Ο άνηψιος μου στο μαγαζί (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
στις 27-09-2019

Προηούμενο μέρος: Ο άνηψιος μου στο μαγαζί

Μετά από 8 μήνες με τον ανιψιό μου, πλέον τον επίσημο γαμιά μου, περνάω την καλύτερη ερωτική μου φάση. Μαζί του αντιλήφθηκα και άλλες πτυχές του σεξ, με απελευθέρωσε σα γυναίκα. Μου αρέσει πάνω στο σεξ να τρώω το ξύλο μου, να με γλείφει παντού και να το απολαμβάνω σε όλες μου τις τρύπες. Πλέον με το Γιώργο δεν έχουμε μυστικά, είμαστε αρκετά προσεκτικοί και βιτσιόζοι όταν είμαστε μαζί. Η φωλίτσα μας έχει γίνει το μαγαζάκι μου.

Ένα κλασικό όμως Σάββατο γιόρταζε η μικρή μου κόρη και τον είχα καλέσει για δείπνο. Όλη μέρα μαζί του ειχα ανάψει και ήθελα να με σβήσει, όμως εκείνο το βράδυ ήθελε σεξ και ο άντρας μου. Το καταλάβαινα από το βλέμμα του. Εγώ ήθελα τον μικρό όμως. Ο άντρας μου πήγε στο δωμάτιο και με περίμενε μόλις έφυγε ο κόσμος.

- Γιώργο μου σήμερα ο άλλος θέλει σεξ, αλλά εγώ θέλω μαζί σου!

- Δεν πειράζει θεία μου… και αυτός δικαιούται το κορμάκι σου.

- Μ… εγώ εσένα σκέφτομαι!

Απλώνω το πόδι μου και του χαϊδεύω το καυλί του που ήταν ήδη καυλωμένο. Αυτός το παίρνει και το βάζει στο στόμα. Του βάζω και το άλλο μέσα, με τρελαίνει η υγρασία στα δάχτυλα των ποδιών. Τα παιδιά μου μέσα κοιμούνται, ο άντρας μου στο δωμάτιο με περιμένει και ο μικρός μου στο σαλόνι με γλείφει. Ανοίγω τα πόδια μου και κατευθύνεται στο μουνί μου. Αρχίζει να γλείφει, είμαι έτοιμη να τελειώσω και ακούω μήνυμα στο κινητό μου. Το βλέπω… είναι ο άντρας μου, με φωνάζει στο κρεβάτι. Του απαντώ "τελειώνει η ταινία και έρχομαι". Σηκώνω το πόδια μου πιο πολύ τώρα. Ο μικρός μου γλείφει την κωλοτρυπίδα μου. Μόνο αυτός το έχει κάνει στη ζωή μου. Αχ… είναι υπέροχο… ο πρώτος οργασμός ήρθε! Χώνει τη γλώσσα του στο μουνί μου και μαζεύει όλα τα υγρά.

Σκύβω και βάζω την πούτσα του στο στόμα μου. Παίζω με το κεφαλάκι του, έχει υπέροχη γεύση, τον ακούω και βαριανασαίνει. Ξανά μήνυμα από τον άντρα μου να αφήσω την ταινία και να πάω. Απαντάει ο μικρός ότι έρχομαι. Σηκώνομαι και πηγαίνω καυλωμένη στο δωμάτιο. Αρχίζει να με φιλάει ο άντρας μου, σκέφτομαι πως πριν λίγα δευτερόλεπτα είχα στο στόμα μου την πούτσα του μικρού μου. Αρχίζω και τον φιλάω με πάθος. Βγάζουμε τα ρούχα μας, κατεβαίνω και γλείφω τώρα την πούτσα του άντρα μου. Σηκώνω το βλέμμα μου και παρατηρώ ότι στη χαραμάδα της πόρτας κάθεται ο μικρός και με παρακολουθεί. Ερεθίζομαι πιο πολύ, νιώθω ότι θέλει να τελειώσει και σταματάω. Ανεβαίνω πάνω του, πλάτη στην πόρτα, αλλά νιώθω το βλέμμα του Γιώργου άτι παρακολουθεί την κάθε μου κίνηση. Αρχίζω να χοροπηδάω πάνω στον άντρα μου αλλά σκέφτομαι το Γιώργο που με βλέπει. Δεν προλαβαίνω να τελειώσω και ήδη έχει τελειώσει ο άντρας μου μέσα μου. Κατεβαίνω από πάνω του και βλέπω τον μικρό κολλημένο στην πόρτα. Τον τραβάω να ανεβεί να συνεχίσει πάνω μου και μου λέει ότι δε μπορεί. Ξαπλώνει στο κρεβάτι και αρχίζω και τον χαϊδεύω. Σε δευτερόλεπτα τον είχε πάρει ο ύπνος. Πηγαίνω στο σαλόνι ο μικρός ήταν ξαπλωμένος.

- Με έβλεπες;

- Ναι. Ήθελα να δω πως γαμιέσαι με άλλους.

- Ά ναι ε;…

έτσι όπως ήμουν γυμνή και γαμημένη, ξαπλώνω από πάνω του σε στάση 69, βάζω τώρα στο στόμα μου το καυλί του Γιώργου και αυτός γλείφει το δικό μου. Νιώθω από μέσα μου να βγαίνουν μαζί με δικά μου υγρά και τα χύσια του άντρα μου. Γλείφω το δικό του κώλο και αυτός το δικό μου. Σηκώνομαι και έτσι όπως ήμουν ανάποδα, το βάζω στο κώλο μου. Πλέον μπαίνει εύκολα, με πονάει μόνο στην αρχή, αλλά μετά το συνηθίζω και μ' αρέσει. Αυξάνουμε το ρυθμό.

- Αχ ναι… γάμα με μωρό μου, αχ…

- Θέλω να σε χύσω…

και νιώθω τα καυτά χύσια του ανιψιού μου μέσα στην κωλοτρυπίδα μου. Βγαίνω και τον γλείφω να τον καθαρίσω. Με πιάνει από τα Μάλια και αρχίζει να μου γαμάει το στόμα. Με πνιγεί ο άτιμος με την ψωλάρα του, δεν αντέχω άλλο, άρχισε να πονάει το στόμα μου. Ανεβαίνω και κάθομαι στον πούτσο του. Μου γλείφει τα βυζιά και μου δαγκώνει τις ρώγες. Τώρα νιώθω και δυο του δάχτυλα μέσα στον ξεχειλωμένο πλέον κώλο μου. Δεν αντέχω, τον φιλάω στο στόμα και με μια πνιχτή κραυγή χύνω. Αυτό το παιδί με τρελαίνει στο γαμήσι, είναι αχόρταγος. Πλέον πονάω, δε μπορώ! Με γλείφει τώρα απαλά κι εγώ είμαι παραδομένη. Η γλώσσα του πηγαίνει σε όλο το ιδρωμένο μου κορμί. Βάζει τα πόδια μου στο στήθος του. με σηκώνει και αρχίζει και το καρφώνει κάθετα. Μπαίνει όσο πιο βαθιά μπορεί.

- Αχ φτάνει αγόρι μου… η θεία δε μπορεί άλλο.

Αυτός δεν ακούει, σφυροκοπάει αλύπητα, τον παρακαλάω να τελειώσει, βγαίνει και αρχίζει και με χύνει από ψηλά παντού. Τα χύσια του πηγαίνουν σε όλο μου το κορμί, στα μαλλιά μου, στο πρόσωπο μου, στα βυζιά μου. Τον καληνυχτίζω και πάω πλέον να ξαπλώσω. Βλέπω την ώρα στο κινητό μου, έχει πάει ήδη 5 το πρωί κι εγώ γαμιέμαι από τις 12.

Έχω γίνει πολύ μεγάλη πουτάνα; Τι λέτε;
Copyright protected OW ref: 171334