Ο Σενεγαλέζος μπρατσαράς μου γαμούσε την κοπέλα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 26-02-2020
Η κοπέλα μου έχει ένα καφέ σε μια μικρή επαρχιακή πόλη. Κάποιους μήνες του χρόνου έρχονται στην πόλη εργάτες για τις ελιές. Μεταξύ άλλων και από τη Σενεγάλη.

Μια μέρα κι ενώ ήμουν στο μαγαζί ήρθε μια παρέα Σενεγαλέζων. Ο ένας ήταν πολύ μυώδης και εμφανίσιμος. Η κοπέλα μου τους πήρε παραγγελία και είδα πολλά γελάκια. Όταν ήρθε ξανά κοντά μου τη ρώτησα τι συνέβη. Μου είπε ότι της είπε στα γαλλικά πόσο όμορφη είναι κι αυτή απλά χαμογέλασε.

Ήρθαν μετά κάτι φίλοι μας, έκατσα μαζί τους και παρά τη ζήλια μου ξέχασα το περιστατικό. Εκεί που τα πίναμε γύρισα να μιλήσω στην κοπέλα μου αλλά δεν την είδα πουθενά. Κοίταξα γύρω πουθενά.

Στην παρέα των Σενεγαλέζων έλειπε ο πιο μυώδης. Μου μπήκαν ψίλοι στ' αυτιά.

Πήγα μετά από λίγο στην τουαλέτα. Ακούγονταν βογκητά. Άνοιξα την πόρτα, δεν ήταν κλειδωμένη. Ήταν η κοπέλα μου με τον Σενεγαλέζο μπρατσαρά. Τη γαμούσε με την τεράστια πούτσα του. Έπαθα σοκ.

Η κοπέλα μου μου ζητούσε ανάμεσα στα βογκητά να την αφήσω να γαμηθεί και μου έλεγε πόσο τέλειος γαμιάς είναι.

Μετά από λίγο έβγαλε την τεράστια ψωλή του από τη μουνάρα της κοπέλας μου κι αυτή έκατσε στα γόνατα. Είχα σαστίσει. Άνοιξε το στόμα της και η ψωλάρα του έχυσε στο στόμα της ένα ποτάμι σπέρματος. Σα να μην έφτανε αυτό ήρθε και με φίλησε δίνοντας μου σπέρμα στο στόμα και προστάζοντας με να το πιω. Ο Σενεγαλέζος γελούσε μαζί μου.

Η κοπέλα μου μου είπε ότι μέχρι να φύγει θα συνέχιζε να γαμιέται μαζί του. Έτσι κι έγινε. Και με έβαζε να βλέπω τα γαμήσια τους.

Σε άλλη ιστορία θα σας πω πόσα έκανε και σε εμένα ο γαμιάς της.