Η παντρεμένη 4άρα Αλβανίδα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 18-07-2019
Η Ελίζα ήταν μια 40αρα αλβανίδα, παντρεμένη από τα 18 της με ένα αλβανό και με 2 παιδιά στην εφηβική ηλικία, είχαν έρθει εδώ και 18 χρόνια στην Ελλάδα. Γνωριζόμουν με τον άνδρα της γιατί ερχόταν στο μαγαζί μου και αγόραζε κάποια πράγματα και είχα αποκτήσει μεγάλη οικειότητα μαζί του. Κατά καιρούς περνούσε από το μαγαζί και η ίδια όταν της έδινε κάποια παραγγελία ο άνδρας της.

Το τελευταίον διάστημα αυτή εργαζόταν στην πόλη που είχα το μαγαζί με αποτέλεσμα να περνά πιο συχνά και να με χαιρετάει. Αιτία για να γνωριστούμε περισσότερο ήταν ο άνδρας της, μου ζήτησε μια εξυπηρέτηση με ένα μηχάνημα που είχε αγοράσει και χρειαζόταν επιδιόρθωση. Πέρασε να το πάρει η Ελίζα γιατί ο δικός της δούλευε. Επειδή δεν ήταν έτοιμο κάθισε αρκετή ώρα στο μαγαζί και μιλήσαμε. Διαπίστωσα ότι μιλούσε απαξιωτικά για τον άνδρα της και τη δουλειά που κάνει και ότι δεν έχει σταθερή δουλειά κλπ. Κατάλαβα ότι η κυρία ζητούσε καλύτερη ζωή και ψαχνόταν γενικά.

Λέω μέσα μου ότι είναι ευκαιρία να της την πέσω. Την προσκάλεσα ένα απόγευμα να την κεράσω καφέ. Το δέχθηκε μου έδωσε το τηλέφωνο της να επικοινωνήσουμε. Μία ημέρα την πήρα τηλέφωνο και κανονίσαμε να βρεθούμε την επόμενη γύρω στις 2:30μμ. Την πήγα για φαγητό, εκτός πόλης φυσικά, για να αποφύγουμε και τις αδιάκριτες συναντήσεις. Στη συζήτηση μας κατάλαβα ότι ήταν έτοιμη να απατήσει τον άνδρα της γιατί μιλούσε για την μίζερη ζωή που ζούσε κλπ.

Άρχισα σταδιακά τις επόμενες μέρες να την τηλεφωνώ και να τα λέμε αρκετή ώρα. Το έπαιξα ότι μου αρέσει και μπορώ να τη βοηθήσω. Κανονίσαμε ένα απόγευμα να καθίσει και να βρεθούμε κάπου ιδιαίτερα. Δέχθηκε. Την πήγα σε ένα διαμέρισμα, γκαρσονιέρα, που διατηρώ στην πόλη, για τις ιδιαίτερες στιγμές. Ήταν καλοκαιράκι και μου ήρθε με ένα ωραίο φορεματάκι αεράτο. Μόλις μπήκαμε στο σπίτι την αγκάλιασα και την άρχισα στα φιλιά. Ανταποκρίθηκε αμέσως. Της έβγαλα το φόρεμα και έμεινε με τα μαύρα εσώρουχα, διαφανές κοντό σουτιέν και στρινγκ που όπως μου είπε τα είχε φορέσει ειδικά για τη συνάντηση.

Έπιασε τον πούτσο μου και άρχισε να μου τον παίζει. Άρχισε να μου λέει ότι πρώτη φορά πηγαίνει με άλλον και ότι είναι ερωτευμένη μαζί μου. Την πέταξα στο κρεβάτι και της έγλειψα το μουνάκι. Η πουτανίτσα άρχισε να χύνει. Την έβαλα να μου πάρει πίπα και μου έλεγε ότι πρώτη φορά το έκανε. Εκείνο το απόγευμα την γαμούσα επί 2 ώρες, την πήρα πισωκολητά από το ωραίο κωλαράκι που έχει. Εδώ και 2 χρόνια την γαμάω συνέχεια, της κάνω δωράκια, ενώ με τον άνδρα της έχουμε καλή σχέση.

Βέβαια με την πάροδο του χρόνου κατάλαβα ότι κυρία είναι πουτανίτσα και γαμιέται και με άλλους. Τον αλβανό τον έχει κάνει τάρανδο, έτσι μου είπαν κάποιοι γνωστοί μου από το χωριό που μένει. Τώρα μου έχει κολλήσει να τη γαμήσω μέσα στο σπίτι της όταν λείπει ο άνδρας της και τα παιδιά της πάνε στους παππούδες στην Αλβανία. Μου το υποσχέθηκε και η ίδια. Περνάω καλά μαζί της και δοκιμάζω τις αντοχές μου παρότι είμαι 62ρης.

Με την Ελίζα το πουτανάκι μου έχουμε συνέχεια.
Copyright protected OW ref: 170100