Η πρώτη μας φορά

Δημοσιεύθηκε από Eleni45
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
στις 10-08-2020
Είμαι η Ελένη και ήθελα να σας γράψω κι εγώ μια ιστορία που είχα αλλά και έχω με τον αδελφό μου. Το site αυτό το ανακάλυψα όταν τυχαία πριν λίγες μέρες έκανα μια αναζήτηση για αυτό που έζησα με τον αδελφό μου γιατί ήθελα να μάθω εάν κάποιος είχε ζήσει παρόμοια κατάσταση με τη δικιά μου και είμαι χαρούμενη που βρήκα εδώ εσάς και διαβάζω τόσες ιστορίες που πλέον ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη που έχει ζήσει κάτι ανάλογο.

Συγνώμη για τον μακροσκελή πρόλογο μου. Ελπίζω να μην έγινα κουραστική. Λοιπόν σήμερα θα σας πω πως και πότε έκανα έρωτα πρώτη φορά με τον αδελφό μου.

Με τον αδελφό μου τον Τάκη έχουμε 3 χρόνια διαφορά. Γενικά από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου στην εφηβεία πάντα με τον Τάκη από μικρά αλλάζαμε φιλιά, χαϊδευόμασταν και γενικά ποθούσαμε ο ένας τον άλλο, αλλά τα κάναμε για να έχουμε και εμπειρίες. Εκείνα τα χρόνια είχα αγοράσει και τα πρώτα μου εσώρουχα, σχεδόν στρινγκ όλα και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχα δει το συρτάρι μου ανακατεμένο. Αυτό με έκανε να βγάζω αρκετά υγρά από κάτω μου με τη σκέψη και μόνο ότι ο αδελφός μου έμπαινε κρυφά στο δωμάτιο μου και πείραζε τα βρακάκια μου. Εκείνο τον καιρό δεν είχα κάποια σχέση και ήθελα πάρα πολύ να κάνω έρωτα με κάποιον. Γιατί όχι σκέφτηκα με τον Τάκη αφού ήξερα ότι με ήθελε;

Παρόλο που είχαμε σταματήσει τα πολλά-πολλά παιχνίδια μεταξύ μας, ήξερα πως να τον κάνω με πλησιάσει ξανά, είχα τον τρόπο μου, γυναίκα είμαι. Ξέρουμε πολλά κόλπα εμείς εάν θέλουμε κάποιο αρσενικό. Και το κόλπο μου ήταν ένα Σάββατο βράδυ που οι γονείς μας είχαν φύγει για σαββατοκύριακο στο χωριό. Είπα στον Τάκη...

- Τι λες για σήμερα έχεις κανονίσει κάτι;

- Ναι, μου λέει, θα βγω για ένα καφέ με τα παιδιά αλλά θα γυρίσω νωρίς. Εσυ;

- Εγώ θα αράξω σπίτι, δεν έχω πολύ όρεξη για έξω.

- Οκ…

μου λέει και φεύγει. Έτσι εγώ έβαλα το σχέδιο μου σε δράση. Έκανα ένα καυτό μπανάκι και φόρεσα από πάνω ένα λευκό φανελάκι και από κάτω ένα από τα πιο σέξι βρακάκια που είχα. Ένα μαύρο δαντελωτό στρινγκ. Είχα αποφασίσει να ξαπλώσω έτσι στο δωμάτιο μας χωρίς να φοράω κάτι άλλο γιατί συνήθως φορούσα τις πυτζάμες μου. Έτσι όταν τον άκουσα να έρχεται έκανα πως κοιμόμουν έχοντας πάρει μια υπέροχη στάση ώστε να έχει θέα τον πισινό μου. Εδω ήθελα να σας πω ότι τα κρεβάτια μας ήταν απέναντι το ένα με το άλλο.

Αφού τον άκουσα να γδύνεται αμέσως μετά ξάπλωσε. Που θα πάει, σκέφτηκα, κάτι θα κάνει δε γίνεται. Όντως, μέσα σε λίγα λεπτά άκουσα περίεργους θορύβους και το κρεβάτι να τρίζει. Να η ευκαιρία είπα και αμέσως γυρνάω προς το μέρος του, τον κοιτάω και τον βλέπω να προσπαθεί να καλύψει το πουλί του το οποίο έτσι σηκωμένο και μεγάλο δεν είχα ξανά δει. Μπράβο σκέφτηκα ο αδελφός μου… έχει προσόντα.

- Τι κάνεις εκεί;… του λέω.

- Τίποτα, μου λέει, τώρα θα πέσω για ύπνο.

- Έλα, αφού ξέρω τι έκανες, είχες βγάλει το πουλάκι σου και το έπαιζες για εμένα έτσι δεν είναι;...

και σηκώνομαι και πάω στο κρεβάτι του.

- Συγνώμη αλλά σε είδα έτσι με το κιλοτάκι σου και καύλωσα.

- Το ξέρω, το έχω καταλάβει καιρό τώρα.

Ήξερα ότι αυτό που πηγαίναμε να κάνουμε ήταν απαγορευμένο και ακατάλληλο, αλλά μετά σκέφτηκα ότι κάνουμε πολλά πράγματα που είναι απαγορευμένα. Άλλωστε τα ωραία πράγματα στη ζωή είναι τα απαγορευμένα και η έξαψη που ένιωθα εκείνη την ώρα με έκανε να ξεπεράσω όλο αυτό. Τον πλησιάζω, ξαπλώνω επάνω του και αρχίζουμε να φιλιόμαστε με αρκετό πάθος που έκανε το μουνάκι μου να στάζει υγρά. Ειδικά όταν ένιωσα το πουλί του να έχει σηκωθεί και να τρίβεται επάνω στο εσώρουχο μου. Το έπιασα και το καθοδήγησα μέσα στην τρυπούλα μου λέγοντας του:

- Πρόσεξε να χύσεις έξω Τάκη μου.

- Ναι μωρό μου…

λέει με κομμένη την ανάσα και μετά από λίγο αρχίσαμε να κάνουμε έναν ξέφρενο έρωτα που δε θα σας το κρύψω, ακόμα το θυμάμαι μετά από τόσα χρόνια και ανάβω. Υπήρξαν κι άλλες φορές που κάναμε έρωτα και μάλιστα τώρα μετά από 20 χρόνια ξανά κάναμε έρωτα ακόμα πιο υπέροχο από τότε που ήμασταν στην εφηβεία. Βλέπετε τώρα πλέον έχουμε και οι δυο αρκετή εμπειρία με αποτέλεσμα η τελευταία φορά που κάναμε έρωτα πριν λίγο καιρό ήταν η πιο ωραία από ποτέ. Θα σας γράψω και για αυτήν την επόμενη φορά.
Copyright protected OW ref: 178021