Μια λάθος ιδέα του Κώστα (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Natty
στις 24-04-2019
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3

Προηγούμενο μέρος:
Μια λάθος ιδέα του Κώστα (2ο μέρος)

Το πρωί η Σοφία και η Ελένη ήρθαν και φαίνεται να ήταν αποφασισμένες για αλλαγές. Κάθισαν και αρχίσαμε να συζητούμε για το τι έπρεπε να γίνει στο νοικοκυριό. Το νοικοκυριό δεν είναι ίσως η σωστή λέξη. Περισσότερο έμοιαζε όπως η Σοφία το περίγραψε σαν… το νέο νοικοκυριό. Η Σοφία άρχισε…

- Ντινούλα, η Ελένη θα μετακόμισει για να σε βοηθήσει με την ανάρρωση σου. Μετά από όλα αυτά, έχουμε μόνο περίπου δύο μήνες πριν φτάσει το μωρό και έχουμε αρκετά να κάνουμε. Τους τελευταίους μήνες, η Ελένη και εγώ έχουμε δεθεί πραγματικά και σκέφτομαι ότι μπορεί να ενδιαφέρομαι περισσότερο για τις γυναίκες από τους άνδρες και γι 'αυτό θα μετακομίσει στην κρεβατοκάμαρά μας και θα μεταφέρω όλα τα ρούχα σου και τα προσωπικά σου πράγματα στο δωμάτιο επισκεπτών. Ίσως μερικές φορές μπορείς να συμμετάσχεις ανάμεσα μας, αλλά αν δεν αλλάξεις όπως θέλουμε, φοβάμαι ότι θα μείνεις κυρίως μόνο σου με το δεξί σου χέρι.

Τι έχω κάνει; Νόμιζα ότι το σχέδιό μου είχε δουλέψει τέλεια και ότι θα καταλήξω σε μια αμφισεξουαλική σύζυγο που θα έφερνε μια φίλη σε μια περίσταση, όχι το αντίστροφο.

Συνέχισε…

- Η Ελένη δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για τους άνδρες, οπότε βλέπεις Ντινούλα θα πρέπει να μοιάζεις με γυναίκα για να μπορέσεις να έρθει μαζί μας. Τώρα μπορούμε να βγάλουμε το γύψο και να δούμε πώς πας.

- Σοφία, γιατί με ονομάζεις με το όνομα Ντίνα; Εδώ και λίγες ημέρες μέρες δε με αποκαλείς με το όνομα μου.

Καθώς έβγαζε τον γύψο, η Σοφία εξηγούσε τα πάντα.

- Ντίνα μου, ο γύψος δεν ήταν απαραίτητος. Bάλαμε το γύψο για να σε παραπλανήσουμε και να σε αναπτύξουμε. Βλέπεις, θέλησες να κάνεις ό, τι είναι δυνατό για να βοηθήσεις το μωρό και αφού συζητήσαμε ότι το μωρό πρέπει να έχει μητρικό γάλα και όχι έτοιμο, θα μπορούσε να γίνει μόνο αν εσύ το θήλαζες.

- Αλλά δεν έχω στήθος για... τι κάνατε;

- Οι βιταμίνες που παίρνεις είχαν οιστρογόνα. Αυτό θα πρέπει να εξηγεί την έλλειψη στύσης. Τους τελευταίους μήνες, αφήσαμε τον αέρα έξω από τους κορυφαίους δακτυλίους. Προσθέσαμε επίσης αέρα στους δακτυλίους κάτω για να μειωθεί η μέση. Έτσι δεν παρατήρησες την αλλαγή γιατί έγινε σιγά-σιγά. Υποθέτουμε ότι το στήθος σου είναι ανάμεσα Β και C μέγεθος και έχεις μια μέση 55 με 60 εκατοστά.

- Εννοείς ότι έχω στήθος που θα δώσει πραγματικό γάλα;

- Όσο για το Ντίνα, αντί για το Κώστας, σου ταιριάζει πιθανότατα περισσότερο και μετά από όλη την τηλεόραση για τις γυναίκες που βλέπεις τελευταία, σκέφτεσαι περισσότερο σαν Ντίνα παρά σαν Κωστάκης. Σύντομα, η νέα συνταγή φαρμάκων που ξεκίνησες την περασμένη εβδομάδα θα βοηθήσει στην εξισορρόπηση των οιστρογόνων και της τεστοστερόνης και θα ξεκινήσει την παραγωγή γάλακτος. Θέλουμε να το ξεκινήσουμε από τώρα ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε το γάλα πριν το έρθει το μωρό. Θα σου δώσει επίσης τη δυνατότητα να έχεις στύση.

- Θα μπορώ να χύσω και πάλι;

- Ναι, αλλά αυτό θα πάρει λίγο. Η Ελένη και εγώ πρέπει να διεγείρουμε το στήθος σου για να ξεκινήσει η ροή του γάλακτος. Θα έλεγα ότι 10 λεπτά με αντλία μαστού ανά κάποιες ώρες για τις επόμενες εβδομάδες θα είναι ότι πρέπει για να ξεκινήσει.

Ξεκίνησα να κλαίω. Η Σοφία μου έδωσε μια σφαλιάρα για να με συνεφέρει.

- Υπάρχουν μερικά άλλα πράγματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε Ντίνα, επειδή δε θα υπάρχει ο "άντρας" του σπιτιού πια, κάποιος θα χρειαστεί να πάρει όλες τις αποφάσεις και αποφάσισα ότι πρέπει να είμαι εγώ. Θα μου δείχνεις απόλυτο σεβασμό και θα με αναφέρεις ως «Κυρία». Και δεδομένου ότι η Ελένη θα ζει στο δωμάτιό μας μαζί μου, θα πρέπει να δείξεις τον απόλυτο σεβασμό και σε αυτή και θα να την αναφέρεις ως «Δεσποινίς Ελένη». Θα κάνεις τα πάντα, όποια από εμάς στο ζητάει, χωρίς αμφισβήτηση, αλλιώς θα υπάρξει πρόβλημα.

Ήμουν χαζός. Τι έκανα λέγοντας στη Σοφία ότι οι γυναίκες είναι πιο ελκυστικές από τους άνδρες;

- Δεν υπάρχει τίποτα που μπορείς να κάνεις γι 'αυτό. Η Ελένη και εγώ το είχαμε σχεδιάσει από την αρχή, αμέσως μόλις έμεινα έγκυος. Θα σου έδινα μόνο το θήλασμα και θα κράταγα τα υπόλοιπα το ίδιο, αλλά θα ήταν πολύ δύσκολο για εσένα και για το μωρό αργότερα. Αποφασίσαμε να σε κάνουμε σε μια κανονική κοπέλα. Θα έχεις το σχήμα και τους τρόπους μιας σωστής κυρίας ανά πάσα στιγμή. Μέχρι τώρα θα πρέπει να έχεις καταλάβει για τα «γυναικεία σου συναισθήματα» και το πώς να ντυθείς και να κάνεις μακιγιάζ. Έχεις παρακολουθήσει αρκετή τηλεόραση για να εκπαιδεύσει κάποιον, ακόμη και εσένα.

Σκέφτηκα γι 'αυτό για ένα λεπτό, είχε δίκιο.

- Τώρα, η Ελένη και εγώ θα κόψουμε το γύψο σου, στην αρχή θα είσαι αρκετά αδύναμη, αλλά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι ένα ντους και στη συνέχεια να βάλεις στο νέο σου κορσέ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και δε θέλουμε όλοι αυτοί οι μήνες να πάνε χαμένοι. Θέλουμε να συνηθίσεις να είσαι κορίτσι. Ο κορσές είναι το μόνο που θα φορέσεις για τις επόμενες μέρες ή ίσως ακόμα και μια εβδομάδα. Στη συνέχεια, θα αρχίσουμε να προσθέτουμε στην γκαρνταρόμπα σου.

"ΚΟΙΤΑ!" Είπε η Ελένη και έδειξε το πέος μου. Υπήρχε μια μικρή κίνηση.

- Βλέπεις, Ντινούλα μου, η ιδέα να φοράς γυναικεία ρούχα είναι ελκυστική για εσένα. Μπορείς να προσαρμοστείς καλύτερα και ταχύτερα από ό, τι νομίζαμε. Θα σου βάλουμε μια μάσκα έτσι θα δεις τον εαυτό σου μόνο αφού έχεις κάνει ντους και έχεις καθαριστεί.

Η Σοφία άρχισε να κόβει το γύψο, ένα κομμάτι κάθε φορά. Άρχισε με τα χέρια μου. Τα χέρια μου ήταν τόσο αδύναμα που μόλις μπορούσα να τα μετακινήσω. Στη συνέχεια απελευθερώθηκαν τα πόδια. Στη συνέχεια, προσεκτικά, έτσι ώστε να μην κοπεί το πουκάμισο συμπίεσης, η Σοφία έκοψε το κύριο μέρος του γύψου. Με λίγη προσπάθεια τελικά αφαιρέθηκε. Η Σοφία και η Ελένη απελευθέρωσαν γρήγορα την πίεση από το πουκάμισο και το έβγαλαν πάνω από το κεφάλι μου.

- Πω, πω! Ένα πλήρες στήθος, σίγουρα, σαν το δικό μου… είπε η Ελένη.

Μπορούσα να αισθανθώ αναστατωμένος και αναμμένος. Είχα πραγματικά στύση από τα λόγια της Ελένης που θαύμαζε τα στήθη μου. Μήπως πραγματικά το απολαμβάνω αυτό;

- Σήκω, πάμε γρήγορα να μπεις στο μπάνιο.

Τα δύο κορίτσια με σήκωσαν από το κρεβάτι και από τις σκάλες με πήγαν στο ντους. Πρέπει να είχα χάσει έναν τόνο βάρους για να με μεταφέρουν τόσο εύκολα. Πολύ προσεκτικά με κατέβασαν στη μπανιέρα και με πλύνανε. Μπορούσα να αισθάνομαι τα χέρια σε όλο μου το σώμα, αφού νόμιζα ότι ένιωσα και χείλια στα στήθη μου. Φαινόταν να περνούν πολύ χρόνο στα χέρια και τα πόδια μου. Το σαπούνι που χρησιμοποίησαν πραγματικά πολύ καλό.

- Αναρωτιέμαι… πως θα έμοιαζαν οι θηλές στο στήθος με σκουλαρίκια;…

αναρωτήθηκε η Ελένη.

- Όχι… μόνο μετά την ολοκλήρωση του θηλασμού. Δε θέλουμε τίποτα να επηρεάσει το γάλα της... είπε η Σοφία.

- Σοφία, είναι αγόρι η κορίτσι; Ξέρεις;

ΣΦΑΛΙΑΡΑ!

- Κυρία μου.

- Λυπάμαι... Κυρία, ξέρετε αν το μωρό είναι αγόρι ή κορίτσι;

- Όχι, αλλά καλύτερα να είναι κορίτσι γιατί μπορεί να βρεθείς γρήγορα με ένα σπίτι γεμάτο μικρά αγοροκόριτσα. Εδώ δε θα ζουν αγόρια, εκτός αυτού το όνομα του μωρού θα είναι Μιχαέλα, ανεξάρτητα από το φύλο, γι 'αυτό να προσεύχεσαι να είναι κορίτσι.

Αυτό με ανησύχησε, δε μου άρεσε. Μετά από το πλύσιμο και το στέγνωμα, με έφεραν, υποθέτω, στη νέα κρεβατοκάμαρά μου, για την οποία μου είπαν ότι είναι ροζ με ωραίο άσπρα και ροζ λουλούδια. Με κάθισαν σε μια καρέκλα και οι καρποί μου μπήκαν οι παλιοί μανσέδες. Στη συνέχεια, τα χέρια μου αναστράφηκαν πάνω από το κεφάλι μου μέχρι να σηκωθώ από το κάθισμα και έφτασα να είμαι στον αέρα περίπου πέντε πόντους από το πάτωμα.

- Φέρε το κορσέ της Ντίνας εδώ και κρατήστε το μπροστά ενώ το βάζω την πλάτη… είπε η Σοφία... η Κυρία.

Μπορούσα να αισθανθώ τα στήθη της Δεσποινίδας Ελένης καθώς προσπαθούσε να τοποθετήσει το κορσέ από μπροστά. Ένιωσα υπέροχα. Η κυρία άρχισε να κουμπώνει από την κορυφή προς τα κάτω. Δεν ήταν τόσο σφιχτό στην αρχή. Τελικά κατέληξε στο κατώτατο σημείο.

- Πάρε μια βαθιά ανάσα…

είπε καθώς σφίγγει την κορυφή μέχρι να ακούσω ένα "κλικ". Ήξερα τι σήμαινε αυτό. Πιθανότατα το κλείδωσε.

- Το καλό ταίριασμα στην κορυφή επιτρέπει να κινηθούμε σωστά προς τα κάτω.

Βήμα-βήμα τραβούσε όσο πιο σφιχτά μπορούσε, μέχρι που κάλεσε τη Δεσποινίδα Ελένη να βοηθήσει. Κάθε μια άρπαξε μια πλευρά και τράβηξε.

- Θα έπρεπε να έχουμε βάλει περσότερο αέρα, είπε η Κυρία.

Γκρίνιασα λίγο λόγω της έλλειψης αέρα που έφτανε στα πνευμόνια μου.

- Κοίταξε! Του αρέσουν όλα αυτά, είπε η Κυρία καθώς ακούμπησε το σκληρό πέος μου. Ντινούλα, τα πόδια σου είναι πάρα πολύ αδύναμα για να υποστηρίξουν όλο το βάρος σου ταυτόχρονα, έτσι θα φορέσεις τα παπούτσια σου και θα σε κατεβάζω λίγο-λίγο κάθε φορά. Μέχρι να δυναμώνουν οι μυς σου για να στέκεσαι κανονικά, θα σου βάλω παπούτσια που ταιριάζουν στην κατάστασή σου.

Η Κυρία πήρε τα ίδια μαύρα παπούτσια που είχα φορέσει μια φορά και μου τα φόρεσε. Αυτό πήρε το μεγαλύτερο μέρος του πόνου από τους καρπούς μου. Η Δεσποινίς Ελένη είχε δίκιο, η αποκατάσταση ήταν απαραίτητη. Με τα παπούτσια ένιωθα υπέροχα. Μόλις ήμουν περισσότερο άνετα, η Κυρία και η Δεσποινίς Ελένη άρχισαν να φτιάχνουν τα μαλλιά μου που δεν είχαν κοπεί για περισσότερο από 6 μήνες και ήταν αρκετά μακριά. Άρχισα να διαμαρτύρομαι όταν ήρθαν με τσιμπιδάκια. Τα φρύδια μου απομακρύνθηκαν, το μακιγιάζ εφαρμόστηκε και ένα κολάρο chocker τοποθετήθηκε γύρω από το λαιμό μου. Προχώρησαν πίσω, με κοίταξαν και στη συνέχεια η Δεσποινίς Ελένη ήρθε και μου έδωσε ένα μακρύ καυτό φιλί, ενώ τσιμπούσε τις νέες μου, πολύ ευαίσθητες θηλές.

Ήμουν στον ουρανό. Ίσως να μην είναι τόσο κακό όσο σκέφτηκα. Η Κυρία Σοφία τράβηξε τη Δεσποινίδα Ελένη από μένα.

- Λοιπόν, φαίνεται ότι μπορεί να έχεις το τρίο που ονειρεύεσαι μετά από όλα. Η Δεσποινίς Ελένη είναι πραγματικά αναμμένη, μοιάζεις με γυναίκα Ντίνα μου, αλλά με ενσωματωμένο πούτσο, χωρίς ιμάντες ή δονητές.

Η Κυρία Σοφία με γύρισε για να κοιτάξω πίσω στην πόρτα της πόρτας μας, που είχε μεγάλο καθρέφτη πάνω της, μου έδωσε ένα παθιασμένο φιλί και έφυγε. Πήγε κάτω για να παρακολουθήσει τη Δεσποινίδα Ελένη που θα ετοίμαζε το φαγητό. Θα μπορούσα να μυρίσω την μυρωδιές από τον δείπνο που ετοιμάζονταν, αλλά ήμουν σίγουρος ότι ήμουν σε αυστηρή δίαιτα από τη Δεσποινίδα Ελένη που ήθελε ακόμα πιο στενή τη μέση μου. Ενώ οι κυρίες έφαγαν δείπνο, έμεινα να κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Δεν έχω ακόμα συνηθίσει στη νέα μου εμφάνιση. Ήμουν εντελώς αναμμένη από την εικόνα μου, ακόμη και γνωρίζοντας ότι ήμουν εγώ. Με τη μέση των 60 εκατοστών και τα στήθη μου να ωθούνται προς τα πάνω από το κορσέ, φαινόταν κάτι περισσότερο από καυτό.

Όταν η Κυρία Σοφία και η Δεσποινίς Ελένη επέστρεψαν, με βοήθησαν να σηκωθώ και να βάλω περισσότερο βάρος στα πόδια μου. Ήταν επώδυνο, αλλά μπορούσα να στηρίξω το βάρος μου. Χρειάστηκαν και οι δύο να με βοηθήσουν στο να πάω στο κρεβάτι. Ξεκίνησε καλά. Με ξαπλώσανε με την πλάτη μου στο κρεβάτι. Η κυρία και η Δεσποινίς Ελένη άρχισαν να πιπιλίζουν τα νέα μου στήθη. (Παρατήρησα ότι οι γυναίκες αναφέρθηκαν στα στήθη τους ως στήθη όχι σαν βυζιά.) Δεν πήρε πολύ πριν χύσω και γεμίσει ο τόπος με τα χύσια μου. Δεν πίστευα ποτέ ότι ένα άτομο μπορεί βγάλει τόσο σπέρμα. Σαν αγόρι που κατουρούσε. Μαζέψανε με τα χέρια τους όσο το δυνατόν περισσότερο από το σπέρμα μου και με ταΐσανε. Ήμουν εξοικειωμένος με τη γεύση του δικού μου σπέρματος από τις εμπειρίες που είχα πριν από μερικούς μήνες. Αλλά αυτή τη φορά είχε γεύση διαφορετική. Δεν ξέρω αν ήταν οι μήνες συσσώρευσης ή η προσθήκη γυναικείων ορμονών που το άλλαξαν.

Η κυρία Σοφία αναρριχήθηκε στο πρόσωπό μου και μου ζήτησε να την φάω. Αυτό σήμαινε να λατρεύω τον κώλο πρώτα, για να έχω το μουνί της. Είχε τέλεια γεύση. Δε μου πήρε πολύ ώρα για να μου ξανασηκωθεί. Η Δεσποινίδα Ελένη, η οποία είναι απολύτως λεσβία, έκατσε στο πέος μου.

- Αυτό είναι ό, τι έχεις; Για άντρα το έχεις μικρούλι. Έχω δονητές που είναι μεγαλύτεροι από ότι είναι το δικό σου!

Προσπάθησε να το βγάλει, αλλά δεν πρόλαβε… το φρεσκοξυρισμένο μουνί της Κυρίας να στριμώχνεται στο στόμα μου και η Δεσποινίς Ελένη να με πηδάει με οδήγησε σε ένα δεύτερο οργασμό που ήταν πολύ πιο έντονος από τους συνηθισμένους μου. Ήμουν έκπληκτος που ήρθα πάλι. Συνήθως μία φορά και τελειώνω. Τότε άκουσα τις δύο κυρίες να φιλιούνται και να χαϊδεύονται η μια την άλλη. Καθώς άρχισα να χαλαρώνω, ένιωθα ικανοποιημένος, άκουσα τις δύο κυρίες να μιλάνε, στη συνέχεια γκρινιάζουν και έπειτα νευριασμένα τσακώνονται. Και οι δύο ήταν αναστατωμένες.

Μόλις η Δεσποινίς Ελένη είχε συνειδητοποίησε αυτό που είχα κάνει. Έχυσα μέσα της χωρίς καμία προστασία. Η Κυρία Σοφία έπιασε το πρόσωπό μου και η Δεσποινίς Ελένη πήρε θέση.

- Φάε, πιπίλισε και ρούφηξε με το στόμα, βγάλε όλο το σπέρμα έξω. Εάν μείνω έγκυος, δε θα περάσεις ΚΑΘΟΛΟΥ καλά.

Αυτό με ανησύχησε. Η Κυρία είχε μείνει έγκυος με μια προσπάθεια, ελπίζω τώρα να μη συμβεί το ίδιο. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που ήμουν προσκεκλημένος στο κρεβάτι τους. Μερικές φορές η κυρία έρχονταν στο δωμάτιό μου για να μου κάνει έρωτα, αλλά δε μου επιτρέπονταν ξανά να αγγίξω την Δεσποινίδα Ελένη. Ήταν τόσο νευριασμένη που τις επόμενες δύο εβδομάδες κάθε φορά που με έβλεπε η Δεσποινίς ότι είχα στύση, με κλωτσούσε στις μπάλες και με χαστούκιζε συνέχεια μέχρι να πέσει. Επίσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πήρα τις «βιταμίνες» μου για να ξεκινήσω τη ροή του γάλακτος μου και κάθε τέσσερις με έξι ώρες έμπαινα στο «μηχάνημα». Το μηχάνημα ήταν στην δύο αντλίες στήθους. Η κυρία και η Δεσποινίς ήθελαν να ξεκινήσουν τη ροή του γάλακτος μου. Με τον τρόπο αυτό θα ήμουν έτοιμος για το μωρό που έρχεται τον επόμενο μήνα. Άρχισε να μου αρέσει να είμαι ένας άντρας με βυζιά.

Όταν η Κυρία έρχονταν, μου πιπίλιζε τις θηλές μου άγρια. Στη συνέχεια, καθόταν στο καυλί μου και για περίπου 10 δευτερόλεπτα πριν αυτό εκραγεί. Τότε περιστρεφότανε γύρω, και έδινα στον κώλο της ένα μεγάλο φιλί. Στη συνέχεια μου επέτρεπε να φάω το δικό μου χύσι από το υπέροχο μουνί της.

Άρχισε να μου αρέσει πολύ η γεύση. Μικτή με τους χυμούς από το μουνί της, ήμουν στον ουρανό. Καμιά φορά ήμουνα τόσο φτιαγμένος που η Κυρία με άφηνε να χύσω για δεύτερη φορά. Περίπου τρεις εβδομάδες μετά το μικρό μου ατύχημα στο κρεβάτι με τη Δεσποινίς Ελένη, προετοιμαζόμουν για δείπνο όταν ένιωσα ένα τσίμπημα στον κώλο μου.

- Είμαι έγκυος μαλακισμένο, παλιόσκυλο!

Η πρώτη μου σκέψη ήταν να διαμαρτυρηθώ, αλλά η αντίδραση που είχα ήταν να πέσω στο πάτωμα λιπόθυμος. Ξύπνησα στο κρεβάτι μου με την αντλία του μαστού να πηγαινοέρχεται. Πρέπει να ήταν εκεί για ώρα, επειδή οι θηλές μου πονάγανε. Όταν προσπάθησα να αφαιρέσω τα μηχανήματα, δε μπορούσα. Οι καρποί μου ήταν δεμένοι με το κρεβάτι. Φώναξα, αλλά δεν ήταν η φωνή μου. Ήταν πολύ υψηλότερη, όπως μιας νεαρής κοπέλας. Η Κυρία ήρθε στο δωμάτιό μου και χαμογέλασε.

- Πώς είσαι Ντίνα μου, όλα καλά;

- Τι μου έχεις κάνει;

- Λοιπόν άκου… πραγματικά τσάντισες τη Δεσποινίδα Ελένη και για να την πείσω να μη σε σκοτώσει, πράγμα που θα μπορούσε εύκολα να κάνει με ένα μικρό λάθος κατά τη διάρκεια κάποιας χειρουργικής επέμβασης, ήταν να αφαιρέσει τα τελευταία απομεινάρια από την αρρενωπότητά σου. Κάναμε και κάποιες, όχι τόσο αναγκαίες χειρουργικές επεμβάσεις για να σε βοηθήσουμε να αποδεχτείς τη θηλυκότητά σου.

- Μέχρι τώρα, ό, τι κάναμε ήταν αναστρέψιμο, φοβάμαι όμως ότι τώρα πια δεν είναι, είσαι μια από εμάς.

Άρχισα να κλαίω και να κλαίω. Έκανα σχεδόν σαν υστερική. Η Κυρία μου με χτύπησε για να με συνεφέρει.

- Θα ήθελες τώρα μια λίστα των αλλαγών ή θέλεις να τις βρεις μόνος σου;

- Πέστε μου!

- Θα σου πω λίγα, τα υπόλοιπα θα τα βρεις αργότερα.

- Από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα τον ποδιών σου. Τα φρύδια σου έχουν κοπεί μόνιμα με ηλεκτρόλυση. Έχεις μόνιμη σκιά ματιών, Ρουζ έχει εγχυθεί στα μάγουλά σου, το κόκκινο κραγιόν σου είναι «τατουάζ» και τα αυτιά σου έχουν τρυπηθεί 3 φορές το καθένα. Η φωνή σου έχει ανυψωθεί μερικές οκτάβες, αλλά το γνώριζες αυτό ήδη. Οι τρίχες κάτω από τις μασχάλες σου έχουν αφαιρεθεί με ηλεκτρόλυση. Αφαιρέσαμε ένα πλευρό σου για να έχουμε σχήμα κλεψύδρας στο σώμα σου. Αφαιρέσαμε και το πουλάκι σου, το δέρμα από αυτό χρησιμοποιήθηκε για να φτιαχτεί ένα νέο μουνί το δικό σου. Έχουμε προσθέσει επίσης μια πειραματική μήτρα.

‘Άρχισα να κλαίω ξανά.

- Υπήρξε ακόμα μια εκλεκτική χειρουργική επέμβαση που κάναμε εσένα. Τα δόντια σου έχουν ισιωθεί και λευκανθεί. Τα σιδεράκια θα βγουν σε λίγες εβδομάδες. Θέλαμε να αλλάξουμε το μέγεθος των ποδιών σου, αλλά δεν ξέραμε πώς, για να βοηθήσουμε τα πόδια σας να φαίνονται λεπτότερα και μακρύτερα, στο τέλος πειράξαμε λίγο τους αστραγάλους σου. Η δυσάρεστη παρενέργεια είναι ότι θα πρέπει να περπατάς στις μύτες σου ή να φοράτε τουλάχιστον 7 εκατοστά τακούνι για πάντα.

Σε αυτό το σημείο δεν πρόσεχα πια τι έλεγε. Ήμουν απλά σαν μωρό που έκλαιγε. Είχα ξεχάσει ότι τα βυζιά μου πόναγαν και έκαιγαν σαν κόλαση από τις αντλίες. Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι ήταν η Δεσποινίς Ελένη να προσθέτει κάτι στο κάγκελο δίπλα στο κρεβάτι μου. Όταν ξύπνησα, ένιωσα πολύ καλύτερα. Τα βυζιά μου πονάγανε, αλλά δεν έκαιγαν. Τα χέρια και τα πόδια μου δεν ήταν συνδεδεμένα με το κρεβάτι πια. Υπήρχε μια σημείωση για την κομοδίνο.

"Πάρε ένα ντους, ντύσου με τα ρούχα στο πίσω μέρος της πόρτας του μπάνιου, ετοίμασε το δείπνο. Η Ελένη και εγώ θα είμαστε στο σπίτι στις 6:00
Υποσημείωση, το δείπνο καλύτερα να είναι έτοιμο και στο τραπέζι. Στο τραπέζι να περιμένεις οδηγίες."

Κοίταξα το ρολόι - 5:00. Πήδησα γρήγορα από το κρεβάτι και σχεδόν κατέρρευσα από τον πόνο. Οι αστράγαλοι μου! Δίπλα από το κρεβάτι υπήρχε ένα ζευγάρι από πλαστικά ή καουτσούκ σανδάλια με ψηλό τακούνι. Ήταν σχεδιασμένα για την παραλία. Τα έβαλα και περπάτησα για το μπάνιο. Καθώς πέρασα από τον καθρέφτη, σταμάτησα να κοιτάξω. "Ας καθαριστώ λίγο και θα δούμε ", σκέφτηκα. Άρχισα να κατουράω όταν συνειδητοποίησα ότι τα ουρά μου έτρεχαν πάνω στα πόδια μου. Άρχισα να κλαίω. Κάθισα γρήγορα και τελείωσα. Είχα να καθαρίσω το χάος. Μπήκα στο ντους και άρχισα να πλένομαι. Τα συναισθήματα ήταν διαφορετικά. Το δέρμα μου ήταν πιο ευαίσθητο από το συνηθισμένο και... υπήρχε ένα τεράστιο κενό ανάμεσα στα πόδια μου. Άρχισα να πλένομαι εκεί όταν ένιωσα μια μικρή κλειδαριά.

Γιατί υπήρχε μια κλειδαριά πάνω από το μέρος του μουνιού μου. Κλείνει ένα μικρό άνοιγμα λίγο υψηλότερα από την τρύπα που κατούρησα. Προσπάθησα να το εξετάσω, αλλά δε μπορούσα να σκύψω πολύ και τα με τα βυζιά μου, δεν υπήρχε τρόπος. Θα πρέπει να ρωτήσω αργότερα. Βρήκα τα ρούχα στο πίσω μέρος της πόρτας. Ήταν ένα πολύ ωραίο μαύρο λεπτό σφιχτό φόρεμα με μια σχισμή επάνω στις πλευρές, καλσόν με καλτσοδέτα, σέξι εσώρουχα και 10ποντες γόβες. Χρειάστηκαν περίπου 40 λεπτά για να ετοιμαστώ.

Αυτό μου άφησε μόνο 20 λεπτά για να ετοιμάσω το δείπνο. Είχα πρόβλημα. Όταν πήγα κάτω, η Κυρία Σοφία και η Δεσποινίς Ελένη ήταν ήδη στην κουζίνα που καθόταν στο τραπέζι.

- Εκτιμήσαμε ότι δε θα είσαι έτοιμη, έτσι κλείσαμε να πάμε έξω.

"Κράτηση για έξω!" Ποτέ δεν είχα βγει από το σπίτι έτσι.

- Γλυκιά μου Ντίνα, εδώ είναι μια τσάντα για εσένα, πάμε… είπε η κυρία.

- Αύριο θα βγούμε και θα πάρουμε την νέα σου άδεια οδήγησης με το καινούργιο όνομα και την φωτογραφία σου. Έχουμε ήδη φροντίσει το πιστοποιητικό γέννησής σου και την κάρτα Κοινωνικής Ασφάλισης. Ο Κώστας δεν είναι πλέον μαζί μας, μόνο η Ντίνα, η σύζυγός μας.

Τα λόγια της με έκαναν να λυπηθώ, αλλά ταυτόχρονα άρχισα να έχω μια ασυνήθιστη αίσθηση στη βουβωνική μου περιοχή. Κάπως ολισθηρό και υγρό. Μου άρεσαν αυτά που άκουγα; Πήγαμε για δείπνο σε ένα πολύ φανταχτερό εστιατόριο. Κανείς από εμάς δεν ήταν πεινασμένος. Μάλλον ήμουν πεινασμένος, αλλά λόγω της συνεχούς πίεσης στο στομάχι μου, μπορούσα μόνο να φάω μερικά δαγκώματα σαλάτας. Η Δεσποινίς Ελένη δεν ήταν πια με τον κορσέ της εξαιτίας του μωρού αλλά δεν αισθάνονταν καλά. Η Κυρία Σοφία δεν αισθάνονταν καλά επίσης, λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της ένιωθε μεγάλη πίεση στην κοιλιά της. Η συζήτηση ήταν περισσότερο σαν μονόλογος από την Κυρία Σοφία.

- Θα έχεις κάποια καθήκοντα για να εκτελέσεις στο σπίτι και όσο ο χρόνος εξελίσσεται, θα μπορείς να παρατηρήσεις κι άλλα πράγματα που αλλάζουν. Πρώτον, τώρα που είσαι μια κανονική γυναίκα, είσαι ευπρόσδεκτη να έρχεσαι μαζί μας στο κρεβάτι. Θα βρεις γκόμενο της επιλογής σου, θα βγεις ραντεβού τουλάχιστον τρεις φορές. Θα σου πω τις λεπτομέρειες και θα ορίσω ένα χρονοδιάγραμμα αργότερα. Θα είσαι η παραμάνα για το μωρό μας Αργότερα θα είσαι επίσης παραμάνα για το μωρό της Δεσποινίδας Ελένης. Έχεις μέχρι στιγμής ερωτήσεις;

- Κυρία Σοφία, γιατί είναι η κλειδαριά για το μουνάκι μου; Ρώτησα.

- Αυτό είναι ώστε να μην ξεχνάς ποιος κατέχει εσένα και το νέο σώμα σου. Είναι δικό μου… απάντησε. Η Δεσποινίς Ελένη κι εγώ θα μείνουμε στο δωμάτιό μας, ενώ θα..."

Ξαφνικά τα μάτια της Κυρίας γύρισαν και ένα περίεργο βλέμμα έπεσε στο πρόσωπό της.

- Τα νερά μου μόλις έσπασαν.

- Η Δεσποινίς Ελένη πλήρωσε το λογαριασμό, άφησε ένα μεγάλο πουρμπουάρ εξαιτίας της αναστατωσης και σπεύσαμε στο νοσοκομείο.

Η γέννα ήταν γρήγορη και βγήκε η Μικαέλα, ένα υγιές κοριτσάκι. (Δόξα τω θεώ.) Μόλις άκουσα το μωρό να κλαίει, είχα την πιο περίεργη αίσθηση στο στήθος μου. Ένιωσα σαν τα βυζιά μου μεγάλωσαν περίπου δύο μεγέθη και το υγρό άρχισε να ξεχειλίζει έξω. ΓΑΛΑ! Παράγω γάλα. Η νοσοκόμα, ένας άλλος φίλος της Κυρίας και της Δεσποινίδας Ελένης παρέδωσε τη Μικαέλα σε μένα. Άφησα το μπροστινό μέρος της νοσοκομειακής φορεσιάς να πέσει ανοιχτό και η Μικαέλα άρπαξε και άρχισε να πιπιλίζει και να ρουφάει το γάλα μου. Περίπου 30 δευτερόλεπτα αργότερα, άρχισα να ανατριχιάζω και να τρέμω. Μπορούσα να νιώσω ένα υγρό να τρέχει στην κιλότα μου.

Άρχισα να κλαίω. Είχα βιώσει τον πρώτο οργασμό μου ως γυναίκα. Ίσως αυτό να μην είναι τόσο κακό. Η ανάκαμψη της Κυρίας ήταν γρήγορη και ήταν όρθια από την επόμενη μέρα. Οι επόμενες εβδομάδες ήταν μια θαμπάδα. Ήμουν υπεύθυνη για τις ανάγκες του μωρού 24x7. Ήμουν έτοιμη να θηλάζω το μωρό κάθε λίγη ώρα. Φοβόμουν ότι εάν η Μικαέλα σταματήσει να θηλάζει, θα γίνονταν έκρηξη. Τα βυζιά μου ήταν τεράστια και έτρεχαν γάλα τις περισσότερες φορές.

Έτσι λοιπόν ξεκίνησε η νέα ζωή μου, ευτυχισμένη όσο ποτέ άλλοτε μεγαλώνοντας την κόρη μου και υπηρετώντας τις αφέντρες μου με αφοσίωση και αγάπη.
Copyright protected OW ref: 168309