Ο Γιαννάκης που έγινε Γιάννα (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από alrois
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΑΜΦΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ
στις 02-10-2020

Προηγούμενο μέρος: Ο Γιαννάκης που έγινε Γιάννα

Στο μήνα πάνω έκανα τη πρώτη μου δημόσια εμφάνιση σε γκέι μπαρ ντυμένος γυναίκα. Ό Στέφανος συνόδευε τη γυναίκα μου τη Βάσω και εμένα σαν Γιάννα ό Ηλίας. Είμαστε ντυμένες και βαμμένες σαν ξέκωλα πουτανάκια. Στην αρχή είχα μεγάλο τρακ αλλά ευτυχώς το ξεπέρασα γρήγορα βλέποντας ότι στο μαγαζί υπήρχαν και άλλες τραβεστί σαν εμένα, πούστηδες, λεσβίες, αντρογυναίκες και τρανσέξουαλ. Φυσικά υπήρχαν πολλά τεκνά και γαμιάδες, είτε σε ζευγάρια είτε μεμονωμένοι.

Γνώρισα μερικούς από τη παρέα του Στέφανου, την τραβεστί Πάολα (Παύλος) με το γκόμενο της το Σταμάτη. Ήταν ζευγάρι αλλά συχνά συμμετείχαν σε διάφορες παρτούζες. Ή Πάολα παρόλο που ήταν θηλυπρεπής, είχε σχετικά μεγάλο πούτσο που τον χρησιμοποιούσε για να γαμάει τους γκόμενους της και άλλους στις παρτούζες. Ήταν ή τραβεστί ή Ελίζα (Λάκης) με το τεκνό της τον Πέτρο, ή τραβεστί ή Γωγώ (Γιώργος) με τη γυναίκα του τη Στέλλα (Στέλιος) ή οποία ήταν ντυμένη άντρας και μέσα από το παντελόνι της φαινόταν το στραπόν που φορούσε. Γνώρισα επίσης και δυο γαμιάδες το Νίκο και το Βαγγέλη. Τη προσοχή μου τράβηξε μια εντυπωσιακή τρανσέξουαλ, η Πέπη που συνόδευε μια 16χρονη πιτσιρίκα τραβεστί τη Μαρίνα (Μάνος) με τον κώλο της σε κοινή θέα.

Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, ήπιαμε και διασκεδάσαμε, φλερτάραμε ενώ εμένα με βοήθησε να ξεπεράσω τα ταμπού και τις φοβίες μου. Ό Στέφανος μας πρότεινε αν θέλουμε να συνεχίσουμε τη βραδιά στο σπίτι μας μαζί με το Νίκο και το Βαγγέλη. Ή Βάσω δέχτηκε αμέσως, είχε πάντα τη φαντασίωση να γαμηθεί με τρείς άντρες ταυτόχρονα. Πράγματι κάθισε πάνω στη πούτσα του Νίκου, ό Βαγγέλης της τον κάρφωσε στο κώλο και ό Ηλίας της γαμούσε το στόμα. Δίπλα ό Στέφανος με γαμούσε ανάσκελα με τα πόδια μου πάνω στους ώμους του.

– Γαμήστε με, σκίστε με, πονάω αλλά μου αρέσει. Τι ψωλάρες τρώω σήμερα. Αγάπη μου με γαμάνε οι γαμιάδες μας, με κάνουνε πουτάνα. Μη σταματάτε, χύστε μέσα μου για να τα ρουφήξει μετά ή πούστρα ό άντρας μου.

– Γαμήσου μωρή καργιόλα θα σου κάνουμε τις τρύπες σου λεωφόρο ταχείας κυκλοφορίας. Θα σε γαμάμε συνέχεια και μόνη σου και μαζί με τη πουστάρα τον άντρα σου.

– Ναι να μας γαμάτε όποτε θέλετε, θα γίνουμε τα πουτανάκια σας.

Μας γαμούσαν όλο το βράδυ και κυριολεκτικά μας ξέσκισαν. Ρούφηξα τα χύσια των γαμιάδων από το μουνί και την κωλοτρυπίδα της Βάσως. Τελικά ή παρτούζα αυτή μας βοήθησε να απελευθερωθούμε και να γαμιόμαστε στη συνέχεια με διάφορους γαμιάδες είτε μεμονωμένα είτε σε παρτούζες.

Λίγες μέρες αργότερα πήρα μέρος στη πρώτη μου παρτούζα χωρίς τη Βάσω που θα γαμιόταν με τον Στέφανο και ένα φίλο του το Βασίλη. Τη διοργάνωσε στο σπίτι της ή Πάολα με το Σταμάτη. Εκτός από εμένα ήταν ή Ελίζα με το Πέτρο και ό Νίκος με το Βαγγέλη. Εμείς οι τραβεστί γαμηθήκαμε με όλους αλλά και μεταξύ μας. Ο Νίκος με το Βαγγέλη γάμησαν επίσης το Σταμάτη και το Πέτρο οι οποίοι παρόλο που δεν τους φαινόταν τους άρεσε να γαμιούνται.

Επέστρεψα στο σπίτι μου τα χαράματα κουρασμένος με το κωλαράκι μου ξεσκισμένο αλλά και χορτασμένο από τα πολλά γαμήσια. Ή Βάσω επέστρεψε και αυτή μετά από λίγο με τις τρύπες της εξίσου σκισμένες και γεμάτες χύσια. Ρούφηξα από το μουνί και την κωλοτρυπίδας της μπόλικα χύσια. Ενώ εγώ σκεφτόμουν το τρόπο για να πλησιάσω την Πέπη, μας κάλεσαν να βρεθούμε στο σπίτι τους ή Στέλλα με το Γιώργο. Μας ζήτησαν εγώ να εμφανιστώ σα Γιάννα και ή Βάσω με ανδρικά ρούχα και να φοράει το στραπόν της. Ή Γωγώ (Γιώργος) είχε βαφτεί πολύ έντονα και φορούσε μια σέξι στολή γαλλίδας υπηρέτριας. Μίλαγε και κουνιόταν σαν τσουλάκι του δρόμου κάνοντας τη σερβιτόρα. Εγώ βάφτηκα επίσης έντονα και φόρεσα μακρύ φόρεμα με δυο μεγάλα σκισίματα στο πλάι. Συμπλήρωσα τη γυναικεία μου αμφίεση με κόκκινη περούκα. Οι γυναίκες ξετρελάθηκαν μαζί μας και κυριολεκτικά μας ξεκώλιασαν φορώντας μεγάλα στραπόν. Ή Στέλλα όμως ήταν το κάτι άλλο. Ακούραστη γαμούσε σαν πραγματικό αντράκι. Από τη πολλή καύλα είχε λυσσάξει και μας ξέσκισε τις τρύπες και φυσικά και της γυναίκας μου ή οποία σε κάποια φάση λιποθύμησε από την καύλα.

Ό Στέφανος και ό Ηλίας μας γαμούσαν τακτικά, ιδίως ό Στέφανος που κάποιες φορές έπαιρνε τη θέση μου στο συζυγικό κρεβάτι ξεσκίζοντας τη γυναίκα μου και εγώ τους έγλειφα και ρουφούσα τα χύσια του γαμιά μας από το μουνί και τη κωλοτρυπίδα της Βάσως. Ή Βάσω δε χόρταινε γαμήσια και ζητούσε από το Στέφανο να την πλασάρει σε γαμιάδες φίλους του. Τουλάχιστον κάθε μήνα της οργάνωνε μια παρτούζα όπου διάφοροι άντρες την ξέσκιζαν από παντού. Μια φορά ό Στέφανος κανόνισε με ένα φίλο του ιδιοκτήτη κλαμπ μόλις κλείσει το μαγαζί να προσκαλέσει όσους πελάτες θέλουν να γαμήσουν τη Βάσω. Πιωμένη και μαστουρωμένη γαμήθηκε με περισσότερους από 10 πελάτες οι οποίοι την μεταχειρίστηκαν όπως μια πουτάνα σε μπουρδέλο. Τη γαμούσαν ταυτόχρονα από το μουνί το κώλο και το στόμα. Στο τελευταίο γύρο τη χύσανε όλοι στο κορμί και στο πρόσωπο. Τη μετέφεραν ημιλιπόθυμη γεμάτη χύσια στις τουαλέτες όπου την έπλυναν κατουρώντας τη στο κορμί και στο πρόσωπο. Εξουθενωμένη όπως ήταν και εκτός εαυτού ήπιε πολλά κάτουρα ενώ σε κάποια στιγμή λιποθύμησε. Την έπλυναν στη ντουζιέρα και κοιμήθηκε στο μαγαζί πάνω σε ένα στρώμα. Κοιμήθηκε σχεδόν 24 ώρες. Επέστρεψε στο σπίτι σε κακό χάλι με τις τρύπες της τελείως ξεχειλωμένες. Έκανε μια βδομάδα για να συνέλθει. Μου είπε ότι της άρεσε πολύ που γαμήθηκε με τόσους πολλούς και άγνωστους άντρες που τη μεταχειρίστηκαν σαν μια πουτάνα του δρόμου και θέλει να το επαναλάβει.

– Αγάπη μου με γαμούσαν για ώρες όλοι αυτοί οι άγνωστοι γαμιάδες. Στην αρχή ένιωθα άβολα αλλά μετά τους παρακαλούσα να μη με λυπηθούν να με ξεσκίσουν από παντού και να με εξευτελίσουν. Τους φώναζα ότι είμαι πουτάνα και να μου κάνουν ότι θέλουν. Δε χόρταινα με τίποτα τα γαμήσια.

– Αγάπη χαίρομαι που πέρασες καλά και το ευχαριστήθηκες. Ευτυχώς που δεν έπαθες καμιά ζημιά που γαμήθηκες με τόσους πολλούς. Σε σκίσανε, οι τρύπες σου ήταν σε κακό χαλί.

– Γαμήθηκα και το ευχαριστήθηκα. Όταν θυμάμαι τη φάση καυλώνω πολύ. Θα ζητήσω από το Στέφανο να μου κανονίσει κι άλλη τέτοια παρτούζα. Θέλεις να γαμηθούμε παρέα; Να βιώσουμε παρέα τη πουτανιά; Να μας ξεσκίσουν οι γαμιάδες να μας εξευτελίσουν στη πούτσα και να μας κάνουν πουτάνες;

– Αγάπη μου θα ήθελα πολύ αλλά φοβάμαι για τη συνέχεια της σχέσης μας. Τι θα απογίνουμε;

- Μη φοβάσαι… αγαπιόμαστε πολύ και θα είμαστε πάντα μαζί.

Ό Στέφανος οργάνωσε μια παρτούζα για πάρτη μας. Γαμηθήκαμε με 6 άντρες. Όλο το βράδυ μας ξέσκιζαν. Από τα πολλά γαμήσια ή κωλοτρυπίδα μου άνοιξε πολύ και κατάφερα για πρώτη φορά να πάρω στη κωλότρυπα μου 2 πούτσες μαζί και ένα στο στόμα μου. Γαμιόμουν από 3 άντρες και βίωνα το απόλυτο ξεκώλιασμα. Δίπλα μου ή Βάσω γαμιόταν και αυτή με τους άλλους 3 άντρες. Οι γαμιάδες μας ξέσκιζαν και εμείς τους παροτρύναμε να μην μας λυπηθούν να μας ξεσκίσουν τελείως και να μας κάνουν πουτάνες.

Σε μια παρτούζα βρήκα επιτέλους την ευκαιρία να γαμηθώ με τη Πέπη την τρανσέξουαλ. Είναι όμορφη, στα 24 της, με ύψος 1.78, με μικρά καυλιάρικα βυζάκια από ορμόνες και με 18ποντο χοντρό πούτσο. Με γάμησε δυο φορές και μου γέμισε την κωλότρυπα με τα χύσια της. Εκείνη τη μέρα ένιωσα ότι ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Όταν της το είπα παραξενεύτηκε επειδή ήμουν παντρεμένος αλλά της άρεσε. Της ζήτησα να τα φτιάξουμε και να γαμιόμαστε όποτε μας δινόταν ή ευκαιρία. Το δέχτηκε και βρισκόμαστε τουλάχιστον 2-3 φορές τη βδομάδα. Μου ζήτησε στα γαμήσια μας να είμαι ή Γωγώ και το δέχτηκα. Μου άρεσε πολύ που είμαστε μαζί και άρχισα να σκέφτομαι το μέλλον μου μαζί της.

Ή γυναίκα μου άρχισε να με αποφεύγει και να προσκολλάται στο Στέφανο. Με τον τρόπο αυτό ξεκίνησε ή φθορά στη σχέση μας και ή σταδιακή απομάκρυνση του ενός από τον άλλο. Ό Στέφανος πήρε μόνιμη θέση στο κρεβάτι μου και εγώ μετακόμισα στο διπλανό υπνοδωμάτιο. Συχνά κοιμόταν και στο δικό του σπίτι. Γαμιόταν μαζί του αλλά και με φίλους του σε διάφορες παρτούζες. Μια μέρα μου είπε ότι είναι ερωτευμένη με το Στέφανο και θέλει να ζήσει μαζί του.

– Αγάπη μου θέλω να ξέρεις ότι σε αγαπώ αλλά όπως βλέπεις έχουν αλλάξει οι καταστάσεις μεταξύ μας. Εσύ σιγά-σιγά χάνεις τον ανδρισμό σου και μετατρέπεσαι σε γαμιόλα με αποτέλεσμα να μη μπορείς να με ικανοποιήσεις. Όπως βλέπεις θέλουμε και οι δυο να γαμιόμαστε με άντρες γαμιάδες. Νομίζω ότι είναι καλύτερα να χωρίσουμε για να μπορούμε να χαρούμε καλύτερα τη πουτανιά μας.

Το δέχτηκα χωρίς αντιρρήσεις ενώ από μέσα μου χαιρόμουν γιατί έτσι θα μπορούσα πλέον απελευθερωμένος να ζήσω τον έρωτα μου με τη Πέπη και με άλλους γαμιάδες.

– Αγάπη μου έχεις δίκιο… και εγώ σε αγαπώ αλλά ίσως έτσι να είναι καλύτερα.

– Ναι αγάπη μου μόνος σου θα μπορέσεις να γνωρίσεις καλύτερα τη γυναίκα που κρύβεις μέσα σου και να απολαύσεις τα γαμήσια με τους διάφορους γαμιάδες. Εννοείται ότι δε θα χαθούμε μια και θα ανήκουμε στην ίδια παρέα. Μην ξεχνάς ότι αρέσεις πολύ στο Στέφανο και είμαι σίγουρη ότι θα θέλει να συνεχίσει να σε γαμάει. Αυτός ήταν ό πρώτος άντρας που σε γάμησε και σε έκανε γυναίκα.

Σε μια εβδομάδα ή Βάσω μετακόμισε στο σπίτι του Στέφανου. Το διαζύγιο βγήκε γρήγορα.

Ή Πέπη με βοήθησε ώστε να αποκτήσω μια πλήρη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Μου έμαθε πως να βάφομαι, να κινούμαι και να συμπεριφέρομαι σα γυναίκα.

Ή παρέα της αποτελείτο από δύο τρανσέξουαλ τη Μόνικα και την Πάμελα, τρείς τραβεστί την Άντρεα (Αντρέας) τη Χριστίνα (Χρήστο) και τη 17χρονη Μαρίνα (Μάνος), δύο τεκνά, τον Κυριάκο και τον Πέτρο, ένα πουστράκι τον Κυριάκο και μια λεσβία τη Ντίνα. Με δέχτηκαν όλοι με χαρά στην παρέα τους σαν τραβεστί. Προς τιμή μου οργανώθηκε μια παρτούζα όπου γαμήθηκα με όλους.

Με τη Πέπη περνούσαμε ωραία και δύο μήνες αργότερα αποφασίσαμε να συζήσουμε στο σπίτι μου. Ήταν ή ωραιότερη περίοδος της ζωής μου. Αποδέχτηκα το ρόλο της συζύγου στη σχέση μας παρόλο που και οι δυο μας ζούσαμε και κυκλοφορούσαμε σα γυναίκες. Με γαμούσε και τη γαμούσα.

Εκτός σπιτιού και σε εργασιακό και κοινωνικό επίπεδο συνέχισα να είμαι ό άντρας. Φυσικά συνεχίσαμε να παίρνουμε μέρος στις διάφορες παρτούζες της νέας και της παλιάς παρέας. Κάποιες φορές συναντιόμουν με τη Βάσω και τον Στέφανο και γαμιόμουν μαζί τους. Ό Στέφανος πάντα μου υπενθύμιζε ότι από τη στιγμή που δέχτηκα να μεταμορφωθώ σε γυναίκα για χάρη του και με γάμησε κατάλαβε ότι θα γινόμουν μεγάλη γαμιόλα. Χαιρόταν που ήταν αυτός που με βοήθησε μαζί με τη πρώην γυναίκα μου να ανακαλύψω τον πραγματικό μου εαυτό και τη γυναίκα που έκρυβα μέσα μου.
Copyright protected OW ref: 179174