Family secrets

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
στις 08-01-2020
(Τα ονόματα για ευνόητους λόγους δεν είναι τα αληθινά)

Γεια σας. Είμαι ο Τάκης και είμαι 40 χρονών. Είμαι ψηλός, σωματώδης, γαλανομάτης, γυμνασμένος και δόξα τω θεό καυλωμένος. Από εδώ η γυναίκα μου η Έλλη μια 39αρα μελαχρινή μουνάρα με βυζιά φλάσκες κι αχλαδωτό κώλο έτοιμο για χοντρές ψωλές. Η μεγάλη μου η κόρη η Δανάη, 17 χρονών. Καστανή με στητό βυζί και κωλαράκι θεσπέσιο, όνειρο. Η δεύτερη μου η κόρη η Αντιγόνη, 16 χρονών, ξανθιά, με βυζί σαν πορτοκάλι και κώλο που σίγουρα θα ήθελες να χύνεις συνέχεια. Από εδώ τώρα ο γιος μου ο Πολ, ένα πολύ καλό παιδί, 15 ετών, καστανομάλλης με ένα μεγάλο για την ηλικία του εργαλείο. Τώρα θα μου πείτε πως τα ξέρω όλα αυτά. Μα είναι απλό. Είμαστε μια αιμομικτική οικογένεια. Και είμαστε πολύ καλά. Σήμερα έχουμε κάτι σαν γιορτή όπου μαζευόμαστε όλο το σόι για ένα μοναδικό πάρτι.

Από το πρωί έχουμε πάρει θέση και σειρά για το μπάνιο. Ξύρισμα καλλωπισμό κλπ. Σήμερα δε θα γαμηθούμε μεταξύ μας. Αν θα γίνει, θα γίνει στο πάρτι.

- Έτοιμοι παιδιά;

- Έτοιμοι μπαμπά, είπε η Δανάη.

- Λες να έχει όσο κόσμο;… είχε πέρσι, με ρώτησε η Έλλη.

- Δεν ξέρω, απάντησα βάζοντας μπροστά το αυτοκίνητο, αλλά νομίζω οι ίδιοι θα είναι.

Το πάρτι γίνεται στο πατρικό, λίγο εξω από την Αττική, σε μια διώροφη βίλα. Φτάσαμε και προχωρήσαμε στο χωλ, όπου αφήνουμε όλα μας τα ρούχα. Στη μεγάλη αίθουσα κανείς δε φοράει ρούχα. Είναι ο κανόνας. Ο πρώτος και ο τελευταίος. Μετά δεν υπάρχουν όρια. Γαμιέσαι, γαμάς όποιον ή όποια θες. Θα έπρεπε με ένα πρόχειρο υπολογισμό να ήταν αρκετά άτομα. Η Αντιγόνη είχε πάρει στο χέρι ένα αναψυκτικό και συζητούσε με τον ξάδελφο το Στρατή, ένα 45αρη με λεπτό εργαλείο. Τη βλέπω που αφήνει το κουτάκι και έχει γονατίσει μπροστά στο καναπέ που κάθεται ο Στρατής. Αρχίζει να του γλείφει τον πούτσο και μάλιστα το κάνει τόσο καλά που αυτός βογκάει σαν άλογο. Η Έλλη έχει ανοίξει τα πόδια της 14χρονης ανιψιάς της και την αρχίζει στο γλειφομούνι. Η Δανάη από την άλλη έχει αρχίσει την πίπα στον πατέρα μου, ενώ κι ο πεθερός μου δεν πάει πίσω. Έχει σκύψει και σα σκύλος γλείφει το μουνί της εγγονής του.

- Έτσι μωρό μου, ρούφα, πω ρε γιε τι πουτάνα έβγαλες;…

με ρώτησε ο πατέρας μου και συνέχιζε να της γαμάει το στόμα.

- Για πολλά γαμήσια, απάντησε ο πεθερός μου, ενώ η ψωλή του χάνονταν ήδη στο μουνί της κόρης μου.

- Ασ' τους αυτούς γιε μου…

άκουσα τη μάνα μου να λέει και την είδα στημένη στα 4 πάνω στον καναπέ αλλά πριν προλάβω να αντιδράσω, ο γιος μου είχε ήδη πάρει θέση πίσω της και με μια κίνηση η ψωλή του χώθηκε στη κωλοτρυπίδα της.

- Αχ… κωλόπαιδο με πέθανες…

φώναξε η μάνα μου κι άρχισε να τρίβει τη μουναρα της.

- Χέστηκα ρε γιαγιά, απάντησε ο μικρός ενώ συνέχισε να την ξεσκίζει άγρια. Ο Στρατής είχε ήδη στήσει την Αντιγόνη και την ξέσκιζε, ενώ μπροστά της ήρθε για πίπα ο αδελφός του ο Κώστας.

- Θείε τι κάνεις;…

άκουσα μια φωνή κι αναγνώρισα τη φωνή της ανιψιάς μου της Λίνας, μιας 19χρονης μουνάρας, κόρης του Στρατή.

- Μ… ωραία ψωλή έχεις…

κι άρχισε να τη ρουφάει ενώ εγώ έβλεπα τον πατέρα της και τον αδελφό του να ξεσκίζουν τη κόρη μου κώλο μουνί

- Ξεσκίστε με γαμιάδες μου… έτσι, κάντε με να χύσω, μ… έτσι.

- Ναι μωρή πουτάνα, έτσι, α…

φώναζε ο Κωστής που της γαμούσε το μουνί ενώ ο Στρατής αμίλητος της ξέσκιζε τον κώλο, ενώ στην κόρη του, θέση πίσω της πήρε ο Λάμπρος, ο 17 χρόνος ανιψιός μου, ο αδελφός της μικρής της Ντίνας που η Έλλη έκανε γλειφομούνι. Σε όλη την αίθουσα ακούγονται βογκητά και αναστεναγμοί. Η Έλλη είναι ξαπλωμένη και ο αδελφός της έχει βάλει τα πόδια της πάνω στον ώμο του και της ξεσκίζει το κώλο.

- Μ… έτσι γαμιά μου, έτσι, μ… φωνάζει η Έλλη που ακριβώς δίπλα της ο πατέρας της με τον πεθερό της ξέσκιζαν το μουνί της κόρης της με ταυτόχρονη διείσδυση.

- Τι σου κάνουν κορούλα μου;…

ρώτησε μέσα από βογκητά, ενώ εγώ ήδη έχω στήσει τη λίνα και την ξεσκίζω.

- Α… χύνω γιαγιά, χύνω, φώναζε ο Πολ, αφήνοντας το καυτό του χύσι να γεμίσει το κωλάντερο της μάνας μου, την ίδια ώρα που ο Λάμπρος, ο ανιψιός, μου γαμούσε την αδελφή του η οποία είχε ριχτεί στο τσιμπούκι του θείου Στέφανου, ενώ την ίδια στιγμή ο πατέρας μου άρχισε να γαμάει τη Δανάη στον κώλο. Η κόρη μου αρχίζει να φωνάζει σαν δαιμονισμένη, καθώς οι γέροι άρχισαν να τη χύνουν βαθιά μέσα στο μουνί και τον κώλο ταυτόχρονα. Δεν άντεξα κι άρχισα να χύνω κι εγώ μέσα στη λίνα.

Τέλος Α' μέρους
Copyright protected OW ref: 173583