Η πρώτη μας φορά (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από perfectman
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
στις 25-08-2020

Προηγούμενο μέρος: Η πρώτη μας φορά

Στην πόρτα στεκόταν η Αντιγόνη με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά.

- Φτου σας πούστηδες…

είπε και με ένα πήδημα βρέθηκε στο κρεβάτι ανάμεσα μας. Φίλησε εμένα στο στόμα κι έσκυψε και έβαλε την ψωλή του αδελφού της στο στόμα κι άρχισε να του κάνει ένα τσιμπούκι όνειρο. Στημένη στα 4 δεν άφηνα την ευκαιρία για μια παρτούζα με τα παιδιά μου. Η Αντιγόνη (φωτογραφίες βλέπετε στο προφίλ μου) με τις βυζάρες της και την κωλάρα της πάντα με καύλωνε με τις αντιδράσεις της. Όπως κάποτε που βλέπαμε ένα πορνό μαζί. Μια παρτούζα με 18 ψωλαράδες και μία γκόμενα που μπορεί να ήταν μέτρια σε ανάστημα τις τρύπες της τις δούλευε άψογα.

- Μπαμπά ζηλεύω μου είπε, καθώς ο πούτσος μου γλίστρησε μέσα στην κωλάρα της που μου καβάλησε το πούτσο.

- Και τι θέλει το μωράκι μου να κάνω;

- Δεν μπορείς να κανονίσεις;...

Ένιωσα πολύ υπερήφανος για την κόρη μου την Αντιγόνη που τότε στα 17 ήταν μια πουτάνα ολκής. Έκλεισα τα μάτια και βυθισμένος στις αναμνήσεις μου ένιωσα τον πούτσο μου μέσα σε ένα ζεστό στόμα να με περιποιείται με πόθο και πάθος. Έχω χώσει την ψωλή μου στο μουνί της ενώ τα χέρια μου το ένα την κρατούσε από τον ώμο ενώ το άλλο της έριχνε χαστούκια στην κωλάρα

- Έτσι πουτάνα, έτσι καργιόλα, έτσι…

Ήξερα ότι δε θα άντεχα άλλο. Άλλωστε είχαν περάσει 20 λεπτά και όταν γαμάς μια από τις κόρες σου η καύλα είναι τόσο μεγάλη που με το ζόρι κρατιέσαι να μη χύσεις στο ζεστό, υγρό, καυτό μουνάκι της. Αλλά από την άλλη ήθελε να την πεθάνω στο γαμήσι. Είχα πολύ υλικό στ' αρχίδια μου και δε με ένοιαζε να έχυνα βαθιά στο μουνάκι της. Επιτάχυνα το ρυθμό μου κι άρχισα να χύνω μέσα της με δύναμη.

Ενώ η Αντιγόνη όταν γαμιέται φωνάζει και σκούζει, κατά παράξενο λόγο δεν άκουγα τίποτα παρά μόνο βογκητά. Ανοίγω τα μάτια και βλέπω τον Πολ να μου ρουφάει το πούτσο ενώ η Αντιγόνη του ρούφαγε το δικό του. Είχα πέσει σε σεξουαλικό νιρβάνα. Άλλωστε η παρτούζα της Αντιγόνης στο σπίτι του κολλητού μου είχε γίνει μόλις πριν μια εβδομάδα. Σηκώθηκα και την έβαλα να καθίσει πάνω στον αδελφό της.

- Έτσι, γάμα με ρε πούστη γαμημένε, έλεγε κι ανεβοκατέβαινε με δύναμη.

Έχω σταθεί πίσω της κι αρχίζω να της χαστουκίζω τα κωλομάγουλα.

- Θέλει κι άλλη πούτσα το μωρό μου; Τη ρώτησα και άρχισα να τη δαχτυλιάζω.

- Στο μουνί μου daddy στο μουνί μου.

- Πολύ ευχαρίστως μωράκι μου…

και πιάνοντας το καυλί μου το ακούμπησα στην ήδη γεμάτη με το καυλί του γιου μου τρύπα της και σιγά-σιγά άρχισα να χώνω και το δικό μου καυλί δίπλα στου γιου μου κάνοντας την να έχει τρελαθεί από την καύλα.

- Ναι… γαμάτε με πούστηδες… γαμάτε με…

Οι ψωλές μας τριβόντουσαν μέσα στον καυτό και υγρό κόλπο της Αντιγόνης ενώ κλείνω τα μάτια κι απολαμβάνω την καύλα. Δεν ήταν βέβαια η 1η φορά που τη γαμούσα. Αλλά ήταν η 1η μετά το ξεκώλιασμα του γιου μου. Κι αυτό με καύλωνε ακόμα περισσότερο.

- Θέλει το μωρό μου δίπουτσο;

- Ναι, ναι, θέλω…

είπε με λιγωμένη φωνή και άρχισε να φιλάει τον αδελφό της στο στόμα με πάθος. Βγήκα από τον κώλο της και ακούμπησα το πουτσοκέφαλο στην είσοδο του κόλπου της. Ήξερα ότι την είχαν ανοίξει καλά αλλά δε φανταζόμουν πόσο. Ο πούτσος μου γλίστρησε μέσα της ενώ ο Πολ είχε πιάσει και ρούφαγε τις ρώγες της.

- Πολ θα την ξεσκίσουμε την πουτανα;

- Φυσικά μπαμπά, και το ρωτάς;

Για 20 λεπτά την είχαμε ξεμουνιάσει κάνοντας τη να ουρλιάζει από καύλα και να χύνει σα βρύση. Ήρθε η ώρα της αλλαγής, είπα μέσα μου. Από το μουνί έβγαινα, στον κώλο έμπαινα και τούμπαλιν. Ο Πολ φώναξε ότι ήθελε να χύσει.

- Στο μουνί μου και οι 2…

φώναζε η κορούλα μου και εμείς φυσικά δε μπορούσαμε να της χαλάσουμε χατίρι. Οι ψωλές μας άδειαζαν τα φορτία μας μέσα στο καυτό μουνί της και όλοι μαζί φωνάζουμε σα δαιμονισμένοι. Μετά η Αντιγόνη καθαρίζει με αγάπη τις ψωλές μας.

- Μ… έτσι μωρό μου… και για να δεις πόσο σε αγαπάει ο μπαμπάς αύριο θα δω ένα φίλο που στα νιάτα του ήταν φοβερό καμάκι και γαμιάς.

Έβγαλε τη ψωλή μου και με κοίταξε απορημένη.

- Έχω πολλούς φίλους που σίγουρα θέλουν να ξεσκίσουν ένα μωρό σαν εσένα…

της είπα και της έκλεισα το μάτι όλο νόημα.
Copyright protected OW ref: 178274