Μάνα και γιος σε περιπέτειες: Η Αποπλάνηση

Δημοσιεύθηκε από Arrogant
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
στις 16-06-2020

Προηγούμενο μέρος: Μάνα και γιος σε περιπέτειες (2ο μέρος)

Η παρούσα ιστορία είναι συνέχεια μιας άλλης ιστορίας που έχω γράψει. Θα σας συνιστούσα να διαβάσετε πρώτα τα 2 μέρη που έχουν ανεβεί και μετά να διαβάσετε αυτή. Καλή απόλαυση.

Είχε πάει κάπου 8 το πρωί όταν άνοιξα τα μάτια μου. Ελαφρώς θολωμένα απ την πρωινή νύστα δεν ήξερα ακόμα που βρισκόμουν και πως βρέθηκα εδώ. Το πρώτο λεπτό κοιτούσα το ταβάνι προσπαθώντας να συνέλθω και ύστερα άρχιζα να επεξεργάζομαι το περιβάλλον του δωματίου. Το μισό δωμάτιο έμοιαζε λες και δέχτηκε επίθεση από εισβολείς. Το κρεβάτι ήταν ετοιμόρροπο με το μισό στρώμα βυθισμένο και τις τάβλες του κρεβατιού να έχουν φύγει απ' την θέση τους. Στο πάτωμα πεταμένα το σεντόνι του κρεβατιού, 2 μαξιλάρια, τα ρούχα μας δεξιά και αριστερά και οι βαλίτσες με τα ρούχα να έχουν σκορπιστεί στο χώρο. Δίπλα μου ήταν το κοιμισμένο και γυμνό σώμα της μητέρας μου. Μετά από 2 λεπτά ξύπνησε και αυτή και για μερικά δευτερόλεπτα κοιταζόμασταν στα μάτια νυσταγμένοι χωρίς να πει κανείς τίποτα. Όταν συνειδητοποίησε που βρισκόμασταν και τι κάναμε χθες γούρλωσε τα μάτια της και σηκώθηκε απ το κρεβάτι.

- Παναγία μου!

- Τι έπαθες;

- Τι κάναμε; Πως συνέβη αυτό;

Ήταν σχεδόν σοκαρισμένη όταν αντιλήφθηκε την κατάσταση. Ήμασταν και οι 2 γυμνοί δίπλα-δίπλα, το μισό δωμάτιο ήταν ανάστα ο κύριος και το κρεβάτι είχε βρωμίσει απ' τη χθεσινή περιπέτεια. Πριν προλάβει να ξανά μιλήσει χτύπησε το κινητό της. Το πιάνει απ' το κομοδίνο που το είχε αφήσει και απάντησε στην κλήση. Ήταν ο πατέρας μου.

- Έλα…

είπε κάπως αναστατωμένη.

- Καλημέρα. Όλα καλά, εσύ;

Άρχισε να μιλάει με τον πατέρα μου όσο πιο νορμάλ μπορούσε. Εγώ είπα να αδράξω την ευκαιρία για λίγο πρωινό παιχνίδι. Καθώς μιλούσε καθισμένη στο κρεβάτι άρχισα να της χαϊδεύω το σώμα με τα χέρια μου και να την φιλάω στο λαιμό. Αυτή μονομιάς με αγριοκοίταξε και προσπαθούσε να διώξει τα χεριά μου μακριά. Εγώ άλλο τόσο έβαζα περισσότερο αντίσταση.

- Ο μικρός πέρασε πολύ καλά. Αν κρίνω όπως τον βλέπω τώρα περνάει ακόμα τέλεια…

είπε στο τηλέφωνο κοιτάζοντας με με ελαφρώς θυμωμένο βλέμμα αλλά και με πολύ πονηράδα. Έτσι κι εγώ την πιάνω απ τη μέση και την ξαπλώνω στο κρεβάτι. Αυτή μιλώντας ακόμα στο κινητό προσπάθησε να μείνει στην κλήση ψύχραιμη. Της άνοιξα τα πόδια ξανά βλέποντας το ξυρισμένο μουνί της. Έσκυψα το κεφάλι μου και άρχισα να γλείφω. Ενώ στην αρχή είχε φρικάρει όταν πλησίασα, με το που άγγιξε η γλώσσα μου στα μουνόχειλα της δεν έκανε καμία κίνηση να με σταματήσει.

- Κι εγώ καλά πέρασα. Ο γιος σου ξέρει να κρατάει συντροφιά σε μια γυναίκα…

είπε αρχίζοντας να ανασαίνοντας πιο βαριά. Εγώ άρχιζα να βάζω πιο πολύ πάθος. Σύντομα άρχισε να βγάζει τους πρώτους αναστεναγμούς. Ο πατέρας μου, ακούγοντας τη, τη ρώτησε αν έγινε κάτι.

- Δεν έγινε τίποτα. Μπορώ να σε πάρω σε λίγο; Πρέπει να κατεβούμε στη ρεσεψιόν για να αφήσουμε το κλειδί…

του είπε κοφτά. Έτσι το τηλέφωνο έκλεισε και με το που τελείωσε η κλήση έβγαλε ένα βαρύ βογκητό.

- Είσαι πολύ μαλάκας. Το ξέρεις;

- Ναι αλλά σου αρέσει ε;…

είπα και αυτή για έγκριση έβγαλε ένα μουγκρητό. Όμως δε με άφησε να συνεχίσω.

- Έλα… τέλος τώρα, πρέπει να ετοιμαστούμε σιγά-σιγά…

είπε και σηκώθηκε απ το κρεβάτι. Έτσι εγώ έμεινα ξεκρέμαστος και αυτή μπήκε στην τουαλέτα να πλυθεί. Με το που ακούστηκε ο ήχος του νερού να πέφτει απ' τη ντουζιέρα μου ήρθε η ιδέα. Σηκώθηκα απ το κρεβάτι και μπήκα μέσα στο μπάνιο. Ανοίγω την πόρτα της ντουζιέρας και μπαίνω μέσα μαζί της;

- Τι κάνεις;

- Είπα να κάνω μπάνιο μαζί σου. Έτσι θα κάνουμε πιο γρήγορα…

είπα χαμογελώντας πονηρά.

- Εντάξει. Αλλά μην τολμήσεις και κάνεις τίποτα πονηρό, σε σκότωσα…

είπε αυστηρά. Εγώ συμφώνησα χωρίς να είμαι καθόλου πειστικός για τις προθέσεις μου. Έτσι βάλαμε σαμπουάν και λούσαμε τα μαλλιά μας. Βλέποντας το σώμα της μάνας μου να πέφτει νερό πάνω της ήταν το πιο καυλωτικό θέαμα για να δω εκείνο το πρωί. Το καυτό νερό έπεφτε πάνω στις βυζάρες της και αυτή έτριβε το σώμα με το σφουγγάρι της. Την περιεργαζόμουν με τα μάτια λες και ήταν κάποιο αντικείμενο σε μουσείο ενώ και αυτή προσπαθώντας να μη με κοιτάει την πετύχαινα να ρίχνει κλεφτές ματιές στο σώμα μου.

- Τι θα έλεγες να τρίψει ο ένας τον άλλο;

Συμφώνησε προσπαθώντας να είναι σοβαρή. Έτσι ο καθένας πήρε ένα σφουγγάρι στα χέρια και άρχιζε να τρίβει το σώμα του άλλου. Άρχισα να την τρίβω από ψηλά στο στέρνο κάνοντας κυκλικές κινήσεις ενώ και αυτή έτριβε το στήθος μου. Αν και προσπαθούσε να είναι σοβαρή, ήξερα πως όπως κι εγώ έτσι και αυτή είναι καυλωμένη.

- Ξέρεις κάτι. Νομίζω τα χέρια μας κάνουν καλύτερη δουλειά απ' τα σφουγγάρια.

Έτσι άφησα το σφουγγάρι μου να πέσει στο πάτωμα και άρχισα με τα χέρια μου να χαϊδεύω το κορμί της. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, έκανε κι αυτή το ίδιο. Το αφρόλουτρο πλέον είχε φύγει σχεδόν όλο απ' το σώμα μας αλλά συνεχίζαμε να χαϊδεύουμε ο ένας τον άλλο παρ' όλα αυτά. Άρχιζα όσο γίνεται να κατεβάζω τα χέρια μου. Ξεκίνησα απ τους ώμους, πήγα στο στέρνο, μετά στο στήθος, στην κοιλιά και τέλος έφτασα το χέρι μου στο μουνί της. Με το που άγγιξα τα χέρια μου στα μουνόχειλα της ήταν ήδη ζεστά. Έβγαλε ένα μικρό βογκητό ευχαρίστησης και είπε.

- Πες μου γιατί με έχεις τρελάνει τόσο ρε καύλα μου;

- Και εσύ το ίδιο μου έχεις κάνει…

της είπα και δώσαμε ένα βαθύ γλωσσόφιλο. Φιλιόμασταν με πάθος κάτω απ την βροχή της ντουζιέρας και δε σταμάτησα να τρίβω το ζεστό μουνί της και αυτή με το δεξί της χέρι να μου την παίζει.

- Τι θα κάνω με εσένα;… δε ξέρω ακόμα!

- Θα με απολαμβάνεις! Αυτό θα κάνεις…

της είπα και άρχισα να παίζω με τα βυζιά της όπου οι ρώγες ήταν κάγκελο. Την έγλειφα, τη χούφτωνα και τη βύζαινα με πάθος ενώ αυτή το απολάμβανε βγάζοντας κραυγές καύλας. Μπορούσα να ασχοληθώ όλη μέρα με αυτές τις καυλωμένες βυζάρες αλλά δυστυχώς δεν είχαμε άπειρο χρόνο στην διάθεσή μας.

- Τι θα έλεγες να μου ανταποδόσεις τη χάρη;

- Ευχαρίστως…

είπε και έπεσε στα γόνατα. Με τα 2 τις χέρια περιεργαζόταν τον πούτσο μου. Το νερό που έπεφτε έδινε άλλη αίσθηση στο δέρμα και αυτά τα μάτια που με κοιτούσαν από κάτω γεμάτα λαχτάρα με έκαναν ακόμα πιο τούρμπο. Τον πήρε στο στόμα της και έδινε με τη γλώσσα της όση τέχνη είχε. Αν δεν ήμουν αδειασμένος απ' την προηγούμενη νύχτα σίγουρα θα έχυνα με τον τρόπο που με κοιτούσε. Την άφησα μερικά λεπτά να κάνει το κομμάτι της και μόλις βρήκα την κατάλληλη στιγμή την έπιασα απ την μέση και με δύναμη τη σήκωσα στον αέρα. Αυτή ήρθε και κόλλησε στο σώμα μου βάζοντας τα πόδια της πίσω απ την μέση μου και τα χέρια της σφιχτά να αγκαλιάζουν το λαιμό μου. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε αργά και παθιασμένα. Εξερευνούσαμε με τις γλώσσες μας τα στόματα του καθένα ενώ παράλληλα ένιωθα τις καυλωμένες ρώγες της και το ζεστό μουνί της πάνω στο σώμα μου. Με το δεξί μου χέρι έβαλα το πούτσο μου στο είδη υγρό μουνί της και σιγά-σιγά αρχίσαμε να πηδιόμαστε στα όρθια.

- Τι καυλιάρη γιο έχω;

- Εγώ τι καυλιάρα μάνα έχω;…

είπαμε καθώς απολαμβάναμε το υγρό γαμήσι στα όρθια χαμογελώντας από καύλα. Μόνο με το να ακούω τις κραυγές της μάνας μου ένιωθα πως θα χύσω απρόοπτα. Είχαμε ανεβάσει τους ρυθμούς και τώρα πηδιόμασταν άγρια σαν πιθήκια.

- Τι ηλίθια είμαι που δεν σε πήδηξα από χρόνια;…

είπε καθώς ήμασταν όρθιοι και δίναμε ότι είχαμε παρ' όλο που ήμασταν λαχανιασμένοι. Τα μπούτια μου ήταν έτοιμα να σπάσουν απ' την ορθοστασία ωστόσο δεν ήθελα να σταματήσει όλο το σκηνικό. Μερικά λεπτά μετά σταματήσαμε εμφανώς διαλυμένοι και οι 2 αλλά σούπερ καυλωμένοι. Βγήκαμε απ' την ντουζιέρα καθώς δε βόλευε να κάνουμε άλλη στάση εκεί μέσα διότι ήταν στενή. Με το που βγήκαμε απ' την ντουζιέρα μου σπρώχνει τους ωμούς με τα χεριά της προς τα κάτω θέλοντας να μου πει να ξαπλώσω. Έτσι κι εγώ ξάπλωσα στα πλακάκια του μπάνιου και ήρθε από πάνω μου να με καβαλήσει. Να βλέπω τη μάνα μου γεμάτη καύλα στο πρόσωπο να καβαλάει τον πούτσο μου ήταν απ' τις καλύτερες εμπειρίες που έχω ζήσει. Είχε κλείσει τα μάτια κοιτώντας προς το ταβάνι του μπάνιου και απολάμβανε κάθε εκατοστό που είχα. Εγώ στη θεά του καλλίγραμμου κορμιού της και του στητού στήθους της τα είχα χάσει. Νόμιζα πως ήταν πρώτη φορά που συνέβαινε.

- Αχ τι μου 'χεις κάνει Νίκο μου; Ακόμα καίει η μουνάρα μου!

Στο άκουσμα αυτόν των λέξεων πήρα παραπάνω δύναμη. Την πιάνω απ την μέση και άρχισα και έχωνα το καυλί μου άγρια και με πάθος. Αυτή ούρλιαζε από καύλα.

- Θα χύσω…

φώναξα από καύλα. Γρήγορα αυτή με ξεκαβαλικεύει και αρχίσει να με μαλακίζει γρήγορα καθώς με κοιτάει στα μάτια όπως κοιτάνε οι τίγρης τα θηράματα τους. Τα υγρά μου εκτοξεύθηκαν σαν ηφαίστειο πασαλείβοντας το κάτω μέρος της κοιλιάς της. Αυτή δε σταμάτησε να μου την παίζει μέχρι να αρμέξει και την τελευταία σταγόνα. Ένιωθα πως θα πέσω σε κώμα απ την κούραση. Μείναμε για μερικά λεπτά όπως ήμασταν ξαπλωμένος εγώ στα πλακάκια και αυτή καθισμένη στα πόδια μου μέχρι να βρούμε τις ανάσες μας. Μπήκαμε και ξανά για μπάνιο αφού ήμασταν πάλι μούσκεμα απ τον ιδρώτα και ετοιμαστήκαμε για να φύγουμε απ το νησί. Όταν παραδώσαμε το κλειδί του δωματίου στη ρεσεψιόν πετύχαμε τους Σουηδούς φίλους μας. Τους ευχαριστήσαμε για την όμορφη παρέα και τη βοήθεια τους και ανταλλάξαμε στοιχεία για επικοινωνία. Με αυτά και με αυτά μπήκαμε στο αεροπλάνο και γυρίσαμε σπίτι.

Οι μέρες πέρασαν διασκεδάζοντας όσο μπορούμε αλλά δυστυχώς έπρεπε να φύγει για την δουλεία, οπότε δεν θα την έβλεπα για τις επόμενες 20 ήμερες. Της έτυχαν πολλές πτήσεις στην Ευρώπη μαζεμένες και δε θα γυρνούσε καθόλου Ελλάδα. Οπότε κι εγώ, αφού πλέον είχα τελειώσει τις σπουδές μου και η μαμά ήταν εκτός σπιτιού αποφάσισα να ξανά βρεθώ με τον κολλητό μου τον Παύλο. Ο Παύλος είναι ένα μελαχρινό παιδί στην ηλικία μου. Λίγο πιο κοντός από εμένα αλλά και μερικά κιλά πιο αδύνατος. Ένα μελαχρινό παιδί με μούσι και πράσινα μάτια. Ο Παύλος για μένα ήταν ο αδερφός που δεν είχα ποτέ. Πρακτικά μεγαλώσαμε μαζί. Μιας και η μητέρα του η Βάσω είναι συμμαθήτρια απ' το γυμνάσιο και κολλητή φίλη της μάνας μου. Πριν 4 χρόνια που ήταν να φύγω στην Αγγλία για σπουδές είχαμε βγει να τα πιούμε για μια αποχαιρετιστήρια γιορτή. Σε μια στιγμή κατά την διάρκεια της νύχτας, καθώς ήμασταν αρκετά μεθυσμένοι, εκμυστηρευτήκαμε πως θέλουμε να γαμήσουμε τις μανάδες μας. Αυτή η κουβέντα δεν ξανά ειπώθηκε ξανά από τότε. Κάναμε πως δεν τη θυμόμασταν καν. Ωστόσο ήρθε πιστεύω η στιγμή να του τη θυμίσω. Έτσι κανόνισα μια μέρα μετά που έφυγε η μάνα μου να βγούμε για ποτό.

Κατεβήκαμε στο κέντρο της πόλης και συναντηθήκαμε σε ένα μαγαζί που συχνάζαμε παλιά. Αρχίσαμε τις κλασσικές μαλακίες που λέμε οι άντρες. Είπαμε για τις σχολές μας και το τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Ο Παύλος πριν 2 μήνες τελείωσε Οικονομικά. Καθώς είχε περάσει ένα τρίωρο αναπολώντας τα σχολικά μας χρόνια και τις μαλακίες που κάναμε σαν πιτσιρικάδες, ήταν πιστεύω η σωστή στιγμή να φέρω την κουβέντα εκεί που θέλω.

- Ρε Παύλο θυμάσαι πριν φύγω στην Αγγλία που είχαμε βγει και είχαμε γίνει κώλος;

- Καλά ρε πλάκα κανείς; Αυτό δεν ξεχνιέται με τίποτα. Τα ξημερώματα ξερνούσαμε πίσω από κάτι κάδους. Τρελή φάση…

είπε και γελάσαμε και οι δυο δυνατά.

- Ναι ρε ήταν και γαμώ τις νύχτες τότε…

συμπλήρωσα εγώ.

- Θυμάσαι όμως που είχαμε κάνει και μια άλλη κουβέντα;

- Ποια ρε;…

ρώτησε γεμάτος άγνοια και χαμογελώντας ακόμα

- Να ρε που μου είχες πει πως ο κρυφός σου πόθος ήταν να γαμήσεις τη μάνα σου και εγώ ύστερα σου είπα πως και εγώ ήθελα να πάω με την δικιά μου.

Με το που του είπα αυτό το χαμόγελό έσβησε απ τα χείλη του. Δε μίλησε οπότε κατάλαβα πως θυμάται. Χωρίς να τον φέρω σε περαιτέρω αμηχανία συμπλήρωσα:

- Να ρε.... η αλήθεια είναι πως πριν μια βδομάδα ήμουν διακοπές με τη δικιά μου και κατάφερα επιτέλους να την πηδήξω.

Αυτός ακόμα ανέκφραστος με κοιτούσε. Νόμιζα πως έκανα μαλακία και κατέστρεψα τη σχέση με τον καλύτερο μου φίλο αλλά προς έκπληξή μου είπε:

- Πλάκα κάνεις; Αλήθεια ρε;

Ρώτησε γεμάτος απορία. Ανακουφίστηκα με τον τρόπο που το πήρε. Έτσι άρχισα να του εξηγώ όλες τις λεπτομέρειες που έγιναν στο νησί.

- Αποκλείεται μαλάκα. Λες ψέματα. Αποκλείεται να ήσουν τόσο τυχερός που να σου έκατσε.

- Θες να σου δείξω αποδείξεις ρε;

- Ναι ρε. Πάω στοίχημα πως λες ψέματα.

Έτσι και εγώ του έδειξα μια φωτογραφία που μου έστειλε η μάνα μου πριν λίγες ώρες. Ήταν στο αεροπλάνο ντυμένη με τη στολή της αεροσυνοδού. Είχε τα μαλλιά της κότσο και είχε ξεκουμπώσει το μπλε πουκάμισο της στολής και είχε κατεβάσει το δεξί μέρος του σουτιέν με αποτέλεσμα το ένα βυζί να είναι έξω σαν καρπούζι και αυτή να κοιτά την κάμερα με λάγνο βλέμμα. Ο Παύλος τα έχασε. Όλο το βράδυ λοιπόν μιλούσαμε για τις μανάδες μας. Τώρα πλέον είχε ψηθεί και αυτός να αποπλανήσει την δική του μητέρα, πράγμα που φάνταζε αδύνατο γι' αυτόν. Έτσι μας βρήκε το ξημέρωμα στο μπαρ να ρίχνουμε ιδέες και να καταστρώνουμε σχέδια. Η μάνα του Παύλου η Βάσω, είναι και αυτή μια επιτομή της Milf γυναικάς. 48 ετών όπως η μητέρα μου, με καστανόξανθα μαλλιά μέχρι το λαιμό, ψηλή και με μελί μάτια. Δεν αδικώ τον Παύλο που ήθελε να την πηδήξει μιας και η γυναικά είχε βυζάρες για άρμεγμα και σώμα για πολλά τραβήγματα. Με τη μάνα μου πηγαίνανε μαζί στο ίδιο σχολείο, μετά σπουδάσανε μαζί και καταλήξανε να δουλεύουν στην ίδια δουλειά ως αεροσυνοδοί.

-----
Νομίζω είναι μια καλή ευκαιρία να αλλάξουμε πρωταγωνιστή και να δούμε τα πράγματα απ την οπτική γωνία του Παύλου.
-----

Γύρισα σπίτι την ώρα που ο ήλιος είχε δύσει αλλά δε με έπαιρνε ο ύπνος. Σκεπτόμουν όλα όσα είπαμε με το Νίκο. Η μανά μου σαν χαρακτήρας είναι κοντά με τη μάνα του Νίκου. Και αυτή αρκετά ντροπαλή και εσωστρεφής αλλά ταυτόχρονα καλή και ευδιάθετη. Ο πατέρας μου, ο Ανδρέας, απ' την άλλη ήταν το ακριβώς αντίθετο. Συχνά κακόκεφος και τις περισσότερες φορές αρνητικός σε όλα. Είναι απ τους ανθρώπους που είναι πιο πολύ παντρεμένοι με την δουλεία τους παρά με την σύζυγο τους. Έτσι πάντα διέκρινα μια απόσταση μεταξύ της μάνας μου και του πατέρα μου. Απόσταση που πλέον ήταν μεγαλύτερη, μιας και σπάνια πετύχαινα τον πατέρα μου στο σπίτι και τις λίγες φόρες που ήταν ή θα έβλεπε απορροφημένος μπάλα ή θα κοιμόταν. Κι εγώ να σκεφτόμαι γιατί ο μαλάκας αφήνει τέτοια γυναικάρα χωρίς να της δίνει την παραμικρή προσοχή. Ήξερα πως η μάνα μου και ο πατέρας μου ήταν παντρεμένοι μόνο στα χαρτιά αλλά χωρισμένοι από χρόνια. Πλέον φαινόταν ξεκάθαρα η δυστυχία στο πρόσωπο της. Έτσι κι εγώ μετά απ' τη χθεσινοβραδινή κουβέντα μου με το Νίκο αποφάσισα να μην αφήσω τη μάνα μου να γεράσει πριν την ώρα της.

Το απογευματάκι αποφάσισα να βάλω μπρος το καλύτερο σχέδιο που σκεφτήκαμε με το Νίκο. Ήταν κάπως ανορθόδοξο αλλά ήξερα πως ίσως να μην δούλευε η ιδία κατεύθυνση που πήρε ο Νίκος με την μάνα του. Έτσι κατά τις 7 η ώρα που η μάνα μου συνήθιζε να βλέπει τηλεόραση, είπα να της κάνω εγώ παρέα μιας και ο πατέρας μου ήταν κλασσικά στο γραφείο. Κάθισα λοιπόν διπλά της στον καναπέ και ξεκίνησα τη κουβέντα.

- Μαμά θέλω να σου πω κάτι πολύ σοβαρό.

- Τι είναι αγόρι μου;

Γύρισε το βλέμμα της και με κοίταξε με περιέργεια.

- Θέλω να ξέρεις πως είμαι 100% σοβαρός και δεν κάνω πλάκα.

- Πες μου. Έγινε κάτι; Είσαι καλά;

- Καλά είμαι ρε μάνα. Όμως νομίζω ήρθε η στιγμή να σου αποκαλύψω κάτι.

- Τι είναι ρε; Θες να με σκάσεις;

- Μαμά είμαι ομοφυλόφιλος.

Άρχισε να γελάει όμως εγώ συνέχιζα να την κοιτάω με σοβαρό βλέμμα. Σε κάποια στιγμή όμως είδε πως είμαι σοβαρός και σιγά-σιγά έσβησε το γέλιο της.

- Έλα τώρα… σταμάτα τις μαλακίες. Σε έχω δει με πολλές κοπέλες στο παρελθόν. Δε μπορείς να με ψαρώσεις.

- Μαμά δεν κάνω πλάκα. Αλήθεια λέω. Είμαι gay.

Τώρα το χαμόγελο της είχε σβήσει τελείως

- Και όλες αυτές οι κοπέλες τι ήτανε;

- Ήτανε πειράματα μαμά. Προσπάθησα να δω αν μπορώ να νιώσω έλξη με γυναίκα αλλά δεν το έχω καταφέρει ακόμα. Η αλήθεια είναι πως έχω κρυφή σχέση με αγόρι.

Τώρα πλέον ήταν εντελώς σοβαρή και ανήσυχη.

- Μαμά είσαι καλά; Πες μου κάτι σε παρακαλώ.

Μου πιάνει τα χεριά και μου λέει:

- Αν λες όντως αλήθεια και δε μου κάνεις πλάκα θέλω να ξέρεις πως πάντα θα σε στηρίζω όπως και να είσαι.

Χαμογελάσαμε και οι 2 και αγκαλιαστήκαμε. Ήξερα πως ποτέ δε θα είναι σίγουρη αν δε με δει με κάποιο αγόρι. Έτσι κι εγώ κανόνισα να τη γνωρίσω στον υποτιθέμενο δεσμό μου. Σε 3 μέρες από εκείνο το βράδυ κανονίσαμε να βγούμε για καφέ εγώ, αυτή και το τάχα αγόρι μου. Φυσικά ο δεσμός ήταν ένας εκδιδόμενος άντρας ο οποίος πληρώθηκε και με το παραπάνω για να παίξει το ρόλο του. Βγήκαμε για καφέ και καθ' όλη την διάρκεια και οι 2 δώσαμε ρεσιτάλ ηθοποιίας. Πιανόμασταν χέρι-χέρι, φιλιόμασταν στο μάγουλο και κάναμε φλερτ λες και ήμασταν ζευγάρι. Η μητέρα μου είχε πάθει σοκ. Πλέον ήξερε πως ο γιος της ήταν άλλος άνθρωπος και δε μπορούσε να το χωνέψει. Ευτυχώς ο καφές μετά από 2 ώρες τελείωσε και τελείωσε για μένα και το μαρτύριο. Δεν ένιωθα καθόλου άνετα να πιάνω έναν άντρα κατ' αυτόν τον τρόπο. Αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα λένε. Έτσι γύρισα σπίτι με τη μάνα μου η οποία δεν μιλούσε καθόλου πλέον. Το βράδυ καθίσαμε μαζί στο σαλόνι.

- Λοιπόν; Πως τον είδες;

- Ε… καλός είναι. Καλό παιδί φαίνεται…

είπε χωρίς να θέλει να πιστέψει ακόμα το γεγονός.

- Μαμά. Θέλω να ξέρεις πως δε θέλω να αλλάξει η σχέση μας προς το κακό. Ίσα-ίσα τώρα που ξέρεις την αλήθεια πιστεύω πως μπορούμε να έρθουμε και πιο κοντά.

- Δηλαδή… δε νιώθεις καμιά έλξη για γυναίκες αγόρι μου;

- Καμιά ρε μαμά.

- Μάλιστα…

είπε κάπως δυσαρεστημένη.

- Όμως μαμά ο μπαμπάς δεν πρέπει να μάθει τίποτα, εντάξει; Ξέρεις πολύ καλά πως δε θα του αρέσει αυτό που είμαι.

- Εννοείται ρε Παύλο μου. Θα κάνω τα πάντα εγώ γιατί σε αγαπάω…

είπε και αγκαλιαστήκαμε.

- Τι θα έλεγες λοιπόν να γνωριστούμε πιο καλά από εδώ και πέρα; Είμαι σίγουρος πως έχουμε πολλά κοινά.

- Κι εγώ το θέλω αυτό…

είπε και έτσι το πρώτο βήμα έγινε. Ήξερα πλέον πως ξεκινάει σκληρή δουλειά. Ο Νίκος κατάφερε να ρίξει την δικιά του σε μερικές βδομάδες. Εγώ θα είμαι τυχερός αν την καταφέρω σε μερικούς μήνες. Έτσι τις επόμενες 15 μέρες άρχισα να υποδεικνύω μια πιο πολύ θηλυπρεπή πλευρά. Πράγμα δύσκολο γιατί ποτέ δεν είχα συναναστροφές με ομοφυλόφιλους και δεν ήξερα να φέρομαι σαν αυτούς. Έτσι σιγά-σιγά άρχισα να καταλαβαίνω πιο πολύ την φύση της γυναικάς. Καθόμασταν με τις ώρες μαζί και βλέπαμε εκπομπές μόδας στην τηλεόραση. Κουτσομπολεύαμε και πηγαίναμε στην πόλη και χαζεύαμε βιτρίνες, πράγμα ανυπόφορο για έναν άντρα. Όμως σιγά-σιγά η υπομονή άρχιζε να αποφέρει καρπούς. Πλέον με είχε εμπιστευτεί παραπάνω και μου μιλούσε πιο άνετα. Ένα απόγευμα λοιπόν που καθόμασταν στον καναπέ και βλέπαμε μια ρομαντική ταινία μου λέει.

- Ρε Παύλο. Θέλω την γνώμη σου σε ένα θέμα!

- Τι είναι ρε μαμά;

- Να. Όπως βλέπεις και δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις με τον πατέρα σου. Μήπως φταίω εγώ σε αυτό;

- Εσύ; Ο μπαμπάς φταίει. Αυτός είναι που δε σου δίνει σημασία.

- Ναι αλλά κι εγώ ίσως δεν προσπαθώ αρκετά

- Πως είναι η σεξουαλική σας ζωή;

- Ε... δεν είναι και στα καλύτερα της!

- Δηλαδή;

- Έχουμε να το κάνουμε σχεδόν 1 χρόνο…

είπε, που σε άλλη περίπτωση δεν θα μου ανέφερε καθόλου το ερωτικό της κομμάτι.

- Αλήθεια ε;

Είπα εγώ λες και ήμουν η κολλητή της.

- Τι θα έλεγες να πάμε για ψώνια αύριο. Θα κάνουμε μια γενική αλλαγή πάνω σου. Εφόσον τώρα η φίλη σου η Σοφία είναι ακόμα στη δουλειά θα αναπληρώσω εγώ τη θέση της.

Έτσι την άλλη μέρα το πρωί πήγαμε για shopping therapy όπως λένε και οι γυναίκες. 4 ώρες στους δρόμους φάνηκαν ατελείωτες για μένα που ήμουν άντρας. Γυρνούσαμε από μαγαζί σε μαγαζί και ψώνιζε καλλυντικά και είδη περιποίησης. Πήγε κομμωτήριο, έφτιαξε τα νύχια της και τέλος έμεινε να ψωνίσουμε μερικά ρούχα. Μπήκαμε λοιπόν σε ένα εμπορικό και γυρνούσαμε από μαγαζί σε μαγαζί. Τελικά βρήκαμε κάτι που τις αρέσει και μπήκαμε να κοιτάξουμε για μπλούζες. Η υπάλληλος τη βοήθησε να βρει 3-4 μπλούζες και στο νούμερο της και μερικά μαγιό που ήθελε για το καλοκαίρι και μπήκε στα αποδυτήρια για να αλλάξει. Εγώ περίμενα απ έξω γεμάτος αμηχανία. Μιας και ήμουν ο μόνος άντρας σε ένα μαγαζί για γυναίκες. Διάλεξε τις μπλούζες που της αρέσουν και στο τέλος έμειναν μόνο τα μαγιό. Ξαφνικά ανοίγει η κουρτίνα και βγαίνει έξω με ένα άσπρο μπικίνι οπού τόνιζε πολύ το ντεκολτέ της. Είχα μείνει μαλάκας.

- Λοιπόν; Σου αρέσει;;

- Πολύ καλό. Αλλά νομίζω πως αυτό θα σου πήγαινε καλύτερα…

και τις δίνω ένα μαύρο μπικίνι οπού δεν είχε δοκιμάσει ακόμα. Έτσι ξανά μπαίνει πίσω απ' την κουρτίνα και χωρίς να μπορώ να αντέξω άλλο σκύβω και κοιτάω από μια μικρή χαραμάδα τη μάνα μου να αλλάζει. Λύνει το σουτιέν του προηγούμενου μπικίνι και με το που το βγάζει φαίνονται οι μεγάλες και στητές βυζάρες που είχε. Το παντελόνι μου κόντευε να σκιστεί απ την καύλα. Ευτυχώς δεν υπήρχε καθρέφτης μέσα και δε με κατάλαβε. Φόρεσε και το μαύρο μαγιό και εγώ με γρήγορες κινήσεις απομακρύνθηκα απ το παραβάν και περίμενα έξω τάχαμ αμέριμνος. Με το καινούργιο κούρεμα και την περιποίηση που έκανε, και με συνδυασμό το μαγιό ήταν σαν λυσσασμένη cougar. Το καλλίγραμμο σώμα της έδενε τέλεια με το μαγιό ενώ ταυτόχρονα το στήθος της ήταν για άρμεγμα.

- Αυτό μου φαίνεται πολύ καλύτερο!

- Δεν ξέρω ρε Παύλο. Έμενα μου φαίνεται κάπως λάθος για την ηλικία. Τέτοια συνήθως φοράνε οι πιτσιρίκες.

- Και γιατί λάθος; Μια χαρά γυναικάρα είσαι. Και μην σου πω πως βάζεις κάτω πολλές πιτσιρίκες…

είπα και είδα το χαμόγελο της να ανάβει. Κοίταξα το ρολόι και κόντευε 1 το μεσημέρι.

- Ωχ. Sorry ρε μάνα αλλά πρέπει να πάω να πάω να παραλάβω ένα δέμα που έχει παραγγείλει ο Νίκος. Δεν είχε χρόνο να κατεβεί στην πόλη σήμερα και θα το πάρω εγώ να του το πάω.

- Εντάξει. Θα ψωνίσω μερικά πραγματάκια ακόμα και θα συναντηθούμε σε λίγο.

Έτσι βγήκα απ το μαγαζί και πήγα πιο κάτω για να πάρω το δέμα του Νίκου. Σε μισή ώρα ξανά σμίξαμε και γυρίσαμε σπίτι. Ανοίξαμε την πόρτα και ο πατέρας μου ήταν προσηλωμένος στην τηλεόραση όπως κάνει πάντα.

- Γεια σου Ανδρέα μου

Είπε η μαμά χαρωπά μόλις μπήκε για να του τραβήξει την προσοχή.

- Μ…

μούγκρισε σα γουρούνι ο πατέρας μου για να υποδείξει πως χαιρετάει. Όμως δεν κοίταξε καθόλου τη μάνα μου που ήταν ντυμένη και περιποιημένη. Φυσικά δεν της άρεσε καθόλου η συμπεριφορά του και πήγε προς την κουζίνα απογοητευμένη να αφήσει τα ψώνια. Την ακολούθησα μέσα και αφήσαμε τις τσάντες στο τραπέζι.

- Τον είδες; Ούτε καν που γύρισε να κοιτάξει…

ψιθύρισε κατσουφιασμένη

- Ίσως θέλει χρόνο ρε μάνα.

- Σου λέω δεν ενδιαφέρεται ο άνθρωπος.

Κάτσαμε και φάγαμε. Καθ' όλη τη διάρκεια του φαγητού ο πατέρας μου δεν έδωσε σχεδόν καθόλου σημασία στη μάνα μου. Έφαγε γρήγορα, ντύθηκε με το κουστούμι του και έφυγε για τη δουλεία. Με το που έφυγε απ το σπίτι είχαμε αράξει στο σαλόνι και βλέπαμε τηλεόραση.

- Το βράδυ σκέφτομαι να του κάνω έκπληξη… ελπίζω να του αρέσει!

- Τι έχεις στο μυαλό;

Θα σου δείξω το απογευματάκι. Πάω σιγά-σιγά να ετοιμαστώ…

είπε και πήγε στην κρεβατοκάμαρα της. Αναρωτιόμουν τι είχε στο νου. Έκανε μπάνιο, και ήταν κλεισμένη στο δωμάτιο της για πάνω από 3 ώρες. Απ' ότι κατάλαβα έβαζε μακιγιάζ, έβαψε τα νύχια της και έκανε τα μαλλιά της ώστε να είναι έτοιμη για το βράδυ. Κατά τις 7 εγώ ήμουν στο σαλόνι απορροφημένος παίζοντας PlayStation. Κάποια στιγμή ακούγεται το χαρακτηριστικό "κλακ" της πόρτας της κρεβατοκάμαρας των γωνιών μου, ακούω ήχους από τακούνια να έρχονται απ' το διάδρομο και μετά από λίγο η μορφή της μητέρας μου να ξεπροβαίνει στο σαλόνι. Ενώ είχα αποβλακωθεί απ το παιχνίδι ξαφνικά η προσήλωση μου στράφηκε στη μάνα μου. Το στόμα μου είχε ανοίξει τόσο λες και ήμουν πεινασμένος για μέρες σε αυτό που αντίκριζα. Η μητέρα μου φορούσε ένα σετ μπλε ζαρτιέρες. Το στρινγκ της ήταν αρκετά ψηλοκάβαλο με αποτέλεσμα να εφαρμόζει γάντι ενώ το σουτιέν ήταν διαφανές και έκανε να φαίνονται ελαφρά οι ρώγες της. Όλο αυτό το συνδύαζε με ένα ζευγάρι μπλε καλτσοδέτες στο χρώμα των εσωρούχων της και ένα ζευγάρι μαύρο καλσόν. Και τέλος φορούσε 2 μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες που βοηθούσαν το κορμί της να φαίνεται ακόμα πιο καλλίγραμμο απ' ότι ήταν. Είχε βάλει τα χέρια στη μέση της και με κοιτούσε λες και ήμουν κάποιος φωτογράφος που θα την έπαιρνα για περιοδικό. Ήταν λες και βγήκε από τσόντα.

- Λοιπόν;…

είπε γεμάτη απορία. Εγώ προσπάθησα να έρθω στα συγκαλά μου. Ήθελα να της πω πως είναι καύλα άλλα με το ζόρι κρατήθηκα. Ξεροκατάπια και είπα:

- Καλά… θα πάθει την πλάκα του ο μπαμπάς…

είπα προσπαθώντας να το παίξω όσο πιο φιλενάδα μπορώ.

- Αχ το ελπίζω. Ε δε νομίζω να μην κάνει και τώρα! Μέτα πάει πολύ. Που λες να τον περιμένω όταν έρθει;

- Ε στην κρεβατοκάμαρα φυσικά…

της λέω όσο πιο χαρούμενα μπορώ. Ήμουν να σκάσω απ' τη ζήλια μου. Μπορεί ο πατέρας μου να μην της έδινε σημασία αλλά σίγουρα εδώ θα λύγιζε. Έτσι η μάνα μου μπήκε μέσα και τον περίμενε στο κρεβάτι. Δεν ήξερα τι να κάνω για να το αποτρέψω. Και ξαφνικά μου ήρθε η ιδέα. Όσο πιο γρήγορα μπορούσα πήρα το πορτοφόλι μου και έτρεξα προς το Φαρμακείο που ήταν μερικά μετρά κάτω απ το σπίτι μου. Μπήκα μέσα και αγόρασα ένα κουτί με τα πιο δυνατά ηρεμιστικά που είχε. Γύρισα σπίτι και μερικά λεπτά αργότερα μπήκε μέσα ο πατέρας μου. Το πρώτο πράγμα που συνήθιζε να κάνει είναι να βουλιάζει στον καναπέ και να ανοίγει την τηλεόραση. Έτσι και αυτό το απόγευμα. Άνοιξε η πόρτα, έβγαλε το σακάκι του και βυθίστηκε στον καναπέ όπως πάντα. Εγώ ήμουν σε μια πολυθρόνα και έκανα πως παίζω με το κινητό μου. Με το που κάθεται αυτός, σηκώνομαι και πάω προς την κουζίνα.

- Μπαμπά θα πιω μια μπίρα, μπας και θες και συ;

- Ναι ρε Παύλο… φέρε και σε μένα μια ρε αγόρι μου.

Ήξερα πως κάθε βράδυ πίνει αλκοόλ πριν κοιμηθεί. Κατά προτίμηση μπύρα η ουίσκι. Έτσι βάζω σε 2 ποτήρια μπύρα και στο ένα ποτήρι ρίχνω 3 ηρεμιστικά, ανακατεύω καλά για να διαλυθεί το φάρμακο και πηγαίνω τα ποτήρια στο σαλόνι.

- Φέρε μου και ένα ποτήρι νερό γιατί διψάω ρε Παύλο

- Ε… θα ξεδιψάσεις με την μπίρα ρε μπαμπά.

Έτσι αφού βαριόταν να σηκωθεί να βάλει νερό, πίνει την μπίρα μονορούφι και προσηλώνεται προς την τηλεόραση.

- Α ξέχασα να σου πω. Η μαμά σε περιμένει στην κρεβατοκάμαρα…

είπα φωναχτά ώστε να με ακούσει η μάνα μου από μέσα.

- Μ…

μούγκρισε όπως συνήθισε να κάνει συνήθως. Στα επόμενα 10 λεπτά είχε βαρύνει τόσο πολύ που δε μπορούσε να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά. Δεν άργησε πολύ να ροχαλίζει. Εκεί ήταν η ώρα μου και μένα να κρυφτώ στο δωμάτιο μου. Λίγα λεπτά μετά βγαίνει απ' την κρεβατοκάμαρα η μάνα μου ντυμένη όπως ήταν και βλέπει τον πάτερα μου να ροχαλίζει σα γουρούνι στον καναπέ. Αρχίζει να βρίζει με την κατάσταση του άλλα αυτός χαμπάρι, ούτε που μπορούσε να ξυπνήσει. Έτσι γύρισε μέσα και κοιμήθηκε απογοητευμένη. Το επόμενο πρωί πήγα στην κουζίνα για πρωινό και την πετυχαίνω να τρώει κάτι φρυγανιές λυπημένη. Κάθομαι στο τραπέζι και τη ρωτάω:

- Λοιπόν; Πως πήγε χθες; Έγινε δουλειά τελικά;…

είπα με το χαμόγελο στα χείλη ξέροντας πως δεν έγινε τίποτα.

- Ναι σιγά. Κοιμήθηκε ο μαλάκας. Τελικά τίποτα δεν το ευχαριστεί αυτό το άτομο.

- Αλήθεια; Αχ ρε μαμά. Λυπάμαι πολύ…

της λέω ταχαμ λυπημένος.

- Ας' τον το βλάκα. Αν δεν είχα εσένα και τη φίλη μου την Σοφία ειλικρινά θα είχα φύγει από εδώ πέρα.

- Τι θα έλεγες να βγούμε μια βόλτα για να ξεχαστείς λίγο;

- Ναι αμέ. Τώρα θέλω επειγόντως λίγο καθαρό αέρα για να ξεχάσω.

Μέτα από μια ώρα λοιπόν ετοιμαστήκαμε και βγήκαμε απ το σπίτι. Είπαμε να πάμε βόλτα εκτός της πόλης για να ηρεμήσει λίγο. Έτσι βρήκαμε μια ταβέρνα και κάναμε βόλτα σε ένα χωριουδάκι που ήταν εκεί κοντά. Αποφάσισα να είμαι λίγο πιο ευθύς μαζί της πλέον. Έπαψα λίγο να είμαι τόσο φιλενάδας και άρχιζα να της κάνω ελαφρά φλερτ. Σύντομα έφτιαξε η διάθεση της.

- Αχ ρε Παύλο μου, πάλι καλά που έχω και σένα…

μου ξανά λέει όταν είχαμε τελειώσει το φαγητό.

- Πέρασα υπέροχα σήμερα. Έναν τέτοιο άντρα θέλω στη ζωή μου!

- Κι εγώ πέρασα καλά μαμά. Ειλικρινά απορώ γιατί δεν έχει όρεξη ο μπαμπάς. Στη θέση του εγώ σίγουρα δε θα σε άφηνα απ' το κρεβάτι…

είπα και κοκκίνισε. Με αυτά και με αυτά η βόλτα τελείωσε και γυρίσαμε σπίτι. Έβαλε ένα ψηθεί μια πίτσα στο φούρνο και μπήκε κατευθείαν να κάνει μπάνιο. Εγώ άραξα στο σαλόνι και έβλεπα τηλεόραση. Ξαφνικά χτυπάει το κινητό της. Ήταν η Σοφία. Πήρα το κινητό και πήγα προς το μπάνιο και φώναξα έξω απ' την πόρτα.

- Μαμά! Η Σοφία παίρνει τηλέφωνο!

- Μπες μέσα!

Φώναξε κι αυτή προς έκπληξη μου. Άλλο που δεν ήθελα εγώ, ανοίγω την πόρτα του μπάνιου και μπαίνω μέσα. Η μάνα μου είχε γεμίσει τη μπανιερά με νερό και σαπουνάδα και είχε κάτσει μέσα απολαμβάνοντας το λουτρό της. Πηγαίνω προς την μπανιερά και της δίνω το κινητό. Το σώμα της ήταν καλυμμένο απ τους αφρούς ενώ τα μαλλιά της ήταν δεμένα πίσω. Το μόνο που φαινόταν ήταν οι ωμοί και το κεφάλι της.

- Ευχαριστώ γλυκέ μου…

μου είπε και πήρε το κινητό. Άρχισε να μιλάει με την κολλητή της και έτσι κι εγώ βγήκα απ' το μπάνιο. Γύρισα στο σαλόνι και 20 λεπτά μετά ακούω τη μάνα μου να φωνάζει να έρθω πάλι. Ξανά μπαίνω στο μπάνιο και πηγαίνω προς το μέρος της. Πλέον ο πιο πολύς αφρός είχε φύγει με αποτέλεσμα να ξεπροβάλλουν απ το νερό οι 2 στητές βυζάρες της. Δε μπορούσα να πάρω το βόλεμα από πάνω τους. Μου δίνει το κινητό της και μου λέει.

- Κανόνισα με τη Σοφία να πάμε αύριο για μπάνιο στη θάλασσα. Τι λες θες να έρθεις; Θα είναι και ο φίλος σου ο Νίκος μαζί.

- Εννοείται πως θέλω να έρθω…

είπα χαρούμενα. Δε μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από αυτά τα βυζιά. Ήθελα τόσο πολύ να ορμήσω πάνω της.

- Να σου πω. Μπορείς να μου φέρεις την πετσέτα γλυκέ μου;…

μου λέει και μου υποδεικνύει με το χέρι της την πετσέτα που κρεμόταν στο ντουλάπι απέναντι απ την μπανιερά. Πιάνω την πετσέτα και αυτή σηκώνεται απ την μπανιερά γυμνή όπως ήταν και άρχισε να σκουπίζεται. Είχα απορροφηθεί απ' το σώμα της. Για να μην καταλάβει όμως πως την κοιτάω και υποψιαστεί τίποτα της λέω:

- Και που λες να πάμε;

- Η Σοφία θέλει να πάμε νοτιά. Λίγο πιο έξω απ' την πόλη.

Σκουπίστηκε, έβαλε το βρακί της και φόρεσε το σουτιέν της. Όμως δεν κούμπωνε καλά και μου λέει:

- Αχ… γαμώ το, μπορείς να βοηθήσεις ρε Παύλο;

- Φυσικά και μπορώ…

της λέω, μου γυρνάει πλάτη και της κουμπώνω το σουτιέν. Βεβαία εγώ ήθελα να της το βγάλω τελείως και να τη στήσω εκεί που ήμασταν αλλά με το ζόρι κρατήθηκα. Έτσι μετά από λίγο βγήκαμε απ' το μπάνιο και μίλησα με το Νίκο στο τηλέφωνο να μου πει λεπτομέρειες. Κανονίσαμε αύριο λοιπόν να πάμε για μπάνιο στη θάλασσα με τις μανάδες μας. Η Σοφία γύρισε απ' το εξωτερικό και απ' ότι μου είπε δεν έκαναν άλλη δουλειά όλη μέρα πάρα να γαμιούνται σαν κουνέλια. Ανυπομονούσα λοιπόν να έρθει η επόμενη μέρα ώστε να πούμε τα νέα μας και να μου δώσει καμία συμβουλή στο πως να προχωρήσω. Έτσι το επόμενο πρωί ήρθε, βάλαμε τα μαγιό μας και φύγαμε για να βρούμε τους φίλους μας. Ο πατέρας μου δεν ενδιαφέρθηκε καν για το που πάμε και τι θα κάνουμε. Η μάνα μου δεν του μίλησε καθόλου όλο το πρωί. Φτάσαμε έξω απ' το σπίτι του Νίκου και της Σοφίας και τους πήραμε με το αμάξι. Μέσα σε μια ώρα είχαμε βγει εκτός της πόλης και είχαμε φτάσει στην παραλία.

Η παραλία ήταν σχετικά μικρή, με βράχια απ την μια πλευρά και την άλλη να την κλείνουν. Η άμμος ήταν χρυσαφένια και το νερό πεντακάθαρο. Γύρω-γύρω, οικογένειες και ζευγάρια να απολαμβάνουν τον καλό καιρό. Βρήκαμε 2 ξαπλώστρες και αρχίσαμε να ετοιμαζόμαστε για βουτιά. Οι γυναίκες αφαίρεσαν τις μπλούζες τους και ήταν φυσικό επόμενο να τρελαθούμε εγώ και ο Νίκος. Ακόμα να χορτάσω το μαύρο μαγιό της μάνας μου οπού έκαναν τα βυζιά της λαχταριστά, αλλά και η Σοφία δεν πήγαινε πίσω. Με ένα μπλε μπικίνι που και σε αυτή τόνιζε το στήθος και τον κώλο. Κάναμε λοιπόν τις βουτιές μας και εγώ το Νίκο βγήκαμε πρώτοι και αράξαμε στις ξαπλώστρες για να πούμε τα καυτά νέα μας.

- Με τη στολή της Αεροσυνοδού την πήδηξα. Με το που άνοιξε η πόρτα και μπήκε στο σπίτι την έπιασα και την έστησα στον τοίχο.

- Και αυτή σε άφησε με το καλημέρα να μπείτε στο ψητό;

- Αφού γούσταρε σου λέω ρε. Άσε, δε σταμάτησε να χύνει. Κι εγώ βέβαια τα έδινα όλα έτσι;

- Πω ρε φιλαράκι. Να δω τώρα τι θα κάνω με τη δικιά μου. Με έχει τρελάνει σου λέω ρε. Άλλα το σχέδιο δουλεύει καλά μέχρι στιγμής.

- Νομίζω πρέπει να γίνεις λίγο πιο θαρραλέος. Οι δικές μας γουστάρουν όταν οι άλλοι παίρνουν την πρωτοβουλία. Αν της δείξεις λίγο τον ανδρισμό που δεν παίρνει απ' τον πατέρα σου θα σε ανταμείψει και αυτή.

- Μωρέ λες;

- Ναι σου λέω ρε. Μην το καθυστερείς άλλο. Ωχ βγαίνει η δικιά σου απ' την θάλασσα. Λοιπόν ξανά μπαίνω μέσα να δεις τι κόλπα κάνω στη δικιά μου.

Έτσι ο Νίκος ξανά βούτηξε και η μάνα μου κάθισε στην ξαπλώστρα. Πρόσεχα λοιπόν με λεπτομέρεια τι θα κάνουν οι φίλοι μας στην θάλασσα. Ο Νίκος έπιασε τη Σοφία απ' τη μέση και την έφερε κοντά του. Αυτή στην αρχή ξίνισε και τον απωθούσε από κοντά της. Του έλεγε κάτι αλλά ήταν πολύ μακριά για να ακούσω. Κατά πάσα πιθανότητα του έλεγε πως τους βλέπει κόσμος και θα εκτεθούν. Ο Νίκος όμως απτόητος άρχισε να φιλάει το λαιμό της Σοφίας και να χουφτώνει το βυζί της. Περίμενα να του σκάσει κάνα μπάτσο αλλά προς έκπληξη μου άρχισε να το απολαμβάνει. Δεν άργησαν να γλωσσοφιλιούνται μέσα στη θάλασσα. Είχα καυλώσει άσχημα με το σκηνικό. Η μάνα μου δεν είχε πάρει χαμπάρι. Χάζευε ένα περιοδικό και δεν κοιτούσε την θάλασσα. Σε λίγα λεπτά οι φίλοι μας βγήκαν και ήρθαν προς το μέρος μας.

- Λέμε να πάμε για εξερεύνηση πίσω απ' τα βράχια…

λέει η Σοφία

- Καλά, εμείς θα κάτσουμε εδώ να σας περιμένουμε…

λέει η μάνα μου. Όπως έφευγαν ο Νίκος μου κλείνει το μάτι πονηρά για να μου κάνει σινιάλο να κάνω κίνηση. Με το που έφυγαν λοιπόν άρχισα κι εγώ τη μπάλα.

- Μαμά θες να σου βάλω αντηλιακό; Κάνει πολύ ζέστη σήμερα.

- Αχ ναι μωρό μου. Βάλε μου αν μπορείς.

Πρόθυμος κι εγώ, παίρνω απ' την ψάθινη τσάντα το αντηλιακό και κάθομαι δίπλα απ' τη μάνα μου. Μου γυρνάει πλάτη και αρχίζω να απλώνω την αλοιφή από πάνω έως κάτω εξερευνώντας όλο το σώμα της. Όμως δε μου έφτανε αυτό.

- Εμ… δε σε πειράζει να βγάλεις το σουτιέν ε; Έχει πολύ ήλιο και πρέπει να προστατευθείς καλά;

- Όχι. Δε με πειράζει…

είπε κάπως αμήχανα αυτή. Λύνω κι εγώ τα σχοινάκια του μαγιό της και βγάζω το σουτιέν της. Ξανά βάζω αντηλιακό στα χέρια και όπως μου είχε γυρισμένη την πλάτη, βάζω τα χέρια μου μπροστά και αρχίζω να απλώνω το αντηλιακό στο στέρνο με αργές και κυκλικές κινήσεις. Πλέον είχε κολλήσει την πλάτη της στο σώμα μου και εγώ είχα στηρίξει το κεφάλι μου στον ώμο της και περιεργαζόμουν το σώμα της με τα χέρια μου. Μετά απ' το στέρνο κατέβηκα στα πλάγια και χάιδεψα την μέση της. Ύστερα πήγα στην κοιλιά της και τέλος το μόνο που έλειπε ήταν το στήθος. Έτσι με αργές κινήσεις ξανά αναβράζω τα χέρια μου στο στέρνο της και σιγά-σιγά τα κατεβάζω στα βυζιά της. Δεν αντέδρασε καθόλου. Όλη την ώρα κοιτούσε κάτω τη δουλειά που έκανα με τα χέρια μου. Επιτέλους είχα αυτές τις βυζάρες στα χέρια μου. Ήταν στητά αλλά ταυτόχρονα μαλακά και οι ρώγες σκληρές. Άρχισα να τα χαϊδεύω, να τους κάνω μασάζ και τέλος να τα χουφτώνω. Ένιωθα τη μάνα μου να αρχίζει να βαριανασαίνει και το σώμα της να ανατριχιάζει. Δεν ήθελα όμως να το παρακάνω. Ήδη είχα φτάσει μακριά.


- Νομίζω είμαστε εντάξει.

- Ναι γλυκέ μου. Σε ευχαριστώ πολύ…

είπε και ξάπλωσε μπρούμυτα στην ξαπλώστρα απολαμβάνοντας τον ήλιο. Άραξα και εγώ στην ξαπλώστρα δίπλα απ' τη μάνα μου αλλά δε μπορούσε να φύγει η καύλα μου. Μετά από κάνα 15λεπτο αποφάσισα να ψάξω το Νίκο.

- Πάω να βρω τα παιδιά και έρχομαι.

- Εντάξει Παύλο μου…

είπε με κλειστά τα μάτια σαν να την είχε πάρει ο ύπνος. Πήγα λοιπόν προς την κατεύθυνση που έφυγαν και τους έψαχνα. Σκαρφάλωσα κάτι βράχια και πέρασα απ' την απέναντι πλευρά της παραλίας. Ύστερα κατέβηκα μια κατηφόρα που τελείωνε σε μια μικρή σήραγγα. Μπήκα μέσα στην σήραγγα και πέρασα στην άλλη πλευρά. Όταν βγήκα αντίκρισα μια δεύτερη παραλία η οποία ήταν καλά κριμένη γύρω απ τα βράχια. Θύμιζε σκηνικό από ταινία. Ήταν τελείως ερημωμένη. Το μόνο που υπήρχε ήταν η άμμος και οι πέτρες. Έτσι άρχιζα να εξερευνώ το μέρος. Προχώρησα λίγο και άκουσα κάτι ήχους. Πήγα λοιπόν να δω τι είναι αυτοί οι ήχοι. Κατευθύνθηκα λοιπόν προς κάτι βράχια και ανακάλυψα τους ήχους που άκουγα. Ο Νίκος λοιπόν ήταν όρθιος και στα γόνατα η μάνα του να του παίρνει πίπα. Κόντεψα να βγάλω κραυγή με το θέαμα που είδα. Είχε βγάλει το μαγιό του και η Σοφία από κάτω τον πίπωνε ενώ παράλληλα του χάιδευε τα αρχίδια. Δεν με είχαν αντιληφθεί ακόμα. Η Σοφία είχε γυρισμένη την πλάτη της σε μένα και δε μπορούσε να με δει, ο Νίκος είχε κλείσει τα μάτια του και απολάμβανε το τσιμπούκι. Δεν άντεξα κι εγώ και κατέβασα το μαγιό μου. Εκείνη τη στιγμή με παίρνει χαμπάρι ο Νίκος και χαμογελάει. Ήξερε πως είμαι βυζολάγνος οπότε κατέβασε το σουτιέν της σοφίας και φάνηκαν τα βυζόμπαλα της. Εκεί άρχισα και εγώ κριμένος πίσω απ' τα βράχια να μαλακίζομαι. Ο Νίκος είχε καυλώσει φουλ στην ηδέα ότι τον βλέπουν.

- Έλα εδώ μωρό μου

Σηκώνει τη μάνα του από κάτω και τη βάζει να ακουμπάει σε έναν βράχο. Της κατεβάζει το μαγιό και μπαίνει μέσα της. Οι κραυγές της Σοφίας με άναβαν παραπάνω.

- Πήδα με καργιόλη. Πήδα με καυλιάρη μου. Μ…

- Γουστάρεις που σε πηδάω μωρή καύλα;

- Τρελαίνομαι…

συμπλήρωσε αυτή. Αλλάξανε στάση. Την ξάπλωσε στην άμμο και έκαναν ιεραποστολικό. Τα σώματα τους είχαν πασαλειφτεί απ την άμμο και αυτό το έκανε ακόμα πιο καυλωτικό. Χωρίς κανένα ταμπού και καμία αναστολή απολάμβαναν και οι 2 ότι τους έδωσε η φύση. Άλλαξαν στάση και τώρα ήρθε η Σοφία στα 4. Εκεί φαινόταν να ήταν το αποκορύφωμα της στιγμής. Και οι 2 τα έδιναν όλα. Αυτές οι βυζάρες της Σοφίας που κουνιόταν ανεξέλεγκτες με είχαν καθηλώσει. Σύντομα ήρθε η στιγμή ο Νίκος να τελειώσει. Ξανά ήρθε στα γόνατα η Σοφία και περίμενε με ανυπομονησία τα ζεστά υγρά του Νίκου. Σύντομα τα βυζιά της καλύφθηκαν με χύσια. Εκεί λοιπόν και εγώ έχυσα και λέρωσα το βράχο που είχα μπροστά μου. Ήταν η ώρα να κάνω την έξοδο μου. Γύρισα πίσω στις ξαπλώστρες και 10 λεπτά μετά εμφανίστηκαν η φίλοι μας με χαμόγελα ζωγραφισμένα.

- Τι λέτε για μια τελευταία βουτιά;

- Πάμε…

είπαμε όλοι και βουτήξαμε στη θάλασσα. Ύστερα μαζέψαμε τα πράγματα και πήγαμε για φαγητό σε μια ταβέρνα. Το υπόλοιπο της ημέρας πίναμε ρετσίνα και γελούσαμε. Ήρθε η ώρα να φύγουμε όμως και έτσι γυρίσαμε τα παιδιά στο σπίτι.

- Φιλενάδα πέρασα υπέροχα σήμερα…

- Κι εγώ το ίδιο…

είπε η μια γυναίκα στην άλλη.

- Παύλο μου χάρηκα που σε ξανά είδα…

μου είπε η Σοφία, μου έδωσε το χέρι και δώσαμε ένα σταυρωτό φιλί στα μάγουλα. Ο Νίκος μου έκλεισε το μάτι και έκανε το ίδιο με τη μάνα μου. Στο δρόμο για το σπίτι δε σταματούσαμε να κάνουμε χαβαλέ και να λέμε πόσο ωραία περάσαμε. Η μάνα μου έδειχνε να ξαναζεί.

- Καλά πρέπει να ξανά βγούμε οπωσδήποτε!

- Συμφωνώ…

της είπα και γυρίσαμε στη ρουτίνα. Λίγες μέρες μετά κανονίσαμε για να ξανά πάμε θάλασσα εμείς οι 4. Αυτή την φορά δε δώσαμε καν λόγο στον πατέρα μου. Έτσι και αλλιώς σιγά μην ενδιαφερότανε. Οπότε ξανά πήγαμε θάλασσα και πάνω κάτω έγινε ότι έγινε και την προηγούμενη φορά. Βουτήξαμε, της έβαλα αντηλιακό σε όλο το σώμα, ο Νίκος με τη Σοφία πήγαν για "εξερεύνηση" κι εγώ πίσω με τη μάνα μου να φλερτάρουμε ο ένας τον άλλο διακριτικά. Η παραλία όλως παραδόξως ήταν άδεια εκείνη την μέρα. Μόνο εμείς ήμασταν. Οπότε με το που έφυγαν ο Νίκος και η Σοφία η μάνα μου ένιωσε πιο άνετα να μείνει χωρίς το σουτιέν χωρίς να κρύβει το στήθος της στην ξαπλώστρα. Καθ' όλη τη διάρκεια προσπαθούσα να την κοιτάω στα μάτια όταν της μιλάω, πράγμα πολύ δύσκολο. Μες στον χαβαλέ που κάναμε γυρνάει και μου λέει:

- Μικρή ήθελα να γίνω μοντέλο αλλά δε με άφησε ο πάππους σου.

- Κρίμα. Θα ήσουν το πιο καυτό μοντέλο εκεί έξω…

της λέω και σκάμε στα γέλια.

- Τι θα έλεγες να σε βγάλω κάνα 2 φωτογραφίες;

- Χα, χα… έλα μωρέ τώρα.

- Όχι σοβαρά στο λέω! Άντε σήκω. Θα βγούν φοβερές!

Σηκώθηκε, πήγε προς την θάλασσα και άρχισε να ποζάρει. Έβαζε τα χέρια στη μέση και στους γοφούς και κοιτούσε αισθησιακά την κάμερα. Έπιασε τα βυζιά της και κοιτούσε το φακό του κινητού λες και ήταν Πορνοστάρ. Εγώ δάγκωνα τα χείλη μου. Το γυμνόστηθο κορμί της ήταν μπροστά μου και δε μπορούσα να κάνω τίποτα.

- Ξέρεις. Σε κάποιες φωτογραφίες τα μοντέλα έχουν και παρτενέρ.

- Ε τότε έλα…

μου είπε με χαρά. Έβαλα χρονόμετρο στο κινητό, το έστησα σε μια καρέκλα και έβγαζε αυτόματα φωτογραφίες. Ήρθα κοντά της την έπιασα απ την μέση και ποζάραμε και οι 2 στην κάμερα.

- Στην παραλία συνήθως βγαίνουν ρομαντικές φωτογραφίες…

της λέω και την πιάνω αγκαλιά. Τη φέρνω κοντά μου και σιγά-σιγά τα χείλη μας σμίγουν μέχρι που στο τέλος αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Στην αρχή αργά φιλιά και μετέπειτα πιο έντονα. Νόμιζα πως από δευτερόλεπτο σε δευτερόλεπτο θα φάω σφαλιάρα αλλά είχε χαλαρώσει τελείως και απολάμβανε την στιγμή όπως εγώ. Μέχρι που ακούσαμε ένα θόρυβο απ τα βράχια και σταματήσαμε απότομα. Η μάνα μου έτρεξε και φόρεσε το σουτιέν κι εγώ μάζεψα το κινητό. Ο Νίκος και η Σοφία μετά από 1 λεπτό φανήκανε. Ρίξαμε άλλη μια βουτιά και φύγαμε για την καθιερωμένη πλέον ρετσίνα. Η μαμά έκανε σαν να μην έγινε ποτέ το προηγούμενο σκηνικό, ωστόσο ήταν ευδιάθετη στο τραπέζι. Μόλις φάγαμε γυρίσαμε τους φίλους μας στο σπίτι και επιστρέψαμε κι εμείς στο δικό μας. Στη διαδρομή επικρατούσε απόλυτη ησυχία και αμηχανία. Ντρεπόμουν να πω κάτι. Με το που φτάσαμε αυτή πήγε πρώτη για μπάνιο και εγώ άρχισα να στέλνω μηνύματα στο Νίκο σχετικά με το τι έγινε.

- Σοβαρά ρε; Τη φίλησες και δεν σε έκοψε; Ακόμα κι εγώ όταν φίλησα την δικιά μου πρώτη φορά ξίνισε κάπως. Η δικιά σου στην ταβέρνα φαινόταν μια χαρά.

- Τι λες να κάνω τώρα ρε; Είμαι σε αδιέξοδο. Σε 3 μέρες φεύγει για Καραϊβική με το αεροπλάνο και θα γυρίσει μετά από 10 μέρες.

- Που είναι τώρα;

- Κάνει μπάνιο.

- Και γιατί δε μπαίνεις μαζί της ρε; Τι περιμένεις;

- Δε μπορώ ρε να ανοίξω την πόρτα και να χωθώ έτσι ρε. Σιγά μη με αφήσει!

- Βρες μια δικαιολογία ρε. Πίστεψε με θα θέλει να μπεις μαζί της.

- Τι να της πω;

- Δεν ξέρω ρε. Πες ξέρω γω ότι βιάζεσαι. Σκέψου κάτι.

- Καλά, καλά θα δω τι θα πω.

Άφησα λοιπόν το κινητό και πήγα προς το μπάνιο. Χτυπάω την πόρτα και φωνάζω…

- Μαμά τελειώνεις;

- Όχι μωρό μου. Έχω ακόμα. Έγινε τίποτα;

- Πρέπει να πάω για καφέ με το Νίκο σε μια ώρα. Ξέχασα να στο πω. Οπότε πρέπει να κάνω μπάνιο τώρα.

- Ε έλα και μπες μαζί μου τότε…

την άκουσα να λέει και δεν το πίστευα αν είναι αλήθεια. Ανοίγω λοιπόν την πόρτα και μπαίνω μέσα. Στο πάτωμα ήταν πεταμένο το μαγιό της, σκονισμένο και βρεγμένο απ' την παραλία. Αυτή όπως συνήθιζε να κάνει είχε γεμίσει την μπανιέρα με καυτό νερό που έβγαιναν ατμοί και μπόλικη σαπουνάδα.

- Έλα, μπες άμα είναι για να φύγεις μετά…

λέει και εγώ γεμάτος χαρά βγάζω το μαγιό μου και χώνομαι στην μπανιέρα απέναντι απ' τη μάνα μου. Το νερό ήταν τόσο καυτό που σου έκαιγε το δέρμα στην αρχή. Αυτή είχε γύρει το κεφάλι της πίσω και είχε κλείσει τα μάτια. Πόσο καύλα να έχω τη μάνα μου απέναντι εντελώς γυμνή. Υπήρχε η αμηχανία και η ησυχία που επικρατούσε στο αμάξι. Με τα χέρια της προσπαθούσε να κάνει μασάζ στον σβέρκο και τους ώμους της.

- Φαίνεσαι πιασμένη ε;

- Ε ναι πιάστηκα λίγο. Έκανα μια βουτιά πριν άγαρμπα και με πόνεσε λίγο.

- Θες να σε βοηθήσω;

- Αχ ναι ρε Παύλο μου…

λέει, έρχεται προς το μέρος μου και γυρνάει την πλάτη. Χωρίς να χάσω χρόνο κι εγώ αρχίζω να τρίβω με τα δάκτυλα μου το σβέρκο και τους ώμους της με δυνατές αλλά αργές κινήσεις.

- Κάπως καλύτερα;

- Μ…

μούγκρισε αυτή με ικανοποίηση καθώς συνέχιζα το μασάζ. Καθώς πίεζα τους ώμους της για να ξεπιαστεί, σιγά-σιγά τραβούσα το σώμα της προς το μέρος μου, μέχρι που στο τέλος ήρθε και κόλλησε πάλι στο σώμα μου όπως ήμασταν καθισμένοι στην μπανιέρα. Συνέχιζα να κάνω μασάζ στους ώμους, ύστερα στο στέρνο, μέχρι που έβαλα τα χέρια μου στις υγρές βυζάρες τις. Άρχιζα με αργές κινήσεις να χαϊδεύω και να χουφτώνω τις ρώγες της που ήταν καλυμμένες ακόμα με σαπουνάδα. Αυτή άρχισε πάλι να βαριανασαίνει και να ανατριχιάζει. Είχε κλείσει τα μάτια και το απολάμβανε. Ο πούτσος μου ήταν πέτρα και ακουμπούσε στη μέση της αλλά δεν μας ένοιαζε καθόλου. Σύντομα άρχιζε να βγάζει τους πρώτους αναστεναγμούς. Και τότε που όλα έδειχναν μαγικά. Ξαφνικά ακούστηκε:

- Βάσω…

φώναξε ο πατέρας μου απ' το σαλόνι. Κοιταχτήκαμε και οι 2 τρομαγμένοι και αναπηδήσαμε απ' τη μπανιέρα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Τελευταία στιγμή πριν ανοίξει ο πατέρας μου κατάφερα και κρύφτηκα πίσω απ την πόρτα.

- Έλα τι είναι αγάπη μου;

- Τίποτα ρε Βάσω. Δεν ήξερα που ήσουν.

- Εδώ είμαι καλέ, που να πάω;

- Ο μικρός είναι σπίτι;

- Νομίζω έχει πάει στου φίλου του, του Νίκου…

είπε στο πατέρα μου. Έτσι με αυτά και με αυτά πήδηξα απ το παράθυρο του μπάνιου. Πήγα στο δωμάτιο μου, άλλαξα στα κρυφά και έφυγα πάλι απ το παράθυρο για να μην καταλάβει τίποτα ο πατέρας μου. Έκανα μια βόλτα και γύρισα μετά από μια ώρα. Στο σαλόνι ήταν και οι 2. Ο πατέρας μου απορροφημένος στην τηλεόραση όπως πάντα και η μάνα μου έπαιζε με ένα ταμπλετ. Με το που με είδε μου χαμογέλασε πονηρά. Τις επόμενες 3 μέρες δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε τίποτα. Η Σοφία είχε φύγει για πτήσεις στην Ευρώπη και μετά έφυγε και η δικιά μου στην Καραϊβική. Οπότε για 10 μέρες δεν είχα με τι να ασχοληθώ. Μια από αυτές τις μέρες είχα κατεβεί για ψώνια στην πόλη αλλά είχα ξεχάσει να ενημερώσω την κάρτα μου. Οπότε δεν είχα λεφτά να κινηθώ. Τι να κάνω λέω, ας πάω απ το γραφείο του πατέρα μου να δανειστώ τη δική του κάρτα. Έτσι λοιπόν τον παίρνω τηλέφωνο να τον ενημερώσω ότι έρχομαι από εκεί αλλά δεν το σήκωνε. Φτάνω στο γραφείο και ανεβαίνω με το ασανσέρ στον 5ο όροφο. Μπαίνω μέσα αλλά το γραφείο της γραμματέας του ήταν άδειο. Περίεργο λέω. Συνήθως τέτοια ώρα επικρατεί πολύ φασαρία. Η γραμματέας του πατέρα μου ήταν μια κοπέλα 27 χρονών η οποία δεν σταματούσε να βάζει γλώσσα μέσα της. Έλεγα να περιμένω απ έξω μπας και γυρίσει. Δε μπήκα στο γραφείο του πατέρα μου γιατί ήξερα πως δεν του αρέσει να τον ενοχλούν ποτέ. Περίμενα 5 λεπτά, τα 5 έγιναν 10 και τα 10 έγιναν 20. Αμάν λέω που είναι. Δε γαμιέται κάτσε να μπω. Γιος του είμαι στο κάτω-κάτω. Πηγαίνω προς το γραφείο του. Χτυπάω την πόρτα. Καμία απάντηση. Ανοίγω την πόρτα σιγά-σιγά και βλέπω το λόγο που η γραμματέας δεν ήταν στο γραφείο της. Την είχε στήσει στο γραφείο και τη γάμαγε.

"Ώστε έτσι πατέρα…" Είπα από μέσα μου. Είχαν απορροφηθεί τόσο που δε με καταλάβανε πως μπήκα. Πλέον δεν είχα καμία τύψη για το πως ένιωθα για τη μάνα μου. Ίσα-ίσα που πλέον έχω και ένα πλεονέκτημα. Έκλεισα σιγά-σιγά την πόρτα και έφυγα απ' το γραφείο. Ώστε γι' αυτό ο πατέρας μου δεν έδειχνε κανένα ενδιαφέρον στη μάνα μου. Και να πεις πως η γραμματέας ήταν καλύτερη; Ήταν κοντή και άχαρη, είχε παραπανίσια κοίλα και ακόμα και τα ταγέρ που φορούσε στο γραφείο δεν την έκαναν καθόλου ελκυστική.

Σύντομα οι μέρες πέρασαν και η μάνα μου και η Σοφία γύρισαν απ την δουλειά. Οπότε περίμενα κι εγώ υπομονετικά να μείνω λίγο μόνος με αυτή ώστε να παίξω μπάλα. Έλα μου όμως που απ' την πρώτη μέρα που γύρισε έφαγα άκυρο. Ο πατέρας μου είχε κερδίσει μια δουλειά που του απέφερε πολλά χρήματα. Το αποτέλεσμα ήταν να αλλάξει η διάθεσή του προς όλους, ακόμα και στη μάνα μου.

- Το βράδυ θα σε βγάλω έξω για να το γιορτάσουμε.

- Αλήθεια;…

ρώτησε χαρούμενα η μάνα μου λες και ήταν παιδάκι που του έδιναν παγωτό. Κόντεψα να πεθάνω απ' τη ζήλια μου. Όλη την υπόλοιπη μέρα δεν πήρε τα μάτια της από πάνω του. Βγήκαν το βράδυ ντυμένοι και στολισμένοι κομψά. Αν είχα λίγη λιγότερη αξιοπρέπεια σίγουρα θα τους έπαιρνα από πίσω να τους παρακολουθώ. Όμως περίμενα όλο το βράδυ να γυρίσουν. Έλα μου όμως που γύρισαν το επόμενο πρωί. "Σίγουρα έκαναν σεξ" είπα. "Πάει, τώρα τελείωσαν όλα". Το πρωί που την είδα όμως κάθε άλλο παρά χαρούμενη ήταν. Πάλι κατσουφιασμένη ήταν. Πήρε τη Σοφία τηλέφωνο και κανόνισαν να έρθει από εδώ για καφέ. Οπότε ήταν μια καλή ευκαιρία για μένα να ακούσω λεπτομέρειες απ' την χθεσινή βραδιά. Και έτσι κατά τις 11 το πρωί ήρθε η Σοφία και κάθισαν στο σαλόνι. Εγώ πίσω από ένα τοίχο βάλθηκα και έστησα αυτί να δω τι θα πει.

- Λέγε ρε... πως πήγε χθες;

- Τίποτα ρε φιλενάδα. Είχα κι εγώ ελπίδες πως επιτέλους θα ξανά φτιάξει ο γάμος μας αλλά δεν το βλέπω.

- Τι έγινε ρε; Δεν πήγε καλά;

- Καλά πήγε στην αρχή. Βγήκαμε για φαί σε ένα πολύ ωραίο εστιατόριο. Βέβαια και αυτός απ την αρχή δε σταματούσε να λέει μαλακίες. Όλη την ώρα έλεγε πόσο καλός είναι στη δουλειά του και κάτι τέτοιες μαλακίες.

- Μετά πες μου ρε. Τις καυτές λεπτομέρειες θέλω!

- Τι να σου πω ρε Σοφία. Φύγαμε απ' το εστιατόριο και μου είπε πως έκλεισε σουίτα σε ξενοδοχείο μόνο για μας.

- Έλα ρε... αλήθεια; Τότε γιατί σε ξενέρωσε;

- Λέω κι εγώ επιτέλους θα ξανά γίνουμε ζευγάρι. Πάμε στο ξενοδοχείο και το κάναμε μόνο μια φορά και αυτή η φορά ήταν... μην πω πως ήταν.

- Δεν κράτησε καθόλου;

- 3, άντε με το ζόρι 4 λεπτά. Μετά ξεράθηκε στο ροχαλητό. Εγώ ούτε να καυλώσω, με το συμπάθιο, δεν πρόλαβα.

Ώστε δεν πέρασε καλά, σκέφτηκα από μέσα μου. Τελικά υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες. Συνέχισα όμως να παρακολουθώ τη συζήτηση.

- Εσύ απ την άλλη σε βλέπω στα καλύτερα σου Σοφάκι μου. Άντε… θα μου γνωρίσεις αυτόν που μου έλεγες;

- Να στον γνωρίσω λίγο δύσκολο ακόμα. Πάντως είναι απ τον κύκλο μας. Και είναι το κάτι άλλο φιλενάδα!

- Έλα ρε; Πόσες φορές αν επιτρέπεται;

- Δε με αφήνει όλη μέρα ο πιτσιρικάς!

- Ώστε πιτσιρικάς ε; Μπράβο Σοφάκι. Δε στο είχα…

- Κι εσυ έναν τέτοιο να βρεις φιλενάδα και θα περάσεις ζάχαρη!

"Γεια σου ρε Σοφία καύλα" φώναξα από μέσα μου. Και έτσι ξανά έφτιαξε η μέρα μου. Γύρισα στο δωμάτιο μου και μίλησα με το Νίκο για το τι θα κάνουμε στις επόμενες μέρες. Η μαμά είχε τα μαύρα τις τα χάλια μετά από αυτό το συμβάν. Δε γελούσε με τίποτα. Πήγαμε θάλασσα με τα παιδιά και δεν είχε καθόλου όρεξη για παιχνίδι.

- Να… τη βλέπεις πως είναι; Όλη την ώρα ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα με το περιοδικό. Δεν έχει πει τίποτα…

λέω του Νίκου.

- Αυτή θέλει να ξανά νιώσει πως έχει απέναντι άντρα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αναπαραστήσεις το σκηνικό με τον πατέρα σου αλλά να το κάνεις σωστά!

- Πως λες να γίνει η φάση;

- Θα τις βγάλουμε για φαΐ και για ποτό αύριο το βράδυ. Μέσα σε 5 ώρες θα πρέπει να την κάνεις να αναστενάζει από καύλα αλλιώς το έχασες το παιχνίδι φιλαράκι. Άκου τι θα κάνουμε. Θα διώξουμε τον πατέρα σου απ το σπίτι. Πράγμα εύκολο. Θα πληρώσουμε μια συνοδό ώστε να πάει στο γραφείο του το βράδυ. Θα τον μεθύσει και θα τον χαπακώσει. Οπότε θα την βγάλει όλο το βράδυ κοιμισμένος στο αμάξι. Το σπίτι θα είναι δικό σου αδερφέ!

Οπότε κανονίσαμε το επόμενο μας πλάνο. Την επόμενη μέρα πήραμε τις μανάδες μας να τις κυκλοφορήσουμε. Είπα στη δικιά μου πως θα τη βγάλω ραντεβού και για πρώτη φορά μετά από μέρες χαμογέλασε. Το βράδυ λοιπόν ετοιμαστήκαμε για να φύγουμε. Εγώ φόρεσα ένα μαύρο πουκάμισο και ένα μαύρο παντελόνι. Η μάνα μου έβαλε ένα άσπρο κολλητό φόρεμα με τιράντες οπού έφτανε μέχρι τους γοφούς με συνδυασμό 2 μαύρα ψηλοτάκουνα.

- Καλά άμα δεν ήμουν γιος σου τώρα θα σε πήγαινα στην κρεβατοκάμαρα…

της είπα και ξανά χαμογέλασε. Την έπιασα αγκαζέ λες και ήμασταν ζευγάρι και την πήγα στο αμάξι. Περάσαμε απ το σπίτι της Σοφίας. Οι φίλοι ήταν ασορτί ντυμένοι. Ο Νίκος με ένα μπλε πουκάμισο και ένα μαύρο παντελόνι και η Σοφία με ένα μπλε φόρεμα παρόμοιο με αυτό της μάνας μου. Φτάσαμε στο εστιατόριο και καθίσαμε στο τραπέζι. Αρχίσαμε τον χαβαλέ μπας και κάνουμε την δικιά μου να χαλαρώσει λίγο. Σε κάποιες στιγμές έδειχνε να περνάει καλά αλλά γενικά δεν ήταν στα καλύτερα της ακόμα. Το πρόσωπο της ήταν θλιμμένο. Σε μια στιγμή γυρνάει ο Νίκος και μου ψιθυρίζει στο αυτί.

- Τσέκαρε τη δικιά μου μια. Δεν φοράει βρακί σήμερα…

μου λέει και κλείνει πονηρά το μάτι. Γούρλωσα τα μάτια όταν το είπε. Ρίχνω κι εγώ επίτηδες το μαχαίρι μου στο πάτωμα και σκύβω να το μαζέψω. Τι να δω; Τα ροζ μουνόχειλα της σοφίας με κοιτούσαν. Τα έχασα. Τι καλά που περνάει ο Νίκος σκεφτόμουν. Πέρασε η ώρα του φαγητού και σειρά είχε το ποτό. Φύγαμε απ το μαγαζί και πήγαμε σε ένα κλάμπ χορού που είχαμε κλείσει τραπέζι. Εκεί πολύ φασαρία, πολύς κόσμος και κατ' επέκταση νεολαία. Ανοίξαμε το πρώτο μπουκάλι και αρχίσαμε το γλέντι. Γυρνάει στο αυτί η μάνα μου και μου λέει:

- Που μας φέρατε εδώ κάλε; Εδώ κυκλοφορούν τα μωρά!

- Και εσύ μωρό είσαι…

της λέω και τη βλέπω να γελάει. Το ένα μπουκάλι διαδέχτηκε το άλλο και σύντομα η κατάσταση ξέφυγε. Ο Νίκος και η Σοφία χορεύανε με τα σώματα τους κολλημένα. Η δικιά μου ήταν κάπως σφικτή ακόμα.

- Θέλω να ξεχάσεις σήμερα αυτό το μαλάκα. Δεν σου αξίζει να είσαι έτσι!

- Έχεις δίκιο ρε Παύλο μου. Αλλά τι να κάνω κι εγώ. Μάλλον τελικά δεν είμαι καλή γυναικά.

- Για μένα είσαι η καλύτερη γυναίκα. Απλά αυτός είναι μαλάκας και δεν ξέρει τι έχει μπροστά του…

της λέω και χαμογελάει. Ο Νίκος και η Ελένη πιαστήκανε χέρι-χέρι και πήγανε μαζί προς τις τουαλέτες. Τώρα είχα το πεδίο ελεύθερο.

- Έλα να χορέψουμε. Ξεκόλλα πια…

της λέω και την πιάνω απ τα χέρια. Τη φέρνω κοντά μου και αρχίζουμε να χορεύουμε. Όσο κουνιόμασταν την κοίταζα στα μάτια και την έφερα πιο κοντά σε μένα. Μέχρι που και εμείς κολλήσαμε ο ένας με τον άλλο. Πέρασα τα χέρια μου από πίσω και τις χούφτωνα τον κώλο. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε με γλώσσα. Δεν την άφηνα από πάνω μου. Φιλιόμασταν για κάνα δεκάλεπτο ασταμάτητα.

- Τώρα καλύτερα;

- Πολύ καλύτερα…

μου λέει και χαμογελάμε. Γύρισαν και οι φίλοι μας απ την τουαλέτα. Η Σοφία είχε ξεχάσει να σηκώσει την μια τιράντα του φορέματος της οπότε κατάλαβα τι έγινε μέσα. Ήπιαμε και το τελευταίο μπουκάλι και πήραμε τον δρόμο του γυρισμού. Στο αμάξι γελούσαμε σα χαζά απ' το πολύ αλκοόλ. Αφήσαμε το Νίκο και την Σοφία και γυρίσαμε σπίτι. Δεν άφησα λεπτό να μην περάσει στο αμάξι χωρίς να την κάνω να γελάσει. Γυρίσαμε στο σπίτι και μπήκαμε στο σαλόνι.

- Καλά πέρασα υπέροχα σήμερα. Κρίμα που η νύχτα έφτασε στο τέλος της!

- Ποιος σου είπε πως τελείωσε εδώ;…

την ρωτάω. Την πιάνω απ την μέση και την κολλάω στον τοίχο. Κοιταχτήκαμε για 3 δευτερόλεπτα ξέροντας καλά και οι 2 τι έπεται να γίνει. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος. Ακόμα πιο έντονα από πριν. Άρχισα να της πιπιλάω το λαιμό και αυτή να με σφίγγει με τα χέρια της για να μη σταματήσω. Είχε αφεθεί τελείως και το απολάμβανε. Την άκουγα να αναστενάζει πριν καν την αγγίξω εκεί κάτω. Την πιάνω απ' τα πόδια, τη σηκώνω και την οδηγώ στην κρεβατοκάμαρα της. Μπαίνω μέσα, την πετάω στο κρεβάτι και έρχομαι με φόρα από πάνω της και αρχίζουμε να φασωνόμαστε σαν τρελοί. Με τα χέρια της μου ξεκουμπώνει το πουκάμισο όσο φιλιόμαστε. Πιάνω κι εγώ το φόρεμα της και με δύναμη το σκίζω στα 2 για να τη γδύσω. Αυτή βγάζει μια κραυγή καύλας λες και αυτό περίμενε να κάνει κάποιος για χρόνια. Την ξαπλώνω και έρχομαι από πάνω της Συνεχίζω να τη φιλάω απ' τα χείλη, μέχρι το στήθος, την κοιλιά και τέλος φτάνω στα πόδια οπού τις βγάζω το στρινγκάκι και αρχίζω το γλείψιμο. Ήταν ήδη υγρή πριν βάλω το κεφάλι μου εκεί κάτω. Άρχιζε να αναστενάζει και να τρέμει. Με τα χέρια της πίεζε το κεφάλι μου να μπω πιο βαθιά. Μόλις κατάλαβα πως ήταν πολύ υγρή, γρήγορα ξεκουμπώνω το παντελόνι μου και το βγάζω. Ήθελα να το ευχαριστηθεί πλήρως. Μπήκα αργά μέσα της. Αυτή μούγκριζε από καύλα. Λίγα λεπτά μετά ήμουν όλος μέσα της και της τον έδινα με δύναμη.

- Ναι, ναι, ναι…

φώναζε. Την πιάνω απ' τη μέση και τη γυρνάω από πάνω μου. Τώρα ήταν σειρά μου να ξαπλώσω και να το απολαύσω. Της λύνω το σουτιέν και άρχισα να παίζω με τις καυλωμένες βυζάρες τις όσο αυτή με καβαλούσε. Με όσες κοπέλες έχω πάει, πρώτη φορά είδα γυναίκα να έχει καυλώσει τόσο πολύ.

- Σου αρέσει καύλα μου;

- Πολύ! Τι πούτσα είναι αυτή μωρό μου; Αχ…

Τα λόγια της με άναψαν πιο πολύ. Λίγη ώρα μετά με ξεκαβαλάει και τη στήνω στα τέσσερα. Μπαίνω μέσα της και αρχίζω να την πηδάω άγρια. Αυτή άρχισε να ουρλιάζει από ηδονή. Όσο μπαινόβγαινα έπαιζα με τα βυζιά της και τη φιλούσα στο λαιμό.

- Σκίσε με καυλιάρη μου... σε θέλω, Μ…

- Αχ τι μου χεις κάνει ρε μάνα…

- Εσύ να δεις τι μου έχεις κάνει καυλιάρη μου…

είπε και συνέχιζα ακάθεκτος να την πηδάω στα τέσσερα. Την ξανά γυρνάω σε ιεραποστολικό και αρχίζουμε τα γλωσσόφιλα κατά την διάρκεια της πράξης. Είχε κουμπώσει τα πόδια της στην μέση μου και την ένιωθα να τρέμει. Κι εμένα σιγά-σιγά πλησίαζε η ώρα μου. Με το που τελειώνει αυτή βγαίνω από μέσα της και αρχίζω να τον παίζω με μανία πάνω απ την κοιλιά της. Τα χύσια μου έπεσαν πάνω της. Μόλις άδειασα πέφτω δίπλα της στο κρεβάτι. Εμφανώς λαχανιασμένοι και οι 2.

- Όπως κατάλαβες. Δεν είμαι gay

- Το ήξερα μωρό μου εδώ και καιρό. Αλλά γιατί μου είπες πως είσαι;

- Για να έρθω πιο κοντά μαζί σου ρε μαμά! Σιγά μην άφηνα τέτοια γυναικάρα μόνο για το βλάκα τον πατέρα μου!

- Αχ ρε μωρό μου… τι γλυκός μου είσαι…

μου λέει και μου δίνει ένα φιλί. Πως να μην ξανά καυλώσω μετά; Ήρθα ξανά από πάνω της για να μπούμε στο 2ο γύρο!
Copyright protected OW ref: 176849