Μάνα χωρίς αναστολές

Δημοσιεύθηκε από Maria86
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
στις 25-05-2020
Γεια σας παιδιά! Θα σας διηγηθώ μία αληθινή ιστορία όπου είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι με εμένα και την κόρη μου και δεν το γνωρίζει ο άντρας μου. Βασικά πολλά γνωρίζουμε ο ένας για τον άλλον, αλλά το συγκεκριμένο γεγονός όχι. Θα καταλάβετε.

Πρώτα θα σας συστηθώ ποια είμαι. Είμαι η Μαρία, 40 χρονών, παντρεμένη με το Γιώργο ας πούμε, όπου είναι επίσης 40 χρονών και έχουμε μία κόρη ας πούμε την λένε Σοφία και είναι 20 χρονών και μένουμε σ ένα νησί. Την είχα κάνει όταν ήμουν 20 χρονών, καθώς γαμιόμουν από πολύ νωρίς με πολλούς και στην συνέχεια με το σημερινό μου άντρα. Θα σας μιλήσω εν συντομία για τον άντρα μου το Γιώργο και πως γνωριστήκαμε. Ο Γιώργος όπως σας είπα πριν είναι 40 χρονών. 1.70 ύψος, γεροδεμένος και η πούτσα του αν και ποτέ δεν την έχω μετρήσει, είναι χοντρή και μεγάλη. Με το Γιώργο όσο αφορά στο σεξ, ήμασταν πάντα ευχαριστημένοι. Δε βαριόμασταν ποτέ. Τα γαμήσια μας είχαν πάντα ποικιλία. Ομαδικά κλπ...

Στα 20 μου που με είχε γκαστρώσει ο άντρας μου δεν ήμασταν ακόμα παντρεμένοι. Παντρευτήκαμε λίγο αργότερα μόλις γεννήθηκε η κόρη μας. Πώς γνωριστήκαμε... γνωριστήκαμε σε μια παρέα φίλων, δηλαδή μια φίλη μου είχε κάνει ένα πάρτι και τον γνώρισα εκεί. Πριν προχωρήσω να σας πω για εμένα και τη φίλη μου. Με τη φίλη μου είμαστε φίλες από το Λύκειο. Κάναμε καλή παρέα γιατί είχαμε και έχουμε ένα κοινό ενδιαφέρον. Είμαστε και οι δύο Bi αλλά κυρίως το ενδιαφέρον μας είναι προς τους άνδρες. Θα σας μιλήσω άλλη φορά για εμένα και την φίλη μου. Πάμε στο πάρτι. Εκεί γνώρισα τον άντρα μου μέσο της φίλης μου. Μετά από το πάρτι μείναμε μόνοι μας εγώ η φίλη μου και ο Γιώργος. Για να μην σας κουράζω και να γυρίσω στο κύριο θέμα της ιστορίας, καταλήξαμε να κάνουμε παρτούζα. Με το Γιώργο κάναμε σχέση, παντρευτήκαμε, αλλά με την φίλη μου δεν κόψαμε καμία επικοινωνία.

Το πως είμαι σωματικά δεν θα σας το περιγράψω, αλλά θα με δείτε στις φωτογραφίες που θα ανεβάσω στο προφίλ μου και θα ήθελα πάρα πολύ να με σχολιάσετε. Η κόρη έχει μοιάσει από την μαμά της σε όλα της.

Θέλω να σας πω, ότι αυτή την στιγμή που κάθομαι στο υπολογιστή μου και γράφω την ιστορία μου, δίπλα μου κάθεται και η κόρη μου και είμαι τόσο καυλωμένη έτοιμη να χύσω όσο σκέφτομαι το περιστατικό. Κρατιέμαι με χίλια ζόρια για να τελειώσω το γράψιμο.

Εγώ με τον Γιώργο κάνουμε γυμνισμό και πολλά άλλα όπως σας είπα πριν. Ο άντρας μου δε θέλει με τίποτα να κάνει και η κόρη μας γυμνισμό τουλάχιστον να μην το μάθει ποτέ, καθώς μου το είχε τονίσει πριν δύο χρόνια όταν του το είχα προτείνει. Δε θέλει να τον δει γυμνό και ούτε να βγει έξω για να τη βλέπουν οι υπόλοιποι. Την κόρη μου βέβαια τη βλέπω γυμνή φυσικά μέχρι και σήμερα, γιατί μέσα στο σπίτι όταν λείπει ο άντρας μου, κυκλοφορούμε άλλοτε με τα εσώρουχα και άλλοτε γυμνές. Και καλά η κόρη μας δε γνωρίζει ότι εγώ με τον πατέρα της κάνουμε γυμνισμό, αλλά της το είχα πει εδώ και δύο χρόνια πριν ενηλικιωθεί, πάνω στην κουβέντα όπου είχαμε κάνει για το σεξ. Μου είπε ότι είχε την επιθυμία να βγει να κάνει γυμνισμό έξω, αλλά της είπα ότι καλό είναι ακόμα όχι και βλέπουμε στο μέλλον και θα το κάνει από μόνη της με την παρέα της. Η κόρη μου όπως σας είχα πει έχει μοιάσει σ εμένα σε όλα μου. Πάντοτε τη θαύμαζα για την ομορφιά της και για το σώμα της. Αλλά μέχρι εκεί γιατί ήταν κόρη μου.

Το περασμένο καλοκαίρι ένα βράδυ με την κόρη μου ήμασταν μέσα στο μπάνιο οι δυο μας και ξυρίζαμε τα μουνάκια μας. Η μία βοηθάει την άλλη σε αυτά τα πράγματα. Ο άντρας μου κοιμόταν . Εκεί όπου της ξύριζα το μουνάκι της μου είπε ότι θέλει να κάνει γυμνισμό στην παραλία. Είσαι τυχερή της λέω. Ήθελα να σου το πω από καιρό, αλλά πίστευα αυτή η επιθυμία όπου είχες σου είχε περάσει. Της λέω:

- Αύριο ο πατέρας σου φεύγει για Αθήνα για τρεις μέρες για δουλειά. Θα σε πάρω να πάμε στην παραλία "τάδε" όπου εκεί δεν πάνε πάρα πολλοί.

- Τέλεια μαμά μου! Σ' ευχαριστώ πολύ!

- Πρόσεξε μην σου ξεφύγει τίποτα στον πατέρα σου γιατί θα μας σφάξει και τις δύο.

- Φυσικά και όχι. Δεν είμαι τρελή.

- Άντε πήγαινε για ύπνο τώρα και τα λέμε το πρωί.

Η κόρη μου έφυγε για το δωμάτιο της και εγώ για το δικό μου όπως ήμουν γυμνή. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω τον άντρα μου να μην κοιμάται.

- Τι έχεις;… γιατί δεν κοιμάσαι;

- Έχω καύλες και τώρα έτσι που σε βλέπω θέλω να σε γαμήσω.

- Η Σοφία δεν έχει κοιμηθεί ακόμα, θα μας ακούσει.

- Έλα τώρα γιατί αν δε σε γαμήσω, θα βρω μία φίλη μου στην Αθήνα και θα πηδήξω αυτή για να μου φύγουν οι καύλες.

- Κάνε με την φίλη σου ότι θέλεις και με καυλώνει αυτό το ξέρεις πολύ καλά, αλλά αν είναι έτσι, πρώτα θέλω τώρα να μου πηδήξεις την κωλοτρυπίδα μου αφού το θες τόσο πολύ.

Χωρίς να περιγράφω αναλυτικά, με γύρισε στα τέσσερα και με ξέσκισε με την πούτσα του για πέντε λεπτά περίπου, φωνάζοντας εγώ σαν πουτάνα. Αφού τελειώσαμε, αυτόν τον πήρε ο ύπνος σχεδόν αμέσως και εγώ αφού έκανα ένα τσιγάρο για να ηρεμήσω, σηκώθηκα όπως ήμουν γυμνή να πάω στο μπάνιο να καθαριστώ γιατί με είχε χύσει στα στήθη μου. Σηκώνοντας και βγαίνοντας από το δωμάτιο μου προς το μπάνιο, άφησα την πόρτα του δωματίου ανοικτή κατά λάθος. Ο άντρας μου κοιμόταν στο κρεβάτι ανάσκελα και γυμνός. Αφού τελείωσα μέσα στο μπάνιο, βγαίνοντας βλέπω ξαφνικά την κόρη μου να κάθεται στην πόρτα του δωμάτιο μου και να χαζεύει τον πατέρα της τρίβοντας τα στήθη της. Αυτή δε με πήρε χαμπάρι. Έκατσα μέσα στο μπάνιο και για να με καταλάβει ότι βγαίνω έξω , τράβηξα το καζανάκι. Μόλις το άκουσε έτρεξε μέσα στο δωμάτιο της.

Μου άρεσε και με καύλωσε πολύ αυτό που είδα, για να λέμε την αλήθεια. Τόσο πολύ που πήγα στο σαλόνι για να ηρεμήσω αλλά τίποτα. Έτσι όπως καθόμουν γυμνή στο σαλόνι, χωρίς να το καταλάβω είχα βάλει δύο δάκτυλα μέσα στο μουνί μου και με το άλλο χάιδευα τα καυλωμένα στήθη μου. Είχα τόσο αφοσιωθεί στο μουνί μου που δεν υπολόγιζα εκείνη την ώρα τίποτα. Είχα κλείσει τα μάτια μου και σκεφτόμουν την κόρη μου να χαϊδεύεται μπροστά στο πατέρα της. Τέτοιες σκέψεις δεν είχα κάνει ποτέ ξανά πριν. Εκεί που μαλακιζόμουν δυνατά σχεδόν φωνάζοντας, ξαφνικά ακούω μια φωνή να λέει "συγγνώμη μαμά". Τρομάζω, γυρίζω και βλέπω την κόρη μου.

- Δεν πειράζει μωρό μου. Δεν πειράζει που είδες την μάνα σου να μαλακίζεται.

- Συγγνώμη δεν ήθελα, κατά λάθος έγινε. Πήγαινα στο μπάνιο και σε είδα.

- Δεν πειράζει που με είδες.

Την πλησιάζω και της λέω χαμηλόφωνα:

- Σοφία μου σε είδα πριν...

Αυτή ξαφνιάζεται.

- Δηλαδή; Δε σε καταλαβαίνω μαμά..

-Σε είδα που είχες κάτσει στην πόρτα του δωματίου μου και χάζευες τον πατέρα σου.

Ντράπηκε πολύ… κοκκίνισε.

- Κατά λάθος μαμά, δεν ήθελα... συγγνώμη! Ντρέπομαι γι' αυτό.

- Μη ντρέπεσαι μωρό μου. Δεν πειράζει. Πάμε μέσα στο δωμάτιο σου να μιλήσουμε, μη μας ακούσει ο πατέρας σου.

Την πιάνω από το χέρι της και την τραβάω στο δωμάτιο της. Στο μεταξύ εγώ… και καυλωμένη ακόμα, επειδή δεν πρόλαβα να χύσω… και γυμνή.

- Για πες μου μανάρα μου... σου άρεσε αυτό που είδες;

- Μαμά σε παρακαλώ ντρέπομαι. Μην μου κάνει τέτοιες ερωτήσεις.

- Σου είπα μην ντρέπεσαι. Δεν πειράζει. Όλα αυτά μεταξύ μας. Αφού έχουμε μιλήσει για όλα αυτά στο παρελθόν. Πες μου σου άρεσε που είδες τον πατέρα σου γυμνό;

- Ναι.

- Πες μου τι σου άρεσε ακριβώς;

- Σε παρακαλώ ντρέπομαι.

- Με εμένα ντρέπεσαι μωρό μου; Τη μανούλα; Εγώ που θέλω αύριο να σε πάω στην παραλία να δεις από κοντά κορμιά;

- Καλά μαμά θα σου πω. Μου άρεσε το πέος του πατέρα.

- Πούτσα την λένε μωρό μου.

- Μου άρεσε η πούτσα του πατέρα μου.

- Μ... ωραία! Ερεθίστηκες; Μη ντρέπεσαι, μες μου. Αφού έχουμε μιλήσει για το σεξ.

- Ναι ερεθίστηκα... είναι μεγάλη και ερεθίστηκα που είδα κι εσένα.

- Σου άρεσε η μανούλα σου να μαλακίζεται;

- Ναι.

- Τι άλλο σου άρεσε με εμένα;

- Μου άρεσε η στάση όπου είχε πάρει το σώμα σου και τα στήθη σου όπου τα έτριβες τη στιγμή που μαλακιζόσουν μαμά.

- Εσύ μαλακίζεσαι; Πες μου... μη ντρέπεσαι...

- Ναι.

- Μ... σου έχει κάνει κανείς έρωτα κορίτσι μου;

- Όχι.

-Γιατί;

- Δε θέλω ακόμη.

- Καλά κάνεις. Θα έρθει η ώρα σου όταν θα το καταλάβεις.

Στο μεταξύ εγώ καύλωνα όλο και πιο πολύ με τη συζήτηση αλλά και βλέποντας τις ρώγες της κόρης μου να αρχίζουν να φαίνονται από το καλοκαιρινό φανελάκι που φόραγε... καθώς τα στήθη της είναι τούμπανο σαν της μαμά της.

- Έχω μία ηδέα. Θέλεις να ξαναδείς τον πούτσο του πατέρα σου;

- Κάνει ;

- Για να σου το λέω εγώ... έλα πάμε.

Την τραβάω στην πόρτα με το ένα χέρι και με το άλλο χάιδευα το στήθος μου. Σταματάμε στην πόρτα.

- Βλέπεις;

- Ναι.

- Τι λες πάμε πιο κοντά να τον δεις το πατέρα σου καλύτερα;

- Όχι φοβάμαι να μην ξυπνήσει.

- Έλα μαζί μου και δεν θα ξυπνήσει. Κοιμάται ξερός. Αρκεί να μη μιλάμε. Με γάμησε πριν και τώρα είναι κουρασμένος.

- Σας κατάλαβα από την φωνή σου. Φωνάζεις πολύ.

Μόλις άκουσα αυτό, είπα από μέσα μου "ήμουν σίγουρη γι αυτό". Την ξανά τραβάω και φτάνουμε επάνω από το κρεβάτι. Την τραβάω ακόμη πιο κοντά και της λέω στο αφτί.

- Δες τον πούτσο του πατέρα σου μανάρα μου. Αυτό γαμάει τη μουνάρα της μάνας σου. Με αυτό σε έκανα.

Όσο καθόταν και το έβλεπε εγώ καθόμουν απέναντι της και την χάζευα. Δεν είχα ντυθεί. Ήμουν ακόμη γυμνή και χωρίς αναστολές. Δεν άντεξα και χάιδευα το μουνί μου μπροστά της. Αυτή κοιτούσε το μισό καυλωμένο πούτσο του πατέρα της και εμένα παράλληλα να τρίβομαι. Περίμενε της είπα. Παίρνω το κινητό μου, ψάχνω στις φωτογραφίες μου και της λέω χαμηλόφωνα:

- Δες πως είναι ο πούτσος του πατέρα σου όταν είναι καυλωμένος για εμένα.

Τη βλέπω να τρίβει το στήθος της βλέποντας την φωτογραφία. Ξαφνικά φεύγει για το δωμάτιο της τρέχοντας.

- Τι έπαθες Σοφία;

- Ντράπηκα. Και... ερεθίστηκα μαμά.

- Ήρθε η ώρα να ξανά δεις την μανούλα σου να μαλακίζεται μωρό μου.

Χωρίς να πει τίποτα, όπως καθόμουν στο κρεβάτι της, ξαπλώνω και ανοίγω τα πόδια μου. Καυλωμένη όπως ήμουν, αμέσως σκέφτηκα να της πω να κλειδώσει την πόρτα μη μπει ξαφνικά ο πατέρα της μέσα και μας δει σε αυτήν την κατάσταση. Αλλά τόσο καυλωμένη που ήμουν, έμεινα στις σκέψεις μου μόνο. Ας μας πιάσει είπα. Ξεκίνησα να χαϊδεύω το μουνί μου σιγά-σιγά μπροστά στην κόρη μου.

- Σοφία σε θέλω απέναντι μου για να με βλέπεις καλύτερα.

Πήγε χωρίς να πει τίποτα.

- Βλέπεις πως το χαϊδεύει η μανούλα σου το μουνάκι της;

Κούνησε μόνο το κεφάλι της.

- Αχ μωρό μου έχω καυλώσει πολύ. Θέλω να με ξαναπηδήξει ο πατέρας σου τώρα και να μας παίρνεις μάτι.

Καθώς της τα έλεγα αυτά είχα βάλει δύο δάχτυλα μέσα στην μουνάρα μου.

- Αχ… θέλω να χύσω μπροστά σου Σοφάκι μου. Έλα κοντά μου αλλά βγάλε τα ρούχα σου πρώτα.

Τα έβγαλε όλα χωρίς να πει τίποτα.

- Έλα δω, ξάπλωσε δίπλα στη μανούλα σου... σου αρέσει η μανούλα;

- Ναι.

- Χάδεψε τα στήθη της μανούλας σου... αχ... θέλεις να τα γλείψεις;

- Ναι θέλω, μου αρέσουν.

- Αχ, έτσι μωρό μου... τέλεια.

Άρχισα και γάμαγα το μουνί μου πιο δυνατά.

- Έτσι, ναι, ναι... μ... καυλώνεις τη μανούλα... μη σταματάς να γλείφεις τις βυζάρες μου.

Κάποια στιγμή φιλιόμουν στο στόμα με την κόρη μου με γλωσσόφιλο χωρίς να το καταλάβω. Είχε ανέβει επάνω μου και φιλιόμασταν με πάθος τρίβοντας η μια της άλλης το μουνί. Τα στήθη των δύο μας ενωμένα μεταξύ τους.

- Μεγάλωσες κοριτσάκι μου... έχεις γίνει ολόκληρη γυναίκα.

Δε μίλαγε. Είχε αφεθεί στις καύλες της. Τη γυρνάω κάτω και ανέβηκα επάνω της, γλείφοντας τα στήθη της έχοντας δύο δάκτυλα μου μέσα στο μουνάκι της.

- Κορίτσι μου, καύλα μου, είσαι τέλεια! Θέλω να σε γαμήσω.

- Μ... αχ… μαμά μου με πονάς... πιο σιγά... αχ!

- Να σταματήσω;

- Όχι συνεχίσε, μου αρέσει. Αχ… χύνω… μ... χύνω μανούλα, χύνω...

- Χύσε καύλα μου, χύσε για την πούτσα του πατέρα σου... χύσε να σε δω... χύσε, σε γαμάει ο πατέρας σου τώρα με την καυλωμένη ψωλή του.

- Χύνω μαμά μου... αχ…

- Μπράβο μωρό μου... έτσι μπράβο... σε καύλωσε πολύ η πούτσα του πατέρα σου;

- Ναι... (είπε χαμηλόφωνα)

Ένα λεπτό σιωπή για να ηρεμήσει η κόρη μου καθώς σκεφτόμουν πόσο ανώμαλη πουτάνα είμαι τελικά, γλείφοντας τα δάκτυλα μου με τα χύσια της κόρης μου.

- Ήρθε η ώρα να χύσει και η μανούλα σου.

- Άσε τώρα εμένα να σε ευχαριστώ μαμά μου.

Μου ανοίγει τα πόδια μου και το ένα πόδι μου το σηκώνει στον ώμο της.

- Μου αρέσεις πολύ μαμά. Έχεις πολύ ωραίο σώμα και μουνί. Θέλω να γλείψω τα πόδια σου.

- Έλα κάντο και βάλε το δάκτυλο σου μέσα στο μουνάκι μου. Μ… έτσι καύλα μου, έτσι, γάμα το... χύνω Σοφάκι μου, χύνω, α…

Φιλιόμασταν για περίπου δύο λεπτά.

- Θέλεις να το ξανακάνουμε;

- Θέλω πολύ.

- Την επόμενη φορά θα σε βάλω να μου γλείψεις τη μουνάρα.

- Μαμά θέλω να σου πω κάτι.

- Πες μου.

- Μου αρέσεις από τότε που άρχισες να μου μιλάς για το σεξ. Ήθελα να σου το πω αλλά ντρεπόμουν.

- Έπρεπε να μου το είχες πει. Ότι σε βασανίζει πρέπει να τα λες όλα στη μητέρα σου. Τα αγόρια δε σου αρέσουν;

- Ναι μου αρέσουν πολύ αλλά δε θέλω να πάω με κάποιον μόνο και μόνο επειδή αυτός θέλει να μου κάνει έρωτα και μετά να με παρατήσει.

- Με τον πατέρα σου είχες τέτοιες σκέψεις από καιρό;

- Όχι... σήμερα που τον είδα κατά λάθος, κάτι μου άλλαξε γι' αυτόν. Μου άρεσε πολύ που είδα τον πούτσο το και ερεθίστηκα πολύ. Και με εσένα που σε είδα μόνη σου στο σαλόνι να αυνανίζεσαι, κόντεψα να χύσω. Σε ερωτεύτηκα μαμά μου.

Δε μίλησα... της γυρνάω το κεφάλι της μπροστά μου και της λέω "φίλα με μωρό μου. Από σήμερα εκτός από μανούλα σου, θα είμαι και το κορίτσι σου". Ένα γλωσσόφιλο με χούφτωμα στα στήθη μας για δύο λεπτά και τα πόδια μας να είναι τυλιγμένα μεταξύ τους.

- Φτάνει Σοφάκι μου, είναι αργά. Πέσε για ύπνο και θα τα πούμε το πρωί μόλις φύγει ο πατέρα σου. Πρόσεξε να μη σου ξεφύγει τίποτα σε κανένα.

- Μην ανησυχείς μαμά δεν είναι τρελή.

Της χαμογελάω.

- Αύριο όταν γυρίσουμε από την θάλασσα θα σου έχω μια έκπληξη. Με τον πατέρα σου θα δω τι θα κάνω. Μόλις γυρίσει, θα κανονίσω να μας πάρει μάτι κρυφά που θα πηδιόμαστε. Έχω να σου διηγηθώ πολλά για τον πατέρα σου και για εμένα. Άντε τώρα ντύσου και καληνύχτα. Σ' αγαπώ πολύ!

- Καληνύχτα μαμά!

Το τι έγινε το επόμενο βράδυ και μετά από τρεις μέρες με τον πατέρα της θα τα πούμε μια άλλη φορά.
Copyright protected OW ref: 176403