχισε τα γέλια περιφρόνησης παρέα με το γαμιά της. Μου απηύθυνε το λόγο.

- Καλέ μου έλα στα γόνατα και προετοίμασε την ψωλή που θα με γαμήσει. Γι' αυτό κάνεις μόνο. Να υπηρετείς το γαμιά μου.

Χωρίς πολλά-πολλά έκατσα στα γόνατα και η κοπέλα μου με τάισε την ψωλή του γαμιά της. Τα προσπερματικά υγρά του μυώδους νέγρου είχαν κατακλύσει το στόμα μου. Η κοπέλα μου είδε το πουτσάκι μου που είχε καυλώσει και γελούσε μαζί με το μαύρο της, τον οποίο αποκαλούσε μωρό μου και αγάπη μου. Ο κωλαράς με σπαστά ελληνικά με αποκαλούσε τσούλα και πουτάνα και ρώταγε αν μου αρέσει να μας γαμάει και τους δύο.

Τότε έκανα το λάθος και είπα ότι εμένα δε με γαμάει. Με γύρισε με τη μία και με την παρότρυνση και της κοπέλας μου που δε σταματούσε να τον φιλάει παθιασμένα και μπήκε χωρίς καμία προειδοποίηση και προετοιμασία μέσα μου.

Ήμουν ημιλυπόθυμος. Ένιωσα τον κώλο μου να ανοίγει στα δύο. Με ξέσκιζε ενώ η κοπέλα μου έριχνε σφαλιάρες και μου έλεγε ότι αυτά τα παθαίνω επειδή θύμωσα το γαμιά της.

Μετά από λίγο έντονο σφυροκόπημα που με άφησε ξαπλωμένο μπρούμυτα αποκαμωμένο και ξεσκισμένο, βγήκε. Άρχισε να παίρνει το μουνάκι της κοπέλας μου η οποία βογκούσε. Μετά από λίγο η κοπέλα μου έχυσε με έντονα βογκητά και βγήκε κι αυτός.

Ήρθε από πάνω μου ενώ ήμουν ακόμα ξαπλωμένος και φωνάζοντας μου ότι αυτός είναι ο άντρας, με έχυσε στην πλάτη. Η κοπέλα μου μάζεψε με τα δάχτυλα της τα χύσια του και μου τα τάισε. Με έβαλε να της δείξω ότι τα έχω καταπιεί όλα. Το έκανα.

Ο εξευτελισμός μου δεν είχε τελειώσει. Αφού κάτι μουρμούρισαν μεταξύ τους ήρθαν κι οι δύο από πάνω μου και με κατούρησαν ενώ φιλιόντουσαν μεταξύ τους και γελούσαν.

Τίποτα όμως δεν είχε τελειώσει. Υπήρξαν πολλές επόμενες φορές. Οι συμπατριώτες άλλωστε του γαμιά δεν είχαν μπει ακόμα στο παιχνίδι.
Copyright protected OW ref: 175217