Ο αφέντης μου και ο φίλος του

Δημοσιεύθηκε από sub4ever
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 03-02-2020
Είμαι 25 χρονών και ζω στη Θεσσαλονίκη. Εδώ και 3 χρόνια έχω (μεταξύ άλλων) έναν τυπά γύρω στα 30 που όταν έχει καύλες μου στέλνει μήνυμα να πάω να με ξεφτιλίσει. Ακολουθεί μια από τις πολλές συναντήσεις.

12 το βράδυ και ενώ διαβάζω μου έρχεται μήνυμα στο κινητό.

- Που είσαι;

- Σπίτι μου γιατί;

- Φιλοξενώ ένα φίλο εδώ τον έχει πάρει ο ύπνος, έλα να τον γλείψεις.

- Τώρα που κοιμάται;

- Ναι έλα ξεκίνα.

- Άμα δε γουστάρει;

- Ξεκίνα γαμώ το στανιό μου που θα ρωτήσεις κιόλας.

Μετά από λίγο βγήκα να πάρω ταξί. Σε ένα μισάωρο ήμουν εκεί.

- Φτάνω σε λίγο, κοιμάται ακόμα;

- Ναι τελείωνε… που είσαι;

- Από κάτω είμαι άνοιξε.

Μπαίνω στο σπίτι. Μου ανοίγει και μου δίνει μια ροχάλα κατευθείαν στα μούτρα. Μου λέει να γδυθώ και να πάω στο σαλόνι. Στο καναπέ κοιμάται ένας τυπάς πολύ ψηλός με μια κοιλιά τεράστια αλλά γυμνασμένος στα χέρια και στα πόδια. Ροχάλιζε έντονα και φορούσε μόνο βρακί. Ο αφέντης μου με γονατίζει μπροστά του και μου τρίβει τη μούρη στο καβάλο του. Μετά του τραβάει το βρακί προς τα κάτω και με διατάζει να τον γλείψω.

Αυτός σταματάει να ροχαλίζει αλλά δε ξύπνησε ακόμα. Μετά από λίγη ώρα και ενώ του ήταν ημίσκληρη μουγκρίζει δυνατά και του σηκώνεται κατευθείαν.

- Έφερες την πουτάνα σου;

- Ναι κάτσε και κάνε τον ότι θες, πάω για τσιγάρο.

Η ψωλή του όταν σηκώθηκε ήταν τεράστια. Γύρισε στο πλάι, έκλεισε το κεφάλι μου στα μπούτια του και άρχισε να μου γαμάει το στόμα. Δε μου είχε πει ούτε μια κουβέντα. Μετά από λίγο μπαίνει ο δικός μου μέσα και του λέει "τάισε τη να τη πάρω κι εγώ". Αυτός γύρισε μπρούμυτα με τη ψωλή ακόμα στο στόμα μου και άρχισε να τη χώνει όσο πιο βαθιά πήγαινε. Εγώ ανάσκελα στο καναπέ είχα τη κοιλάρα του να μου κόβει την ανάσα και τη ψωλή να φτάνει λαρύγγι. Είχα δακρύσει αλλά δε μπορούσα να κουνηθώ. Περνάει κάνα 2λεπτο, αρχίζει πάλι να βογκάει και μου λέει καλή όρεξη. Ένιωθα πίδακες σπέρματος να χτυπάνε το λαρύγγι μου. Τα κατάπινα όλα αν και ήταν πολύ πικρά.

- Σήκω και έλα στο μπάνιο μου λέει ο δικός μου.

Με δάκρυα στα μάτια και πικρίλα στο στόμα σηκώθηκα. Έσταξα υγρά από την καύλα στο πάτωμα.

- Πας καλά μωρή ξεφτιλισμένη; Μάζεψε το μουνί σου και γλειψ' τα.

Ήρθε δίπλα μου, έριξε μια ροχάλα εκεί που έσταξα, με πιάνει από το κεφάλι, με γονατίζει, με διατάζει να βγάλω τη γλώσσα έξω και πήγαινε το κεφάλι μου μπρος πίσω μέχρι να τα μαζέψω όλα. Σηκώθηκα πήγα στο μπάνιο μου λέει να γονατίσω μπροστά στη λεκάνη και να περιμένω. Μέτα από κάνα τέταρτο μπαίνει στο μπάνιο ο φίλος του. Όρθιος ήταν πολύ ογκώδης, γύρω στο 1,90 με πλάτες. Δε με κοιτάει καν, κατεβάζει το βρακί και με κατουράει στο πρόσωπο. Μετά από λίγο μπαίνει ο δικός μου και με κατουράει κι αυτός.

- Εσύ δε θα με χύσεις;... τον ρωτάω.

- Περιμένω άλλη πουτάνα μετά από σένα και κρατάω δυνάμεις. Σφουγγάρισε το πάτωμα και εξαφανίσου.

Μου έφερε λίγο χαρτί να σκουπιστώ, του ζήτησα να κάνω μπάνιο αλλά δε με άφησε. Σφουγγάρισα, μου έδωσε κάτι σκουπίδια για πέταμα και έφυγα. Πήγα σπίτι και έχυσα 2 φορές στο μπάνιο.
Copyright protected OW ref: 174406