Swingιng με τον ξάδερφο και τη γυναίκα του (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από JohnChristina
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΑΜΦΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ
στις 02-07-2020

Προηγούμενο μέρος: Swingιng με τον ξάδερφο και τη γυναίκα του

Στο επόμενο παιχνίδι έχασα εγώ. Επίτηδες βέβαια. Ήρθε η σειρά μου να ρωτήσω. Ρώτησα την Άννα.

- Τολμάς να φιλήσεις τα βυζιά της Ειρήνης;

- Εγώ τολμάω, αρκεί να μην έχει θέμα η Ειρήνη… είπε η Άννα ενθουσιασμένη.

- Εμ… δεν ξέρω, ντρέπομαι λιγάκι, αλλά γιατί όχι. Εσύ τι λες μωρό μου; Ρώτησε η Ειρήνη το Νίκο.

- Ότι θέλεις αγάπη μου εγώ δεν έχω θέμα, έχει πλάκα... λέει ο Νίκος.

- Τότε καν' το…

είπε η Ειρήνη κοιτώντας πονηρά την Άννα. Η Ειρήνη φορούσε ένα μαύρο, σχεδόν διάφανο μπλουζάκι και είχε κοκκινίσει ολόκληρη.

- Έλα κάτσε στα πόδια μου. Είπε η Άννα στην Ειρήνη.

Η Ειρήνη άνοιξε τα πόδια της και έκατσε πάνω στην Άννα με το πρόσωπο προς εκείνη.

- Θέλει λίγο προετοιμασία... είπε η Άννα.

Πήγε προς τα χείλη της ειρήνης και άρχισαν να φιλιούνται τρυφερά αλλά και με πολύ πάθος, εγώ και ο Νίκος μείναμε μούγκα. Ενώ φιλιόταν, η Άννα χάιδευε το κωλαράκι της Ειρήνης, κάποια στιγμή πήγαν τα χέρια της στα βυζιά της και άρχισε να τα χουφτώνει κι αυτά. Η Ειρήνη έβγαλε το μπλουζάκι και έμεινε με το σουτιέν. Η Άννα της το κατέβασε και βγήκαν τα βυζιά της έξω. Η Ειρήνη είχε πολύ ωραία βυζιά με μικρές ροζ ρώγες. Είδα πως τα μάτια της Άννας άρχισαν να λάμπουν ενώ η Ειρήνη τα είχε κλειστά και απολάμβανε τη στιγμή καθώς άφηνε μικρά βογκητά. Η Άννα άρχισε να φιλάει τα βυζιά της, μετά άρχισε να γλείφει τις ρώγες της. Φαινόταν πόσο πολύ άρεσε αυτό στην Ειρήνη. Λες και βρισκόταν στον 7ο ουρανό. Η Άννα έγλειφε τις ρώγες ενώ χούφτωνε το μικρό κωλαράκι της. Όλη η φάση με είχε ερεθίσει πολύ. Επίσης το ότι ήμασταν στην αυλή και υπήρχε πιθανότητα να μας δουν με άναβε ακόμα περισσότερο. Ενώ τα κορίτσια χαϊδευόταν, κάνω σήμα στον ξάδερφο μου "τι θα κάνουμε;".

Αυτός χαμογέλασε και είπε:

- Δεν ξέρω.

Τότε αποφάσισα να αλλάξω το παιχνίδι.

- Κορίτσια σταματήστε! Φτάνει!

- Ναι, ναι, φτάνει... είπε η Άννα και με κοίταξαν και οι δύο με παραπονεμένο βλέμμα.

- Δε μπορείς να ξανά ντυθείς είναι στους κανόνες του παιχνιδιού…

λέω στην Ειρήνη.

- Εντάξει εσύ ξέρεις τους κανόνες…

μου απαντάει η Ειρήνη χαμογελώντας. Όλο αυτό που γινόταν εκείνη τη στιγμή ήταν περίεργο αλλά ταυτόχρονα τόσο ωραίο. Ξαφνικά εκείνη την στιγμή μου ήρθε άλλη μια ιδέα για παιχνίδι.

- Παιδιά θέλετε να παίξουμε ένα ακόμα παιχνίδι;

- Τι παιχνίδι; Και αυτό καλό ήταν… είπε η Ειρήνη.

- Τώρα θα σας πω. Θα δέσουμε τα μάτια μας και θα αρχίσουμε να φιλιόμαστε με το σύντροφό μας.

Ενώ είπα αυτό κοίταξα την Άννα και της έκανα σήμα και αυτή κατάλαβε κατευθείαν τι εννοώ και που το πάω και χαμογέλασε.

- Ε παιδιά; Τι λέτε;

- Χμ… καλή ιδέα… είπε ο Νίκος.

Τους είπα να σηκωθούν όρθιοι για να τους δέσω τα μάτια. Δεν έδεσα τα δικά μου γιατί ήθελα να βλέπω. Στην αυλή είχε μια μεγάλη κούνια και απέναντι είχε ένα καναπέ.

- Υπάρχει ένας κανόνας όμως! Δε θα μιλάμε, είπα.

Συμφώνησαν όλοι. Έπιασα το Νίκο και τον πήγα να κάτσει στην κούνια. Μετά πήρα την Άννα από το χέρι και την πήγα κι αυτή στην κούνια. Εγώ πήγα και έκατσα δίπλα στην Ειρήνη στον καναπέ και είπα:

- Ξεκινάμε το παιχνίδι! Και όπως είπα δεν πρέπει να μιλάμε! Οι άλλοι νόμιζαν ότι φιλάνε τον σύντροφό τους αλλά εγώ και η Άννα ξέραμε τι γινόταν. Κοίταξα προς την Άννα η οποία φορούσε μια κόκκινη φούστα και ένα μαύρο μπλουζάκι. Ο Νίκος άρχισε να φιλάει την Άννα. Το χέρι μου πήγε πίσω από το κεφάλι της Ειρήνης και άρχισα να τη φιλάω διψασμένα.

- Μα… είπε η Ειρήνη.

- Σ...

της λέω εγώ. Χούφτωσα το κωλαράκι της και συνέχισα να τη φιλάω. Με την άκρη του ματιού μου κοιτούσα την Άννα με το Νίκο που φιλιόταν. Έβλεπα πόσο πολύ ερεθισμένοι ήταν. Τώρα πια όλοι ξέραμε ότι ήμασταν ο ένας με το σύντροφό του άλλου αλλά κάναμε σα να μη ξέρουμε τίποτα! Έσπρωξα την Ειρήνη να ξαπλώσει στον καναπέ και άρχισα να γλείφω τις ρώγες της. Τα βυζιά της ήταν ήδη έξω από το προηγούμενο παιχνίδι. Έγλειφα και ρούφαγα τις σκληρές ρώζ ρώγες της. Από κάτω φορούσε ένα αεράτο παντελόνι. Το χέρι μου γλίστρησε πάνω στην κοιλιά της, πήγε κατευθείαν στο μουνάκι της και άρχισα να το χαϊδεύω.

Εκείνη την στιγμή κοίταξα προς την Άννα και τον Νίκο και είδα πως η Άννα άρχισε να του παίρνει πίπα. Είχε βγάλει και αυτή το μπλουζάκι της και τα υπέροχα βυζάκια της ήταν έξω. Ο Νίκος την είχε πιάσει από την αλογοουρά που είχε και της κούναγε το κεφάλι με ρυθμό. Ακουγόταν πως την έπνιγε με τον πούτσο του ενώ αυτή ήταν στα γόνατα και χάιδευε το μουνάκι της κάτω από τη φούστα. Τότε αποφάσισα να κάνω εγώ το αντίθετο και κατέβασα το σορτσάκι της Ειρήνης και τότε είδα το μουνάκι της να στάζει από καύλα. Πήγα το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να γλείφω το ζεστό και υγρό μουνάκι. Έβγαλα το δάχτυλο μου από το μουνάκι της και της το έβαλα στο στόμα.

- Ρούφα το πουτανάκι…

- Μ... ναι…

Ξανά κοίταξα προς την Άννα και τον Νίκο και άκουσα την Άννα να λέει:

- Είναι υγρό το μουνάκι μου, βάλε τον πούτσο σου μέσα!

Αυτό με τρέλανε ακόμα περισσότερο. Έβγαλα το δάχτυλο μου από το στόμα της Ειρήνης και το πήγα ανάμεσα στα πόδια, έβαλα το ένα δάχτυλο στο υγρό της μουνάκι και ένα δάχτυλο στον κώλο της.

- Αχ... Ναι…

φώναξε η Ειρήνη. Ενώ έκανα κυκλικές κινήσεις με τα δάχτυλα μου στο μουνάκι και το κωλαράκι της, άρχισα να της γλείφω την κλειτορίδα.

- Τι μου κάνεις... δεν είναι σωστό. Δεν μου το έχει κάνει κανένας άλλος αυτό. Με τρελαίνεις... χύνω! Με τρελαίνεις μη σταματάς... τρέλανε την πουτάνα σου.

Ήταν μεγάλη καύλα και το μουνάκι της ήταν πολύ ζεστό. Έχυσε ενώ τα δάχτυλα μου ήταν μέσα της. Κοίταξα προς την Άννα και τον Νίκο, είδα ότι τα βυζάκια της ήταν γεμάτα χύσια. Τότε είπα:

- Παιδιά βγάλτε το μαντήλι από τα μάτια σας, προχωράμε παρακάτω όλοι μαζί…

Εν τω μεταξύ ο κόσμος πέρναγε δίπλα μας και μας έβλεπε αλλά κανείς δεν είπε τίποτα. Εκείνη τη στιγμή μαζευτήκαμε όλοι σε ένα μέρος και η Άννα άρχισε να γλείφει το μουνί της Ειρήνης. Εγώ έκανα σήμα στο Νίκο να περάσει πίσω από την Άννα και να της τον βάλει. Πήγα μπροστά στην Ειρήνη και τον πήρε όλο στο στόμα της. Άρχισε να μου τον γλείφει και να τον ρουφάει όλο, ενώ ταυτόχρονα έβλεπα το Νίκο να ξεσκίζει το μουνάκι της Άννας. Η Άννα έγλειφε το μουνί της Ειρήνης.

Όλο αυτό γινόταν σε τέλειο συγχρονισμό. Μετά από λίγο έχυσα στο πρόσωπο της Ειρήνης και ο Νίκος στο κωλαράκι της Άννας. Ο Νίκος πρότεινε να αλλάξουμε και η Ειρήνη άρχισε να γλείφει το υγρό μουνάκι της Άννας. Η Άννα πάντα ήταν πολύ υγρή όταν κάναμε σεξ και αυτό εμένα με τρέλαινε. Πέρασα πίσω από την Ειρήνη και τον έσπρωξα τέρμα στο ζεστό της μουνάκι. Τα χέρια μου ήταν στο κωλαράκι της και τη γαμούσα με πολύ πάθος, ενώ ο Νίκος τον έχωσε στο στοματάκι της Άννας. Όταν ήρθε η στιγμή να χύσουμε είπαμε στα κορίτσια να γονατίσουν. Χύσαμε και οι δύο στο στόμα τους, εγώ στης Ειρήνης και ο Νίκος στης Άννας. Περάσαμε τέλεια ήταν το καλύτερο weekend ever. Από τότε… όποτε συναντιόμαστε το κάνουμε.

Αυτή ήταν η ιστορία μου, ελπίζω να σας άρεσε.
Copyright protected OW ref: 177198