Το στραπόν της Κατερίνας (6ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από alrois
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΑΜΦΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ
στις 16-03-2020

Προηγούμενο μέρος: Το στραπόν της Κατερίνας (5ο μέρος)

Την επόμενη μέρα ήμουν χάλια, ψυχολογικά και σωματικά. Η κωλοτρυπίδα μου έχασκε ορθάνοιχτη και με πονούσε πολύ. Δήλωσα ασθένεια και δεν πήγα στο γραφείο. Το απόγευμα ήλθαν στο σπίτι μου ή Χριστίνα με την Έφη. Τρόμαξαν όταν με είδαν σε τι κατάσταση βρισκόμουν. Τους είπα όλη την ιστορία. Θύμωσαν πάρα πολύ με τη Κατερίνα και τη Σάσα. Μου είπαν ότι αν συμφωνώ θα τις τιμωρήσουν σκληρά για ότι μου έκαναν.

– Γιώργο μου μην ανησυχείς θα τις εκδικηθούμε χωρίς όμως να το καταλάβουν. Θα οργανώσουμε μια λεσβιακή παρτούζα. Μαζί με τις φίλες μας θα καλέσουμε και μια γνωστή μας αφέντρα. Η Ελισάβετ είναι μια πολύ σκληρή λεσβία αφέντρα που της αρέσει να γαμάει, να φιστάρει και να σπάει το τσαμπουκά των γυναικών και να της μετατρέπει σε υπάκουες και άβουλες σκλάβες. Θα τους ρίξουμε διεγερτικό στο ποτό και θα τους δίνουμε να εισπνέουν συνεχώς διεγερτικές ουσίες ώστε να είναι μονίμως καυλωμένες. Εμείς θα γαμήσουμε και θα ξεσκίσουμε τη Κατερίνα ενώ ή Ελισάβετ θα γαμήσει και θα φιστάρει τη Σάσα. Μετά εμείς θα φιστάρουμε τη Σάσα ενώ ή Ελισάβετ θα προσπαθήσει να φιστάρει την Κατερίνα. Αν αρνηθεί θα τη δείρει πρώτα και μετά θα τη βιάσει χώνοντας τη γροθιά της στο μουνί και στο κώλο της. Αφού την ανοίξει καλά θα τη φιστάρουμε και εμείς από το μουνί και τον κώλο και φυσικά θα πιεί πολλά κάτουρα. Θα σταματήσουμε μόνο όταν τους ξεσκίσουμε τελείως τις τρύπες τους.

– Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας, μήπως όμως το παρατραβάτε και μπλέξετε; Η παρέα της Κατερίνας είναι μεγάλη και ίσως θελήσουν να σας εκδικηθούν.

– Μην ανησυχείς, θα τα καταφέρουμε. Τα κορίτσια που της γάμησαν και ή Λία που φίσταρε τη Σάσα από το μουνί και το κώλο μας είπαν ότι είναι μεγάλα πουτανάκια και δεν πρόκειται να αντιδράσουν, αλλά αντιθέτως τρελαίνονται να τις μεταχειρίζονται σαν πραγματικές τσούλες. Εξ’ άλλου θα γαμιούνται συνέχεια και θα είναι κάτω από την επήρεια των διεγερτικών ουσιών.

Το σκηνικό στήθηκε το επόμενο Σαββατοκύριακο στο σπίτι της αφεντικίνας της Ελισάβετ. Η Ελένη είναι μια σαρανταπεντάρα ζωντοχήρα που ή Ελισάβετ την έκανε λεσβία και την μετέτρεψε σε σκλάβα της. Στο υπόγειο της πολυτελούς μεζονέτας της έφτιαξε ένα χώρο κατάλληλο για σεξουαλικά παιγνίδια. Υπήρχαν στραπόν και δονητές σε διάφορα μεγέθη, μαστίγια, βέργες, δύο πάγκοι, στρώματα, δυο αιώρες και ένας μεγάλος ξύλινος τροχός στον τοίχο. Η Ελένη θα έπαιρνε και αυτή μέρος στη λεσβιακή παρτούζα ξέροντας ότι θέλουμε να τιμωρήσουμε και να εξευτελίσουμε τη Κατερίνα και τη Σάσα. Εγώ ντυμένος γυναίκα και φορώντας μάσκα θα έκανα τη σερβιτόρα μαζί με τη Ρουσλάνα την υπηρέτρια της Ελένης. Θα έπαιρναν μέρος δέκα κορίτσια, ή Νέλλη, ή Βίκυ, ή Λία, ή Δήμητρα, ή Χριστίνα, ή Έφη, ή Ελισάβετ, ή Ελένη και ή Κατερίνα με τη Σάσα.

Μετά τη γνωριμία μεταξύ των κοριτσιών, τα πρώτα ποτά με τα διεγερτικά και τα διάφορα προκαταρκτικά ξεκίνησαν τα κυρίως παιγνίδια. Η Ελισάβετ έδεσε την Ελένη πάνω στον ξύλινο τροχό και άρχισε να τη μαστιγώνει. Η Κατερίνα γονάτισε πάνω στο πάγκο και γαμιόταν με το στραπόν από την Χριστίνα και δίπλα της ή Βίκυ γαμιόταν από τη Δήμητρα. Η Λία γαμούσε τη Νέλλη και ή Σάσα την Έφη. Γρήγορα τα αίματα άναψαν και ή Ελισάβετ γαμούσε από τον κώλο την Κατερίνα. Σε κάποια φάση την έπεισε να τη δέσει πάνω στον τροχό και άρχισε να την μαστιγώσει. Η Κατερίνα πονούσε αλλά φαινόταν ότι της άρεσε να την πονάνε.

Ή Χριστίνα με την Έφη γαμούσαν με πολύ χοντρά στραπόν τη Σάσα από το μουνί και τον κώλο. Στη συνέχεια την ξάπλωσαν στην αιώρα και ξεκίνησαν να την φιστάρουν. Το αποκορύφωμα ήταν όταν τη φίσταραν μαζί από μπρος και από πίσω ξεσκίζοντας τη. Δίπλα της ή Λία φίσταρε το κώλο της Ελένης. Εν τω μεταξύ ή Ελισάβετ ξέδεσε τη Κατερίνα από τον τροχό ή οποία σωριάστηκε ξερή στο πάτωμα. Πριν προλάβει να συνέλθει ή Ελισάβετ με τη βοήθεια της Χριστίνας και της Έφης την έβαλαν πάνω στην αιώρα δίπλα από τη Σάσα και της έδεσαν τα πόδια και τα χέρια με χειροπέδες.

– Θέλεις τσούλα να σε γαμήσω με τον τεράστιο πούτσο και να σου ξεσκίσω τελείως το μουνί; Μόλις σου ανοίξω καλά τη μούνα θέλεις να σου χώσω και τη γροθιά μου, έτσι όπως φιστάρει ή Χριστίνα και ή Έφη τη Σάσα;

- Ναι αφέντρα μου, απόψε θέλω να τα κάνω όλα μαζί σου. Είμαι έτοιμη… φίσταρε με!

Η Ελισάβετ έβαλε αρκετό λιπαντικό στο πούτσο της και στο μουνί της Κατερίνας ενώ ή Ελένη της έδωσε να εισπνεύσει από το μπουκάλι με τις διεγερτικές ουσίες.

Η έμπειρη Ελισάβετ πρώτα της γάμησε τη μούνα ανοίγοντας την πολύ προετοιμάζοντας την για τη συνέχεια. Μετά κάνοντας τις κατάλληλες κινήσεις κατάφερε σχετικά εύκολα να χώσει τη γροθιά της στο μουνάκι της Κατερίνας. Αυτή ούρλιαζε και χτυπιόταν από τον πόνο αλλά κατάφερε να αντέξει και σε λίγο άρχισε να το απολαμβάνει. Η Κατερίνα ήταν καυλωμένη, το μουνί της είχε ανοίξει και το χέρι της Ελισάβετ μπαινόβγαινε εύκολα και γρήγορα μέσα της.

– Σου αρέσει καργιόλα που σου φιστάρω τη μούνα; Θέλεις να σου φιστάρω και την κωλάρα; Να βιώσεις το απόλυτο ξεκώλιασμα;

- Ναι αφέντρα μου αρέσει πολύ, με τρελαίνει το χέρι σου στο μουνί μου. Φίσταρε μου και την κωλάρα. Κάνε τις τρύπες μου πηγάδι για σένα και τις φίλες σου.

Μετά από πολλή προσπάθεια, η γροθιά της Ελισάβετ πέρασε το σφιγκτήρα της Κατερίνας και καρφώθηκε στο κωλάντερο της. Από τον πόνο έκλαιγε και κτυπιόταν αλλά απολάμβανε το ξεκώλιασμα της. Στη συνέχεια τη φίσταραν ή Χριστίνα και ή Έφη. Στο τέλος κατάφεραν να τη φιστάρουν ταυτόχρονα από το μουνί και από τον κώλο. Η Κατερίνα στην αρχή το άντεξε αλλά μετά λιποθύμησε. Τα κορίτσια μετάφεραν τη Κατερίνα και τη Σάσα στη μπανιέρα όπου εκεί τις κατούρησαν στο στόμα. Ήπιαν τα κάτουρα και των οκτώ κοριτσιών.

Το όργιο συνεχίστηκε και την επόμενη μέρα, από τα πολλά γαμήσια οι τρύπες των κοριτσιών είχαν ανοίξει τόσο πολύ που δύσκολα θα μπορούσαν να ξανακλείσουν. Εκεί βρήκα την ευκαιρία να τις εκδικηθώ φιστάροντας κι εγώ το μουνί και τον κώλο τους ενώ ή Χριστίνα με την Έφη τους έχωσαν την πατούσα τους ολοκληρώνοντας έτσι το απόλυτο ξέσκισμα του μουνιού και της κωλοτρυπίδας των δύο κοριτσιών.

Στην Κατερίνα άρεσε να έχει το ρόλο της σκλάβας και σιγά-σιγά εγκατέλειψε τη παλιά παρέα και επισκεπτόταν συχνά την Ελισάβετ ή οποία τη χρησιμοποιούσε για σκλάβα και γαμιόλα για αυτήν και τις φίλες της. Μετά από πρόσκληση της Ελισάβετ τη συνάντησα μετά από τρείς μήνες σε μια παρτούζα με αφέντρες και σκλάβες και τρόμαξα να την αναγνωρίσω. Είχε ξυρισμένο το κεφάλι της, περπατούσε ολόγυμνη στα τέσσερα πίσω από την αφέντρα της την Ελισάβετ ή οποία την έσερνε από το λουρί. Από τον κώλο της προεξείχε μια πλαστική ουρά σκύλου που εφάρμοζε πάνω σε μια πολύ χοντρή τάπα. Το κορμί της ήταν γεμάτο σημάδια από χτυπήματα. Ήταν επίσης ακόμα δύο αφέντρες με τις σκλάβες τους, ή Λία με την Ελένη ως σκλάβα της, ή Χριστίνα με την Έφη και εγώ ως Γωγώ.

Οι αφέντρες μεταξύ τους αντάλλαζαν τις σκλάβες τους οι οποίες έφαγαν πολύ ξύλο, ήπιαν πολλά κάτουρα και γαμήθηκαν με χοντρά στραπόν. Τις φίσταραν με χέρια και με πόδια. Η Χριστίνα με την Έφη κυριολεκτικά έσπασαν στο ξύλο τη Κατερίνα χρησιμοποιώντας μαστίγιο και ραβδί. Όσο περισσότερο τη δέρνανε τόσο τους ζητούσε να μη σταματήσουν αλλά να συνεχίσουν μέχρι να τη σακατέψουν. Φαίνεται ότι είχε συνηθίσει το ξύλο και το πόνο και το επιζητούσε. Πάθαμε πλάκα όταν τα κορίτσια της έβγαλαν τη τάπα από το κώλο. Είχε διάμετρο όσο ένα 2λιτρο μπουκάλι κόκα κόλας. Ο κώλος της αλλά και το μουνί της ήταν πολύ ξεχειλωμένα με αποτέλεσμα τα κορίτσια να την φιστάρουν πολύ εύκολα. Η Έφη της έχωσε και τα δύο χέρια στο μουνί της και ή Χριστίνα τα δικά της στην κωλάρα της. Πονούσε αλλά τις παρακαλούσε να μην τη λυπηθούν και να τη σκίσουν τελείως μέχρι που να την καταστρέψουν.

Τελικά ή Κατερίνα βρήκε το ρόλο που της ταίριαζε. Έγινε μια μαζόχα σκλάβα, γαμιόλα και ανθρώπινη τουαλέτα. Μετά από λίγο καιρό από τα πολλά ξεσκίσματα οι τρύπες της είχαν ξεχειλώσει τελείως με αποτέλεσμα να μην κλείνουν.

Η Λία τη πέτυχε σε μια παρτούζα να τη φιστάρει ένας άντρας από το μουνί και ό άλλος από την κωλάρα. Μετά τη φίσταραν ταυτόχρονα με τα δύο χέρια από το μουνί και από τον κώλο. Το αποκορύφωμα ήταν όταν της έχωσαν ολόκληρη τη πατούσα στη μουνάρα της και στη κωλοτρυπίδα της. Κυριολεκτικά τη σακάτεψαν. Είχε όμως και συνέχεια. Ήταν σε κατάσταση παροξυσμού όταν τη μετέφεραν έξω στην αυλή, την ξάπλωσαν κάτω και ένας μετά τον άλλο την κατουρούσαν στο κορμί και στο στόμα. Όταν τελείωσαν μαζί της την παράτησαν μόνη στην αυλή μέσα στις βρωμιές σαν να ήταν κανένα ζώο.

Εγώ συνέχισα τη σχέση μου με τη Χριστίνα και την Έφη. Απολάμβανα τα γαμήσια μαζί τους είτε ως Γιώργος είτε ως Γωγώ. Οι λεσβίες φίλες τους με δέχτηκαν στη παρέα τους ως Γωγώ. Συνήθως με γαμούσαν αλλά κάποιες φορές με άφηναν να τις γαμάω και εγώ.
Copyright protected OW ref: 175192