Γαμιέμαι με την κόρη μου

Δημοσιεύθηκε από alrois
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
στις 21-09-2020
Είμαι ένας 38χρονος χήρος που χήρεψα πριν 2 χρόνια. Ζω με την κόρη μου τη Μελίνα σε ένα μικρό νησί. Είναι ψηλή και αρκετά ανεπτυγμένη. Την έβλεπα τα τελευταία 2 χρόνια να αφήνει γρήγορα πίσω της το παιδάκι που ήταν και να γίνεται δεσποινίδα. Άρχισε να προσέχει την εμφάνιση της, να βάφεται ελαφρά και να φοράει κοντά φορεματάκια και κοντά μπουστάκια. Αυτό είχε σα συνέπεια να τη κοιτάζω πια με άλλο μάτι και συχνά να ερεθίζομαι. Το πρόβλημα μου ήταν στο σπίτι όπου κυκλοφορούσε με αποκαλυπτικά κοντά μακό μπλουζάκια που άφηναν τα βυζάκια της να φαίνονται καθαρά και τα διαφανή βρακάκια που φορούσε που δεν έκρυβαν και πολλά, με αποτέλεσμα να διακρίνεται κάποιες φορές ξεκάθαρα το μουνάκι και το κωλαράκι της. Καύλωνα όταν με αγκάλιαζε και με φιλούσε. Στην παραλία επίσης τραβούσε πολλά μάτια πάνω της ενώ εγώ προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι και να κρύβω τη καυλωμένη πούτσα μου. Όλα αυτά μαζί με την αγαμία μου με έκαναν κάποιες φορές να τραβάω μαλακία για χάρη της κόρης μου. Πρόσφατα ένα γεγονός μας έφερε κοντά με αποτέλεσμα να με κάνει αιμομίκτη.

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Καλοκαίρι. Ένα μεσημέρι που ξαπλώσαμε να κοιμηθούμε έπιασε μια ξαφνική καταιγίδα με αστραπές και βροντές. Ήταν τόσο δυνατές που ή κόρη μου μισόγυμνη έτρεξε φοβισμένη στο δωμάτιο μου και ξαπλώνοντας στο κρεβάτι μου με πήρε αγκαλιά κλαίγοντας. Φορούσε μόνο το βρακί της και όταν με αγκάλιασε τα μικρά βυζάκια της ακούμπησαν πάνω μου. Κοιμόμουν γυμνός και ή επαφή των κορμιών μας με καύλωσε αμέσως και ό πούτσος μου έγινε κάγκελο. Ή μικρή από το φόβο της με έσφιγγε δυνατά στην αγκαλιά της με αποτέλεσμα ή καύλα μου να έχει χτυπήσει κόκκινο. Ένιωθα το καυλωμένο πούτσο μου να τρίβεται στη κοιλιά της. Ή Μελίνα δεν έδειχνε να ενοχλείται και συνέχιζε να με κρατά αγκαλιά και να τρίβεται πάνω μου. Ένιωθα πολύ άβολα που ήμουν γυμνός στην αγκαλιά της κόρης μου και ό πούτσος μου τριβόταν πάνω στο κορμί της.

– Μπαμπά μου συγνώμη αλλά φοβάμαι πολύ. Στην αγκαλιά σου νιώθω ασφαλής. Μη με αφήσεις, κράτα με σφιχτά.

– Μην ανησυχείς κόρη μου σε κρατάω καλά, είναι ένα ξαφνικό μπουρίνι και σε λίγο θα περάσει.

Δευτερόλεπτα αργότερα από τη πολλή καύλα έχυσα πάνω μου και στη κοιλιά της κόρης μου. Ή μικρή ξαφνιάστηκε και ασυναίσθητα έβαλε το χέρι της πάνω στη κοιλιά της ακουμπώντας και τον πούτσο μου.

– Μπαμπά μου είσαι καλά;... τι είναι αυτό;

Έγλειψε τα χύσια μου από το χέρι της λέγοντας μου ότι έχουν ωραία γεύση.

– Μπαμπά μου ώστε αυτά είναι τα αντρικά χύσια; Γιατί έχυσες; Μου αρέσουν πολύ, άσε με να τα σκουπίσω με τη γλώσσα μου.

Πριν προλάβω να αντιδράσω άρχισε να γλείφει τα χύσια από το κορμί μου και να πιπιλάει τον πούτσο μου. Μετά μου τον μπούκωσε και ρουφώντας με κάπως αδέξια μου έγλειφε τον πούτσο. Ήξερα ότι ήταν τεράστιο λάθος αλλά δεν είχα τη δύναμη για να το εμποδίσω αλλά αντίθετα άρχισα να το απολαμβάνω. Παρατήρησα ότι μπροστά το βρακί της ήταν μούσκεμα δείγμα ότι και αυτή είχε καυλώσει και έτρεχαν τα υγρά της.

– Μπαμπά μου αρέσει πολύ που σου γλείφω το καβλί, νιώθω όμως ένα έντονο γαργαλητό μέσα στο μουνάκι μου και τρέχουν πολλά υγρά. Θα σου δείξω να δεις. Αφού έτριψε το χέρι της πάνω στο μουσκεμένο της βρακί μου το έβαλε στο στόμα για να γευτώ και τα δικά της υγρά. Ξαφνικά χωρίς να το συνειδητοποιήσω άρχισα να χύνω για δεύτερη φορά μέσα στο στόμα της κόρης μου. Ή Μελίνα έκανε φιλότιμες προσπάθειες να ρουφήξει και να καταπιεί όσα περισσότερα χύσια μου μπορούσε.

– Μπαμπά μου τι ωραία είναι που σου γλείφω το καβλί και πίνω τα χύσια σου; Σου αρέσει;

– Ναι κόρη μου είναι ωραία και μου αρέσει, σε καταλαβαίνω αλλά δεν είναι σωστό να γίνεται μεταξύ πατέρα και κόρης. Όταν μεγαλώσεις θα μπορείς να το κάνεις με το φίλο σου. Ή Μελίνα άρχισε να κλαίει, την αγκάλιασα και τη φίλησα τρυφερά στο μάγουλο.

– Σε παρακαλώ μπαμπά μου, αφού άρεσε και στους δυο, γιατί να μας νοιάζει αν είναι λάθος; Εγώ θέλω να το συνεχίσουμε. Δεν πρόκειται να το μάθει κανείς. Θα είναι το μικρό μας μυστικό. Έτσι μπαμπά μου; Σε αγαπώ πολύ.

Δεν ήξερα τι να πω. Είχαμε μπλέξει άσχημα σε μια ιστορία που ήταν λάθος και σίγουρα θα μας δημιουργούσε προβλήματα στο μέλλον.

– Μπαμπά μου θέλω να χαϊδέψεις και να φιλήσεις το μουνάκι μου.

– Κόρη μου πήγαινε πρώτη στο μπάνιο να πλυθείς και μετά θα πάω εγώ.

– Γιατί να μη πάμε μαζί και να σαπουνίσουμε ό ένας τον άλλο;

Ή Μελίνα έβγαλε το βρακάκι της που ήταν μούσκεμα και προχώρησε μπροστά. Αμέσως καύλωσα βλέποντας τα μουνόχειλα της και το πεταχτό κωλαράκι της.

– Μπαμπά μου πάλι σηκώθηκε το καυλί σου, σου αρέσει που με βλέπεις γυμνή;

- Κόρη μου είσαι όμορφη και έχεις πολύ ωραίο σωματάκι.

Μόλις μπήκαμε στη μπανιέρα μου χάιδεψε τον καυλωμένο πούτσο και πλύναμε ό ένας τον άλλο. Πρέπει να ερεθίστηκε πολύ όταν της σαπούνιζα το μουνάκι. Ξάπλωσα πρώτος στο κρεβάτι ενώ ή Μελίνα κάθισε πάνω μου και έφερε το μουνάκι της στον πούτσο μου και τριβόταν πάνω του. Ένιωθα τα μουνόχειλα της να έχουν ανοίξει και τα υγρά του μουνιού της να τρέχουν. Έβλεπα την κόρη μου να έχει καυλώσει πολύ και να μετακινείται φέρνοντας το μουνάκι της στο στόμα μου και να μου ζητάει να της το γλείψω.

– Έλα μπαμπά μου, γλείψε με, θέλω να νιώσω τη γλώσσα σου πάνω στο μουνάκι μου.

Έβλεπα μπροστά μου το καυλωμένο μουνάκι της κόρης και χωρίς να το πολυσκεφτώ άρχισα να το γλείφω και να ρουφάω τα υγρά της που έτρεχαν σαν ποτάμι στο στόμα μου. Ήμουν εκτός εαυτού, ήξερα ότι ξεπερνούσα τα όρια αλλά δε με ένοιαζε πια καθόλου. Το μόνο που με απασχολούσε ήταν να χαρώ το νεανικό κορμάκι της κόρης μου.

– Τι ωραία είναι που με γλείφεις… ρούφα μου τα όλα. Σου αρέσει το πουλάκι μου;

- Ναι… μου αρέσει πολύ… έχεις ωραία γεύση.

Ή κόρη μου άρχισε να τραντάζεται, να αγκομαχάει και να φωνάζει.

– Αχ μπαμπά μου τι φοβερή αίσθηση;… νομίζω ότι χύνω. Αχ, ναι… μου έρχεται.

– Χύσε κορούλα μου στο στόμα του μπαμπά, θα τα πιώ όλα. Άσε ελεύθερο τον εαυτό σου να χαρεί αυτή τη μοναδική στιγμή.

Ή κόρη μου συνέχισε να χύνει ποτάμια στο στόμα μου. Τη γύρισα ανάσκελα, ξάπλωσα πάνω της και τη φίλησα με πάθος στα χείλη ενώ ό πούτσος μου τριβόταν στο μουνί της. Αυτή ξαφνιάστηκε όμως προσπάθησε να μου ανταποδώσει το φιλί ενώ πήρε τον πούτσο μου και το έβαλε στη τρύπα του μουνιού της.

– Μπαμπά μου βάλε το καυλί σου στο μουνάκι μου, θέλω πολύ να το νιώσω.

– Μωρό μου έχω μεγάλο πούτσο και θα σε πονέσω.

Εν τω μεταξύ ό πούτσος μου είχε χωθεί λίγο στη τρυπούλα της και ή κόρη μου προσπαθούσε να τον βάλει όλο μέσα της.

– Σε παρακαλώ μπαμπάκα μου σε αγαπώ πολύ και θέλω να σου χαρίσω τη παρθενιά μου. Ξέρω ότι σου αρέσω και με θέλεις. Άσε με να χώσω μόνη μου το καυλί σου στο μουνάκι μου. Ντρέπομαι μπαμπά μου που το λέω αλλά θέλω να με γαμήσεις και να με κάνεις γυναίκα.

– Πρόσεχε κορούλα μου, κάν' το σιγά και μαλακά, θα σε πονέσει πολύ και ίσως βγάλεις αίμα.

– Δε με νοιάζει αν πονέσω, θέλω πολύ να γαμηθώ.

Χωρίς να μπορώ πια να το σταματήσω άφησα τη κόρη μου να σπρώχνει το πούτσο μου στο παρθένο της μουνάκι. Φυσικά ήταν πολύ σφιχτή, φαινόταν ότι πονούσε, ότι υπέφερε, αλλά πάλευε για να το αντέξει. Το κεφάλι του πούτσου μου είχε μπει μέσα της και συνέχιζε τη πορεία του ανοίγοντας το μουνάκι της κορούλας μου. Πονούσε πολύ και τα πρώτα δάκρυα φάνηκαν στα ματάκια της.

– Μωρό μου είσαι καλά; Πονάς;… θέλεις να σταματήσω;

- Όχι μπαμπάκα μου, πονάω αλλά θέλω να συνεχίσω μέχρι να νιώσω όλο το καβλί σου να μπαίνει μέσα μου και να μου τρυπήσει το μουνάκι.

Ή κόρη μου είχε καταφέρει να πάρει στο μουνάκι της περισσότερο από το μισό πούτσο. Ένιωθα να με ρουφάει μέσα και αυξήθηκε ή πίεση ενώ διέκρινα και λίγο αίμα δείγμα του ότι πιεζόταν ό παρθενικός υμένας. Τη στιγμή εκείνη χάθηκε ή πίεση και ό πούτσος μου χώθηκε ολόκληρος στο μουνάκι της κόρης μου σπάζοντας τη παρθενιά της.

– Μπαμπά μου συνέχισε, πονάω πολύ αλλά μου αρέσει.

– Ναι μωρό μου, θα συνεχίσω, θα πονέσεις μόλις αρχίσω να σε γαμάω δυνατά αλλά θα σου αρέσει γιατί ό πόνος θα είναι γλυκός.

– Μπαμπά μην ανησυχείς, θα αντέξω, γάμα με, κάνε με δική σου.

Γαμούσα την κόρη μου με δύναμη και με πάθος. Την έβλεπα που πονούσε και υπέφερε αλλά δε με ένοιαζε. Με είχε συνεπάρει το τρυφερό κορμάκι και το στενό μουνάκι της.

– Σου αρέσει κορούλα μου ή πούτσα του μπαμπά που σε γαμάει και σου σκίζει το μουνάκι;

- Μπαμπά μου με τρελαίνει ή πούτσα σου που με κάνει επιτέλους γυναίκα! Γάμα με, σκίσε με. Από εδώ και πέρα γαμιόμαστε συνέχεια.

– Ναι κόρη μου, ότι θέλεις.

Από την πολλή καύλα μετά τη γάμησα ξανά και έχυσα για τέταρτη φορά. Ευτυχώς που ή μικρή έβγαλε λίγο αίμα από το παρθενικό της υμένα και τελικά δεν πόνεσε πολύ. Μετά από δύο μέρες αφού συνήλθε και συνήθισε τα γαμήσια ξεκινήσαμε να γαμιόμαστε κανονικά. Στο μήνα πάνω τη γάμησα και από τον κώλο. Τις πρώτες φορές επειδή είχε πολύ στενή κωλοτρυπίδα και πονούσε πολύ, χρησιμοποιούσα μεγάλη ποσότητα λιπαντικού. Σιγά-σιγά όμως το συνήθισε και άρχισε να απολαμβάνει εξίσου το γαμήσι από τον κώλο.

Από τότε πέρασε ένας χρόνος και συνεχίζουμε τη σχέση μας σαν ζευγάρι.
Copyright protected OW ref: 178902