Ο άνηψιος μου στο μαγαζί

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
στις 22-08-2019
Είμαι η γιώτα, 47 ετών, παντρεμένη με 2 παιδάκια. Εμφανισιακά είμαι κοντούλα, στο 1.60, για την ηλικία μου καλοστεκούμενη, με κοντά ξανθά μαλλιά και μέσα στη μόδα διότι διατηρώ ένα μαγαζάκι με γυναικεία ήδη σε προάστιο της Αθήνας.

Μένουμε στην ίδια περιοχή της Αθήνας με την αδερφή μου η οποία έχει ενα γιο που τον λατρεύω. Ο Γιώργος είναι ο μεγαλύτερος από όλα τα ανίψια, ωραίο παιδί, στα 1.87, αθλητικό κορμί, δεν περνούσε απαρατήρητος και ο πιο κοντινός προς εμένα. Πάντα περνούσε από το μαγαζί και μιλούσαμε. Στα 17 του, το καλοκαίρι που τελείωσε το σχολείο ερχόταν πολλές ώρες και μου έκανε παρέα στο μαγαζί μαζί με όλες τις κατίνες της γειτονιάς. Πολλές φορές εξυπηρετούσε και τις πελάτισσες γιατί πλέον την είχε μάθει τη δουλειά. Του είχα πει αν θέλει τον Αύγουστο που θα πάω διακοπές να κρατήσει το μαγαζί και χάρηκε. Τον παρατηρούσα πως έδινε τεράστια προσοχή στα πόδια, δηλαδή οποία πελάτισσα και αν έμπαινε, ότι και να έπαιρνε, πάντα θα αγόραζε και ένα ζευγάρι παπούτσια, μου έκανε εντύπωση. Μια φορά στην αποθηκούλα τον έπιασα να μυρίζει κάτι πέδιλα που πριν ένα λεπτό είχε δοκιμάσει μια πελάτισσα και τελικά δεν πήρε. Την άλλη φορά από μακριά τον είδα να γλείφει μια παντόφλα που έχω και φοράω στη δουλειά καμία φορά, ευτυχώς δε με είδε ότι τον κοιτούσα. Το έψαξα στο ίντερνετ και κατάλαβα ότι ο ανιψιός μου έχει φετίχ με τα πόδια και ιδιαίτερα με τις πατούσες. Τότε που το είχα μάθει το παρατηρούσα… όταν έβλεπε πελάτισσα με ωραία πόδια δεν ξεκολλούσε. Της έβαζε το δοκιμαστικό καλτσάκι, της έβαζε προσεκτικά τα παπούτσια που δοκίμαζε και έλεγε ποσό την κολάκευαν. Οι κατίνες της γειτονιάς τους άρεσε πολύ και όποτε ερχόταν στο μαγαζί ο Γιώργος, μπαίνανε και αυτές.

Ένα μεσημέρι ήταν ο μικρός στο μαγαζί και είχα χρόνο να πάω γυμναστήριο. Άλλαξα στο μαγαζί και έφυγα. Γύρισα πίσω γρήγορα γιατί ξέχασα να πάρω το κινητό μου και είδα το Γιώργο στη αποθηκούλα να γλείφει τα γοβάκια που φορούσα και να έχει φορέσει σαν καπότα το καλτσάκι μου στο πουλί του και να την παίζει. Ευτυχώς δε με είδε. Έμεινα παγωτό. Έφυγα και πήγα για προπόνηση αλλά σκεφτόμουν το σκηνικό που αντίκρισα πριν λίγα λεπτά… τον ανιψιό μου να την παίζει στο μαγαζί μου με τα πράγματα μου. Ήθελα να πιστέψω ότι κάτι δεν είδα καλά. Όταν γύρισα έμεινα με τις φόρμες και πήρα τα πράγματα στο χέρι για το σπίτι. Στο σπίτι τελικά επιβεβαιώθηκα. Το ένα καλτσάκι μύριζε και ήταν πιο υγρό. Εγώ εκτός από ότι διάβασα στο Ίντερνετ δεν είχα ιδέα για ποδολαγνεία κλπ. Το έκανα κουβέντα με τις φίλες μου και μου έκανε εντύπωση πως το γνωρίζανε και μου είπανε τους αρέσει πολύ κλπ. Μέρα με τη μέρα μου έμπαινε στο μυαλό. Πήγα να το δοκιμάσω με τον άντρα μου αποτυχημένα.

Το Σάββατο πρότεινα στο Γιώργο να έρθει μαζί μου στους εμπόρους να διαλέξουμε πράγματα. Έτσι κι έγινε. Όταν κλείσαμε το μαγαζί πήγαμε στις αποθήκες. Εγώ καθόμουν και ο Γιώργος μου έφερνε παπούτσια και μου τα φορούσε. Επίτηδες τον ακουμπούσα με τα ωραία βαμμένα κόκκινα δάχτυλα μου καθώς τον έβλεπα που φούντωνε.

- Αχ πάμε να φύγουμε, ότι βρήκαμε βρήκαμε πόνεσαν τα πόδια μου με τόσα δοκιμαστικά που μου έβαλες.

- Sorry θεία, κάνε λίγη υπομονή έχει πολύ ωραία κομμάτια. Κάτσε λίγο ξεκουράσου να ξεπρηστούν.

Έρχεται, κάθεται δίπλα μου, γυρίζω και βάζω τα πόδια μου πάνω του.

- Κοιτά χάλια γίνανε, πρήστηκαν.

Τα πιάνει και αρχίζει να τους κάνει μασάζ. Είχε καρφώσει το βλέμμα του στις πατούσες μου.

- Θεία γιώτα έχεις πολύ ωραία πόδια… σου πάνε απίστευτα τα ψιλά παπούτσια.

- Ναι αλλά με πονάνε οι αστράγαλοι και τα δάχτυλα μου, κοιτά είναι χοντρά σα λουκανικάκια

- Χα, χα, χα… όχι είναι τέλεια, τα ζηλεύουν τα πόδια σου.

Έχει αφήσει το μασάζ και χαϊδεύει το πόδι μου τώρα. Με χαλαρώνει. Κάνω πίσω, ξαπλώνω στον καναπέ και τον βλέπω που έχει σηκώσει το ένα μου πόδι προς το πρόσωπο του και παίρνει βαθιές Τζούρες.

- Μύρισαν άσχημα τ πόδια μου; Φυσιολογικό… όλη μέρα μέσα στο παπούτσι, άντε ότι πήραμε, πήραμε… πάμε να φύγουμε.

- Όχι, όχι....

σκύβει και τα έχει σε απόσταση αναπνοής. Μυρίζουν υπέροχα, είναι για φίλημα. Εγώ η ρουφιάνα για να τον προκαλέσω τεντώνω την πατούσα μου και ακουμπάει κατευθείαν στα χείλια του. Κολλάει… με κοιτάει στα μάτια και βάζει το μεγάλο μου δάχτυλο στο στόμα του εντελώς ασυναίσθητα. Νιώθω την υγρασία που μου προσφέρει το εσωτερικό του στόματος του και τραντάζομαι σα να με χτυπά ηλεκτρικό ρεύμα. Το καταλαβαίνει κι αυτός και ξεκολλάει. Με τα πολλά φύγαμε και δεν ξανά αναφερθήκαμε στο θέμα. Τη Δευτέρα τον βλέπω ότι έρχεται στο μαγαζί και του λέω ψέματα ότι στραμπούλιξα το πόδι. Προσφέρθηκε να μου κάνει μασάζ.

- Που ξέρεις εσύ από μασάζ;

Θα δεις πως θα σ' περάσει. Πηγαίνω αποθηκούλα κάθομαι στον καναπέ, βγάζει το παπούτσι μου και την κάλτσα και αρχίζει και κάνει μασάζ. Τον έβλεπα που χαλβάδιαζε τα πόδια μου. Δεν άντεξα.

- Άντε φτάνει θα μπει και κανένας πελάτης!

- Να του δώσω ένα φιλάκι να περάσει όπως με έκανες εσύ μικρό;

- Χα, χα, χα… και περνούσε με το φιλί;

- Με το δικό σου ναι… χα, χα, χα…

Μου φιλάει τον αστράγαλο και συνεχίζει προς το πέλμα. Κάθε φιλί αφήνει και ένα μέρος του σάλιου του, με κάθε εκπνοή στην υγρή περιοχή με διαπερνά ρεύμα. Κλείνω τα μάτια και παρακαλάω να σταματήσει αλλά αυτός συνεχίζει. Φιλί, εκπνοή και εγώ ρίγος, έχω ανατριχιάσει ολόκληρη.

- Έχεις πολύ ωραία δάχτυλα, δε μπορώ να αντισταθώ… συγνώμη θεία…

Και βάζει αργά ένα ένα τα δάχτυλα μου μέσα στο στόμα του. Τα νιώθω όλα σαλιωμένα. Αρχίζει σιγά σιγά να τα φυσάει και πάλι με διαπερνά ένα ρεύμα. Δαγκώνει απαλά το μεγάλο. Τα βάζει από την αρχή και τα ρουφάει. Εγώ δεν αντιδρώ, έχω κλείσει τα μάτια μου καθώς σηκώνει το πέλμα μου και με τη γλώσσα του το διαπερνά ολόκληρο. Μου ξεφεύγει ένας αναστεναγμός…

- Αχ τελικά είναι τέλειο!

- Χαλάρωσε να το απολαύσεις.

Νιώθω ότι βγάζει και το αλλο πόδι να περάσει την ίδια δοκιμασία και ναι… το ήξερα, υγρασία εκπνοή και ρεύμα. Νιώθω τις αισθήσεις μου τεντωμένες. Νιώθω να υγραίνομαι όπως στα δάχτυλα των ποδιών μου. Το νιώθω στο μουνάκι μου και στο στόμα μου.

- Γιώργο… σε παρακαλώ, σταματά.

Το σεβάστηκε και σταμάτησε. Έφυγε από την αποθήκη και μ' άφησε να ηρεμήσω. Εκείνη τη μέρα ευτυχώς είχαμε δουλειά και δεν ανταλλάξαμε κουβέντα. Πήγα σπίτι και σκεφτόμουν τι έκανα στο μικρό. Είμαι ηλίθια, διάβασα για το πάθος του και τον προκάλεσα. Όχι… πρέπει να δώσω ένα τέλος, θα ξεφύγει η κατάσταση. Ήρθε μετά από μια εβδομάδα στο μαγαζί να με δει. Τον πήρα τηλέφωνο ότι θέλω να μιλήσουμε. Μου αποκάλυψε ότι πολλά χρόνια με ήθελε και το έκανε από την καρδιά του και ότι αυτός δεν το βλέπει σα λάθος.

Εγώ όμως, σα μεγάλη πουτάνα μου άρεσε η ποδολαγνεία. Έβλεπα στον ύπνο μου ότι μου έγλειφαν τα πόδια και ήμουν υγρή παντού. Παρακάλεσα τον άντρα μου να το δοκιμάσει έστω μια φορά. Δε μου έκανε τη χάρη, όποτε δεν άντεξα η γυναίκα. Σηκώθηκα το πρωί, έκανα το μπάνιο μου, έβαλα τα σέξι μου, φόρεσα τις γοβάρες που άρεσαν στο μικρό, πήγα στο μαγαζί και τον περίμενα. Η μέρα περνούσε και δεν εμφανιζόταν. Κάποια στιγμή λίγο πριν κλείσω περνάει και τον φωνάζω μέσα. Είχα πριν πελάτη και έβαλε ένα χεράκι να συμμαζέψουμε γιατί μου κατέβασε το μαγαζί για να πάρει ένα παντελόνι. Κλειδώνω διακριτικά την πόρτα καθώς ξέρω ότι ο μικρός είναι στην αποθήκη. Κάθομαι στον καναπέ, με βλέπει, του κάνω νόημα να έρθει.

- Κατέβα και γλείψε με τώρα.

Χωρίς να πει κουβέντα κατέβηκε και άρχισε να γλείφει πάνω από το καλσόν. Είναι χειρότερη αίσθηση… κρατάει πιο πολύ σάλιο και ηλεκτρίζομαι πιο πολύ. Έχω μισόκλειστα τα μάτια μου και βλέπω ότι γλείφει και τις γόβες μου. Η κάθε κίνηση του με ερέθιζε. Έβγαλε τις γόβες μου και άρχισε να τα γλείφει όπως τότε. Πήρε τη μια πατούσα μου και την έβαλε όλη στο στόμα. Μπούκωσε το στόμα του με την πατούσα μου. Εγώ φουλ ερεθισμένη να βγάζω επιφωνήματα. Πλέον έπιασα τον εαυτό μου να χαϊδεύει το στήθος μου και την κοιλιά μου. Ένιωθα οργασμό σε όλο μου το κορμί. Άνοιξα τ πόδια μου, σηκώθηκε η φούστα μου και είδε ότι φορούσα ζαρτιέρες. Άρχισε να πιάνει το καυλί του που φούσκωνε. Τον έδιωξα με το ελεύθερο πόδι μου και άρχισα εγώ να τρίβω την πούτσα του ανιψιού μου. Μου φιλάει το πέλμα και ανεβαίνει προς τα πάνω. Δαγκώνει και ρουφάει τη γάμπα μου και γλείφει πίσω από το γόνατο. Αχ Θεέ μου, τώρα που το ξανασκέφτομαι ερεθίζομαι πάλι. Πλησιάζει στο εσωτερικό των μπουτιών μου, με φιλάει και με υγραίνει παντού. Θέλω να τον σταματήσω αλλά δε μπορώ, έχω τρελαθεί από την καύλα. Θέλω να πηδηχτώ, νιώθω το μουνί μου να καίει, να έχει φουσκώσει, έχει σηκωθεί εντελώς η φουστίτσα μου και το πρόσωπο του είναι σε απόσταση αναπνοής. Νιώθω την ανάσα στα μουνόχειλα μου τα οποία έχουν αγκαλιάσει το μικροσκοπικό στρινγκάκι μου. Βγάζει τη γλώσσα και αρχίζει ένα σπατουλαριστό άλλο πράγμα. Το καλύτερο που μου έχουν κάνει. Το παιδί είναι θαύμα.

Έχει πιάσει το μικρό μου στρινγκάκι από πάνω και το πηγαίνει πέρα δώθε μαζί με τη γλώσσα του τρίβοντας την κλειτορίδα της θείας. Νιώθω το σκληρό στρινγκ να περνάει πάνω από την κλειτορίδα και από πίσω να ακολουθεί η γλώσσα του και να μαζεύει την αίσθηση του πόνου που μου προκαλεί. Του έχω πιάσει το κεφάλι και το πιέζω στην κλειτορίδα. Το γλείφει με μανία και ναι… με μια κραυγή τελειώνω. Βάζει τη γλώσσα μέσα στην τρύπα και τα μαζεύει όλα. Ανεβαίνει πιο πάνω με το πρόσωπο του, σηκώνει τη μπλούζα και συνεχίζει με τη γλώσσα και γλείφει κάθε σπιθαμή του σώματος μου. Πιπιλίζει τον αφαλό μου. Πλέον έχω παραδοθεί, έχω μουδιάσει. Βγάζει τη μπλούζα. Το ένα βυζί που έπαιζα εγώ είναι έξω από το σουτιέν. Το γλείφει γύρω γύρω. Έχει φτάσει ρώγα. Τη δαγκώνει, τη ρουφάει, έχω πάει σε άλλη διάσταση. Η ανάσα μου βαραίνει. Μου γλείφει τα πλευρά, τα φυσάει, με πιάνει ρίγος. Ανεβαίνει προς τα πάνω και γλείφει τη μασχάλη μου. Απίστευτη αίσθηση! Με το ελεύθερο χέρι μου τον πιάνω, νιώθω το κορμί του καυτό, οι μυς τσιτωμένοι. Μου γλείφει το εσωτερικό του αγκώνα, το ρουφάει, κατεβαίνει καρπό. Εκεί περνάνε τα νεύρα. Πάλι το ίδιο… δαγκώνει σα βαμπίρ και με τρελαίνει. Βάζει τα δάχτυλα μου ένα ένα στο στόμα του. Αχ… θα ξαναχύσω. Ανεβαίνει στο λαιμό, μυρίζω τη μυρωδιά του στα βρεγμένα μου δάχτυλα. Αρχίζω και πιάνω το μουνί μου. Καίει! Τι μου κάνει ο μικρός… με φιλάει στο πρόσωπο, ψάχνω τα χείλια του, με αποφεύγει, μου κλείνει τα μάτια με τα φιλία. Πηγαίνει στο αυτί, ψιθυρίζει και σαλιώνει:

- Το ονειρευόμουν πάντα να σε γλείψω ολόκληρη, τόσα χρόνια ήμουν καψούρης για σένα.

Αχ… έχει βάλει όλο το αυτί μου στο στόμα του, έχει γίνει μούσκεμα, μιλάει και με ερεθίζει η αναπνοή του.

- Έχω τραβήξει άπειρες μαλακίες για σένα. Έχεις κυκλοφορήσει πολλές φορές με τα χύσια μου στα παπούτσια σου.

Με ένα μαγικό τρόπο τώρα, με έχει γυρίσει πλάι στο καναπέ και αρχίζει και με δαγκώνει πίσω από το σβέρκο. Κατεβαίνει η γλώσσα του αργά όλη τη ραχοκοκαλιά μου μετράει ένα ένα τους σπονδύλους μου. Φτάνει στην λεκάνη. Με έχει γυρίσει μπρούμυτα στον καναπέ. Νιώθω τη γλώσσα του στα κωλομάγουλα μου. Έχω ένα μυστικό, κανείς δεν έχει αγγίξει τον κώλο μου. Το θεωρώ αηδία. Πρέπει να τον σταματήσω, δε μπορώ να μιλήσω, έχω μουδιάσει. Η γλώσσα του ακολουθεί την πορεία του στρινγκ μου. Διασχίζει την κωλοχαράδρα μου. Νιώθω για πρώτη φορά στη ζωή μου όχι μόνο να μου ακουμπάνε την κωλοτρυπίδα, αλλά τη γλώσσα του ανιψιού μου που δε μπορώ να τη σταματήσω. Εκει ήταν το κάτι άλλο. Τραβάει με δύναμη το στρινγκ με αποτέλεσμα να τεντώσει και να φουσκώσει στα πλαγιά η σούφρα και νιώθω να τη γλείφει και να ρουφάει. Εκεί δεν άντεξα… άρχισα να χύνω για δεύτερη φορά. Ήξερα πολλά πράγματα, αλλά που καύλωνα τόσο πολύ από πίσω αυτό δεν το ήξερα. Ένιωθα να σπρώχνει τη γλώσσα του στη σούφρα μου και αυτή να ανοίγει χωρίς να φέρει αντίσταση. Μου κατεβάζει το στρινγκ μέχρι τους αστραγάλους, το κάνει κόμπο και νιώθω χωρίς να βλέπω ότι έχει κάνει χούφτα τις πατούσες μου και χώνει τον πούτσο του. Με πιάνει από τα χέρια, νιώθω τη δύναμη του πάνω μου, είναι ταυρί σκέτο. Σε λίγα λεπτά το τραβάει και χύνει πάνω στις παρούσες μου. Γυρίζω και βλέπω τα πόδια μου χυμένα να τρέχουν δεξιά και αριστερά. Τον τραβάω πάνω μου.

- Γιατί το έκανες αυτό; Γιατί μου το έκανες;

- Γιατί το ήθελες εσύ!

Αρχίζει να γίνεται όργιο με τις γλώσσες μας. Έμπλεκαν μεταξύ τους. Με πάθος ο ένας φιλούσε τον άλλον. Τον τραβάω μέσα μου

- Μη θεία δεν έχω προφυλακτικό

- Χα, χα… θα πάρει η θεία τα μέτρα!

Για χρόνια με γαμούσε μόνο ο άντρας μου και είχα συνηθίσει το δικό του μέσα μου. Τώρα του μικρού είναι πιο μεγάλο και πιο χοντρό και νιώθω να με σκίζει. Πλέκω τα πόδια και γαντζώνομαι πάνω του.

- Πηδά με αγόρι μου… ναι, έτσι, αχ… σκίσε με!

Πηγαίνει απίστευτα γρήγορα, σα μηχανή. Μου πιάνει τα πόδια και τα βάζει στους ώμους του. Με γαμάει κάθετα, με πονάει, δεν έχω που να πάω, πονάω αλλά μ' αρέσει. Βάζει τα δάχτυλα των ποδιών μου στο στόμα και τα δαγκώνει με δύναμη. Με πόνεσε πολύ και τελείωσα πάνω του. Ταυτόχρονα η καρδιά μου κοντεύει να βγει. Τον σταματώ, σηκώνεται με τραβάει και με σηκώνει με άνεση στον αέρα. Πάλι τον βάζει, είμαι στον αέρα, κρατιέμαι μόνο από τα χέρια μου που είναι τυλιγμένα στο λαιμό του και την πούτσα του που είναι χωμένη μέσα μου. Έχω μουδιάσει αλλά θέλω κι άλλο, θέλω να τελειώσει.

- Έλα μωρό μου, πάντα ήθελες να πηδήξεις την πουτάνα τη θεία σου! Καν' το τώρα, χύσε τη, έλα, ναι!

Αρχίζει να με ρουφάει.

- Μη μου κάνεις κάνα σημάδι, τι θα πω μετά;… ότι με γαμούσε ο ανιψιός μου; Αχ, ναι… έτσι γάμα με καργιόλη άντρα…

- Αχ… παρ' τα θεία μου, αχ ναι… σε γαμάω, σε σκίζω, ναι…

- Χύσε με… δεν αντέχω… αχ…

- Θέλω να σε χύσω…

- Που θέλεις να χύσεις τη θεία μωρό μου;… αχ… με πονάς, με ξεσκίζεις!

- Παντού…

- Αχ δεν αντέχω άλλο… χύνω…

και έχυσα πάλι μόνο εγώ. Με αφήνει κάτω, κάθομαι στον καναπέ, την πιάνω και με μαεστρία του την παίζω. Τη φτύνω, τη βάζω στο στόμα μου, γεύομαι τα υγρά μου, τη ρουφάω, τον βλέπω που φτιάχνεται, του πιάνω τις μπάλες και τις βάζω στο στόμα μου.

- Έλα μωρό μου, χύσε τη θεία, ξέρω ποσό θέλεις να τα πιω.

Παίρνω κουράγιο, τον βάζω να κάθεται και ανεβαίνω πάνω του με την πλάτη. Αρχίζω να χοροπηδάω. Έχω πάλι ανάψει. Με σπρώχνει μπροστά, ανεβάζω τα πόδια, με πιάνει από τους αστραγάλους και σκύβω μπροστά. Εκεί που γαμιόμουν άγρια και είχα φτιαχτεί, νιώθω ένα υγρό δάχτυλο βίαια στον κώλο μου. Αισθάνθηκα περίεργα.

- Μη σταματάς θεία…

και έβαζε πιο μέσα το δάχτυλο στη σούφρα μου. Βγάλε το δάχτυλο από 'κει παλιό μαλάκα, εγώ δεν κάνω τέτοια.

- Σε μένα θα κάνεις παλιό πουτανάκι.

Ήρθε ένας απίστευτος οργασμός και με συνδυασμό με το κωλοδάχτυλο έχυνα χωρίς σταματημό. Βγαίνω από πάνω του διαλυμένη, κάθομαι στον καναπέ να πάρω ανάσα και βλέπω δίπλα μου το μικρό να παίζει με την πούτσα του.

- Άντε αγόρι μου, με έσκασες, τελείωσε καμιά φορά!

- Τώρα καύλα μου, τελευταία στάση και σε χύνω.

Σηκώνεται, με αρπάζει και με γυρίζει σα σακί μπρούμυτα.

- Μη… πονάει το μουνί μου, το ξέσκισες.

Χωρίς να μιλήσει, μου πιάνει τα χέρια πίσω από την πλάτη, μου πιέζει το κεφάλι μέσα στον καναπέ και βάζει το καυλί του στον κώλο μου. Εγώ με το που το καταλαβαίνω αντιδρώ αλλά μάταια. Έχει ρίξει το βάρος πάνω μου και με έχει αφοπλίσει. "Ηρέμησε" μου ψιθυρίζει και τον βάζει σιγά-σιγά μέσα. Νιώθω να μου σκίζει τον κώλο στα 2. Ουρλιάζω μέσα στον καναπέ. Αυτός απτόητος, δε σταματούσε. Ακούστηκε το χαρακτηριστικό "κλακ" μόλις πέρασε το σφιγκτήρα. Νιώθω πολύ περίεργα τώρα… μαλακώνει ο πόνος. Άρχισε να πηγαίνει μπρος πίσω. Σταμάτησα να αντιστέκομαι και μου αφήνει τα χέρια και το κεφάλι.

- Είσαι πολύ μαλάκας, αλλά γάμα με, μ' αρέσει. Ναι ρε μαλάκα, μ' αρέσει τελικά να μου σκίζουν τον πάτο!

Έμπηγα τα νύχια στον καναπέ. Άρχισε να πηγαίνει πιο γρήγορα και τον ακούω να φωνάζει ότι χύνει. Έρχομαι κι εγώ σε οργασμό. Χύσαμε μαζί! Έβγαλε προσεκτικά το καυλί του. Αμέσως ξεχύθηκαν τα χύσια του, ήταν παρά πολλά. Κάθισα και με πήρε αγκαλιά, με χάιδευε. Ήταν μια πραγματική εμπειρία που όταν την πέρασα κατάλαβα ότι όλα στην ζωή έρχονται για ένα λόγο, οπότε μην αφήσετε τα πρέπει να σας κόψουν τον έρωτα. Εγώ στα 47 μου με την επιμονή του ανιψιού μου κατάλαβα ότι μ' αρέσει η ποδολαγνεία και το πρωκτικό. Πλέον ανοίχτηκαν νέοι ορίζοντες για μένα.
Copyright protected OW ref: 170610