Στα 17 με την αδερφή μου

στις 02-07-2019
Είμαι ο Χρήστος και αποφάσισα να σας διηγηθώ μια ιστορία από όταν ήμουν 17, τώρα είμαι 19. Οι γονείς μου θα πήγαιναν την καθιερωμένη τους εκδρομή όπως κάθε καλοκαίρι για μια εβδομάδα κι εγώ θα εμένα με την αδερφή μου, μια ξανθιά, με όμορφα χαρακτηριστικά για την ηλικία της (18 τότε). Κάθε φορά που έλειπαν οι γονείς μου από το σπίτι φρόντιζε να ντύνεται πολύ απλά, πολλές φορές μόνο το βρακί. Εγώ σαν έφηβος δε μπορούσα να κρατηθώ και πήγαινα στο μπάνιο και τον έπαιζα. Μετά από κάποιο καιρό άρχισε να καταλαβαίνει ότι τον παίζω για αυτή και προκαλούσε παρά πάνω… δηλαδή ερχόταν καθόταν στο πουλί μου, έσκυβε προκλητικά μπροστά μου κλπ.

Ήρθε τέλος πάντων η στιγμή να φύγουν οι γονείς μου διακοπές… εγώ άρχισα να ανάβω και το πρώτο βράδυ δε βγήκα ούτε εγώ ούτε η αδερφή μου. Κάτσαμε μαζί να δούμε ταινία. 'Όταν τελείωσε άρχισε να με ρωτάει για κοπέλες αν είχα και τέτοια. Εγώ ντρεπόμουν και απαντούσα μασημένα πράγματά και μου είπε πριν πάει για ύπνο:

- Ντρέπεσαι μικρούλη ε;

- Ε… όσο να πεις.

- Εμένα δε θα με ντρέπεσαι... μπορώ να σε βοηθήσω.

- Τι εννοείς δηλαδή;

- Τίποτα... καληνύχτα μικρούλη.

Εγώ όπως καταλαβαίνετε αμέσως πήγα στην τουαλέτα. Μετά πήγα για ύπνο την επόμενη μέρα ξύπνησα και η αδερφή μου είχε ετοιμάσει πρωινό και μου ζήτησε συγγνώμη για χθες αν με έφερε σε δύσκολη θεση. Το βράδυ ήταν να βγει… εγώ δεν ήθελα καθόλου.

- Μικρέ θα βγεις;

- Όχι δεν έχω όρεξη.

- Καλά θα γυρίσω νωρίς να σου κάνω παρέα.

- Εντάξει.

Μετά από κάποια ώρα έφυγε κι εγώ έβαλα να δω ταινία. Πέρασαν περίπου δύο ώρες και πήγα στο δωμάτιο της αδερφής μου με σκοπό να βρω κάτι ώστε να τραβήξω μαλακία. Έψαχνα αρκετή ώρα και βρήκα ένα βρακί που μάλλον θα ξέχασε να το βάλει για πλύσιμο. Το πήρα και το μύρισα, μύριζε τόσο τέλεια που έχυσα πάνω του και το άφησα εκεί που το βρήκα. Μετά ήρθε η αδερφή μου, πήγε να βγάλει τα ρούχα της και τυχαία βρήκε το βρακί και με φωνάζει στο δωμάτιο της.

- Μικρέ μπήκες καθόλου στο δωμάτιο μου;

- Όχι... ταινία έβλεπα.

- Το βρακί μου έχει χύσια επάνω, ποιανού είναι;

- Δεν είναι δικά μου... δεν μπήκα καθόλου μέσα.

- Εντάξει.

Το πήρε και μου είπε πως αύριο θα έχει άλλο βρακί και να πάω να το καθαρίσω. Εγώ έμεινα κάγκελο, δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Πέσαμε για ύπνο και την επόμενη μέρα πήγα και βρήκα άλλο βρακί το πήρα και το έχυσα ξανά. Η αδερφή μου γύρισε από τη βόλτα της.

- Μπράβο μικρέ… το έπλυνες.

- Χα, χα… ναι.

- Το έπλυνες πολύ καλά... μπράβο!

Το φόρεσε ξανά και ήρθε στο σαλόνι να δούμε ταινία. Πριν βάλω την ταινία μου είπε ότι η βραδιά αυτή θα μου μείνει αξέχαστη και πριν προλάβω να πω οτιδήποτε βγάζει το βρακί και αρχίζει να το μυρίζει.

- Κατέβασε το παντελόνι σου.

- Δεν είναι σωστό.

- Κάν' το τώρα μικρέ.

Μόλις το κατέβασα ήρθε και μου πήρε ένα τέλειο τσιμπούκι.

- Μπράβο μικρούλη… μεγάλο καυλί για την ηλικία σου.

- Σε ευχαριστώ.

Έχυσα ξανά μέσα σε λίγα λεπτά, τα ήπιε όλα, αλλά το καυλί μου δεν έπεφτε και μετά άρχισε να μου κάνει στριπτίζ. Μετά ξάπλωσε και μου είπε να της γλείψω το μουνί. Δεν ήξερα από αυτά... αλλά μου έδειξε πως.

- Και τώρα ήρθε η ώρα να με σκίσεις.

Πλησίασα και έβαλα στο μουνάκι της το καυλί μου.

- Αχ...

- Είσαι καύλα.

- Σκίσε με αδερφούλη, το περίμενα εδώ και πολύ καιρό.

- Ναι... θα σε σκίσω.

Μου είπε να πάω να πάρω ένα μαστίγιο που είχε στην ντουλάπα της. Όταν γύρισα μου είπε να τη δείρω πάρα πολύ και να την γαμάω ταυτόχρονα. Έτσι έγινε.

- Πονάω…

- Έτσι πρέπει πουτάνα μου...

- Σταμάτα δεν αντέχω άλλο...

- Τώρα θα κάνεις ότι σου λέω εγώ.

- Όχι... Δεν μπορώ.

- Σκάσε. Γιατί θα σε δείρω περισσότερο…

- Συγγνώμη αδερφούλη.

Συνέχισα να τη χτυπάω και να την γαμάω μέχρι που ήρθε η ώρα να χύσω. Την πήρα από τα μαλλιά και της τα έδωσα όλα στο στόμα. Ήταν στον καναπέ λες και τη βίασα… δε μπορούσε να σηκωθεί. Μετά την πήγα στο δωμάτιο της και κοιμηθήκαμε γυμνοί.

Περάσαμε τις επόμενες μέρες με σεξ και ξύλο. Κάθε μέρα τη γαμούσα μέχρι που ήρθαν οι γονείς μου.

Συνεχίζεται...
Copyright protected OW ref: 169862