Παράξενα μπλεξίματα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΑΜΦΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ
στις 17-06-2019
Γεια σας και από εμένα, είμαι ή Μαίρη και διαβάζοντας εδώ της ιστορίες σας, αποφάσισα να γράψω και τη δικιά μου. Είμαι παντρεμένη αρκετά χρόνια και δουλεύω σε μία εταιρία. Ο άνδρας μου, μου ζήτησε να μιλήσω για την αδερφή του στην εταιρεία, το έκανα και η Κατερίνα έπιασε δουλειά μαζί μου. Η Κατερίνα είναι κι αυτή παντρεμένη με τον Κώστα και έχουν 2 κορίτσια, ενώ εγώ 1 αγόρι και ένα κορίτσι. Με την Κατερίνα τα πάμε πολύ καλά και στη δουλειά και γενικά.

Κάποια στιγμή η εταιρεία αποφάσισε να ανοίξει άλλο ένα κατάστημα σε μεγάλη επαρχιακή πόλη και μου ζήτησε σαν παλιά να πάω για ένα διάστημα μαζί με άλλο ένα άτομο για εκπαίδευση. Το συζητήσαμε με τον άντρα μου και αποφασίσαμε να πάω μίας και τα χρήματα είναι αρκετά παραπάνω και αυτός όλο το χειμώνα δεν έχει δουλειά μίας και δουλεύει μόνο καλοκαίρι σε νησί, οπότε μπορεί να προσέχει τα παιδιά. Άλλωστε είναι μεγάλα, η κόρη στα 14 και ο γιος στα 15. Μάλιστα μου πρότεινε αν γίνεται να μιλήσω για την αδερφή του να έρθει και αυτή μαζί, μίας και ο άνδρας της δουλεύει μαζί με τον δικό μου, οπότε κι αυτός δεν έχει δουλειά όλο το χειμώνα. Μίλησα με την Κατερίνα και δέχτηκε.

Την επόμενη μέρα είπα οκ στο διευθυντή μου και τού ζήτησα αν γίνεται το άλλο άτομο να είναι η Κατερίνα. Δέχτηκε. Τις πρώτες μέρες ήταν λίγο δύσκολα περνώντας η πρώτη εβδομάδα αρχίσαμε να χαλαρώνουμε. Γνωριστήκαμε και με το προσωπικό και όλα καλά. Ο κύριος Κώστας ο διευθυντής πού θα αναλάμβανε το κατάστημα μας προτείνετε το Σάββατο να βγούμε για διασκέδαση όλοι μαζί. Έτσι κι έγινε. Πήγαμε για φαγητό όλοι μαζί και μετά ο Κώστας πρότεινε σε εμένα και την Κατερίνα να πάμε για ποτό. Πήγαμε και εκεί κατάλαβα πως ο Κώστας γουστάρει την Κατερίνα, αλλά και αυτή τον γουστάρει. Δεν ήξερα τη μπορεί να κάνει η Κατερίνα.

Η φάση έμεινε όλο το βράδυ σε φλερτ. Ξημερώματα γυρίσαμε στο δωμάτιο και τότε είπα στην Κατερίνα να προσέχει γιατί φαίνεται να τη γουστάρει ο Κώστας. Γέλασε και μου είπε πως αν κρατώ μυστικά, θα περάσουμε καλά όσο μείνουμε μακριά από τα σπίτια μας και με βεβαιότητα μου είπε πώς αυτή κρατά μυστικά. Κανείς δε θα μάθει τίποτα. Εγώ απλά χαμογέλασα. Πέσαμε για ύπνο όταν ξυπνήσαμε μου προτείνετε να πάμε έξω για φαγητό και μίας και είναι Κυριακή και δεν έχουμε δουλειά, να πάρει και τον Κώστα τηλέφωνο να έρθει μαζί μας, Δεν απάντησα και με ρώτησε πάλι. Τότε απάντησα… "αν το θέλεις ένταξει".

Σήκωσε το ο τηλέφωνο και μίλησε με τον Κώστα. Του είπε να πάμε για φαγητό και αν έχει κάποιο φίλο να έρθει παρέα, μίας και εμείς είμαστε 2. Έκλεισε το ραντεβού και έκλεισε το τηλέφωνο. Εγώ κόλλησα!

- Τι έκανες;… της λέω.

- Αν δε γουστάρεις τον τύπο θα δούμε. Είπαμε πως θα περάσουμε καλά εδώ. Άντε, πάμε να ντυθούμε και μην ξεχνάς ότι κρατώ μυστικά.

Να μην πολυλογώ, ακολούθησα. Ο φίλος τού Κώστα είναι τέλειος τύπος. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα αν και μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα απατήσει τον άντρα μου. Η Κατερίνα μετά το φαγητό πρότεινε να πάμε στο σπίτι για καφέ. Πήγαμε και η Κατερίνα άρχισε να παίζει με τον Κώστα. Δεν άργησα και εγώ με το Νίκο. Περάσαμε ένα βράδυ με ατελείωτο σεξ. Όταν έφυγαν ο Κώστας με τον Νίκο η Κατερίνα μου είπε θα περάσουμε πολύ καλά εδώ. Γέλασα και της είπα πως δεν το έχω ξανακάνει με άλλον από όταν παντρεύτηκα με τον αδερφό της. Μου είπε να την εμπιστευτώ γιατί έχει πείρα σε εξωσυζυγική σχέση. Από εκείνη τη βραδιά και μετά ό Κώστας με το Νίκο έρχονται στο δωμάτιο μας και κάνουμε σεξ το κάνουμε και όλοι μαζί. Η Κατερίνα άρχισε πρώτη να τούς παίρνει και τους 2 μαζί. Το κατάφερα και εγώ. Μας παίρνουν παρτούζα και μας αρέσει πολύ. Μας έμαθαν να παίζουμε και μεταξύ μας. Ο καιρός πέρασε με πολύ σεξ και ατελείωτες παρτούζες. Γυρίσαμε στην Αθήνα και ήμασταν πολύ προσεκτικές.

Μετά από λίγο καιρό οι άντρες μας έφυγαν για δουλειά στο νησί, έκλεισαν τα σχολεία και τα παιδιά έφυγαν για το νησί διακοπές, ενώ εγώ με την Κατερίνα έχουμε δουλειά θα πηγαίναμε Αύγουστο στο νησί μόλις πάρουμε άδεια. Έτσι μείναμε μόνες. Εγώ πρώτη ζήτησα από την Κατερίνα να κάνουμε καμία φάση. Μου πρότεινε να βγούμε μόνες και να ψαχτούμε. Βγήκαμε για ποτό αλλά γυρίσαμε μόνες πήγαμε στο σπίτι της Κατερίνας και παίξαμε μόνες.

- Είναι τέλεια αλλά θέλουμε και πούτσα να μας γαμήσει…

της λέω και τρελαίνεται στα γέλια.

- Εγώ φταίω πού σε έμαθα μου απαντά.

- Και παρτούζες θέλω τώρα, της λέω. Εσύ φταις πού έγινε έτσι το μουνί μου αχόρταγο για πούτσες. Δε ντρέπεσαι… τη γυναίκα του αδερφού σου έμαθες να γαμιέται με άλλους.

- Έχεις γίνει μεγάλη πουτάνα, σαν εμένα τώρα…

μου απαντά και συνεχίσαμε το γαμήσι μόνες. Το πρωί μας βρήκε στο κρεβάτι μαζί.

- Ok… μου λέει η Κατερίνα θα πάρω τηλέφωνο κάποιον και θα έρθει από εδώ μαζί με ένα φίλο του. Μην κολλήσεις μόλις δεις ποιος είναι.

- Εντάξει…

απάντησα. Μετά από λίγο ήρθαν και έπαθα πλάκα με το που είδα ποιος είναι ο ένας. Τον άλλο δεν τον ήξερα.

Η συνέχεια σε επόμενη φάση…
Copyright protected OW ref: 169583