Τα μοναχικά μου απογεύματα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Λεσβιακές
στις 08-09-2020
3 το μεσημέρι, ο φίλος μου θα αργήσει να σχολάσει και οι καύλες μου έχουν βαρέσει κόκκινο. H μονοκατοικία που μένουμε έχει φιμέ τζαμαρίες, ειδική παραγγελία του φίλου μου και βίτσιο δικό μου. Kαυλώνω απίστευτα να ξεσκιζόμαστε χωρίς να μας βλέπουν. Μένουμε σε περιοχή που έχει μονοκατοικίες με κήπο και μας αρέσει να πηδιόμαστε παντού. Αλλά σήμερα η απόλαυση ήταν προσωπική υπόθεση.

Το δυνατό μου σημείο είναι το στήθος μου, μεγάλο με τεράστιες ρώγες. Μπήκα στο ντους και έριχνα νερό στο σώμα μου. Οι ρώγες μου καύλωσαν αμέσως αλλά δεν ήθελα να τελειώσω έτσι. Βγήκα γυμνή στο σαλόνι και έψαξα τσόντα να δω. Σήμερα είχα όρεξη για λεσβιακό. Μόλις ξεκίνησε η τσόντα βολεύτηκα στον καναπέ και άναψα τσιγάρο. Όσο έβλεπα τις δύο κοπέλες να τρίβουν η μια το στήθος της άλλης ξεκίνησα να παίζω τη μία ρώγα μου που ήταν φουλ καυλωμένη. Με το άλλο χέρι και το τσιγάρο να κρέμεται στο στόμα μου μισοσβησμένο, έγειρα το κεφάλι μου πίσω και ακούγοντας τις κοπέλες να βογκάνε από την καύλα. Έχω χώσει ένα δάχτυλο μέσα μου και τρίβω την κλειτορίδα μου. Αρχίζω να βογκάω από την καύλα όσο ικανοποιούμαι. Νιώθω το μουνάκι μου να στάζει το άλλο μου χέρι απολαμβάνει το στήθος μου. Οι ρώγες μου δεν υπήρξαν τόσο καυλωμένες ξανά.

Με μισόκλειστα μάτια βλέπω τις κοπέλες στην τσόντα να ικανοποιούν η μία την άλλη σε 69. Συνεχίζω να γαμιέμαι με τα δάχτυλα μου σε πιο έντονο ρυθμό, πιέζοντας απαλά την κλειτορίδα μου. Σαλιώνω τα δάχτυλα από το άλλο χέρι και τρίβω τις ρώγες μου. Η καύλα είναι απίστευτη και αρχίζω να χύνω μαζί με τις κοπέλες στην τσόντα. Το μουνί μου στάζει καύλα και γυαλίζει από τα χύσια μου. Με κλειστά ακόμα μάτια νιώθω κάποιον να μου βάζει το πεσμένο τσιγάρο στο στόμα και να μου το ανάβει .Τραβάω ρουφηξιά καυλωμένη ακόμα ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω την κοπέλα που καθαρίζει να με κοιτάει όλο καύλα. Την πήρα από το χέρι αφού έκανα αμίλητη το τσιγάρο μου και την πήγα στην κρεβατοκάμαρα. Η φαντασίωσή μου σύντομα θα ολοκληρωνόταν.

Μπαίνοντας στο δωμάτιο με τη Σαμπρίνα της ψιθυρίζω πόση ώρα με παρακολουθεί. Τη βλέπω αμίλητη και κατακόκκινη να κοιτάει αλλού. Αποφασίζω να παίξω μαζί της πριν γαμηθούμε.

- Το ξέρεις ότι μπορώ να πω στο φίλο μου τι έκανες και να σε διώξει έτσι;

- ...

- Πες μου πόση ώρα με παρακολουθούσες.

- Μ… σε έβλεπα αρκετή ώρα και ενώ είμαι straight ομολογώ πως καύλωσα. Έχεις το ομορφότερο στήθος που έχω δει και πλησιάζει να με αγγίξει.

Σηκώνομαι βάζω ένα νυχτικό και της λέω:

- Κι εγώ straight είμαι, απλά είχα πολλές καύλες και είχα όρεξη για λεσβιακό.

Την είδα απογοητευμένη. Βγαίνω από το δωμάτιο και της λέω να με περιμένει. Πάω βάζω δύο ποτά και παίρνω τα τσιγάρα μου. Ξαναμπαίνω στο δωμάτιο, ανάβω τον κλιματισμό και της προσφέρω ποτό και τσιγάρο.

- Σαμπρίνα μην αισθάνεσαι άσχημα, της λέω, σίγουρα θα βρεις ένα τρόπο να μου το ξεπληρώσεις και να μην πω κάτι στο φίλο μου.

- Συγγνώμη, δεν το ήθελα και δε θα ξαναγίνει. Αν υπάρχει τρόπος να με συγχωρήσεις πες μου ποιος είναι.

Σηκώνομαι χωρίς να της απαντήσω και βγάζοντας το νυχτικό μου μπαίνω για μπάνιο. Ήδη το μουνάκι μου έσταζε, ήθελα να πηδηχτούμε με τη Σαμπρίνα πολύ.

Βγαίνοντας από το μπάνιο είχε πιεί το ποτό της και ήταν στο δεύτερο τσιγάρο. Την άφησα να το απολαύσει δεν ήθελα να την τρομάξω. Πετάω την πετσέτα μου και ξαπλώνω γυμνή δίπλα της

- Μ…

- Ναι Σαμπρίνα μου!

Είχε αναψοκοκκινίσει πολύ.

- Θέλω να κάνουμε ότι και τα κορίτσια στο βίντεο που έβλεπες.

Γυρνάω, τη φιλάω και παράλληλα τη γδύνω. Αφού μένει εντελώς γυμνή της προτείνω να μπει να κάνει ένα ντους να συνέλθει. Βγαίνει μετά από λίγο, τα μαλλιά της έσταζαν στο στήθος της και το σώμα της ήταν θεϊκό.

Της κάνω νόημα να πλησιάσει, σηκώνομαι και εγώ και φιλιόμαστε με τα στήθη μας να χαϊδεύονται μαζί με τα βρεγμένα μαλλιά μας. Η Σαμπρίνα παραμερίζει τα μαλλιά μου από το στήθος μου και αρχίζει να με φιλάει στο αυτάκι, στο λαιμό και μόλις φτάνει στο στήθος μου αρχίζει να γλείφει και να παίζει τις ρώγες μου. Είχα καυλώσει απίστευτα. Τη σηκώνω αργά και παραμερίζω τα μαλλιά της. Την ξαπλώνω, αρχίζω να τη φιλάω το στήθος και παράλληλα την ξαπλώνω στο κρεβάτι και αρχίζω να τη δαγκώνω απαλά μέχρι που φτάνω στο μουνάκι της. Αρχίζει να βογκάει με τα χέρια μου. Χαϊδεύω τις ρώγες της και τρώω το μουνάκι της που ευωδιάζει. Μετά από λίγο τη νιώθω να λυγίζει το σώμα της και να μου λέει:

- Χύνω μωρό μου…

και τη νιώθω να τραντάζεται όσο γεύομαι τα υγρά της. Τελειώνει και αφού καταπιώ τα υγρά της. Ξαπλώνω δίπλα της και προσπαθώ να χαλαρώσω. Ήταν καλύτερα από την τσόντα. Μου χαϊδεύει τα μαλλιά χαμογελαστή, γυρνάω και της χαμογελάω ασυναίσθητα και εγώ.

Με πλησιάζει και αρχίζει να με φιλάει στα χείλη. Ένιωσα το σώμα μου να εκρήγνυται από την καύλα που μου προκαλούσε. Της χαϊδεύω το κεφάλι όσο με φιλάει το λαιμό. Έχει ξαπλώσει επάνω μου και οι ρώγες μας τρίβονται. Μας ξεφεύγει ένα ταυτόχρονο βογκητό. Κατεβαίνει στο στήθος μου και την ακούω να μου λέει:

- Έχεις το πιο τέλειο στήθος που έχω δει!

- Σαμπρίνα μη βλέπεις μόνο, απόλαυσέ το, της λέω μη ντρέπεσαι μωράκι μου.

Η Σαμπρίνα ξεκινάει διστακτικά να χουφτώνει το ένα μου βυζί και μόλις με βλέπει παραδομένη αρχίζει να δαγκώνει αργά και βασανιστικά το άλλο.

- Τι μου κάνεις Σαμπρίνα μου;… της λέω, μη σταματάς.

Με τη ρώγα μου στο στόμα της ρωτάει αν μπορεί να αγγίξει το μουνάκι μου

- Φυσικά μωρό μου… της λέω.

Τραβιέται για λίγο και την κοιτάω ενώ μου λέει "δε χορταίνω το στήθος σου". Της λέω "συνέχισε τότε και άγγιξε απλά το μουνάκι μου, βάλε ένα δάχτυλο μέσα μου".

Βρίσκει αμέσως την κλειτορίδα μου και την πιέζει. Την νιώθω να μετακινείται προς το μουνάκι μου που στάζει.

Όσο με φιλάει και γλείφει το μουνάκι μου και την κλειτορίδα μου μουγκρίζει και μου λέει:

- Τρίψε τις ρώγες σου όπως πριν.

Η καύλα είναι απίστευτη θέλω να τη γευτώ απεγνωσμένα. Δεν αργεί η στιγμή να χύσω μέσα σε σπασμούς με τα δάχτυλα και το στόμα της μέσα μου να ρουφάει τα υγρά μου.

- Έχυσες μωρό μου;… ακούω τη Σαμπρίνα ξέπνοη ανάμεσα στα πόδια μου.

- Δεν τελειώσαμε, της λέω. Οι γκομενίτσες στην τσόντα τελείωσαν σε 69 μωρό μου. Αλλα πρώτα φέρε το μπουκάλι με την τεκίλα που ήπιαμε. Τη βλέπω καυλωμένη να το φέρνει και την παίρνω από το χέρι και πάμε στο ντους.

Αφήνω το νερό να τρέξει επάνω μας και φιλιόμαστε ενώ τρίβει η μία το μουνί της άλλης. Αφού χύσαμε και στο ντους με πήρε αυτή από το χέρι και με ξαπλώνει γυρνώντας τα κορμιά μας σε 69. Δεν αργεί να χύσει η μια στο στόμα της άλλης μέσα σε βογκητά. Ξαπλώσαμε η μία δίπλα στην άλλη και φιλιόμασταν. Ήταν το καλύτερο σεξ της ζωής μου και σίγουρα θα το απολάβουμε με το φίλο μου και τον κολλητό του.
Copyright protected OW ref: 178574