Θεία Σούλα (η αρχή)

Δημοσιεύθηκε από Teodor 1979
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
στις 11-08-2020
Θέλω να ευχαριστήσω το XStream που μέσω αυτού του site δίνει τη δυνατότητα σε εμάς που έχουμε ιδιαιτερότητές, που ήμαστε "άρρωστοι" όπως μας λένε κάποιοι, να κάνουμε έρωτα με συγγενικά μας πρόσωπα, που μας δίνει τη δυνατότητα να γράφουμε τις ιστορίες μας και να τις μοιραζόμαστε με άλλο κόσμο για την καύλα μας. Σήμερα θα σας πω πως έγινε το πρώτο γαμήσι με τη θεία Σούλα, πριν 21-22 χρόνια περίπου, που σήμερα έγινε η αφορμή να ήμαστε μαζί και σύντομα θα πάμε Γερμανία κάπου που μας έχουν πει ότι παντρεύουν αιμομικτικούς για να παντρευτούμε.

Τότε στο χωριό είχαν οι συγγενείς μεγάλη ρίξη στα κληρονομικά και συχνά έκαναν συναντήσεις για να τα βρουν και σχεδόν πάντα κατέληγαν σε καβγά. Εγώ το μόνο που με ενδιέφερε τότε ήταν να γαμάω ότι περπατούσε, είχε δύο πόδια και τρύπα. Τίποτα άλλο, η Σούλα τότε έμενε μόνη σε κάποιο διαμέρισμα στο χωριό οι σχέσεις με τους δικούς μου ήταν πολύ ψυχρές. Ο μόνος που έκανε την διαφορά ήμουν εγώ που όπου έβρισκα τη Σούλα της έλεγα ένα γεια και τη ρωτούσα πως είναι. Τότε η Σούλα εργαζόταν σε ξενοδοχείο της περιοχής στη ρεσεψιόν, βράδυνες ώρες και έλεγαν στην οικογένεια ότι έκανε όργια με τους τουρίστες (ψέματα τελικά όπως αποδείχθηκε).

Ας έρθουμε στο θέμα μας. Κάποια στιγμή με έπεισαν να είμαι παρών στη συνάντηση και θα ερχόταν κάποιος δικηγόρος μπας και βρουν άκρη. Πήγα λοιπόν, ξεκίνησε η συζήτηση, τα αίματα άναψαν και η Σούλα άρχισε να βρίζει πολύ άσχημα (δεν της το είχα) δικά μου άτομα. Τα πήρα στο κρανίο, πετάχτηκα πάνω την άρπαξα δυνατά από τα χέρια με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε το κεφάλι της γύρισε προς τα πάνω και βλεπόμασταν στα μάτια. Τότε της λέω:

- Σκάσε μωρή πουτάνα, ζητά συγγνώμη σκρόφα γιατί θα σε σπάσω στο ξύλο καργιόλα.

- Με πονάς παλιομαλάκα!

Όπως την κοίταζα άλλαξα, ένιωσα κάπως αλλιώς (την ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα όπως κατάλαβα μετά), χαλάρωσα τα χέρια που εύκολα πλέον μπορούσε να φύγει αλλά έκατσε εκεί και με έβλεπε. Βριζόμασταν πολύ άσχημα αλλά και αυτή φαινόταν να το απολαμβάνει. Τελικά μπήκαν οι συγγενείς στη μέση και μας "χώρισαν". Έφυγα, πήγα σπίτι και για πρώτη φορά έριξα μαλάκια για χάρη της. Τότε πήρα την απόφαση πως ότι και να γίνει, είτε με το καλό, είτε με τη βία θα τη γαμήσω. Βασικά γούσταρα αυτόν τον τσαμπουκά που έβγαλε, από εκείνη την ημέρα έπιασα δουλειά σε κάποιο καφέ απέναντι από το διαμέρισμα της και έτσι έμαθα τις ώρες που γυρνούσε σπίτι και γενικά που γυρνούσε όλη ημέρα. Αυτή ήθελε να φάει από πάνω της που με έβλεπε.

Μια μέρα μετά από 2 περίπου εβδομάδες που ήμουν στο καφέ, ήρθε, πήρε καφέ και φεύγοντας έπεσε πάνω μου και χύθηκαν όλοι οι καφέδες πάνω μου (εξεπίτηδες όπως μου αποκάλυψε μετά). Άρχισε να γελάει και έφυγε. Τα πήρα στο κρανίο! Τώρα ή ποτέ σκέφτηκα. Λέω στο αφεντικό (ήταν και καλός φίλος) πως φεύγω να αλλάξω και μου είπε σχόλασε, δεν υπάρχει θέμα. Έφυγα και πήγα στο παρκινγκ της πολυκατοικίας που μένει. Αφού έμεινα για λίγο σκεπτόμενος τι να κάνω, το πήρα απόφαση να πάω σπίτι της και ότι γίνει. Πήγα λοιπόν (τότε έμενε μόνη), της χτύπησα το κουδούνι, άνοιξε και μόλις με είδε έκανε να κλείσει την πόρτα. Τότε έβαλα το πόδι μου και άνοιξα, μπήκα μέσα και άρχισε να φωνάζει να φύγω. Την άρπαξα από τα μαλλιά και της λέω:

- Μωρή πουτάνα θα πληρώσεις για όλα…

και την πέταξα πάνω στον καναπέ. Αυτή όπως έπεσε δεν έλεγε τίποτα. Έβγαλα το παντελόνι, είχα πλήρη στύση και της λέω:

- Θα σε γαμήσω μωρή πουτάνα!

- Τη θεία σου; Το αίμα σου; Καν' το αν έχεις αρχίδια μαλακά.

Της έβγαλα με βία το παντελόνι, έκανε πως δεν ήθελε αλλά με διευκόλυνε πάρα να με δυσκολέψει. Αφού έβγαλα το παντελόνι και το εσώρουχο, της άνοιξα τα πόδια και μπροστά μου είδα ένα μουνί με λίγες τρίχες πάνω, γεμάτο υγρά, μούσκεμα ήταν. Είχε ανοίξει τα πόδια και χωρίς πολλά-πολλά μπήκα μέσα της ακάποτα. Με έπιασε τέτοια καύλα που σε δευτερόλεπτα τελείωσα μέσα της. Άρχισα να τη φιλάω και ανταποκρίθηκε άμεσα. Τη σήκωσα, την πήρα στο κρεβάτι εκεί κάναμε κανονικό έρωτα με γλειψίματα, 69, φιλιά, πίπα, γλειφομούνι. Κάναμε δυνατό γαμήσι, την πήρα και από πίσω, όλα υπέροχα. Το κάναμε 3-4 φορές.

Αφού βάλαμε τα απωθημένα μας, μείναμε αγκαλιά και μου είπε ότι την ημέρα του καβγά ένιωσε ερωτική έλξη προς εμένα. Το ίδιο και εγώ προς αυτή. Είχαμε ερωτευθεί. Αρχίσαμε μια σχέση πολύ δυνατή αλλά είχαμε πολλούς καβγάδες για διάφορα θέματα. Κάποια στιγμή χωρίσαμε, εγώ παρουσίασα κάποια κοπέλα ως σχέση μου για κόντρα. Αυτή μετά από 5-6 μήνες αρραβωνιάστηκε κάποιον. Εγώ είχα φύγει από το χωριό. Πέρασαν 20 χρόνια για να ξανά βρεθούμε και τώρα ζούμε τον απόλυτο έρωτα. Συζητώντας το θέμα, αυτή ήταν έτοιμη να τινάξει τότε τον αρραβώνα στον αέρα και να μου πει να φύγουμε από την Κύπρο, όμως πρόλαβα και έφυγα από το χωριό. Ίσως αν εμένα μερικές ημέρες ακόμη να ήμασταν μαζί από τότε, ίσως και όχι. Κάνεις δεν ξέρει. Το σημαντικό είναι ότι τώρα ήμαστε μαζί.
Copyright protected OW ref: 178117