Με το μπαμπακούλη (2ο μέρος- ξεπαρθένιασμα κώλου)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
στις 27-02-2020

Προηγούμενο μέρος: Με το μπαμπακούλη (1ο μέρος- η πρώτη μας φορά)

Το πρωί μας βρήκε εξαντλημένους αλλά όχι χορτασμένους από γαμήσι.

Αφού φάγαμε πρωινό και μου έριξε άλλον ένα πούτσο, μας πήρε ο ύπνος χωρίς να το καταλάβουμε με τα χύσια του μπαμπακούλη μου να τρέχουν από το μουνί μου.

Όταν ξύπνησα μετά από ώρα δεν ήταν δίπλα μου. Με κλειστά ακόμα τα μάτια προσπάθησα να ακούσω αν ήταν στο μπάνιο και πριν προλάβω να σκεφτώ που πήγε ακούω την πόρτα του δωματίου να ανοίγει. Εγώ έμεινα ακούνητη όπως ήμουν, γυμνή, ξαπλωμένη ελαφρώς μπρούμυτα, με πλάτη προς την πόρτα, με το δεξί το πόδι λυγισμένο και προς τα πάνω με τέλεια θέα μουνιού κώλου κι έκανα την κοιμισμένη μόλις τον άκουσα να λέει καυλωμένος:

- Τι θέαμα είναι αυτό, τι κόρη έχω εγώ, τι κωλάρα είναι αυτή, τι μουνί γαμάω ο πούστης…

κι όρμησε στο μουνί μου και στον κώλο μου κι άρχισε να τα γλείφει και να τα γαμάει μια με τη γλώσσα και μια με τα δάχτυλα. Εγώ σπαρταρούσα από καύλα και του φώναζα:

- Ναι… γάμα τα, έτσι, μη σταματάς, είσαι ο καλύτερος…

κι αυτός ορμούσε πιο λυσσασμένα μέχρι που έχυσα και μου καθάρισε μουνί κώλο από τα χύσια. Ήρθε στο αυτί μου και μου λέει:

- Και τώρα κορούλα μου ήρθε η ώρα να απολαύσω αυτή την υπέροχη στενή τρυπούλα…

και μου χώνει ένα δάχτυλο στον κώλο. Ρίγη καύλας διαπέρασε αμέσως όλο μου το κορμί.

- Ήρθε η ώρα μωρό μου να ξεπαρθενιάσω αυτή την κωλάρα και να την ξεσκίσω. Ε πουτανάκι μου;

- Ναι… θέλω να με γαμάς από παντού σαν πουτάνα, αλλά φοβάμαι να μην πονέσω.

- Ηρέμησε μωρό μου και χαλάρωσε, ο μπαμπακούλης θα σε προσέξει και θα στον περιποιηθεί έτσι… ώστε να με παρακαλάς να στην ανοίξω την κωλάρα. Σου έχω και μια έκπληξη…

και λέγοντάς μου αυτά, με γυρνάει μπρούμυτα βάζοντάς μου ένα μαξιλάρι στην κοιλιά ώστε να είναι τουρλωμένος ο κώλος μου και ψηλά το μουνάκι μου. Τον ένιωσα να σηκώνεται, να ξεντύνεται κι τον άκουσα να ψαχουλεύει κάτι σε σακούλα αλλά δεν πρόλαβα να ασχοληθώ γιατί μέχρι να σκεφτώ, ένιωσα τη γλώσσα του στο μουνί μου.

- Τι μουνί είναι αυτό που έχεις μωρό μου; Η μυρωδιά του και η γεύση του με τρελαίνουν. Αυτή η πουτανιάρα η μουνάρα είναι φτιαγμένη για μένα και μόνο εγώ θα τη γεύομαι και θα τη γαμάω με όλους τους τρόπους.

Χώνει το δονητή στη μουνάρα μου και με την γλώσσα του ορμάει στον κώλο μου. Η καύλα μου εκτοξεύτηκε στα ύψη.

- Ναι… μόνο εσύ, εσύ είσαι ο γαμιάς μου και θα με ξεσκίζεις όπως θες. Χύνω… μη σταματάς, γάμα με, χύνει η πουτάνα σου…

κι άρχισαν να τρέχουν ποτάμι τα χύσια από το μουνί μου.

- Έτσι πουτάνα μου, χύσε, έτσι…

και τότε νιώθω να μου χώνει κάτι στον κώλο και να με καυλώνει ακόμα πιο πολύ.

- Αχ… τι μου έχωσες, τι καύλα είναι αυτή;…

του λέω νιώθοντας στο μουνί καρφωμένο το δονητή να πάλλεται και τον κώλο μου γεμάτο.

- Η έκπληξη που σου είπα μωρό μου. Μια σφήνα που θα ετοιμάζει την τρυπούλα σου για να στην ξεσκίσει μετά ο πούτσος μου…

λέει και όπως ήταν από πίσω μου μου σηκώνει λίγο πιο ψηλά τη λεκάνη μου και νιώθω το μουνί μου να αδειάζει από τον δονητή, αλλά αμέσως πήρε την θέση του γλυκός ο πούτσος του λέγοντάς μου:

- Δεν αντέχω μωρή καργιόλα… θέλω να σε γαμήσω. Να σου ξεσκίσω αυτή την πουτανιάρικη μουνάρα, θα σε ξεμουνιάσω και μετά θα σε ξεκωλιάσω καργιόλα…

και κάρφωσε με δύναμη την πουτσάρα στο μουνί που από το πολύ γαμήσι είχε ανοίξει σαν τριαντάφυλλο.

- Ναι γαμιά μου, ξεμούνιασε με, γάμησε με δυνατά, ξέσκισέ με την πουτάνα... χύνω πάλι, χύνει το πουτανάκι σου…

Τότε με πιάνει από τα μαλλιά και τα τραβάει ενώ κάρφωνε την πούτσο του με τέτοια δύναμη κι αγριότητα στο μουνί μου που νόμιζα ότι θα το ξέσκιζε στα δύο.

- Χύσε μωρή ξεσκισμένη πουτάνα, χύσε… έτσι θα σε γαμάω, σα σκύλα και θα φωνάζεις και θα χύνεις… θα σε χύσω κι εγώ, θα γεμίσω τη μήτρα σου με τα χύσια μου, για μέρες θα τρέχουν τα χύσια μέσα από την ξεσκισμένη μουνάρα σου πουτάνα…

είπε κι εκεί την ώρα ένιωσα τα καυτά του χύσια να γεμίζουν όντως τη μήτρα μου. Μετά από λίγο έπεσε λαχανιασμένος και ξάπλωσε δίπλα μου λέγοντάς μου:

- Τη σφήνα δεν θα την πειράξεις θα μείνει εκεί που είναι μέχρι να έρθει η ώρα να στον πηδήξω.

- Ναι μπαμπά μου, μ' αρέσει έτσι όπως μου γεμίζει τον κώλο του λέω.

Γελάει, με φιλάει και μου λέει:

- Τέτοιο γαμήσι έχω να κάνω από τα 20 μου. Που να ήξερα ότι το καλύτερο γαμήσι της ζωής μου και η μεγαλύτερη πουτάνα που θα γνώριζα θα ήταν η κόρη μου. Ήταν και η μάνα σου πουτάνα αλλά εσύ μωρό μου την έχει φάει λάχανο, το έχεις στο αίμα σου και θα σε κάνω ακόμα πιο μεγάλη πουτάνα να ξέρεις, θα πηδιέσαι και θα κάνεις ότι γουστάρω εγώ.

- Ναι, μπαμπά μου, το θέλω, κάνε με τη μεγαλύτερη πουτάνα, ότι θες εσύ θα κάνω, αρκεί να νιώθω την πουτσάρα σου να με ξεσκίζει…

είπα αποκαμωμένη λίγο πριν μας πάρει ο ύπνος. Ξύπνησα από μια γλυκιά καύλα στον κώλο μου. Μ… σκέφτηκα, η σφήνα… ήταν ακόμα στην θέση της κι με καύλωνε όταν κουνιόμουν. Άνοιξα τα μάτια μου είδα ότι είχε σουρουπώσει και τον πατέρα μου να κοιμάται δίπλα μου ανάσκελα με τα πόδια ανοιχτά και τον πούτσο του χαλαρωμένο στα πλάγια.

Σηκώθηκα σιγά-σιγά και πήγα και κάθισα στα 4 ανάμεσα στα πόδια του. Πόσο με καύλωνε η σφήνα στον κώλο όσο περπατούσα. Κι ακόμα περισσότερο έτσι όπως κάθισα στα 4. Πήρα τον πούτσο του, τον έχωσα στο στόμα μου κι άρχισα να τον πιπιλάω και τον ρουφάω. Αμέσως άκουσα τον πατέρα μου να βογκάει… ανοίγει τα μάτια και μου λέει:

- Ξύπνησε η κορούλα μου και θέλει πάλι πούτσο;

- Ναι μπαμπά μου, δε μπορώ να τον χορτάσω τον πούτσο σου, αλλά και η σφήνα που μου έχεις στον κώλο με καυλώνει πολύ.

- Για αυτό στην έχω μωρό μου εκεί, για να σου καυλώνει την κωλάρα, ρούφα τον πουτανάκι μου. Ρούφα τον να τελειώσει αυτό που άρχισα πριν και δεν μ' άφησε η μεγάλη σου καύλα να τελειώσω. Έτσι πουτάνα, χωσ' τον όλο μέσα στο στόμα σου να σε ξεκωλιάσω μετά, όπως αρμόζει σε μια καλή πουτάνα.

Όσο μου μιλούσε τόσο πιο πολύ καύλωνα και ρουφούσα κι έχωνα τον υπέροχο πούτσο του, που δεν άργησε να γίνει πέτρα πάλι, βαθιά ως το λαρύγγι μου.

- Φτάνει τώρα…

μου λέει, με τραβάει προς τα πάνω κι αφού μου έδωσε ένα καυτό γλωσσόφιλο, με βάζει και ξαπλώνω πάλι μπρούμυτα με το μαξιλάρι στην κοιλιά και κατέβηκε στο μουνάκι μου. Πρώτα έχωσε τη γλώσσα του και μετά 2 δάχτυλα. Παραδόθηκα από καύλα. Με το άλλο του χέρι έπαιζε με τη σφήνα, την έβαζε και την έβγαζε από την τρύπα μου. Η καύλα μου χτύπησε κόκκινο και άρχισα πάλι να χύνω και να του φωνάζω.

- Τι καύλα είναι αυτή μπαμπά... χύνει πάλι η πουτάνα σου, με τρελαίνεις γαμιά μου, έχεις τρελάνει από καύλα και το μουνί μου και τον κώλο μου… γάμησε τον... σε παρακαλώ, δεν αντέχω άλλο, θέλω να νιώσω τον πούτσο σου στον κώλο μου, ξέσκισέ με από παντού!

- Έτσι πουτανάκι… σου είπα ότι θα με παρακαλάς να σου γαμήσω την κωλάρα…

μου λέει και ταυτόχρονα με γυρνάει ανάσκελα βάζοντας το μαξιλάρι στην μέση και στον κώλο και τα πόδια μου στους ώμους του.

- Έτσι θα στον ξεπαρθενιάσω καργιολάκι. Έτσι για να βλέπω την καύλα σου την ώρα που γίνομαι ο πρώτος γαμιάς της κωλάρας σου. Θέλω να σε βλέπω την ώρα που θα σε ξεκωλιάζω κι εσύ θα χτυπιέσαι από καύλα.

Νιώθω τον κώλο μου να αδειάζει από τη σφήνα και το πουτσοκέφαλο του να ακουμπάει την τρύπα μου. Ρίγη καύλας με διαπέρασε καθώς ένα ακόμα όνειρό μου θα γίνονταν πραγματικότητα.

- Ναι μπαμπά μου, γάμησε τον, μην αργείς, κάν' τον δικό σου.

- Μη βιάζεσαι πουτανάκι μου. Θα στον ξεσκίσω, αλλά σιγά-σιγά. Αυτό το ξεπαρθένιασμα θέλω να το απολαύσω…

μου λέει και χώνει λίγο ακόμα το πουτσοκέφαλο του μέσα στην τρυπούλα μου. Ένα βογκητό καύλας και πόνου βγήκε από το στόμα μου. Ο πατέρας μου το κατάλαβε και μου είπε:

- Τώρα στην αρχή θα νιώσεις λίγο πόνο, η σφήνα έχει κάνει καλά τη δουλειά της και η τρυπούλα σου είναι έτοιμη να δεχτεί τον πούτσο μου για τον παρθενικό της ξέσκισμα. Σε λίγο θα με παρακαλάς σαν καλή πουτάνα να μη σταματήσω…

και το χώνει λίγο πιο μέσα. Τώρα ένιωθα όλο το πουτσοκέφαλο μέσα στον κώλο μου και βογκητά καύλας έβγαιναν από στόμα μου.

- Είδες τι σου έλεγα πουτανάκι μου;…

μου λέει και με μια κίνηση καρφώνει όλον τον πούτσο μέσα στον κώλο μου. Ένιωσα τον κώλο μου να ανοίγει στα δύο, αυτή τη φορά ο πόνος ήταν μεγαλύτερος από την καύλα.

- Πόνεσα μπαμπά... πονάω…

- Ηρέμησε μωρό μου…

λέει και μένει ακίνητος με τον πούτσο του ολόκληρο στον κώλο μου.

- Ηρέμησε και σε λίγο θα τον συνηθίσεις. Αυτό ήταν… ο πούτσος του μπαμπούλη στον ξεπαρθένιασε τον κώλο όπως ήθελες.

- Ναι αυτό ήθελα χρόνια τώρα του είπα κι άρχισα να νιώθω την καύλα μου να μεγαλώνει και τον πόνο να υποχωρεί.

- Έτσι πουτανάρα μου ηρέμησε και σε λίγο θα απολαύσεις το πρώτο σου ξεκώλιασμα…

λέει βάζοντας το δεξί του χέρι στην κλειτορίδα μου κι άρχίζοντας να την τρίβει. Τα βογκητά της καύλας μου δυνάμωναν με τον πούτσο του πατέρα μου να κουνιέται σιγά-σιγά και δειλά μέσα στον κώλο μου.

- Αχ.. ναι… μ' αρέσει… πόσο με καυλώνει η πουτσάρα σου μέσα στον κώλο μου, όλες οι τρύπες μου είναι δικιές σου γαμιά μου…

- Πόσο με καυλώνεις πουτανάκι μου μ αυτά που μου λες. Πόσο με καυλώνει η στενή σου κωλάρα μωρό μου. Δεν έχω γαμήσει τόσο στενή κωλάρα, άλλα εγώ θα στην ανοίξω τη σούφρα καργιολάκι μου. Θα σε ξεκωλιάσω είπε κι άρχισε να δυναμώνει τις κινήσεις του.

- Ναι… ο καλύτερος γαμιάς, ξέσκισε τον, μην τον λυπάσαι, χρόνια σε περίμενε.

Μόλις άκουσε αυτά έπιασε τα δυο μου πόδια που ήταν στους ώμους του κι άρχισε να μπαινοβγαίνει γρήγορα και να καρφώνει τον πούτσο με δύναμη στον κώλο μου.

- Παρ' τον μωρή αχόρταγη καργιόλα, ξεσκισμένη πουτάνα… παρ' τον όλο μέσα στον πάτο σου.

Εγώ σπαρταρούσα από καύλα, τελικά η καύλα του κώλου είναι μεγαλύτερη.

- Έτσι… γάμησε τον δυνατά. ξέσκισέ τον, χύνω γαμιά μου, χύνω, μη σταματάς καργιόλη, γάμα με άγρια, χύνει το μουνί μου…

και τρέχανε ποτάμια τα χύσια από το μουνί μου.

- Δεν αντέχω μωρή πουτάνα, με καυλώνει τόσο πολύ η σούφρα σου και η πουτανιά σου που δε μπορώ να κρατηθώ, θα σε χύσω, θα γεμίσω το κωλάντερο σου με τα χύσια μου…

κι άρχισε να με γαμάει σαν άγριο ζώο. Δεν άρχισα να νιώσω τον κώλο μου να γεμίζει από τα καυτά του χύσια, αλλά αυτός συνέχιζε να κουνιέται και ένιωθα ακόμα σκληρό τον πούτσο του στον κώλο μου.

- Γύρνα στα 4… μου λέει, θέλω να βλέπω τώρα την ξεσκισμένη σούφρα σου γεμάτη από τα χύσια μου.

Έκανα αυτό που μου είπε.

- Μ... τεράστια στην έκανα την τρύπα σου μωρό μου, δεν υπάρχει πιο ωραίο θέαμα από την ξεσκισμένη σου σούφρα που είναι γεμάτη από τα χύσια μου…

λέει και χώνει 4 δάχτυλα στον κώλο μου και ταυτόχρονα καρφώνει τον πούτσο του στο μουνί μου.

Εκεί έχασα τον κόσμο μου από την καύλα, δεν το περίμενα!

- Πόσο με έχεις τρελάνει πουτάνα μου… σε γαμάω και σε χύνω και δεν λέει να μου φύγει η καύλα και να μου πέσει. Έτσι θα σε γαμάω και θα σε ξεσκίζω από εδώ και πέρα, μια από το μουνί και μια από τον κώλο…

είπε, έβγαλε τον πούτσο του και τον κάρφωσε με δύναμη πάλι στον κώλο μου.

- Έτσι γαμιά μου, έτσι…

έλεγα κι έχυνα συνέχεια. Με γαμούσε αρκετή ώρα μουνί-κώλο… μέχρι που κάποια στιγμή τον κάρφωσε με ορμή στο μουνί μου κι άρχισε να φωνάζει:

- Παρ' τα πουτάνα… στα έχω ξεσκίσει όλα, παρ' τα, να αρχίσουν να τρέχουν από παντού τα χύσια μου…

κι άδειασε για ακόμα μια φορά τα χύσια του μέσα μου. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα πολύ να γεμίσει και το στόμα μου με τα χύσια του. Έμεινε ακίνητος για λίγο και κοιτούσε τις ξεσκισμένες μου τρύπες με θαυμασμό.

- Μωρό μου υπέροχο θέαμα. Και οι δύο σου τρύπες ξεσκισμένες τελείως και γεμάτες από τα χύσια μου. Αυτό το θέαμα πρέπει να το αποθανατίσω. Κάτσε όπως είσαι είπε, πήρε το κινητό του στα χέρια κι άρχισε να βγάζει φωτογραφίες. Μόλις τελείωσε, πήρε με τα δάχτυλά του χύσια και από το μουνί μου κι από τον κώλο τα έφερε στο στόμα μου και λες και είχε διαβάσει την σκέψη μου, μου είπε:

- Μόνο που μωρό μου αφήσαμε αυτό το υπέροχο στοματάκι παραπονεμένο. Αλλά δε θα ξαναγίνει αυτό. Την άλλη φορά θα το γεμίσω κι αυτό κανονικά κι έχωσε τα δάχτυλά του στο στόμα μου να γευτεί κι αυτό τα χύσια του. Τα ρούφηξα αχόρταγα και τα καθάρισα καλά.

- Μπαμπακούλη, μόνο εσύ θα είσαι ο γαμιάς μου κι εγώ μόνο η δική σου πουτάνα. Εξάλλου χρόνια το ονειρευόμουν αυτό…

- Ωραία… και πρόσεξε. Αν καταλάβω ότι πηδήχτηκες με άλλον θα γίνω πολύ κακός. Θα δεις έναν μπαμπά που δεν ξέρεις.

- Όχι μπαμπά μου, σ' αυτές τις τρύπες μόνο ο δικός σου πούτσος θα καρφώνεται… μόνο εσύ θα τις ξεσκίζεις και τα τις γεμίζεις με τα χύσια σου.

- Τι θα είσαι;

- Η πουτάνα του μπαμπούλη.

- Έτσι. Έλα να κοιμηθούμε τώρα, γιατί βλέπω να μου τον ξανασηκώνεις… μου λέει και με φιλάει. Και δεν θα πας να πλυθείς. Θα αφήσεις τα χύσια μου να τρέχουν από τις τρυπάρες σου, γιατί τρυπάρες τις έκανα. Να τα βρω το πρωί που θα ξυπνήσω και να βάλω κι άλλα πάνω τους.

- Όχι… εκεί θα τα αφήσω, όπως θες και θα περιμένω τα καινούργια σου να τις γεμίσουν πάλι.

Με τον μπαμπά ξεσκιζόμαστε 2 χρόνια τώρα. Πάντα είναι η καύλα μας όπως την πρώτη φορά. Έχουμε κάνει πολλά μαζί και πραγματικά μ' έχει κάνει μεγαλύτερη πουτάνα απ' ότι ήμουν. Πραγματικά έχω φάει πολλά γαμήσια που ούτε καν το φανταζόμουν τότε.

Και η αλήθεια είναι ότι μια φορά που ξεσκίστηκα μ' έναν άλλον, ο πατέρας μου το κατάλαβε αμέσως. Και πραγματικά έγινε ένας πολύ κακός. Αλλά για μένα ήταν ένα από τα καλύτερα γαμήσια μας. Μέχρι τότε δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα με καύλωνε τόσο πολύ το τόσο βίαιο πήδημα.

Τελικά ο μπαμπάς μου είναι ο καλύτερος γαμιάς και το μουνί μου κι ο κώλος μου πάντα είναι αχόρταγα για τον πούτσο του. Ακόμα και τώρα που εδώ κι ένα χρόνο έχω μετακομίσει σπίτι του, λέγοντας στη μαμά ότι είναι καλύτερα να μείνω μαζί του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Καταλαβαίνετε ότι πηδιόμαστε όλη την ώρα.

Και τώρα που σας τα γράφω καύλωσα πάλι τόσο πολύ και περιμένω πως και πώς να γυρίσει σπίτι να με γαμήσει από παντού… όλη νύχτα θα με γαμάει πάλι.

Αργότερα ίσως σας γράψω αυτό το πρώτο βίαιο ξέσκισμα που σας είπα. Ή για το πρώτο τρίο που κάναμε με γυναίκα, ή για το πρώτο τρίο με άντρα που μετά από δική μου επιμονή που δέχτηκε να με ξεσκίσουν μαζί μ' έναν άγνωστο που ψωνίσαμε σε μπαρ, ή και για την 4αδα που κάναμε με ένα ίδιο ζευγάρι σαν εμάς (μπαμπάς-κόρη).

Τώρα που το ξανασκέφτομαι μήπως να σας τα γράψω όλα;
Copyright protected OW ref: 174859