Η περιπέτεια ξεκινά

Δημοσιεύθηκε από Lilipop
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
στις 22-11-2019

Προηγούμενο μέρος: Η αρχή της περιπέτειας

Η πρώτη φορά που ο αυνανισμός μου έφτασε μέχρι το τέλος ήταν μοναδική. Αν και ήμουν πολύ μπερδεμένη με το αν ευθυνόταν για αυτό ο πρώην μου η ο μπαμπάς μου. Όπως έχω αναφέρει και στην πρώτη μου ιστορία, δεν ήταν εύκολο να καταλάβω. Ο καιρός λοιπόν πέρασε.

Χαμένη στον κόσμο μου. Χαμένη στα μαθήματα και στα φροντιστήρια. Με το Μάνο χωρίσαμε γιατί τα έφτιαξε με την πρώην του και ήμουν πολύ στενάχωρη εκείνη την περίοδο. Επίσης στο σπίτι υπήρχαν νεύρα συνέχεια. Η αλήθεια είναι πως ενώ μου την έπεφταν όλοι, είχα ξενερώσει τόσο πολύ που κλεινόμουν στον εαυτό μου εκείνη την περίοδο.

Έπαιζα κρυφά με το μουνάκι μου όταν έλειπαν όλοι γιατί φοβόμουν μη με πιάσουν. Το κακό ήταν ότι έπρεπε να καθαρίζω κάθε φορά που τελείωνα γιατί τα έκανα όλα χάλια. Όχι όλες τις φορές αλλά τις περισσότερες. Με τη φίλη μου την Γιώτα που μιλούσα μου εξήγησε πως είναι απολύτως φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει, απλά λίγο σπάνιο.

Είχαν αρχίσει τα διαβάσματα για τα καλά όπως είπα και ένα απόγευμα δεν άντεξα άλλο από το φροντιστήριο. Πήγα σπίτι και ήταν όλοι εκεί. Πάλι κάτι είχε γίνει και ο μπαμπάς με τη μαμά μάλωναν.

- Πάλι τσακώνεστε; Αμάν πια ρε μπαμπά.

- Ελένη… τράβα στο δωμάτιο και κοίτα τα διαβάσματα σου. Το τι κάνω εγώ εδώ, δεν είναι δική σου δουλειά.

- Όλο φωνάζεις. Όλοι μαζί μένουμε εδώ. Δεν είσαι μόνος σου.

- Εγώ σας ταΐζω, εγώ σας στέλνω σχολείο.

- Γιατί εμείς δε βοηθάμε; Η μαμά δεν κάνει μεταφράσεις; Δεν έχει καθαρό το σπίτι; Δεν ερχόμαστε όλοι στα χωράφια όποτε μας λες;

- Και που ήσασταν το προηγούμενο σαββατοκύριακο. Ε;… αλλά αυτό θα σας φτιάξω εγώ. Ξεχάστε τη βόλτα. Έχουμε χωράφι πρωί, βράδυ στα ρόδια.

- Ρε μπαμπά το Σάββατο κάνει πάρτι η Γιώτα για τα γενέθλια της. Δεν είχαμε πει ότι θα βγω;

- Αυτά σκέφτεσαι. Πάρτι και μαλακιές; Έχουμε δουλειά το Σάββατο.

Γυρίζει την πλάτη του και φεύγει απ' το σπίτι. Κοιταζόμασταν με τη μάνα μου.

- Καλά τι έπαθε;

- Δεν πάνε καλά τα ρόδια. Δεν έχουν τιμή.

- Κατάλαβα. Ρε μάνα... κάνε κάτι να μη φωνάζει. Δεν αντέχω άλλο.

- Και τι να του κάνω. Δε βλέπεις πως κάνει; Τον φοβάμαι κάτι ώρες.

- Πάω να κάνω ένα μπανάκι.

- Άντε… σε 40 λεπτά θα φάμε.

Έφυγα να κάνω γρήγορα ντους και να χαλαρώσω λίγο πριν το φαγητό.

Εδώ θέλω να σας πω πως ο πατέρας μου δεν είναι κανένας τραγικός τύπος. Μας αγαπάει πολύ και μας παρέχει τα πάντα. Βέβαια η δουλειά του είναι δύσκολη και ειδικά όταν συμβαίνουν ζημιές, τότε γίνεται άλλος άνθρωπος.

Μπαίνω μέσα στο δωμάτιο μου με την πετσέτα και παρατηρώ ότι το συρτάρι με τα εσώρουχα μου είναι ανοιχτό. Ήμουν σίγουρη ότι δεν το είχα ανοίξει εγώ, αλλά δεν έδωσα και ιδιαίτερη σημασία. Φόρεσα ένα βρακάκι, μια φόρμα και ένα μπλουζάκι με μανίκι. Καθόλου σουτιέν. Την ώρα που πάω να βγω από το δωμάτιο έμπαινε ο αδερφός μου και πέφτει με δύναμη πάνω μου. Με σακάτεψε. Κοντέψαμε να πέσουμε κάτω. Κρατούσε και μια σοκολάτα και με έκανε χάλια.

- Ρε Αντρέα…

- Ε συγγνώμη. Λες να το έκανα επίτηδες; κάτσε σε έκανα χάλια. Χτύπησες;

Απλώνει το χέρι του να με βοηθήσει και σκούπισε λίγο τη σοκολάτα από το μπλουζάκι μου στο σημείο του στήθους. Επίσης επέμενε λίγο εκεί. Με καθάριζε και ακούμπαγε το στήθος μου με δύναμη πάνω από τη μπλούζα.

- Θα σταματήσεις;

- Ε... σ... σόρρυ.

- Καλά με χουφτώνεις;

- Σορρυ λέμε. Αδερφή μου είσαι, σιγά.

Ντράπηκε και έφυγε. Εγώ άλλαξα μπλουζάκι και πήγαμε όλοι να φάμε. Ο μπαμπάς είχε γυρίσει και ήταν αρκετά ήρεμος. Αφού φάγαμε μαζέψαμε τα πιάτα και πήγαμε στο δωμάτιο μας.

- Ελένη. Δεν το έκανα ερωτικά πριν. Αλλά έχεις μεγάλα βυζ... ε… μεγάλο στήθος τέλος πάντων. Και την ώρα που σε σκούπιζα τα έπιασα.

- Καλά δεν έγινε τίποτα. Καλά εσύ τόσα γκομενάκια, δεν έχεις ξαναπιάσει βυζιά;

- Έχω πιάσει. Αλλά τα δικά σου είναι μεγάλα. Και έμεινα λίγο εκείνη τη στιγμή.

- Ε… κανονικά είναι.

- Τι κανονικά. Κανονικά ήταν πριν 2 χρόνια. Τώρα είναι μεγάλα.

Πιάνω το καινούριο μπλουζάκι και το τεντώνω. Κοίταξα το στήθος μου και φάνηκαν οι ρώγες μου όταν το τέντωσα και το κοίταξε και ο Αντρέας.

- Δεν έχεις άδικο μικρέ.

- Πάω να κάνω μπάνιο.

- Εντάξει. Και εγώ μάλλον θα κοιμηθώ.

Έφυγε στο μπάνιο. Μετά από λίγο άκουσα που έβαλε το σύρτη στην πόρτα. Είχε χαλάσει η κλειδαριά και κλειδώναμε με αυτό τον τρόπο.

Έτρεξα γρήγορα και αθόρυβα να πάρω μάτι. Κάτι με έτρωγε. Πάντα έτσι ήμουν από μικρή. Μου άρεσε πολύ να παρατηρώ και το μπαμπά και τη μαμά να κάνουν μπάνιο. Βάζω το μάτι μου στην τρυπούλα και ο Αντρέας έχει κατεβάσει τη φόρμα του και έχει βγάλει έξω το πουλί του. Στέκεται στο νιπτήρα μπροστά στον καθρέπτη και παίζει το πουλί του με μανία. Έμεινα και γέλασα. Συνέχισα να κοιτάζω και από μέσα μου σκεφτόμουν "μπράβο μικρέ δωσ' του να καταλάβει" και εκείνη τη στιγμή βλέπω ότι κρατάει ένα στρινγκάκι μου από τα άπλυτα. Τα έπαιξα. Κατάλαβα ότι σκέφτεται εμένα. Έπαθα ένα σοκ και σηκώθηκα να φύγω. Δεν ήθελα να δω άλλο. Άκουσα πίσω μου νερό και κατάλαβα οτι μπηκε για μπάνιο. Πήγα ξάπλωσα και σκεφτόμουν μόνο αυτό.

Αποφάσισα να κάνω ότι κοιμάμαι και σήκωσα τη μπλούζα μου έτσι ώστε να φαίνεται το κάτω μέρος του στήθους μου. Ήθελα να δω τι θα κάνει. Μπήκε στο δωμάτιο με μια πετσέτα. Είχα τα μάτια λίγο ανοιχτά να βλέπω. Κατάλαβα ότι με κοιτάζει.

- Ελένη κοιμάσαι;…

με ρώτησε. Και αμέσως πιο δυνατά μετά. Έκανα την ωραία κοιμωμένη. Κατεβάζει την πετσέτα και αρχίζει να τον ξαναπαίζει. Είχε έρθει πολύ κοντά για Να βλέπει καλά και το πουλί του ήταν πολύ κοντά μου. Το άραγε πάνω κάτω με μανία και ταχύτητα. Έβλεπα θολά και δεν ήμουν σίγουρη αν ήταν όσο μεγάλο ήταν του Μάνου. Μετά από λίγο τελείωσε και είχε βάλει την πετσέτα μπροστά να μην πεταχτεί τίποτα.

Άνοιξα τα μάτια μου και κοίταξα γύρω μου. Είχα γίνει μούσκεμα από καύλα. Μου άρεσε που καύλωσα τον αδερφό μου. Που έχυσε για την αδερφή του. Έπαιξα κι εγώ το μουνάκι μου λίγο, αλλά δεν τελείωσα. Ήμουν κουρασμένη και δεν άντεχα άλλο. Έτσι κοιμήθηκα.

Αύτη ήταν και η στιγμή που συνειδητοποίησα πως με καυλώνουν όλοι οι άντρες, είτε συγγενείς είτε ξένοι. Έτσι λοιπόν, αφού σχέση δεν ήθελα να ξανακάνω, άρχισα να σκέφτομαι τρόπους για να παίρνω μάτι τους δικούς μου ανθρώπους.

Μη βιαστείτε να με κρίνετε για αυτό. Έχω καταλήξει πως ο έρωτας είναι πολύ διαφορετικός από άνθρωπο σε άνθρωπο. Και πιστέψτε με, η πορεία της ζωής μου θα σας καταπλήξει!
Copyright protected OW ref: 172860