Σαν οικογένεια (4ο μέρος)

στις 01-07-2019
Έγλειφα το μουνάκι της κόρης μού ενώ έπαιρνε πίπα στον αδερφό της. Στο πρόσωπο της έβλεπα την απόλυτη ευχαρίστηση. Ήξερα ότι το κοριτσάκι μου ζούσε κείνες της στιγμές με όλο της το είναι. Έσπρωξα δύο δάχτυλα στο μουνί της και το κορμάκι της τεντώθηκε σχηματίζοντας ένα τόξο με την κοιλιά της. Ο Στέλιος έπιασε το κεφάλι και γαμούσε το στόμα της άγρια. Με ένα βογκητό ηδονής άδειασε τα αρχίδια τού στο στόμα της. Η Εύα προσπαθούσε να διαχειριστεί την κατάσταση μη ξέροντας τι να κάνει. Μια ποσότητα άρχισε ήδη να ξεχειλίζει από τις άκρες των χειλιών της.

- Κατάπιε μωρό μού της φώναξα.

Η Εύα με μια κίνηση τα κατέβασε και άνοιξε το στόμα να το διαπιστώσουμε και εμείς. Ο Στέλιος έσκυψε και την φίλησε γελώντας, Εγώ την πήρα αγκαλιά και τη φίλησα κάτω απ' τ' αυτάκι.

- Σου άρεσε μωράκι μού;

- Πολύ! Έτσι θέλω να με γαμάτε κάθε μέρα.

- Θα το έχεις...

της είπε ο Στέλιος γλείφοντας τα βυζάκια της. Γύρισε και με φίλησε στα χείλη. Την τράβηξα πάνω μού και οι γλώσσες μας ενώθηκαν σε ένα τρελό χορό. Τα χείλη της έκαιγαν από καύλα. Την ήθελα ξανά όσο τίποτε άλλο στον κόσμο.

Το φιλί μας σε χρόνο θα πέρασε το δίλεπτο. Ο Στέλιος είχε βρει την ευκαιρία και της είχε χώσει δύο δάχτυλα στο μουνί. Τραβήχτηκε πίσω και με κοίταξε στα μάτια.

- Μπαμπά σας αγαπώ πολύ και τους δύο.

- Κι εμείς σε αγαπάμε… και της φίλησα τα βυζάκια.

- Πάμε ένα δεύτερο γύρο;… είπε με μια δόση ικεσίας.

- Μας βγήκε πουτανάκι Η αδερφούλα σου.

- Ενώ η κόρη σου δεν βγήκε;... είπε γελώντας ο Στέλιος.

- Ώστε έτσι;… έγινα και πουτανάκι τώρα! Δεν πρόκειται να σας καθίσω ξανά για να μάθετε.

- Καλά μην παίρνεις και όρκο της είπε ο Στέλιος.

- Τώρα θα δείτε.

Έσκυψε και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της.

Πάμε στο κρεβάτι σου. Τη σήκωσα στα χέρια και την πήγα στο δωμάτιο. Ο Στέλιος μας ακλούθησε. Την έριξα στο κρεβάτι ανάσκελα. Άνοιξε τα πόδια διάπλατα. Το μουνάκι ανοιγόκλεινε απ την καύλα.

- Έλα μπαμπάκα, πάρε με.

Με είχε τρελάνει. Δεν θυμάμαι να είχα νοιώσει ποτέ ξανά έτσι. Έπεσα πάνω της και της τον έβαλα με δύναμη. Έσφιξα το κορμάκι της πάνω μου και κόλλησα τα χείλη μου στα δικά της. Τα κορμιά μας και οι ανάσες μας είχαν γίνει ένα. Με είχε αγκαλιάσει και αυτή και τα νύχια της μού έγδερναν την πλάτη, ενώ και τα πόδια της είχαν σφίξει την μέση μου λες και ήθελε να με κρατήσει για πάντα μέσα της.

Κάθε τόσο και ένας οργασμός σαν εκρήξεις ηφαιστείου και η λάβα να μου καίει τον πούτσο και μουσκεύει τα αρχίδια μου. Και σε κάθε έκρηξη και ένα ουρλιαχτό. Θα γαμιόμασταν έτσι για πάνω από πέντε λεπτά, αγνοώντας τελείως το Στέλιο που στεκόταν όρθιος παρακολουθώντας μας και παίζοντας τον πούτσο του.

Σηκώθηκα και την γύρισα στα τέσσερα, την έφερα στην άκρη του κρεβατιού και στάθηκα πίσω της όρθιος. Την έπιασα από τη μέση και μπήκα και πάλι στο μουνί της. Τη γαμούσα και της έριχνα μπατσούλες στο κωλαράκι. Ένιωσα ότι δε θα άντεχα για πολύ και τράβηξα το Στέλιο στη θέση μου. Την έπιασε απ το μαλλί και άρχισε να τη γαμάει άγρια.

- Έτσι αδερφούλη, γάμα και εσύ το πουτανάκι την αδερφούλα σου.

Ο Στέλιος μου έδωσε πάλι την θέση του. Έτσι τη γαμούσαμε εναλλάξ για αρκετή ώρα. Τα χύσια της είχαν τρέξει στα μπούτια της και στο σεντόνι. Τη γύρισα καθιστή στο κρεβάτι και σταθήκαμε μπροστά της όρθιοι να παίζουμε τις πούτσες μας. Άνοιξε το στόμα και περίμενε. Χύσαμε σχεδόν ταυτόχρονα. Άλλα πήγαν στο στόμα αλλά στο πρόσωπο και απ' το πηγούνι έτρεξαν στα βυζάκια και την κοιλιά της. Αφού μας έγλειψε της πούτσες, έπεσε πίσω εξαντλημένη.

- Κουράστηκες καύλα μου;

- Όπα μπαμπά! Και άλλο κοσμητικό επίθετο; Εκτός από πουτανάκι έγινα και καύλα. Μ' αρέσει!

Ο Στέλιος άπλωνε τα χύσια σε όλο της το σώμα. Εγώ σήκωσα τα πόδια και της έγλειφα τα δάχτυλά.

- Έτσι όπως με κάνατε είμαι για μπάνιο, αλλά δεν έχω δύναμη ούτε να σηκωθώ. Με πεθάνατε!

Τη σήκωσα και πάλι στα χέρια και την κάθισα στην μπανιέρα. Ο Στέλιος ανέλαβε να την πλύνει. Εγώ περίμενα με την πετσέτα. Τη σκούπισα και την πήγα πάλι στο κρεβάτι της. Ο Στέλιος έφερε ένα βρακάκι και τις πιτζάμες της. Τη ντύσαμε, της δώσαμε από ένα φιλί και φάγαμε.

- Σας ευχαριστώ… φώναξε πίσω μας. Καληνύχτα.

Ο Στέλιος πήγε για μπάνιο και εγώ στο σαλόνι να μαζέψω. Όταν σήκωσα το βρακάκι της το έφερα στο στόμα και έγλειφα κάθε ίχνος καύλας. Έκανα μπάνιο με τη σειρά μου και πήγα πάλι στο δωμάτιο της. Ήταν τόσο κουρασμένη που την είχε πάρει ο ύπνος. Τη φίλησα ξανά και πήγα στο κρεβάτι.

Συνεχίζεται…
Copyright protected OW ref: 169834