Παραδoμένος στην Εύα (gay)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 24-02-2020
«Μωρό μου...» μου ψιθύρισε το πρωί η Εύα μόλις ξυπνήσαμε αγκαλιά, «σου έχω μια έκπληξη! Είναι καιρός τώρα που το σκέφτομαι. Έχω καταλάβει κάποια πράγματα για σένα, και πραγματικά, θέλω να περνάς καλά, γι' αυτό κι εγώ...»

είπε και σηκώθηκε από το κρεβάτι, γυμνή όπως είχε μείνει από τις χθεσινές μας περιπέτειες. Πήγε απέναντι, άνοιξε την τηλεόραση, έφερε μια καρέκλα στη μέση του δωματίου και χειροπέδες που της είχα πάρει δώρο μερικές μέρες πριν.

«Έλα, κάτσε και... αφέσου!»

Δε χρειάστηκε πολλά. Σηκώθηκα αμέσως, έκατσα και έφερα τα χέρια μου πίσω για να μου τις φορέσει. Τότε εκείνη, έχωσε το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια μου και άνοιξε την οθόνη.

Δυο τύποι, γεροδεμένοι, ιδρωμένοι γαμιόντουσαν άγρια. Ο νεαρός που ήταν κάτω, ήταν μούσκεμα και από το σπέρμα των προηγούμενων εραστών του που κάθονταν πιο δίπλα και θαύμαζαν τη σκηνή ενώ χάιδευαν το στήθος και τα καυλιά τους.

«Εύα;…»

πήγα να μιλήσω και εκείνη με φίλησε απλώνοντας τη γεύση της πούτσας μου στο φιλί της.

«Μη μιλάς αγόρι μου. Ξέρω πως σου αρέσουν οι άντρες εκτός από το μουνί μου. Και σήμερα θέλω να έχεις μια μοναδική εμπειρία. Οπότε, σκάσε και άσε με να σε τελειώσω...»

Δε μπορούσα διαφορετικά. Κόλλησα στην αρχή και ίσως να μαλάκωσα, αλλά οι άγριες σκηνές στην οθόνη, το χέρι και η γλώσσα της κοπέλας μου, άλλαξαν την κατάσταση.

Σε λίγα λεπτά και ενώ στην οθόνη έβλεπα πια τον πούτσο του τύπου να φτύνει το σπέρμα του στην τρύπα του φίλου του, ένιωσα με την σειρά μου τους σπασμούς και στο δικό μου σώμα. Η Εύα με μαλάκιζε πιο γρήγορα μέχρι που παραδόθηκα και κάλυψα την χούφτα της με ζεστά λευκά υγρά. Όταν βεβαιώθηκε πως έσταξα και το τελευταίο σπέρμα που φύλαγα στα αρχίδια μου, έφερε την παλάμη της στα χίλια μου και τα ζωγράφισε από άκρη σε άκρη.

«Μωράκι μου...» μου ψιθύρισε. «Έχω στείλει μήνυμα στον κολλητό μου που ξέρω πως καιρό τώρα τον γουστάρεις να έρθει από το σπίτι. Εγώ φεύγω τώρα και φεύγω για πάντα. Αλλά ξέρω πως ο Σωτήρης θα σε περιποιηθεί καλά. Δε δοκίμασα ποτέ την καύλα του, αλλά όταν του είπα πως τον κρυφoκοιτάς συνέχεια, μου παραδέχθηκε τις διαθέσεις του για σένα

«Θα τον γαμήσω το μαλάκα μου είπε και πραγματικά σας το εύχομαι».

Και λέγοντας αυτά, με άφησε εκεί, δεμένο στην καρέκλα, γυμνό, καλυμμένο από το σπέρμα μου, να περιμένω το γαμιά που ερχόταν να πάρει εξηγήσεις.
Copyright protected OW ref: 174821