Τι σου κάνει το ίντερνετ (Gay)

Δημοσιεύθηκε από billxania
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 28-08-2019
Το καλοκαίρι είχε μπει για τα καλά και εγώ έψαχνα σεξ μέσω εφαρμογών, γιατί σε μι μικρή πόλη είναι η μόνη επιλογή.

Βρήκα έναν ενδιαφέροντα τύπο όπως μου αρέσει, ψηλό παχουλό και μεγαλύτερο από εμένα, γύρω στα 40. Μου είχε πει ότι γουστάρει το BDSM όπως κι εγώ άλλωστε.

Πήγα στο σπίτι του γύρω στις 11 το βράδυ, με υποδέχτηκε με ένα σορτσάκι μόνο. Με το που έκλεισε την πόρτα με έπιασε από το λαιμό και με φίλησε, μετά μου τσίμπησε τη ρώγα και με ρώτησε πώς είμαι. Με πήγε στην κρεβατοκάμαρα και μου είπε να γδυθώ. Ήταν χαρούμενος όταν ανακάλυψε ότι φορούσα το στρινγκ και την σφήνα όπως μου είχε υποδείξει.

Έπεσα στα γόνατα και άρχισα να του γλείφω τον ήδη καυλωμένο πούτσο του, ήταν γύρω στα 21 εκατοστά. Αυτός με έβριζε και μου έριχνε χαστούκια. Με έχυσε βαθειά στο λαιμό.

Μέχρι να ξανακαυλώσει με έβαλε στα 4 και άρχισε να μου ρίχνει χαστούκια στον κώλο μέχρι να κοκκινίσει, μου έσκισε το στρινγκ μου έβαλε τη σφήνα και άρχισε να μου γλείφει την τρύπα ενώ μου έριχνε χαστούκια στα αρχίδια. Με γύρισε, με έδεσε στο κρεβάτι και μου έκλεισε τα μάτια. Έβαλε στον πούτσο μου ένα chasity cage λέγοντας μου ότι μόνο από κώλο θα τελειώνω από εδώ και πέρα, δύο μανταλάκια στις ρώγες μου, με έλυσε και με ξαναγύρισε στα 4, έβαλε λίγο λιπαντικό και ένιωσα τον μεγάλο πούτσο του να εισβάλει μέσα μου. Ήταν τεράστιος για την καιρό αχρησιμοποίητη τρύπα μου.

Με γαμούσε για ένα μισάωρο. Είχα τελειώσει ήδη 2 φορές χωρίς καν να μπορεί η πούτσα μου να καυλώσει. Χτυπούσε τα ήδη κόκκινα κωλομάγουλα και ένιωσα ότι ήταν έτοιμος πλέον να χύσει. Ο πούτσος του πρήστηκε και ένιωσα τα χύσια του να γεμίζουν τον κώλο μου. Βγήκε από μέσα μου και η τρύπα μου έμεινε ανοιχτή με τα χύσια του να στάζουν από μέσα.

Όταν έφυγα μου είπε ότι πλέον είμαι το παιχνίδι του. Το chastity cage δε μου το έβγαλε, ίσα ίσα μου είπε ότι δεν θυμάται που είναι το κλειδί και αν κάποια στιγμή το βρει μπορεί να με ξεκλειδώσει.
Copyright protected OW ref: 170710