Οι πρώτες εμπειρίες με τη γιαγιά μου (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από sot1970
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
στις 19-07-2019

Προηγούμενο μέρος: Οι πρώτες εμπειρίες με τη γιαγιά μου

Μετά το πρώτο καυτό μάθημα από την γιαγιά μου γλυκάθηκα. Φυσικό ήταν να επιζητώ πότε θα γίνει το επόμενο μάθημα που μου είχε υποσχεθεί. Περίμενα εναγωνίως τη στιγμή πού θα ξαναπέρναγα αυτές τις μοναδικές στιγμές πού πρώτο έζησα λίγες ώρες νωρίτερα. Ήξερα ότι δε θα μπορούσα πολύ σύντομα να το επαναλάβουμε το "μάθημα", είχα όμως πλέον το ελεύθερο όταν είμαστε μονάχοι να κυκλοφορώ γυμνός πού τόσο πολύ μου άρεσε και έως τώρα δεν ήταν δυνατόν. Η συμπεριφορά της είχε αλλάξει φυσικά ήταν πολύ πιο γλυκιά μαζί μου. Όποτε μπορούσα στα κλεφτά, έβαζα το χέρι μου κάτω από τη φούστα και χάιδευα εξωτερικά το μουνί της ή χάιδευα τα βυζιά της κλεφτά στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση το βράδυ στα σκοτεινά. Περίμενα τη στιγμή που θα μου δώσει το σύνθημα για την επόμενη συνέρευσα μας.

Ένα μεσημέρι γυρνάω σπίτι, κάπου δέκα μέρες από την πρώτη φορά. Ήταν μοναχή της στην κουζίνα. Πάω στο δωμάτιο μου, γδύνομαι και πάω στην κουζίνα.

- Καλώς τον πουτσαρά μου, βλέπω δεν έχασες ευκαιρία, τσάκα-τσάκα ήρθες, μου λέει.

- Καλέ γιαγιά αφού είπαμε όταν θα είμαστε οι δύο μας έτσι θα κυκλοφορώ. Εσύ δε θα γδυθείς να είσαι άνετη;

- Έχω δουλειά τώρα… μου λέει. Όπως βλέπεις δεν έχει τώρα μάθημα, άλλη στιγμή.

- Σε παρακαλώ, απλά να σε δω γυμνή και ας μην κάνουμε κάτι.

- Καλά… σου χαλάω εγώ χατίρι; Κάτσε στην καρέκλα και δες.

Αρχίζει και γδύνεται. Σιγά-σιγά βγάζει τα ρούχα της και μένει με τα εσώρουχα της.

- Έλα να μου ξεκουμπώσεις το σουτιέν, μου λέει.

Πάω της το ξεκουμπώνω και της το βγάζω. Τα στήθια της είναι στα χέρια μου, της τα ζουλάω και παίζω με τις ρώγες της. Όπως είμαι από πίσω της, ο πούτσος μου ακουμπάει στην κωλάρα της. Της κατεβάζω την κιλότα στο ύψος των γονάτων και τρίβω την πούτσα μου στον κώλο της.

- Θέλω να σε βλέπω ολόγυμνη, της λέω, συνέχεια.

- Κάτσε τώρα σε παρακαλώ απέναντι, μου λέει.

"Εντάξει" της λέω, κάθομαι στην καρέκλα συνεχίζει τις δουλειές. Σε λίγο ακούω από κάτω ότι κάποιος έρχεται. Ατυχία πρέπει να ντυθούμε γρήγορα Θα μας τσακώσουν γυμνούς και θα γίνει φυσικά χαμός. Η ιδέα να γίνει το δεύτερο μάθημα έληξε άδοξα. Τελικά ήταν μία γειτόνισσα που ήταν γνωστή της και ήθελε κάτι να τη ρωτήσει. Μου χάλασε όλη τη φάση.

- Μην γκρινιάζεις, θα το επαναλάβουμε με την πρώτη ευκαιρία, μου είπε, σε καταλαβαίνω! Ως τότε, θα έχεις και κάποιες "ευκαιρίες".

Το βραδάκι βλέπαμε τηλεόραση ως συνήθως, εγώ κλασσικά δίπλα της. Το χέρι μου στα κρυφά το περνάω ανάμεσα στα πόδια της ξαφνικά διαπιστώνω ότι δε φορούσε κιλότα. Αυτό εννοούσε ότι θα έχω κι άλλες ευκαιρίες. Το χέρι μου πηγαίνει στο τριχωτό της. Αλλάζει λίγο τη θέση της για να μπορώ να παίζω πιο άνετα με το μουνί της. Με απαλές κινήσεις της το τρίβω. Αρχίζει και ερεθίζεται. Σε λίγο το χέρι μου έχει γεμίσει με τα υγρά της. Όλο το βράδυ το πέρασα με το χέρι μου στο μουνί της γιαγιάς μέσα στο σκοτεινό περιβάλλον. Κανείς άλλος δεν το αντιλήφθηκε. Κάτι ήταν και αυτό από το τίποτα!

Το επόμενο πρωί φεύγουν οι δικοί μου. Θα γύριζαν σε καμιά ωρίτσα. Χτυπάει το κουδούνι και εμφανίζεται η Χριστίνα, μια φίλη της γιαγιάς γύρω στα 50 και κάτι, χήρα από όσο ήξερα. Στην ουσία η φίλη της μας κάλεσε για το επόμενο Σαββατοκύριακο να πάμε στο εξοχικό της. Η Χριστίνα ήταν λεπτή, γύρω στο 1.70 περίπου, με καλές αναλογίες και από όσο ξέρω ήταν οικονομικά άνετη. Kανονίστηκε να πάω κι εγώ μαζί με τη γιαγιά στο εξοχικό της φίλης. Κατά καιρούς πήγαινε στο εξοχικό της η γιαγιά μου, εγώ δεν ήθελα, αλλά μου είπαν "έλα θα περάσεις ωραία". Μετά κατάλαβα τι εννοούσαν. Δεν το είχα φανταστεί πιο πριν. Κύλησε αδιάφορα το υπόλοιπο της ημέρας. Το επόμενο πρωινό με φωνάζει η γιαγιά:

- Τεμπέλη… άντε, σήκω να φας, δέκα πάει η ώρα!

- Καλά… έρχομαι σε λίγο ρε γιαγιά.

Ετοιμάζομαι, ντύνομαι κανονικά, πάω στην κουζίνα και ξαφνικά... έκπληξη! Πηγαίνοντας στην κουζίνα βρίσκω τη γιαγιά ολόγυμνη. Μου είχε ετοιμάσει το γάλα μου. Το πίνω και ταυτόχρονα γδύνομαι και εγώ εντελώς. Αρχίζω και ερεθίζομαι με την ολόγυμνη γιαγιά μου που μου έχει πιάτο τον κώλο της.

- Πάμε μέσα, μου λέει. Ξάπλωσε και άστα όλα σε εμένα.

Ξαφνικά εμφανίζει ένα βαζάκι με μαρμελάδα αρχίζει και βάζει σε διάφορα σημεία τη μαρμελάδα. Στο στήθος στην κοιλιά στον πούτσο μου στα αρχίδια μου. Με γλείφει απαλά, γεμίζει την πούτσα μου με μαρμελάδα και αρχίζει και μου παίρνει μια σπέσιαλ πίπα, ενώ παράλληλα μου τρίβει τα αρχίδια. Σύντομα μια μεγάλη δόση σπέρματος γεμίζει το στόμα της. Ανακατεμένα με τις με τις μαρμελάδες μου γλείφει τ' αρχίδια και τη βάση της πούτσας μου. Πρέπει να έχυσα τουλάχιστον δύο φορές θυμάμαι.

- Σου αρέσει μανάρι μου αυτό που σου κάνει η γιαγιά;

- Ναι… είσαι υπέροχη ρε γιαγιά.

- Το μάθημα για σήμερα τέλος. Προσεχώς θα γίνει το σημαντικό μάθημα…

μου είπε. Δεν κατάλαβα ότι μίλαγε για το διήμερο με τη φίλη της. Οι επόμενες μέρες πέρασαν σα να μην συμβαίνει κάτι με τη γιαγιά μου, πέρα από τα γνωστά χουφτώματα Στα κρυφά στην ξεβράκωτη γιαγιά που επίτηδες είχε καταργήσει το βρακί για να με βοηθά στο χούφτωμα και στα παιξίματα της κλειτορίδας της. Επιτέλους η Παρασκευή το απόγευμα έφτασε για την αναχώρηση στο εξοχικό της φίλης Χριστίνας που ήταν στο Λαγονήσι.

Φτάσαμε στο σπίτι της Χριστίνας μας υποδέχτηκε και μας έδειξε το δωμάτιο μας που θα μέναμε.

- Εδώ θα μείνετε παρέα, μας είπε. Είχε ένα κρεβάτι σούπερ.

- Περιμένω κάτω… μας λέει.

Κατεβήκαμε, κάτσαμε στον κήπο που είχε το σπίτι, συζητούσαν περί ανέμων και υδάτων. Η Χριστίνα φορούσε μια αραχνοΰφαντη μαύρη ρόμπα και στην ουσία έβλεπες τα εσώρουχα της και καθώς δεν ήταν και μακριά έβλεπα τα όμορφα παρά τα πενήντα της χρόνια πόδια της. Αφού φάγαμε η συζήτηση πήγε προς την πολύ ζέστη που έκανε.

- Ναι… πολύ ζέστη όντως ρε Χριστίνα, αφού μου έρχεται να τα πετάξω όλα.

- Και δεν τα βγάζεις ρε Κατερίνα, μόνοι μας είμαστε.

- Λες;… δεν είναι κακή ιδέα!

- Ναι καλέ, τι ντρέπεσαι, εμένα η το μικρό;

- Εγώ δεν έχω τέτοια κολλήματα…

λέει η Χριστίνα κι επιτόπου βγάζει την ρόμπα της. Ξεκουμπώνει και το σουτιέν της και μένει μόνο με το βρακί. Την ακολουθεί η γιαγιά μου. Βγάζει το φόρεμα της αργά-αργά. Με κοιτά και χαμογελά. Ξεκουμπώνει το σουτιέν της, το βγάζει και το πετά πάνω στο τραπέζι. Σιγά-σιγά κατεβάζει και την κιλότα της και την πετά σε εμένα. Σε λίγο η γιαγιά είναι ολόγυμνη απέναντι από εμένα. Βγάζει την κιλότα της και η Χριστίνα σιγά-σιγά και όπως κάθεται έχω φάτσα το μουνί της. Τα έχω χαμένα με αυτά που βλέπω… γυμνές οι δυο φίλες δίπλα μου.

- Τι κοιτάς;… έλα γδύσου γρήγορα. Ντρέπεσαι;

- Όχι θα γδυθώ δεν σας ντρέπομαι

Συνεχίζουν την κουβέντα κανονικά σαν να μην τρέχει τίποτα. Παράλληλα γδύνομαι κι εγώ, μένω με το σλιπάκι. Σηκώνεται η Χριστίνα, με πλησιάζει και μου κατεβάζει το σλιπάκι αυτή.

- Ωραίο πούτσο έχεις μικρέ για την ηλικία σου… μεγάλος και χονδρός.

Σκύβει, μου δίνει ένα φιλί στο στόμα και παράλληλα μου πιάνει την πούτσα και μου την παίζει. Αφού με κάνει κάγκελο, ξαφνικά πάει και πάλι στην καρέκλα της.

- Α ωραία… το διήμερο να κυκλοφορούμε έτσι, λέει η Χριστίνα. Εξάλλου εδώ δεν υπάρχει ψυχή. Μοναχοί μας θα είμαστε.

- Ναι συμφωνώ…

λέει και η γιαγιά μου. Η ώρα είχε περάσει και αποφασίσαμε να πάμε για ύπνο. Ανεβαίνουμε στο δωμάτιο, εγώ με την πούτσα κάγκελο. Η μεγάλη ευκαιρία που ήθελα είχε έρθει, να ολοκληρώσω με τη γιαγιά μου. Ξαπλώνω στο κρεβάτι με την πούτσα κάγκελο.

- Γιαγιά θέλω να κάνουμε το παιχνίδι μας, της λέω. Θέλω να σε χύσω στα βυζιά σου, στο μουνί σου παντού.

- Έλα, ξεκίνα…

και μου δείχνει πιάτο τα βυζιά της ενώ παράλληλα τρίβει ήδη το μουνί της. Ξεκινώ όπως μου είχε μάθει κατεβαίνω προς το μουνί της σιγά-σιγά. Της κάνω όπως μου έχει μάθει το γλείψιμο και της βάζω δάχτυλο όπως μου είχε δείξει. Εκείνη στον έβδομο ουρανό από την ηδονή και ξαφνικά μπαίνει η Χριστίνα στο δωμάτιο. Προφανώς ήταν όλα στημένα απ' τις δύο φιλενάδες.

- Τι έχουμε εδώ;… βλέπω ωραία πράματα…

και γελάει αφού τη στιγμή που μπήκε ήμουν στο μουνί της γιαγιάς με τα μούτρα που λένε.

- Για να δούμε… τι έχουμε εδώ; Μ… ωραίο πουλί βλέπω.

Σηκώνεται η γιαγιά και την αντικαθιστά η Χριστίνα. Αρχίζω και γλείφω τα βυζιά της Χριστίνας, που είναι πολύ πιο μικρά από της γιαγιάς, υπό την καθοδήγηση της γιαγιάς. Μου κάνει μάθημα πως θα γαμώ και οδηγεί την πούτσα μου στο μουνί της φίλης της. Πλέον

Μπαινοβγαίνω στο μουνί της Χριστίνας με την καθοδήγηση της γιαγιάς. Πρωτόγνωρη εμπειρία, πρώτη φορά γαμάω κανονικά. Χώνει τον πούτσο μου μεθοδικά στον κόλπο της φίλης της και μου δείχνει την κίνηση που πρέπει να κάνω με τα δυο χέρια της. Αρχικά σιγά-σιγά, με αυξανόμενο ρυθμό που δίνει η δασκάλα μου. Σύντομα έχω χύσει μέσα στη Χριστίνα. Αφού τελειώνω με γυρίζουν ανάσκελα και με γλείφουν και οι δύο τους. Η μία στο στήθος μου γλείφει τις ρώγες και η άλλη, η γιαγιά, ξεκινά την επιχείρηση στύσης της πούτσας μου. Δε χρειάστηκε και πολύ κόπος. Το επόμενο μέρος του μαθήματος είχε σαν αντικείμενο τους κώλους.

Η Χριστίνα στήνεται και η γιαγιά μου δείχνει τι να κάνω. Έχει φέρει για την περίσταση βαζελίνη και τη βάζει στην τρύπα της. Φοράει ένα γάντι μιας χρήσεως και αρχίζει και βάζει δάχτυλο στη φίλη της. Μου φορά κι εμένα το άλλο γάντι και με καθοδηγεί σιγά-σιγά. Το δάχτυλο μπαίνει όλο και πιο άνετα στην τρύπα της Χριστίνας.

Στη συνέχεια μου φορά στην πούτσα προφυλακτικό και αφού τη λιπαίνει τη βάζει στην κωλάρα της Χριστίνας σιγά-σιγά. Η Χριστίνα βογκάει από ηδονή. Μπαίνω στον κώλο της. Με κρατά και καθορίζει το ρυθμό η γιαγιά που θα μπαίνω και βγαίνω. Σύντομα χύνω κι εξαντλημένος ξαπλώνω στο κρεβάτι. Το μάθημα τελείωσε και ήταν πολύ σούπερ. Τελικά μας πήρε ο ύπνος και τους τρείς εκεί. Ένα διήμερο γεμάτο σεξ μόλις έχει ξεκινήσει.
Copyright protected OW ref: 170103