Ο γείτονας και ο μπαμπάκας μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
στις 22-10-2020
Καλησπέρα, λέγομαι Κατερίνα και θα σας διηγηθώ μια ιστορία που έγινε πριν 2 χρόνια που ήμουν 18. Ήταν η περίοδος που είχα απίστευτες καύλες και έβλεπα όλους τους άντρες ερωτικά, ακόμα και τον ίδιο μου τον πατέρα. Ήξερα ότι ήταν λάθος αλλά ένιωθα πολύ έντονα για αυτόν και έπρεπε να κάνω κάτι ώστε να μην τον σκέφτομαι τόσο.

Έτσι άρχισα ένα παιχνίδι με το γείτονα μου που ήταν 53, κοντά στην ηλικία του μπαμπά μου. Έμενε μόνος του και τα παράθυρα μας ήταν το ένα απέναντι από το άλλο. Έβγαινε κάθε βράδυ και με κοίταζε από το παράθυρο του και εγώ πάντα έκλεινα τις κουρτίνες. Ένα βράδυ όμως είχα πολλές καύλες και σκέφτηκα να παίξω με το μουνάκι μου και να με βλέπει ο γείτονας μου. Άφησα τις κουρτίνες ανοιχτές τράβηξα το κρεβάτι κέντρο του παραθύρου για να με βλέπει καλύτερα και άρχιζα να παίζω με ένα δονητή κι αυτός να με κοιτά και να παίζει το καυλί του. Γαμιόμουν με το δονητή μου για ώρες και έβλεπα το γείτονα να καυλώνει απίστευτα.

Αυτό γινόταν κάθε βράδυ χωρίς να έχουμε μιλήσει ποτέ. Μια μέρα που ήμουν με τον μπαμπά μου τον πετύχαμε στο δρόμο και μας πρότεινε να πάμε σπίτι του να μας κεράσει ένα καφέ. Ο μπαμπάς μου δέχτηκε αμέσως και πήγαμε. Ένιωθα πολύ άβολα αλλά το έπαιζα πολύ άνετη.

Σε κάποια φάση πήγε η συζήτηση σε εμένα και το σχολείο μου και λέει στο μπαμπά μου ότι είναι μαθηματικός και ότι βοήθεια θέλω μπορεί να τη δώσει. Ο μπαμπάς μου με ρώτησε αν ήθελα να αρχίσω κάποια ιδιαίτερα μαζί του και δέχτηκα.

Την επόμενη μέρα ήρθε σπίτι μου να κάνουμε το πρώτο μάθημα του ανοίγει ο μπαμπάς, τον φέρνει στο δωμάτιο μου και κλείνει την πόρτα.

- Λοιπόν αγάπη μου δεν πιστεύω να θες να κάνουμε μάθημα γιατί άλλο έχω στο μυαλό μου.

Μου χαϊδεύει τα μαλλιά, με φιλάει στο λαιμό και μετά στα χείλη. Είχα καυλώσει και είχα παραδοθεί σ' αυτόν. Με έγδυσε και με ξάπλωσε στο κρεβάτι, έβαλε το χέρι του στο μουνάκι μου και το χάιδευε.

- Επιτέλους αγγίζω το μουνάκι σου…

Άρχισε να με γλείφει και το μουνάκι μου έχυνε ασταμάτητα.

- Πουτανάκι μου ήρθε η ώρα να σε γαμήσω!

Μπήκε ανάμεσα στα πόδια μου, έβαλε τα πόδια μου στους ώμους του και έχωσε την πούτσα του βαθιά.

Με ξέσκιζε σαν τρελός. Έκλεινα τα μάτια μου, φανταζόμουν το μπαμπά μου και το μουνί μου έσταζε.

Έχυσε πάνω στα βυζιά μου και ξάπλωσε δίπλα μου να ανάψει τσιγάρο.

Εκείνη την ώρα ανοίγει την πόρτα ο μπαμπάς, μας βλέπει γυμνούς στο κρεβάτι και εγώ είμαι γεμάτη χύσια. Έξαλλος τον πέταξε έξω από το σπίτι.

- Εσύ μικρή δε ντρέπεσαι που με κοιτάς γυμνή με τα χύσια στα βυζιά σου;

Έσκυψα το κεφάλι και ζήτησα συγνώμη. Το βλέμμα μου πήγε στο παντελόνι του που φάνηκε ο πούτσος του να έχει σηκωθεί.

- Μπαμπά μου καύλωσες;

- Τι λες;

Πιάνω και του χαϊδεύω την πούτσα.

- Αφού είναι πέτρα.

- Κατερίνα τι κάνεις;

- Μπαμπά με γάμαγε ο γείτονας και φανταζόμουν να με γαμάς εσύ. Εσένα ήθελα πάντα.

- Είσαι κόρη μου, δε γίνεται αυτό που θες.

Του βγάζω έξω την πούτσα και αρχίζω να τον πιπώνω. Αντιστάθηκε στην αρχή αλλά μετά του άρεσε.

- Χρόνια περίμενα να το κάνω αυτό!

- Μωρό μου το κάνεις τέλεια.

- Μπαμπά μου θέλω να με γαμήσεις…

- Θα το ξεσκίσω το κοριτσάκι μου…

Με στήνει στα 4 και με γαμάει με τη χοντρή του πούτσα. Με γάμαγε δυνατά και μου έβαλε τον αντίχειρα στον κώλο μου. Τον γάμαγε ταυτόχρονα κι εγώ ούρλιαζα από καύλα.

- Ξέσκισε με μπαμπά μου, ξέσκισε το κοριτσάκι σου…

- Μωρό μου δεν κρατιέμαι άλλο, έλα να καταπιείς τα χύσια του μπαμπά…

Έχυσε στο στόμα μου και τα κατάπια όλα.

- Κοριτσάκι μου ήταν τέλειο!

- Σε λατρεύω μπαμπάκα μου, θέλω να με γαμάς συνέχεια.

- Κάθε φορά που θα λείπει η μαμά.

Αυτό ήταν η αρχή για μια υπέροχη σχέση με το μπαμπά μου. Με γάμαγε κάθε φορά που έλειπε ή κοιμόταν η μαμά. Είχε σταματήσει να γαμάει τη μαμά με αποτέλεσμα η μαμά μου να τον χωρίσει γιατί πίστευε ότι την κερατώνει. Σήμερα μένουμε μαζί με το μπαμπά μου και ζούμε σαν ζευγάρι. Γαμιόμαστε χωρίς να μας νοιάζει αν θα μας δει κανείς.
Copyright protected OW ref: 179468