Πρώτες εμπειρίες με τη γιαγιά μου

Δημοσιεύθηκε από sot1970
στις 15-07-2019
Καλοκαίρι του 1984. 17 ετών τότε εγώ, στο φουλ της καύλας. Η γιαγιά ήταν η πρώτη γυναίκα που είδα ολόγυμνη. Πριν το περιστατικό πού θα σας διηγηθώ ποτέ δεν είχα δει ερωτικά την γιαγιά μου φυσικά, αν και συχνά την έβλεπα με τα εσώρουχα κάποιες φορές που άλλαζε για να πάμε κάπου και πολλές φορές έβλεπε εκείνη εμένα γυμνό στο μπάνιο. Εντάξει εγγονός της ήμουν, τίποτα το πονηρό φυσικά.

Εγώ είχα μία συνήθεια… μου άρεσε να κυκλοφορώ γυμνός όποτε μπορούσα σπίτι και το πρόβλημα ήταν ότι δε μπορούσα να το εφαρμόζω όποτε ήθελα.

Πολλές φορές γδυνόμουν και τον έπαιζα με πορνοπεριοδικά που είχα βρει σε μια αποθηκούλα του πατέρα μου.

Ένα μεσημέρι ήμουν στο δωμάτιο μου γυμνός. Δεν είχα αντιληφθεί ότι είχε επιστρέψει η γιαγιά μου η οποία ήταν τότε 58 ετών, γύρω στο 1.60 ύψος, με μεγάλα βυζιά, γεματούλα, με μεγάλο κώλο, αλλά για την ηλικία της μια χαρά στεκόταν. Ξαφνικά μπαίνει στο δωμάτιο και με έπιασε στα πράσα ολόγυμνο.

- Τι κάνεις καλέ τσίτσιδος εδώ;…

μου λέει Γιαγιά.

- Μου αρέσει να κυκλοφορώ έτσι… σε παρακαλώ μην πεις τίποτα στη μαμά και στο μπαμπά.

Όλα αυτά μετά το πρώτο σοκ. Πλησιάζει, κάθεται στην άκρη του κρεβατιού και μου λέει…

- Μη φοβάσαι δε θα πω τίποτα σε κανένα, θα είναι το μυστικό μας. Αλλά να προσέχεις… όπως σε τσάκωσα εγώ μπορεί να σε τσακώσει και άλλος μου ανέφερε. Έχεις δει γυμνή γυναίκα;… με ρώτησε.

- Όχι φυσικά γιαγιά, πέρα από κάποια περιοδικά δεν έχω δει.

- Θέλεις να δεις κάποια στιγμή εμένα;… με ρώτησε χαμογελώντας πονηρά.

- Ναι… θα το ήθελα πολύ γιαγιούλα μου!

- Ωραία θα το κανονίσω με τη πρώτη ευκαιρία. Θα σε μάθω ορισμένα πράματα που πρέπει…

κι εκείνη τη στιγμή μου χάιδεψε την πούτσα.

- Ωραία τσουτσούνα βλέπω… πρέπει να την εκπαιδεύσουμε σύντομα! Από εδώ και πέρα όταν θα είμαστε μονάχοι μπορεί να κυκλοφορείς γυμνός, δεν έχω πρόβλημα, αλλά τώρα ντύσου γιατί θα έρθουν και οι άλλοι.

Την επομένη μέρα το πρωί ήμουν στο σαλόνι και η γιαγιά σκούπιζε. Ξαφνικά ξεκουμπώνει τη ρόμπα της μένει με τα εσώρουχα και συνεχίζει το σκούπισμα σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Σιγά-σιγά αποχωρίζεται το σουτιέν της, τα τεράστια βυζιά της είναι πλέον ελεύθερα και συνεχίζει την καθαριότητα μισόγυμνη. Γδύνομαι κι εγώ εντελώς.

- Σου αρέσω;… γυρνάει και με ρωτάει

- Πάρα πολύ… είσαι σούπερ!

Κατεβάζει αργά-αργά τη μαύρη κιλότα της βασανιστικά. Σύντομα είναι ολόγυμνη μπροστά μου και συνεχίζει τάχα τις δουλειές της.

- Πάμε… μου λέει, στο δωμάτιο.

Με ξαπλώνει στο κρεβάτι της ανάσκελα και αρχίζει και μου γλείφει τις ρώγες στο στήθος μου σιγά-σιγά, απαλά.

- Έλα γλείψε με και εσύ… με προστάζει.

Ξαπλώνει και αρχίζω να γλείφω τις σκουρόχρωμες ρώγες της απαλά. Τις πιπιλάω, μαλάζω τις βυζάρες της και αρχίζει να ερεθίζεται.

- Συνέχισε μωρό μου… έτσι! Για να δούμε το πουλί σου τώρα.

Ο πούτσος μου κάγκελο. Αρχίζει και τον μαλάζει ξαφνικά, σκύβει και αρχίζει να γλείφει το κεφαλάκι της ψωλής μου. Σιγά-σιγά τον βάζει στο στόμα της και μου τον παίρνει πίπα μαεστρικά. Μου τον γλείφει με μανία! Παράλληλα μου χουφτώνει τ' αρχίδια μου. Σύντομα νιώθω τεράστια ηδονή και τα χύσια μου γεμίζουν το στόμα της.

Συνεχίζει να με γλείφει. Κολλάω όλος από το πολύ σπέρμα. Σύντομα αλλάζουμε στάση, ξαπλώνει και ανοίγει τα πόδια της. Τώρα το μάθημα έχει σαν θέμα το μουνί.

- Μικρέ δεν κάνει όμως να γαμήσεις τη γιαγιά σου, απλά γλείψε εκεί που θα σου δείξω.

Ανοίγει και με καθοδηγεί τι πρέπει να κάνω. Αρχίζω και γλείφω όπως μου λέει. Σιγά-σιγά αρχίζω και νιώθω τα υγρά της γιαγιάς στη γλώσσα μου. Η γιαγιά βαριαναστενάζει.

- Γλείψε με ψωλαρά μου… έχω καιρό να χύσω... κι εγώ δεν ξέρω από πότε. Συνέχισε έτσι αχ… έτσι μπράβο αγόρι μου!

Συνεχίζω το γλειφομούνι στη γιαγιά μου ο οργασμός της απερίγραπτος. Το σεντόνι έχει γίνει μούσκεμα από τα χύσια της. Συνεχίζω να την γλύφω ακατάπαυστα. Στην συνέχεια μου λέει…

- κάτσε στα τέσσερα και γύρισε τον κώλο σου προς εμένα.

Στήνομαι στα τέσσερα και αρχίζει να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα, ενώ παράλληλα μου τραβάει μαλακία. Μου τον παίζει αργά, ενώ η γλώσσα της παίζει με την τρυπούλα μου. Πλημμύρα και πάλι, κολλάει το σύμπαν από τα χύσια μου.

Σύντομα αλλάζουμε στάση και έχω πιάτο την τεράστια κωλάρα της γιαγιάς μου. Ανοίγει τα κωλομάγουλα της και μου λέει…

- χώσε το δάχτυλο σου στην τρύπα μου.

Βάζω δάχτυλο στον κώλο της. Μέσα έξω, σιγά-σιγά όπως μου είπε και γαμάω με το δάχτυλο μου την κωλάρα της. Μετά μου λέει να βάλω δύο δάχτυλα και με το άλλο χέρι βάζω δάχτυλα στην υγρή μουνάρα της. Επι 10 λεπτά περίπου αυτό το σκηνικό. Εξουθενωμένοι και οι δύο, σύντομα είμαστε στο ντους για να ξεπλυθούμε. Η ώρα έχει περάσει και πρέπει να μαγειρέψει. Σύντομα θα ακολουθήσει ένα δυνατό μάθημα με μία φίλη της.

Συνεχίζεται…
Copyright protected OW ref: 169972