Το πρώτο μου τρίο (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από esthir10
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΑΜΦΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ
στις 06-03-2020

Προηγούμενο μέρος: Το πρώτο μου τρίο (1ο μέρος)

Με το Νίκο και την Ιωάννα είπαμε να βρεθούμε και το άλλο ΣΚ και μάλιστα να πάω από παρασκευή βράδυ σπίτι του και να φύγω Κυριακή.

Παρασκευή κατά τις 9 το βράδυ χτυπάω το κουδούνι τους, ανοίγει η Ιωάννα και με υποδέχεται μ ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο. Ωραία ξεκινάμε σκέφτηκα καθώς ένιωσα το μουνί μου μούσκεμα.

Καθίσαμε στο σαλόνι ο ένας απέναντι από το άλλον, πίναμε κρασάκι και συζητούσαμε ευχάριστα. Ξαφνικά ο Νίκος σηκώνεται, κάθεται δίπλα μου, με φιλάει καυλιάρικα, παίζει με τη ρώγα μου και μου λέει:

- Μας έλειψες πουτανάκι, κάθε μέρα πηδιόμασταν για πάρτη σου…

μου βγάζει τη μπλούζα και ορμάει στις ρώγες μου. Βλέποντάς τον η Ιωάννα, σηκώνεται και λέει τάχα με ζήλια:

- Κι εγώ θέλω…

κι έρχεται, κάθεται κι αυτή δίπλα μου και αρπάζει από το Νίκο την αριστερή μου ρώγα. Τι καύλα ήταν αυτή;

- Έλα αγάπη μου, πάμε μέσα να το μοιραστούμε το πουτανάκι μας…

λέει ο Νίκος και σηκωνόμαστε. Πολύ μου άρεσε αυτό που άκουγα και πραγματικά… όπως θα δείτε παρακάτω, το μοιραστήκαν κανονικά όλο το βράδυ το πουτανάκι τους.

Πήγαμε στο δωμάτιό τους και αφού ξεντυθήκαμε ξαπλώσαμε στο κρεβάτι με μένα στη μέση και χωρίς να χάσουν λεπτό, όρμησαν πάνω μου, με φιλούσαν και με έγλειφαν παντού. Κόντευα να χύσω χωρίς καν να ακουμπήσουν το μουνί μου, τόσο μεγάλη ήταν η καύλα και ξαφνικά ο Νίκος βάζει 3 δάχτυλα στο μουνί μου κι αρχίζει να το γαμάει μ' ένα μοναδικό τρόπο. Ένιωσα το κορμί μου να σπαρταράει από καύλα, φωνή δεν έβγαινε από το στόμα μου και με το ζόρι είπα:

- Χύνω… μην σταματάς!

Άρχισε να κουνάει πιο γρήγορα τα δάχτυλα του μέσα στο μουνί μου. Η Ιωάννα έπαιζε με τις ρώγες μου, τα χύσια έτρεχαν ποτάμι από το μουνί μου κι ακούω την Ιωάννα να μου λέει:

- Χύσε πουτανάκι, χύσε… κι ακόμα δεν είδες τίποτα, έτσι θα σε έχουμε συνέχεια να σπαρταράς από την καύλα.

- Πως χύνει έτσι το μουνί σου πουτανάκι;…

φώναξε ο Νίκος απορημένα και συνέχισε:

- Έτοιμο να κάνει squirting το πουτανάκι μας μωρό μου!

- Μ… πολύ θέλω να το δω αυτό. Θα το κάνουμε να κάνει αγάπη μου…

είπε η Ιωάννα και κατέβηκε κι αυτή προς τα κάτω. Με γύρισαν και με έστησαν στα 4. Ο Νίκος ξαπλώνοντας από κάτω μου ξανακάρφωσε τα 3 του δάχτυλα μέσα στο μουνί μου και με το άλλο του χέρι έπαιζε την κλειτορίδα μου, ενώ η Ιωάννα από πίσω άρχιζε να παίζει με τον κώλο μου να τον γαμάει με τα δάχτυλα και να τον γλείφει, άρχισα να φωνάζω από την καύλα ένιωθα σαν άγριο λυσσασμένο ζώο και χτυπιόμουν για να μου τα χώσουν πιο βαθιά.

- Βούλωσέ της το στόμα…

λέει ο Νίκος και η Ιωάννα με το άλλο χέρι μου πιάνει το κεφάλι και μου το καρφώνει στο καυλί του Νίκου. Αυτό ήταν αφού το άρπαξα σα λυσσασμένη άρχισα να χύνω. Ένιωθα τα χύσια μου να φεύγουν σαν καταρράκτες από το μουνί μου. Κι άκουσα να το Νίκο να λέει:

- Έτσι πουτανάκι χύσε, κάν' τα όλα χάλια, βγάλε όλη την καύλα σου…

Αφού έχυνε το μουνί μου για κανένα 10λέπτο ένιωσα να μην αντέχω άλλο κι έπεσα στα πλάγια στο κρεβάτι. Έρχεται ο Νίκος δίπλα μου και μου λέει:

- Κοίτα πως με έκανες!

Γυρνάω και βλέπω το πρόσωπό του χάλια, γεμάτο υγρά.

- Τι είναι αυτά;… του λέω.

- Τα χύσια σου πουτανάκι μου, έκανες squirting, χείμαρρος πετάγονταν τα χύσια σου και ήταν υπέροχο όπως τα έβλεπα από κάτω.

Ντράπηκα εκείνη την ώρα, ποτέ δε μου είχε τύχει. Ο Νίκος το κατάλαβε και μου λέει:

- Δε χρειάζεται να ντρέπεσαι καυλάκι μου, από εδώ και πέρα μόνο έτσι θα χύνεις με εμάς.

Κι εκείνη την ώρα έρχεται η Ιωάννα, με φιλάει και λέει:

- Να ξέρεις ότι θέλω να με χύσεις κι εμένα έτσι… μέσα στο στόμα και να τα πιώ όλα…

κι ορμάει καυλωμένη να καθαρίσει τα μούτρα του Νίκου. Μόλις τελείωσε, την αρπάζει και της λέει:

- Έλα τσουλάκι να σε ξεκαυλώσω λίγο κι εσένα όσο το πουτανάκι μας παίρνει 2 ανάσες…

της καρφώνει την πούτσα του στο μουνί κι αυτή βογκώντας του φωνάζει:

- Ναι ψωλαρά μου, γάμησε με... κάνε την μουνάρα να χύσει την ψωλάρα σου…

- Πάρ' τη τσουλάκι, όλη μέσα στην μουνάρα σου είναι…

βάζοντας τα πόδια της στους ώμους του. Ήταν υπέροχο θέαμα να τους βλέπω να πηδιούνται κι άρχισα να καυλώνω πάλι. Σηκώθηκα, πήγα στην Ιωάννα κι άρχισα να τη φιλάω μια στο στόμα και μια να πιπιλάω τις ρώγες της, ενώ το δεξί μου χέρι ήταν στην κλειτορίδα της και την έτριβε. Έχυσε αμέσως και σε λίγα λεπτά έχυσε πάλι. Την ώρα που ο Νίκος άδειασε τα χύσια του μέσα στη μήτρα της φώναζε:

- Με τρελαίνετε πουτάνες, πάρ' τα όλα ψώλα, πάρ' τα όλα μέσα στη μήτρα σου.

Αφού τελείωσε, με αρπάζει, βάζει το κεφάλι μου πάνω στο μουνί της και μου λέει:

- Καθάρισέ τα όλα πουτανάκι μου και μου χώνει τον πούτσο του στο στόμα. Παρ' όλο που είχε χύσει δεν είχε πέσει καθόλου. Μόλις το καθάρισα καλά μου χώνει το πρόσωπο μέσα στο μουνί της και μου λέει:

- Και το μουνί της ψώλα μου τώρα…

και άρχισα να της το γλείφω και να χώνω την γλώσσα μου στην τρύπα της. Είχε υπέροχη γεύση και μυρωδιά από τα χύσια τους. Καθώς άκουσα την Ιωάννα να βογκάει από καύλα, μούγκρισα, όρμησα πιο βαθιά και άρχισα να το τρώω αχόρταγα.

- Είσαι μια αχόρταγη πουτάνα και μας αρέσεις…

είπε ο Νίκος και πήγε πιο εκεί να μας βλέπει παίζοντας τον πούτσο του. Η Ιωάννα βάζει το χέρι της στο μουνί μου και λέει:

- Πάλι μούσκεμα είναι το μουνί σου, στήσου στα 4, με τον κώλο σου προς το Νίκο και μην κουνηθείς.

Έκανα αμέσως ότι μου είπε. Μέσα σε λίγα λεπτά την ένιωσα πίσω μου. Άρχισε να μου γλείφει τον κώλο και να παίζει με το μουνί μου. Βογκητά καύλας άρχισαν να βγαίνουν πάλι από το στόμα μου. Μετά έφτυσε τη κωλοτρυπίδα μου κι έχωσε ένα δάχτυλο.

- Αχ… ναι… λέω.

- Σ αρέσει ε;... για να δούμε, τώρα σ' αρέσει;… και χώνει κι ένα δεύτερο δάχτυλο.

- Πάρα πολύ…

της λέω κι άρχισα να κουνιέμαι να τα νιώθω καλύτερα.

- Μ… πουτανάκι…

μου λέει, τα βγάζει και μου χώνει ένα δονητή στον κώλο. Τρελάθηκα!

- Γάμησε τον… της φώναζα, γάμησε τον, χύνω…

κι άρχισε να το μουνί μου να χύνει πάνω στα δάχτυλά της. Μόλις σταμάτησα να χύνω, βγάζει το δονητή και μου λέει:

- Μεγάλωσε η τρύπα σου, αλλά για να δούμε πόσο μπορεί να ανοίξει…

και νιώθω να μου χώνει κάτι στρογγυλό και μεγάλο. Πρωκτικές μπάλες, σκέφτηκα και καύλωσα. Κανείς δεν είχε γαμήσει έτσι τον κώλο μου. Εκείνη την ώρα έρχεται ο Νίκος, μου βάζει την πούτσα στο στόμα και μου λέει:

- Πάρ' τη πουτανάκι, δεν αντέχω να σας βλέπω να παίζετε έτσι… κι ακούω την Ιωάννα.

- Πήρε και τις 6 η σούφρα της…

και τη βλέπω να σηκώνεται και να φοράει ένα στραπόν που ήταν διπλό. Είχε από μέσα κι έναν ακόμα πούτσο που τον έχωσε στο μουνί της. Αφού έσφιξε τα λουριά ήρθε από πίσω μου και το έχωσε στο μουνί μου. Καύλα. Για άλλη μια φορά έχασα τον κόσμο μου… είχα όλες μου τις τρύπες γεμάτες και πηδιόμουν σαν πουτάνα. Τους άκουγα που με βρίζανε αλλά από την πολύ καύλα δε μπορούσα ούτε να πω κάτι ούτε να καλοκαταλάβω τι έλεγαν. Το μουνί μου έχυνε ασταμάτητα. Σε κάποια φάση η Ιωάννα βγάζει τον πούτσο της από το μουνί μου και νιώθω ότι τραβάει της μπάλες. Έβγαλε τρεις.

- Έλα… σειρά σου…

λέει στο Νίκο που με μεγάλη δυσκολία τον άφησα να βγει από το στόμα μου για να σηκωθεί. Η Ιωάννα έρχεται και ξαπλώνει ανάμεσα στο πόδια μου με το κεφάλι της κάτω από το μουνί μου.

- Έτσι, λέει, θέλω να βλέπω πως σε ξεσκίζει ο ψωλαράς μου…

κι εκείνη την ώρα νιώθω το Νίκο να τραβάει τις μπάλες έξω και αμέσως το πουτσοκέφαλό του να χώνεται στον κώλο μου. Ένα δυνατό βογκητό καύλας βγήκε από το στόμα μου. Μόλις ο Νίκος είδε ότι δεν πονάω αλλά καυλώνω, έχωσε όλον τον πούτσο του μέσα στον κώλο μου. Ένα ουρλιαχτό πόνου και καύλας βγήκε από μέσα μου, αλλά η Ιωάννα είχε ήδη πιάσει δουλειά στο μουνάκι μου γλείφοντας το και μεγάλωσε την καύλα μου. Άρχισα να κουνιέμαι κι εγώ και να πηδιέμαι στον πούτσο του.

- Σ αρέσει πουτανάκι ε;… τον θες όλο στον πάτο σου βλέπω…

λέει ο Νίκος, με πιάνει από τους ώμους και με καρφώνει πάνω του.

- Πολύ, γάμησε τον, μην σταματάς…

του απαντάω, ορμάω και αρπάζω τον πούτσο της Ιωάννας που ήταν μπροστά μου. Έτσι όπως τον τσιμπούκωνα και κουνιόμουν από το κωλοξέσκιμα, κουνιόνταν και ο εσωτερικός δονητής και την καύλωνε.

- Έτσι φάε τους πούτσους μας πουτάνα, τρελαίνομαι που βλέπω τον ψωλαρά μου να σου ξεσκίσει την κωλάρα!

Χύσαμε σχεδόν και οι τρεις μαζί αλλά μόνο ο Νίκος είχε άδειο το στόμα και φώναζε.

- Παρ' τα μωρή ψώλα στην κωλάρα σου όλα, παρ' τα, θα στο γεμίσω το κωλάντερο!

Μ' έκανα να χύσω γρήγορα κι ένιωσα τα καυτά του χύσια να γεμίζουν τον κώλο μου. Αφού βγήκε από τον κώλο μου ακούω την Ιωάννα να μου λέει:

- Ξάπλωσε παλιοπουτάνα, θέλω κι εγώ να ξεσκίσω αυτό το υπέροχο κωλαράκι.

Χωρίς να χάσω λεπτό, ξάπλωσα ανάσκελα, έβαλε τα πόδια μου στους ώμους της, κάρφωσε μέσα τον πούτσο της κι άρχισε να τον γαμάει με δύναμη.

- Έτσι πουτανάκι, πάνω στα χύσια του γαμιά μας θα σε ξεσκίζω…

είπε κι εγώ άρχισα να φωνάζω από καύλα. Τότε έρχεται ο Νίκος και μου λέει:

- Σκάσε τσουλάκι…

και μου έχωσε τον πούτσο του στο στόμα. Την ώρα που έχυνα, η Ιωάννα δυνάμωσε το πήδημα της και την άκουσα να λέει:

- Χύνω πουτάνα, σε γαμάω και χύνω…

και μόλις έχυσε, της έκανε νόημα ο Νίκος και βγήκε από τον κώλο μου. Ο Νίκος με έβαλε κι έκατσα πάνω στο καυλί του χώνοντάς το στο μουνί μου που καύλωσε αμέσως, αφού είχε να γαμηθεί ώρα.

- Πόσο αχόρταγη πουτάνα μ' έχετε κάνει;… γαμιέμαι, ξεσκίζομαι και χύνω ασταμάτητα με τους πούτσους σας και πάλι λυσσασμένη από καύλα είμαι… του είπα.

- Έτσι σε θέλουμε, μια αχόρταγη λυσσασμένη πουτάνα…

μου λέει και με φιλάει. Εκείνη την ώρα νιώθω πάλι τον πούτσο της Ιωάννας στον κώλο μου. Θα με πηδήξουν και οι δυο μαζί σκέφτηκα αλλά δεν πρόλαβα να πω τίποτα γιατί η Ιωάννα τον έχωσε όλο μέσα κι εγώ έχασα για άλλη μια φορά το φως μου από την καύλα. Είχα δυο πούτσους μέσα μου κι αν είχα κι έναν ακόμα από την πολύ την καύλα δεν θα έλεγα όχι. Με ξεσκίζανε κανονικά κι εγώ σπαρταρούσα, χτυπιόμουν και ούρλιαζα από την καύλα.

- Ξεσκίσετε την πουτάνα, καρφώστε άγρια τις ψωλές σας και ξεσκίστε με από παντού, μη σταματάτε, χύνω…

- Έτσι παλιοτσούλα, χτυπήσου πάνω στους πούτσους και χύνε…

μου είπε ο Νίκος και μου έχωσε κι ένα δονητή στο στόμα.

- Πάρε έναν ακόμα ψώλα να έχεις όλες τις τρύπες σου γεμάτες να το ευχαριστιέσαι…

κι άρχισε να το γαμάει με το δονητή λες και είχε καταλάβει τι ήθελα. Τον ρούφηξα λες και ήταν αληθινός και χτυπιόμουν πάνω στους τρεις πούτσους. Τόσο μεγάλη καύλα στα όρια της τρέλας δεν είχα νιώσει ποτέ, δεν καταλάβαινα τι λέγανε, το μόνο που ήθελα ήταν να νιώθω τους πούτσους να με ξεσκίζουν από παντού μπας και χορτάσω γαμήσι. Σε κάποια φάση ακούω το Νίκο να λέει:

- Χάλια με έκανε η ψώλα με τα χύσια της το μουνί της δεν έχει σταματήσει να χύνει, μ' έχει καυλώσει τρελά η πουτάνα και δεν αντέχω άλλο, θα τη χύσω.

- Χύσ' τη γαμιά μου, χύσ' τη… κι εγώ θα χύσω πάλι ξεσκίζοντάς την…

είπε η Ιωάννα κι άρχισαν και οι δυο να με γαμάνε πιο δυνατά και πιο άγρια. Εγώ με το δονητή στο στόμα δε μπορούσα να μιλήσω, μόνο ούρλιαζα όσο μπορούσα από καύλα και η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να με χύσουν και να τελειώσει αυτό το ξέσκισμά. Με γαμούσαν τώρα τόσο δυνατά και οι δυο που ένιωθα το μουνί μου και τον κώλο σαν γίνονται ένα από το ξέσκισμα. Τότε ακούω το Νίκο.

- Παρ' τα όλα ψώλα… παρ' τα όλα μέσα στην ξεσκισμένη σου μήτρα πουτάνα, πάρε όλα τα χύσια μου καργιόλα…

κι ένιωσα τα καυτά χύσια του να πλημυρίζουν τη μήτρα μου την ώρα που άκουσα την Ιωάννα να ουρλιάζει.

- Χύνω πουτάνα… χύνω… τρελαίνομαι να σε ξεσκίζω και να χύνω!

Μείναμε για λίγο ακούνητοι. Πρώτη η Ιωάννα βγήκε από τον κώλο μου και τότε βρήκα εγώ ευκαιρία να βγάλω τον πούτσο του Νίκου, να κατέβω προς τα κάτω και να πάρω στο στόμα μου τον πούτσο του να του τον καθαρίσω από τα χύσια μας. Όπως είχα τον κώλο τουρλωμένο, ακούω την Ιωάννα:

- Τι υπέροχο θέαμα είναι αυτό μωρό μου, και οι δυο σου τρύπες ορθάνοιχτες ξεσκισμένες και γεμάτες από τα χύσια του γαμιά μας…

κι όρμησε κι αυτή να καθαρίσει και τις δύο μου τρύπες που τις ένιωθα άδειες και καυλωμένες ακόμα. Αφού τελείωσε, έβγαλε το στραπόν, ξάπλωσε και μας είπε όλο παράπονο.

- Το δικό μου το μουνάκι έτσι θα το αφήσετε, δε θα το καθαρίσει κανείς;

Κοιταχτήκαμε με το Νίκο και ορμήσαμε να της το καθαρίσουμε. Όταν τελειώσαμε κι αυτό το καθάρισμα, με φιλάει ο Νίκος και μου λέει:

- Τι λες αύριο να κάνουμε την Ιωάννα πουτανάκι μας;

- Μέσα στο μυαλό μου είσαι, του λέω… και μεθαύριο οι δύο πουτάνες να ασχολούνται μόνο με το γαμιάς τους.

- Μ… μέσα είμαι…

λέει ο Νίκος και κοιτάμε την Ιωάννα.

- Με μεγάλη μου ευχαρίστηση, λέει αυτή, αλλά πρέπει να σκεφτούμε να μεγαλώνουμε που και που την παρέα μας. Νομίζω ότι το πουτανάκι σας κάποιες στιγμές θα τον ήθελε κι έναν τρίτο πούτσο είπε στον Νίκο, που με κοίταξε και με ρώτησε.

- Τι λες;

- Μ… δε θα μου κακοέπεφτε καθόλου…

είπα και έκλεισα το μάτι. Γελάμε, φιλιόμαστε και οι τρείς και ούτε καταλάβαμε πως μας πήρε ο ύπνος αγκαλιασμένους.

Πραγματικά την επόμενη φορά που βρεθήκαμε μου είχαν έκπληξη, έναν ακόμα πουτσαρά και πηδιόμασταν ασταμάτητα για σχεδόν 10 ώρες σε διάφορες στάσεις και εναλλαγές κι από τότε τον φωνάζουν κι αυτόν μια στο τόσο στην παρέα μας.

Κάποια στιγμή θα σας την γράψω κι αυτήν την ιστορία.
Copyright protected OW ref: 174918