Μητέρα και γιός, ο τέλειος έρωτας

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
στις 01-10-2019
Αποφάσισα να γράψω την ιστορία μου. Είναι πέρα για πέρα αλήθεια, όλα όσα θα γράψω. Όποιος θέλει το πιστεύει, δε μπορώ να πείσω κανέναν.

Πρόκειται για μένα και τον γιό μου. Είμαι 47 και είναι 23. Ζούμε μαζί, μόνοι. Εγώ δε δουλεύω, εισπράττω μια διατροφή από τον πρώην σύζυγο, ο γιός μου είναι ιδιωτικός υπάλληλος, στην Αθήνα μένουμε. Όλα έγιναν αρκετά πίσω, την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Αλλάξαμε το χρόνο στο σπίτι οι δύο μας και μετά εκείνος είχε κανονίσει να βγει. Περίμενε τηλεφώνημα για να φύγει και όσο καθόμασταν πίναμε και λίγο κρασί, έτσι για το καλό. Τον πήρε κάποια στιγμή ο κολλητός του και του είπε ότι έχει μπλέξει με την οικογένεια και θα αργήσει λίγο. Οπότε συνεχίσαμε και βλέπαμε διάφορες βλακείες στην τηλεόραση. Κάποια στιγμή, κάναμε και οι δύο την ίδια κίνηση να γυρίσουμε το κεφάλι να πούμε κάτι στον άλλο και όπως καθόμασταν πολύ κοντά στον καναπέ τα κεφάλια μας βρήκαν και ενώθηκαν στα χείλη μας. Ήταν ούτε μισό δευτερόλεπτο και τραβηχτήκαμε. Αλλά δεν ξέρω ακόμα τι συνέβη…

Μείναμε να κοιταζόμαστε. Από όσο θυμάμαι, ένιωθα ξαφνικά να φουντώνω ολόκληρη, την καρδιά μου να χτυπάει τρελά, να τον κοιτάω και να ανατριχιάζω, γιατί ξαφνικά το μόνο που ένιωθα και το μόνο που υπήρχε ήταν η αίσθηση εκείνης της επαφής, τα χείλια του στα δικά μου. Δεν είχαμε μεθύσει, δεν ήταν το κρασί, ήταν κάτι άλλο. Ξέρω πάντως ότι κάναμε και οι δύο την κίνηση προς τον άλλο να φιληθούμε και αυτή τη φορά με όση θέληση και όση δύναμη μπορούσαμε να δώσουμε! Πέσαμε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και φιλιόμασταν χωρίς αύριο. Σε δευτερόλεπτα ήμασταν στο πάτωμα, ούτε καν στον καναπέ, έπεσα και τον τράβηξα; Με έριξε αυτός; Δεν ξέρουμε ακόμα… βρέθηκα κάτω με εκείνον πάνω μου να μου σκίζει την μπλούζα, εγώ να τον τραβάω από το γιακά του πουκαμίσου να έρθει ακόμα πιο σφιχτά πάνω μου. Δεν ξέρω καν πως βρεθήκαμε γυμνοί αλλά ξέρω πως ένιωσα τη στιγμή που μπήκε πρώτη φορά μέσα μου. Και ακόμα το νιώθω!

Μου βγήκαν τα μάτια, προσπάθησα να πάρω ανάσα αλλά δε μπόρεσα. Τον ένιωσα μέσα μου βαθιά, με την πρώτη του κίνηση να μου έχει χτυπήσει τη μήτρα. Τον κοίταξα, είχε κλειστά τα μάτια και τα άνοιξε και με κοίταξε όταν του έπιασα το κεφάλι με τα χέρια μου. Κοιταχτήκαμε για λίγα δευτερόλεπτα, εγώ ακόμα δεν είχα πάρει ανάσα. Εκεί γλίστρησε προς τα έξω και εγώ απελευθερώθηκα και έβγαλα το πιο δυνατό ουρλιαχτό που έβγαλα ποτέ στη ζωή μου. Τρόμαξα το γιό μου αλλά αμέσως τύλιξα τα πόδια μου γύρω του και τον έσπρωξα πάλι μέσα μου. Και κατάφερα να βγάλω λέξεις, να του πω "μη βγεις ποτέ". Τα υπόλοιπα από εκείνες τις πρώτες ώρες είναι θολά. Ξέρω ότι δε βγήκε ποτέ έξω, το τηλέφωνο χτύπαγε αλλά δεν το σήκωσε ποτέ, ξέρω ότι δε σταματήσαμε μέχρι το πρωί να κάνουμε έρωτα, όχι απλά να πηδιόμαστε, να κάνουμε έρωτα!

Μέσα σε δύο μέρες από τότε, και χωρίς καμία λογική, βρεθήκαμε και οι δύο μας τρελά και χωρίς όρια απόλυτα ερωτευμένοι. Τρελό; Το ξέρω, αλλά είναι αυτό που μας συνέβη.

Μάνα και γιός, απόλυτα ερωτευμένοι και αφοσιωμένοι ο ένας με τον άλλο. Σε τι σημείο; Σε σημείο που μετά από 4 μήνες, ανταλλάξαμε βέρες, ορκιστήκαμε να είμαστε μαζί για πάντα, στο μυαλό μας παντρευτήκαμε! Τις βέρες τις βγάζουμε μόνο όταν είμαστε με οικογένεια, δυστυχώς… αλλά αυτό είναι μικρό κακό μπροστά σε αυτό που ζούμε. Τρελαινόμαστε κάθε φορά που κάνουμε έρωτα και συμβαίνει κάθε μέρα. Είναι πάντα η καλύτερη φορά, μέχρι την επόμενη. Το σώμα μου αντιδρά κάθε φορά όταν το σπέρμα του γιού μου χύνεται μέσα μου, το κορμί μου αντιδρά και εκρήγνυται, χύνω ένα ποτάμι από υγρά, κάθε φορά! Και όσες φορές τη μέρα και αν το κάνουμε, είναι κάτι το απίστευτο.

Δεν έχω ζήσει ποτέ κάτι που έστω να πλησιάζει σε αυτό που έχω με το γιό μου. Και αν κάποια κοπέλα ή μητέρα διαβάζει, σας λέω ότι είναι το απόλυτο. Σε όλα τα επίπεδα, σε κάθε βαθμό.

Όποιος θέλει το πιστεύει, είναι η ζωή μας πια.
Copyright protected OW ref: 171383