Ήσουν όνειρο μωρό μου

Δημοσιεύθηκε από perfectman
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
στις 05-09-2020

Πλησίαζε σαββατοκύριακο και δεν είχα αποφασίσει πως θα το περάσω. Παρασκευή απόγευμα και η μάνα μου με τη Μόνικα είχαν πάει στη θεία Μαίρη στη Γλυφάδα και θα αργούσαν να γυρνούσαν.

Πλησίαζε σαββατοκύριακο και δεν είχα αποφασίσει πως θα το περάσω. Παρασκευή απόγευμα και η μάνα μου με τη Μόνικα είχαν πάει στη θεία Μαίρη στη Γλυφάδα και θα αργούσαν να γυρνούσαν. Στο σπίτι ήμουν μόνος μου με τον πατέρα μου ο οποίος είχε μόλις βγει από το μπάνιο. Ύστερα από μια κουραστική μέρα στο γραφείο ένα μπανάκι ήταν ότι έπρεπε.

- Τι έγινε μικρέ πως τα πας;

- Μια χαρά μπαμπά εδώ χαλαρώνω.

- Αχ κι εγώ με το μπάνιο στάνιαρα…

είπε και με μια κίνηση έλυσε το κορδόνι και άφησε φάτσα φόρα ψωλή κι αρχίδια. Εδώ πρέπει να πω ότι κάθε φορά που κάποιος έκανε μπάνιο κάποιος άλλος έπρεπε να τον ξελαφρώσει. Πχ έκανε ο πατέρας μου;… θα ερχόταν είτε η μάνα μου είτε η αδελφή μου και θα τον ξαλάφρωναν.

- Που είναι η μάνα σου και η αδελφή σου;…

με ρώτησε παραξενεμένος από την αργοπορία τους, ενώ τις είχε φωνάξει 2, 3 φορές μαλακίζοντας το καυλί του.

- Δεν είναι εδώ, έχουν φύγει από το πρωί στις 11 πάνε στη θεία τη Μαίρη.

- Γαμώτο μου… κι εγώ τι θα κάνω τώρα;… και συνέχισε να μαλακίζει το καυλί του.

- Και δεν είπε τίποτα η καργιόλα… κι όχι τίποτα άλλο κι έχω κάτι καύλες…

και με κοίταξε με νόημα. Ρε μπας λέω μέσα μου να του είπε η μάνα μου το τι έγινε με το Νίκο; Έχει γούστο να έμαθε τι έγινε την προηγούμενη Κυριακή. Αλλά δε θα είχε πρόβλημα. Νομίζω. Ήμουν πολύ μπερδεμένος αλλά από την άλλη σκέφθηκα πως έφαγα τις ψωλές των φίλων μου, γιατί όχι του πατέρα μου; Χωρίς να πω τίποτα έσκυψα και τον έβαλα στο στόμα μου. Τινάχτηκε σαν να τον χτύπησε ρεύμα. Μου έπιασε το κεφάλι και μου το κόλλησε ως τη ρίζα.

- Α… τι στόμα είναι αυτό... καύλα, ναι καύλα…

και συνέχισε να μου γαμάει το στόμα που είχε γίνει διπλάσιο για να μπορεί να τον ρουφάει πιο εύκολα. Η γλώσσα μου έπαιζε με το πουτσοκέφαλο και τα δάχτυλα μου με τ' αρχίδια του κάνοντας τον να βογκάει με δύναμη. Ξαφνικά χωρίς κι εγώ ο ίδιος να καταλάβω το γιατί σηκώθηκα αφήνοντας τον σύξυλο να με κοιτάζει.

- Που πας, τι έγινε;…

με ρώτησε μην μπορώντας να καταλάβει τι είχα πάθει. Δεν μίλησα. Γύρισα μετά από λίγο του έδωσα ένα κουτάκι κι άρχισα να γδύνομαι. Έχει μείνει μαλάκας. Κοίταζε μια εμένα μια το κουτάκι και χαμογέλασε όταν με είδε να στήνομαι στα 4 με το στήθος μου να ακουμπάει την πλάτη του καναπέ. Δεν ξέρω πως μου ήρθε και του είπα:

- Βάλε μπόλικη βαζελίνη και γάμησε με.

Ο πατέρας μου με κοίταζε καλά-καλά.

- Θα πονέσεις, μου είπε χαϊδεύοντας το κωλαράκι μου.

- Ίσως κι όχι… απάντησα και του έκλεισα το μάτι. Έσκυψε και μου άνοιξε το κωλαράκι με τα 2 του χέρια.

- Εσύ είσαι ανοιχτός είπε με μια έκπληξη στη φωνή. Πούστεψες ρε;

- Όχι μπαμπά απλά μου αρέσουν και τα 2 φύλα…

του είπα και έδωσα ένα χαστούκι στο κωλομάγουλο μου. Ένιωσα τη γλώσσα του να χώνεται μέσα μου κι έκλεισα τα μάτια να το απολαύσω όσο περισσότερο μπορούσα ενώ χέρια του μου τσιμπούσαν τις ρώγες με δύναμη. Τον ένιωσα που βγήκε και μετά από λίγο να μου δαχτυλώνει το κωλαράκι με την βαζελίνη ενώ εγώ κουνιόμουν κυκλικά.

- Έλα μπαμπά γάμα το γιόκα σου…

του είπα με έναν βαθύ αναστεναγμό. Και δεν μου χάλασε το χατίρι. Έκλεισα τα μάτια μου όταν ένιωσα το πουτσοκέφαλο να μπαίνει στην κωλοτρυπίδα μου. Σαν ένα γεωτρύπανο τον ένιωσα να χώνεται όλος μέσα μου. Καμιά σχέση με όσα καυλιά είχα φάει ως τότε. Τον ένιωσα που ανέβηκε στον καναπέ και πιάνοντας με από τους ώμους άρχισε να με εμβολίζει με την ψωλάρα του χωρίς να βγάζει λέξη. Μόνο βογκούσε. Όπως κι εγώ. Ένιωθα το κωλαράκι μου να ανοίγει με κάθε διείσδυση όλο και περισσότερο. Ο αρχικός πόνος δεν υπήρχε πια. Αυτό που υπήρχε ήταν η απόλυτη καύλα να με τυλίγει. Η ψωλάρα του σαν γεωτρύπανο μου θέριζε το κωλαράκι. Κόντευα να λιποθυμήσω από την καύλα όταν ακούσαμε το κουδούνι να χτυπάει.

- Φτου σου γαμώτο… ποιος είναι τώρα;…

ρώτησε και συνέχισε να με γαμάει. Όποιος ήταν συνέχιζε να χτυπάει επίμονα.

- Περίμενε πάω να δω ποιος είναι κι έρχομαι. Μην κουνηθείς, είπε κι εγώ έγνεψα καταφατικά. Σιγά μην κουνιόμουν. Άκουσα σε μια στιγμή τη φωνή του θείου Τάκη.

- Άντε ρε μαλάκα… 1 ώρα χτυπάω τι πάθατε; Πάλι γαμιέστε οικογενειακώς;…

είπε κι άρχισε να γελάει. Όταν όμως έστριψε να μπει στο σαλόνι και με είδε, για μια στιγμή κοκάλωσε, αλλά σαν να ξύπνησε από λήθαργο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ήταν ολόγυμνος και με πλησίασε χαμογελώντας ενώ ο πατέρας μου είχε ήδη χώσει την ψωλάρα του μέσα μου κι ο Τάκης άρχιζε να μου γαμάει το στόμα.

- Ρε μαλάκα αυτός πιπώνει καλύτερα από τον Ιάσωνα το ξέρεις;

- Ναι το ξέρω… και που να τον γαμήσεις…

απάντησε ο πατέρας μου ενώ συνέχιζε να με ξεσκίζει με δύναμη. Όμως δεν έχυνα. Παρόλο που είχα καυλώσει τρελά δεν έχυνα.

- Έλα να αλλάξουμε ρε…

είπε ο Τάκης και βγήκε από το στόμα μου.

- Καλύτερα να πάμε στο κρεβάτι είπε ο πατέρας μου και συμφωνήσαμε.

- Ένα λεπτό πρώτα θέλω να δοκιμάσω κάτι, είπε ο πατέρας μου και με ανάγκασε να γυρίσω με το κεφάλι και το κωλαράκι πάνω. Πιάνοντας το καυλί του γύρισε πλάτη και με ένα βαθύ κάθισμα άρχισε να χώνει το καυλί του μέσα μου.

- Α… είσαι πολύ καύλα αγόρι μου…

ενώ ο Τάκης μαλακίζονταν. Συνέχισε να με γαμάει για λίγο ακόμα. Βγήκε από μέσα μου κι ανέβηκε στο κρεβάτι ενώ τη θέση του την πήρε ο κουνιάδος του που του άρεσε πιο πολύ να μένει μέσα μου για να τον νιώθω καλύτερα όπως έλεγε. Με σήκωσε και μου έκανε νόημα να αρχίσω να πιπώνω τον πατέρα μου. Άρχισα να γλείφω τον πατέρα μου ενώ ο θείος μου άρχιζε να χώνει το κρέας του στο τροφαντό κωλαράκι μου. Εδώ πρέπει να πω ότι παρ' όλο που ήμουν αδύνατος είχα ένα στητό και τροφαντό κωλαράκι, αλλά και μια ψωλή 21 πόντων. Στο μυαλό μου είχα την εικόνα της παρτούζας με τα παιδιά κι ήθελα να το ξανακάνω.

- Θέλω να με γαμήσετε και οι 2 μαζί.

- Πολύ ευχαρίστως, καύλα μου…

απάντησε ο πατέρας μου και με τράβηξε πάνω του. Κρατώντας την ψωλάρα του όρθια άρχισα να βυθίζομαι στην καύλα. Είχα ανοίξει τόσο πολύ που δεν κατάλαβα ότι ο κώλος μου χτυπούσε τ' αρχίδια του. Ο Τάκης έχει αλείψει με βαζελίνη τον πούτσο του κι έχει ακουμπήσει το πουτσοκέφαλο του στην είσοδο της κωλοτρυπίδας μου. Ο πατέρας μου έχει πιάσει τα κωλομάγουλα μου και τα τεντώνει για να διευκολύνει τον κουνιάδο του να μπει μέσα μου. 2 ώριμες ψωλές είναι μέσα μου. Μου έχει κοπεί η ανάσα ενώ ακόμη δεν έχουν αρχίσει να με γαμάνε. Ο Τάκης έχει ήδη μπει μέσα μου κι ο πατέρας μου αρχίζει να με γαμάει όπως και ο θείος μου.

- Έτσι, μ… γαμάτε με… (και που να δείτε τι σας ετοιμάζω σκέφθηκα μέσα μου).

- Ναι αγόρι μου… σήμερα θα σου κάνουμε παιδάκια.

Γέλασε ο πατέρας μου με την ατάκα του θείου.

- Σ' αρέσει που σε γαμάμε μωρό μου;…

με ρώτησε ο πατέρας μου ενώ ο Τάκης με κρατούσε από τους ώμους και έμπαινε μέσα μου με δύναμη. Δε μπορούσα να μιλήσω. Με είχε συνεπάρει αυτή η καύλα που δε μπορούσα να μιλήσω. Απλά βογκούσα κι αναστέναζα.

- Έλα, ας αλλάξουμε…

πρότεινε ο Τάκης κι ο πατέρας μου συμφώνησε. Ήταν η σειρά του Τάκη να ξαπλώσει ανάσκελα κι εγώ πλάτη σε αυτόν. Σε λιγότερο από λεπτό, τα καυλιά τους ήταν και πάλι μέσα μου. Αν έμπαινε η μάνα μου μέσα θα έβλεπε το αγοράκι της με λυγισμένα τα γόνατα και τα πόδια ορθάνοιχτα να δέχεται τις περιποιήσεις 2 ώριμων γαμιάδων σαν μια πουτάνα αλλά όχι όποιων να ναι. Του άντρα της και του αδελφού της. Το καυλί μου ήταν έτοιμο να εκτοξεύσει το παχύρευστο υγρό των αρχιδιών μου.

- Γαμάτε με πιο δυνατά… ούρλιαξα, θέλω να χύσω.

Σαν μαστίγιο σε καπούλια αλόγου, η διαταγή μου τους αφήνιασε. Άρχισαν να με γαμάνε σαν δαιμονισμένοι. Έχω κλείσει τα μάτια και αρχίζω να έχω σπασμούς. Νιώθω το καυλί του πατέρα μου να φουσκώνει και πιάνοντας με από τα πόδια σφιχτά αρχίζει να χύνει μέσα μου.

- Χύνω καύλα μου, χύνω, ναι, όλα μεσα…

ενώ την ίδια στιγμή που κύματα σπέρματος βγαίνουν από την ψωλή μου και νιώθω την ψωλή του θείου Τάκη να πετάει το παχύρευστο υγρό του μέσα μου κάνοντας με να χτυπιέμαι, να φωνάζω και να ουρλιάζω.

- Έτσι, όλα μέσα μου, όλα… ναι…

και σηκώνομαι όρθιος κι αρχίζω να τους τσιμπουκώνω για να τους καθαρίσω τις ψωλές τους. Ο πατέρας μου με τον θείο τα έχουν παίξει από τις επιδόσεις μου.

- Ρε μαλακα θυμάσαι τον σατυρο;... Ρώτησε ο πατέρας μου.

- Αυτό που κάναμε στην αδελφή μου πριν 3 μήνες σπίτι μου; Ναι το θυμάμαι και το γουστάρω πολύ.

Ο πατέρας μου δεν μίλησε απλά του έκλεισε το μάτι. Εγώ απλά έβλεπα κι άκουγα.

- Έλα εδώ μωρό μου…

είπε ο πατέρας μου κρατώντας τη ψωλή του. Τον πλησίασα στα 4 κι άρχισα να γλείφω το καυλί του ενώ ο Τάκης έχει πάρει τη βαζελίνη και μου έχει γεμίσει με αυτή το κωλαράκι. Αρχίζει να με γαμάει με αργές κινήσεις ενώ τον νιώθω να προσπαθεί να χώσει και μερικά δάχτυλα. Έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τι ήθελαν να μου κάνουν αλλά δεν περίμενα κάτι τέτοιο.

- Τι λες είναι έτοιμος;… ρώτησε ο πατέρας μου.

- Νομίζω πως είναι, απάντησε ο θείος μου και βγήκε από μέσα μου. Ο πατέρας μου σηκώθηκε και κάθισε σε μία καρέκλα.

- Έλα εδώ και κάτσε πάνω μου.

Υπάκουσα κι άρχισα να κάθομαι πάνω στον πούτσο του. Ήταν όλος μέσα μου. Με άρπαξε και σηκώθηκε ενώ εγώ έχω τυλίξει τα πόδια μου γύρω από τη μέση του και τον έχω αγκαλιάσει σφιχτά. Έχει πιάσει τα κωλομέρια μου και με ανεβοκατεβάζει δυνατά.

Νιώθω τον Τάκη πίσω μου και την ανάσα του πούτσου του στην κωλοτρυπίδα μου. Αν είναι δυνατόν, πήγα να φωνάξω, αλλά δε μπόρεσα. Ο πούτσος του θείου Τάκη τριβόταν ήδη μαζί με του πατέρα μου μέσα μου.

Ο 17 χρόνος κώλος μου είχε γίνει βορά σε δύο 45αρηδες. Ο ένας έμπαινε ο άλλος έβγαινε και δωσ' του. Και δεν κουράζονταν. Με ξέσκιζαν και μου άρεσε. Δεν άργησαν να έρθουν μερικές δυνατές ψωλιές για να αρχίσω να χύνω.

"Πιο δυνατά…" φώναξα και ταυτόχρονα ένιωθα και τα 2 καυλιά να χύνουν την παχύρευστη τους κρέμα για μια ακόμη φορά μέσα μου κάνοντας με να ουρλιάξω από έκσταση και ένταση.

- Χύνω, χύνω μέσα στο κωλί σου, τι πούστη γιο έκανα;… όλα μέσα.

- Ναι τον πούστη, χύνω κι εγώ, παρ' τα όλα, με στέγνωσε…

φώναζε ο Τάκης. Ξαφνικά σαν να άκουγα τη φωνή του Τάκη να γίνεται πιο λεπτή, σχεδόν γυναικεία και ένιωσα τον πούτσο μου σαν κάτι να τον "βαραίνει" κι αμέσως να αρχίζει να χύνει ενώ ένιωσα σαν κάτι να με πνίγει. Άνοιξα τα μάτια απότομα και δε μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται. Ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα στο κρεβάτι μου και μαζί μου ήταν η Μόνικα και η μάνα μου. Τα έχω εντελώς χαμένα και δε μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται.

- Έτσι αδελφούλη γλείψε μου το μουνάκι όπως εσύ μόνο ξέρεις, θέλω να ξαναχύσω, ναι, έτσι, έτσι...

- Έτσι αγάπη μου, έτσι, σε νιώθω μέσα μου, χύσε με ξανά, χύσε μου την κωλάρα αγάπη μου…

φώναζε η μάνα μου, ενώ ένιωθα κάτι να μου πιέζει την κωλοτρυπίδα. Ύστερα από την έκπληξη και το σοκ, άρχισα να γλείφω σαν τρελός το μουνάκι της αδελφής μου, ενώ η μάνα μου χοροπηδούσε πάνω στην ψωλάρα μου γεμίζοντας με με χύσια όπως και η κόρη της που δε σταμάτησε λεπτό να ουρλιάζει.

- Τι ουρλιάζεις μωρή πουτάνα έτσι;… άκουσα την φωνή του πατέρα μου.

- Α… χύνω, ναι, ναι, χύνω…

- Όχι εμένα, όχι εμένα, άκουσα τη φωνή της μάνας μου, την κόρη σου γάμα.

Ο πατέρας μου ήρθε πίσω από τη Μόνικα και με ένα σπρώξιμο κατάλαβα ότι μπήκε μέσα στον κώλο της. Αν κι ένιωθα ένα παραπάνω βάρος, συνέχισα να γλείφω το μουνάκι της αδελφής μου για να της δώσω πιο μεγάλη καύλα καθώς ο πατέρας μου της ξέσκιζε το κωλαράκι όπως εγώ της μάνας μου. Ένιωσα τ' αρχίδια μου έτοιμα να εκραγούν. Το κατάλαβε και η μάνα μου που άρχισε να κουνιέται πιο γρήγορα πιο γρήγορα πιο δυνατά.

- Έλα αγόρι μου, χύσε με την πουτάνα, χύσε με, ναι, έτσι, αχ, όνειρο ζω η καργιόλα, έτσι, πιο δυνατά, γαμα την πιο δυνατά…

έκανε παροτρύνοντας τον πατέρα μου ο οποίος είχε κολλήσει πάνω στην αδελφή μου και χουφτώνοντας τα βυζιά της να αρχίσει να επιταχύνει τον ρυθμό του καθώς εγώ άδειαζα τ' αρχίδια μου στον κώλο της μάνας μου με τη γλώσσα μου μέσα στο μουνάκι της αδελφής μου ακούγοντας τον πατέρα μου να φωνάζει ότι χύνει μέσα της ότι είναι η πρώτη πουτάνα.

- Το ξέρω… αχ… ναι, το ξέρω…

είπε και σηκώθηκε από το πρόσωπο μου, ενώ η μάνα μου τράβηξε έξω τον δονητή που μου είχε χώσει στον κώλο. Προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί και ρώτησα τη μάνα μου. Είχαν γυρίσει νωρίτερα από τη θεία Μαίρη και με βρήκαν να κοιμάμαι αλλά σε πλήρη στύση κι αποφάσισαν να με "εκμεταλλευτούν" όσο καλύτερα μπορούσαν.

- Και γιατί δε με ξυπνούσατε;

- Γιατί να σε ξυπνούσαμε; σου έχωσα το δονητή στο κωλαράκι για να είσαι συνέχεια όρθιος και αναλάβαμε τα υπόλοιπα. Όπως και να ήταν ήσουν όνειρο μωρό μου ένα αληθινό όνειρο.
Copyright protected OW ref: 178547