Πως γάμησα την αδερφή μου

Δημοσιεύθηκε από Mrtsakalos
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
στις 01-11-2019
Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2017. Είμαι 22 ετών και έχω μια αδελφή 19. Oι γονείς μας είχαν πάει διακοπές κι εμείς μηνάμε μόνοι σπίτι 15 μέρες. Είμαι 1.70 κανονικό σώμα και η αδελφή μου έχει κωλάρα και μεγάλα βυζιά. Αυτό είναι και το ατού της, ξανθά μαλλιά μακριά.

Ένα βράδυ Σαββάτου δεν είχα όρεξη να βγω και άραξα σπίτι. Δε βγήκε ούτε αδελφή μου. Έμεινε κι αυτή μέσα, αλλά με τη διαφορά ότι έφερε και το γκόμενο τις σπίτι, κρυφά εφόσον έλειπαν οι γονείς μας γιατί δεν το ήξεραν. Εγώ πήγα άραξα στο δωμάτιο μου όπως και αυτή στο δικό της. Είναι δίπλα-δίπλα.

Μετά από μια ώρα περίπου ήρθε στο δωμάτιο μου και με ρώτησε αν έχω προφυλακτικά. Εκεί κατάλαβα πως θα γαμηθεί. Της λέω πως έχω ένα κουτί και της έδωσα ένα. Μου λέει σ' ευχαριστώ, γυρνά να φύγει, σταματά, μου λέει πως θα την ακούσω και γελάει. Μετά από λίγο άκουσα κάτι βογκητά και κάνα 2 φορές που έλεγε χύνω. Πήγα έξω από την πόρτα, άκουσα τα αχ, αχ που έκανε και καύλωσα. Ήθελα να τη γαμήσω κι εγώ.

Την άλλη μέρα το πρωί ήμουν στο σαλόνι, έπινα καφέ και ήρθε μόνο με τα εσώρουχα, ένα σουτιέν και ένα κόκκινο στρινγκ. Μου λέει καλημέρα και με ρώτησε αν άκουσα χθες.

- Ναι άκουσα.

Γελάει και μου λέει.

- Να έβλεπες τι πίπα του έκανα.

- Πως να δω αν δε μου δείξεις;

- Πως θα γίνει αυτό;… μου λέει.

- Θα μου κάνεις την ίδια πίπα.

Γελάει και μου λέει:

- Πως… δε γίνεται αυτό!

Της είπα πως δε θα πω τίποτα σε κανέναν και ότι αν θέλει, θα τη βοηθήσω να πάρει κινητό που ήθελε. Πάτησα εκεί για να έχω το πάνω χέρι. Το σκέφτηκε λίγο, με έβαλε να της ορκιστώ και αφού το έκανα βγάζει το σουτιέν της και βλέπω της βυζάρες της.

- Για να μην το λερώσουμε, βγάλε κι εσύ το σορτς σου, μου είπε.

Ήρθε στον καναπέ και άρχισε να παίζει με τα αρχίδια μου. Όταν καύλωσα για τα καλά άρχισε να τον βάζει σιγά-σιγά στο στόμα της και να τον ρουφάει. Τον έβγαζε, τον σάλιωνε και τον έβαζε ξανά μέσα λέγοντας…

- μ… τι πούτσα είναι αυτή;

Εκεί σηκώθηκα όρθιος, την έπιασα από τα μαλλιά και της γαμούσα το στόμα. Μετά από αρκετά λεπτά πίπα μου ήρθε να χύσω, της λέω πως θα χύσω και μου λέει:

- Στα βυζιά μου τα θέλω!

- Όπου θέλεις εσύ καύλα…

της λέω και χύνω στα βυζιά της. Κάθομαι ξανά και της λέω…

- είσαι φοβερή! Από τις λίγες πίπες που μου έχουν κάνει και πάω να ντυθώ ξανά.

- Τι κάνεις; Εσύ έχυσες θα με γλείψεις τώρα, πρέπει να χύσω και εγώ!

- Κάτσε να σε γλείψω.

- Όχι εδώ γιατί μπορεί να λερώσουμε με τα υγρά μου. Πάμε μέσα στο δωμάτιο μου.

- Πάμε στο δικό μου. (Ήθελα να πάω στο δικό μου γιατί είχα προφυλακτικά μπας και τη γαμήσω)

- Όχι… στο δικό μου, είναι από χθες και θα καθαρίσω. Οπότε πάμε εκεί.

Άρχισα να της γλείφω τις ρώγες και σιγά-σιγά κατέβηκα προς το μουνί της. Έγλειφα, ρουφούσα, της έβαζα δάχτυλο. Άρχισε να βογκάει και κάτι κοφτά "αχ, αχ". Μετά από λίγο μου λέει πώς δεν αντέχει πολύ και ότι θα χύσει. Έπαιρνε γρήγορες ανάσες. Τότε έβαζα δάχτυλο πιο γρήγορα και μου λέει:

- Χύνω μωρό μου, χύνω, αχ… παρ' τα όλα δικά σου.

- Δε μου είπες… πως τον είδες τον πούτσο μου;

- Πολύ καλός, μου λέει. Είναι όπως μου αρέσει.

- Τον θέλεις να στον βάλω μέσα σου;

- Αν τον θέλω λέει;… έπρεπε να μου τον είχες χώσει ήδη στο μουνί να χύσω πάνω του!

- Δε μου είπες πως τον θες!

- Τραβά πάρε τα προφυλακτικά σου και έλα πάλι εδώ.Εκτός από ωραία πίπα, να δεις τι ωραία που τον καβαλάω κιόλας.

Πήγα, πήρα τα προφυλακτικά από το δωμάτιο μου, πήγα πάλι στο δικό της μου έκανε πάλι πίπα να καυλώσω. Όταν καύλωσα καλά φόρεσα ένα, με έβαλε να ξαπλώσω ανεβαίνει πάνω μου και μου λέει:

- Μωρό μου ο πούτσος σου είναι τρέλα.

Τον βάζει στο μουνί της σιγά-σιγα και άρχισε να κουνιέται. Στην αρχή σιγά μετά από λίγο χοροπηδούσε πάνω μου λέγοντας… "τι πούτσα είναι αυτή;… δε θέλω να σταματήσω να την καβαλάω, αχ... θα χύσω, ναι, ναι, χύνω, χύνω". Αφού έχυσε, τη σταματώ και τη βάζω από κάτω. Έβαλα τα πόδια της στους ώμους μου και άρχισα να την καρφώνω. Δε θα άντεχα πολύ. Τη βάζω στα 4 και μου λέει:

- Στα 4 μου αρέσει! Γάμε με όσο πιο δυνατά μπορείς. Αν σου έρθει να χύσεις, χύσε, αλλά όχι μέσα μου, θα βγεις!

Τον βάζω σιγά-σιγά και άρχισα τα δυνατά και τα γρήγορα σχεδόν αμέσως. Τη χτυπούσα στον κώλο σφαλιάρες, βογκούσε, τη γαμούσα όσο πιο δυνατά μπορούσα.

- Αχ ναι, έτσι καργιόλη, αχ, έτσι… ναι, μη σταματάς, σκίσε μου το μουνί με την πουτσάρα σου…

- Θα χύσω αδερφούλα, που τα θες;…

Βγάζω το προφυλακτικό.

- Στα βυζιά μου τα θέλω.

- Όχι… παρ' τα στα μούτρα και το στόμα σου!

Γύρισε, άνοιξε το στόμα της και έβγαλε τη γλώσσα έξω. Έπεσαν μερικά στο στόμα, στα μαλλιά της και το στήθος της. Έκατσα λίγο να ηρεμίσω.

- Πάω να κάνω ντους, της λέω. Ελπίζω να το ξανά κάνουμε.

- Να είσαι σίγουρος πως θα το ξανά κάνουμε! Είσαι πολύ καλός, με πέθανες στο γαμήσι. Είσαι δυνατός και μου αρέσει και αντέχεις και πολύ βλέπω, δε χύνεις εύκολα. Την επομένη φορά μπορεί να με πάρεις και από κώλο.

Αυτό ήταν μόνο η αρχή. Γαμιόμαστε ακόμα μέχρι και σήμερα.
Copyright protected OW ref: 171902