Καραντίνα με τη μαμά

Δημοσιεύθηκε από TasosDenKserw
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
στις 13-05-2020
Γεια σας, με λένε Τάσο και είμαι 23 χρονών. Αυτό το γεγονός έγινε πριν λίγες μέρες.

Η μητέρα μου είναι 50 χρονών ξανθιά, διατηρημένη, τουρλωτό κωλαράκι, μεγάλα βυζιά, 1.80, 70 κιλά.

Λόγο αυτών των δύσκολων ημερών, τη μητέρα μου τη διακατέχει ένα άγχος και τα βράδια δε μπορεί να κοιμηθεί. Για αυτό το λόγο μίλησε και με γιατρό για το τι μπορεί να κάνει. Της πρότεινε αμέσως χάπια για τον ύπνο. Τις πρώτες βραδιές που τα έπαιρνε κοιμόταν λίγο, αλλά ξυπνούσε απότομα με το παραμικρό. Επικοινωνεί ξανά με το γιατρό και της είπε να πάρει κάτι πιο συγκεκριμένα χάπια, αλλά την προειδοποίησε ότι είναι βαριά και δε θα ξυπνάει εύκολα.

Από ότι έβλεπα έκαναν δουλειά, γιατί όταν έμπαινε στο δωμάτιο για ύπνο δε σηκωνόταν καθόλου και ήταν γεμάτη ενέργεια. Ήταν εμφανώς πιο χαρούμενη που βρήκε λύση με αυτό το πρόβλημα.

Η μάνα μου ήταν πάντα σεμνή και περιποιημένη και… εκτός από όταν ήμουν μικρός, δεν τη σκεφτόμουν ερωτικά, πόσο μάλλον τώρα στα 23.

Εκείνες τις μέρες ο πατέρας μου είχε πάει στο χωριό για να προσέχει τη γιαγιά επειδή ανησυχούσε και ήταν μόνη. Πήγε εκεί και έπειτα με την απαγόρευση δε μπορεί ακόμα να γυρίσει.

Μια κλασσική συνηθισμένη μέρα, έφαγα φαί με τη μαμά, μετά μπήκα στο δωμάτιο μου σειρές, ταινίες, κανένα video game κλπ. Η μάνα μου είχε ξαπλώσει από της οχτώ η ώρα και έβλεπε τηλεόραση από όσο άκουγα.

Ξαφνικά στις 11 το βράδυ, χτυπάει στο τηλέφωνο της το messenger για συνεχόμενα 5 λεπτά και δεν απαντάει. Λέω δεν απαντάει εσκεμμένα. Μετά από 3 τρία λεπτά η ίδια ιστορία. Πάω να της πω να το βάλει σιωπηλό και είχα περιέργεια γιατί δεν το σηκώνει.

Ενώ μπαίνω στο δωμάτιο βλέπω τη μάνα μου με ένα λευκό νυχτικό (τι λευκό δηλαδή… διάφανο καλύτερα) και ένα στρινγκάκι κόκκινο και είδα τις ρώγες της. Η πούτσα μου σηκώθηκε. Έκλεισα την πόρτα από τη ντροπή μου, πήγα πίσω στο δωμάτιο μου, ξέχασα τι έκανα, τι ήθελα να κάνω και απλά καθόμουν στο γραφείο και σκεφτόμουν τι θα μου πει κλπ.

Ξανά χτυπάει το κινητό και ξανά πάω στο δωμάτιο. Συνειδητοποιώ ότι κοιμάται. Αρχικά αφήνω το κινητό και απλά τη χαζεύω σα χάνος και μετά βλέπω τα χάπια στο κομοδίνο με ένα μπουκάλι νερό.

Το κινητό δε μας αφήνει σε ησυχία. Το σηκώνω ήταν ο μπαμπάς με τη γιαγιά και πήραν να δούνε τι κάνουμε. Μου λέει ανησύχησαν γιατί δεν το σηκώναμε. Αναφέρω στον πατέρα μου ότι η μαμά κοιμάται με τις κότες και ύστερα τον ρωτάω γιατί δεν πήρε έμενα. Μου είπε πως ούτε εγώ το σήκωνα (το είχα ξεχάσει σιωπηλό). Τέλος πάντων αφού είπαμε τα νέα μας και μιλήσαμε λίγο για την κατάσταση είπαμε το καληνύχτα.

Όση ώρα μιλούσα δε μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από την μάνα μου. Αφού έκλεισα το κινητό, το πρώτο που έκανα ήταν να τη σκουντήξω και να της πω "μαμά" για να δω αν θα ξυπνήσει. Πάω μετά, βάζω και φουλ μουσική, τίποτα η μαμά. Δεν ξυπνάει απόψε. Κλείνω τα πάντα από το δωμάτιο μου, μπαίνω στο δωμάτιο της, κλειδώνω την πόρτα, κλείνω την τηλεόραση και ανάβω το μικρό φωτιστικό.

Κοιτούσα το όμορφο προσωπάκι της, τα χειλάκια της, τα βυζάκια και αυτές τις όμορφες ρώγες. Μέχρι και η κοιλίτσα της μου άρεσε, τα ποδαράκια της, και σκαφτόμουν τι ωραίες τρυπούλες θα υπάρχουν πίσω από αυτό το κόκκινο στρινγκ. Η μάνα μου κοιμόταν ανάσκελα με τα πόδια ανοιχτά. Δειλιάζω για την πρώτη κίνηση που κάνω, αλλά την κάνω. Βάζω τη γλώσσα μου στο στρινγκ της, το γλείφω και μυρίζω το μουνάκι της. Δεν κρατήθηκα και πολύ και της βγάζω το στρινγκ. Ένα υπέροχο μουνάκι χωρίς ίχνος τρίχας και φαινόταν ανοιχτό. Κατ' ευθείαν το φτύνω και λέω "αχ ρε μάνα τι μουνάρα είναι αυτή;".

Με την μία αρχίζω και το γλείφω, γλείφω την κλειτορίδα αρχικά και τριγύρω τα μπούτια. Έπειτα αρχίζω να βουτάω τη γλώσσα μου σε αυτό το μουνάκι και αρχίζω να το γεύομαι. Η πούτσα μου είχε τρελαθεί, η καρδιά μου χτύπαγε τόσο δυνατά. Μένω στο γλείψιμο για κανένα μισάωρο. Είχα τρελαθεί, σκεφτόμουν από την αρχή που μπήκα ότι θα μαλακιστώ αλλά δε θα την ξεμουνιάσω.

Βγάζω την πιτζάμα, ο πούτσος μου πέτρα. Άρχισα να τον παίζω με το ένα και με το άλλο χάιδευα το μουνάκι της. Ακουμπάω την πούτσα μου στην κλειτορίδα της. Αρχίζω να καταλαβαίνω ότι θα γαμούσα το μουνάκι που βγήκα. Βάζω το πουτσοκέφαλο δειλά-δειλά, αρχίζω να χώνομαι κι άλλο, ώσπου τον καρφώνω. Τόσο ζεστό και τόσο καύλα! Αρχίζω το γαμάω με αργό ρυθμό και σιγά-σιγά επιταχύνω. Από την καύλα μου αρχίζω να φτύνω τη μάνα μου στο πρόσωπο της και να της λέω "σου αρέσει που σε γαμάει ο γιος σου"; Της ανοίγω το στόμα και τη φτύνω, ενώ βάζω 2 δάχτυλα και αρχίζω την βρίζω, "βρωμόμουνο, θα σε ξεμουνιάσω, αύριο δεν θα νιώσεις τα ποδιά σου μωρή γαμιόλα". Σε 5-10 λεπτά νιώθω ότι τελειώνω, βγαίνω, χύνω το μουνάκι της και την κλειτορίδα, αλλά η καύλα μου δεν έχει σταματήσει!

Ενώ τα χύσια μου ρέουν στο μουνάκι της μανούλας μου, αρχίζω το γλείφω. Πρώτη φορά που δοκιμάζω χύσια. Για 5 λεπτά γλείφω. Η πούτσα μου δεν είχε χορτάσει, ενώ έχυσα δεν έπεσε καν. Πάω και τον ξανά βουτάω στο μουνί της. Τώρα μπαίνω πιο δυνατά και γρήγορα. Αρχίζω να γλείφω τις βυζάρες και γαμάω για πολύ ώρα με πολύ ορμή και σκληρά, ώσπου αδειάζω έξω απ' το μουνάκι της. Το βλέπω, είχα κάνει καλή δουλεία με αυτό το μουνάκι. Της το τίμησα όπως έπρεπε. Της βάζω το στρινγκ, παίρνω τη πιτζάμα μου, αφήνω τα πράγματα όπως ήταν και φεύγω στο δωμάτιο μου. Την επομένη μέρα το πρωί την βλέπω κουζίνα της λέω:

- Καλημέρα Μαμά.

- Καλημέρα γιε μου, θες να σου φτιάξω κάτι;

- Όχι δεν πεινάω, μόλις ξύπνησα, σε έπαιρνε χτες τηλέφωνο ο μπαμπάς, ανησυχούσε κι εσύ κοιμόσουν!

- Α ναι;… θα τον πάρω σε λίγο, είχε γίνει κάτι ;

- Όχι να δει τι κάνουμε πήρε.

- Ωραία… πάω να ξανά ξαπλώσω γιατί νιώθω εξαντλημένη ενώ κοιμήθηκα όλο το βράδυ.

- Πως γίνεται αυτό μαμά;

- Μάλλον φταίνε τα χάπια, για αυτό πάω και σε παρακαλώ πήγαινε σουπερ μάρκετ και πάρε αυτά που σου έχω γράψει.

Τελικά η μαμά μπορεί να μην σήκωσε το κινητό, αλλά σήκωσε για τα καλά το καυλί μου. Από το χθεσινό γαμήσι είχαν μουδιάσει οι προσαγωγοί μου και το πρωί που ξύπνησα ανησυχούσα πως θα το είχε καταλάβει, αλλά τίποτα. Επίσης σκεφτόμουν πως έχω να της κάνω πολλά ακόμα.
Copyright protected OW ref: 176233