Τυχαία συνάντηση στο γλέντι

στις 11-06-2019
Με λένε Μάκη και τα τελευταία χρόνια λόγο κρίσης έχω φύγει εξωτερικό για δουλειά, έχω κάνει και την οικογένεια μου και έχω μια ιδανική ζωή. Λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων έχω κατέβει στην πατρίδα μου και με την ευκαιρία παρευρίσκομαι σε ένα συγγενικό γάμο. Εκεί… εκτός από συγγενείς και φίλους συναντώ και τη θεία Χριστίνα από το χωριό. Η θεία Χριστίνα είναι ξαδέρφη του πατέρα μου, παντρεμένη, με 2 παιδιά, γύρω στα 60 πλέον, ωραίο σωματάκι με εμφανή τα σημάδια των χρόνων. Λόγο της πολυκοσμίας δε μπορούσαμε να πούμε τα νέα μας και την επόμενη μέρα με κάλεσε για καφέ. Δέχτηκα μιας και δεν είχα κάτι καλύτερο, πήρα ένα κουτί γλυκά και πήγα σπίτι της.

- Καλώς τον πέρασε μέσα, θα πιούμε καφέ;

- Ναι θεία μου, κάνε μου ένα κρύο να τον ευχαριστηθώ.

Ήταν μόνη σπίτι, τα παιδιά της έξω και ο άντρας της καφενείο όπως κάθε μέρα. Φορούσε μια ωραία φουστίτσα μέχρι το γόνατο και μπλε μπλουζάκι, ελαφρώς βαμμένη και περιποιημένη. Ξεκίνησε η κουβέντα της είπα να νέα μου για την οικογένεια μου, για τη δουλειά για τη ζωή έξω κλπ. Μου είπε και αυτή τα δικά της και τις περιπέτειες υγείας που περάσανε με τον άντρα της και τα παιδιά της που θέλουν να φύγουν εξωτερικό για δουλειά. Της έκανα πρόταση να έρθουν σε μένα για αρχή να τους βοηθήσω και χάρηκε στην ιδέα. Γενικά την έβλεπα θλιμμένη, ότι δεν είναι ευτυχισμένη. Η θεία Χριστίνα καθόταν απέναντι μου της έδωσα το κινητό μου να δει φώτο από την οικογένεια μου που δεν έχει γνωρίσει ακόμα τα παιδιά μου, το μέρος που ζω κλπ.

- Σε βλέπω πολύ ευτυχισμένο με τη γυναίκα σου, είναι πολύ όμορφη, μπράβο σου, μακάρι να κρατήσετε έτσι…

και συνέχισε να χαζεύει τις φώτο. Στο κινητό μου είχα ξεχάσει ότι έχω αποθηκευμένες φωτογραφίες με προσωπικές στιγμές με τη γυναίκα μου γυμνές, να κάνουμε έρωτα. Το ενδιαφέρον της είχε εστιαστεί εκεί.

- Α… μάλιστα, πολύ ωραίο σώμα η δικιά σου…

και πηγαίνω κάθομαι δίπλα της να δω τι βλέπει. Είχε φτάσει προς το τέλος του άλμπουμ. Όταν κατάλαβα τι έβλεπε, ντράπηκα και πήρα το κινητό από τα χέρια της.

- Συγνώμη ξέχασα ότι υπάρχουν ακόμα.

- Χα, χα, χα… καλά κάνεις… κρατά άλμπουμ να θυμάσαι γιατί εμείς δεν τα κρατήσαμε και τα έχουμε ξεχάσει.

Τότε κατάλαβα ότι δεν πολυπηδιούνται με το θείο και ερεθίστηκα στην ιδέα. Απλώνω το χέρι στο γόνατο της την κοιτάω στα μάτια και πλησιάζω και την φιλάω. Αμέσως αντιδρά και σηκώνεται

- Τι κάνεις ρε;… δε ντρέπεσαι;

Σηκώνομαι και φεύγω από την ντροπή. Μετά από 2 μέρες θα επέστρεφα στην οικογένεια μου. Την παίρνω τηλέφωνο να απολογηθώ, να της ζητήσω συγνώμη για το σκηνικό και να της δώσω το ξένο νούμερο να με πάρει το παιδί να κανονίσουμε να ανεβεί για δουλειά κλπ. Προς έκπληξη μου με καλεί σπίτι να μιλήσω με το ξάδερφο μου από κοντά

Την επόμενη ώρα ήμουν εκεί και εξηγούσα στον μικρό πως έχουν τα πράγματα. Κανονίσαμε τον επόμενο μήνα να ανεβεί, χαιρετηθήκαμε και έφυγε για καφέ. Έμεινα πάλι μόνος στο σπίτι με τη θεία Χριστίνα. Υπήρχε ένας πάγος ανάμεσα μας σηκώνομαι να φύγω. Με ευχαρίστησε για την βοήθεια και την εκτίμηση για το γιο της και στην πόρτα της ζητάω συγνώμη..

- Εγώ φταίω που κοίταξα τις προσωπικές σου φώτο.

Δεν άντεξα, την πιάνω από τη μέση, τη σφίγγω στην αγκαλιά μου και την φιλάω πάλι. Δεν αντιδρά καθόλου, αλλά δέχεται το φιλί μου.

- Τώρα τι κάνεις; Γιατί το κάνεις αυτό; Δε σέβεσαι τη γυναίκα σου;

- Εσύ με έχεις τρελάνει από το γάμο.

Αρχίζω να τη φιλάω. Μπαίνει κι αυτή στο παιχνίδι.

- Φτάνει τώρα… άντε καλό ταξίδι.

Κλείνω την πόρτα πίσω μου, την κολλάω πάνω της και τη φιλάω. Της πιάνω τα χέρια και τα ανοίγω, κατεβαίνω πιο κάτω, της φιλάω το λαιμό, σηκώνω το βλέμμα μου, βλέπω τα μάτια της κλειστά, το απολάμβανε. Βάζω το χέρι μου κάτω από τη μπλούζα της, νιώθω το κορμί της να καίγεται, της ξεκουμπώνω το σουτιέν.

- Σε παρακαλώ σταματά…

Χωρίς να μιλήσω, την πιάνω από το χέρι και την καθοδηγώ στο σαλόνι. Κάθομαι μπροστά, της ανοίγω το τζιν και το κατεβάζω. Φορούσε από μέσα καλσόν μαύρο. Την τραβάω να κάτσει, πιάνω το καλσόν και το βγάζω. Ακούμπησα τα πόδια της στον καυλωμένο μου πούτσο. Πιάνω τη μια πατούσα και αρχίζω και τη γλείφω. Βλέπω τη Χριστίνα ότι είναι ξαπλωμένη στο καναπέ με κλειστά μάτια.

- Σ αρέσει μωρό μου;

- Σταματά… δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις.

Έχω και τα δυο πόδια της στο στόμα και τα σαλιώνω. Αρχίζω και ανεβαίνω προς τα πάνω. Με τη γλώσσα μου γλείφω σπιθαμή προς σπιθαμή το κορμί της θεία μου, αστραγάλους γάμπες, πιάνω το βρακάκι της. Ήταν μούσκεμα! Πάω να το κατεβάσω, μου πιάνει τα χέρια.

- Μάκη σε παρακαλώ, δεν πρέπει!

- Δε γουστάρεις; Εδώ βλέπω είσαι μούσκεμα!

- Βρε γουστάρω, είσαι ωραίο παιδί αλλά είμαι θεία σου και είμαστε παντρεμένοι, εγώ μεγάλη γυναίκα δεν είμαι για τέτοια!

Τραβάω το βρακί της, το μουνί της ήταν μέσα στην τρίχα. Με τα χέρια μου τα κάνω πέρα και βουτάω τη γλώσσα μου στο μουνί. Αρχίζω και γλείφω. Έβγαζε τόσα υγρά… μου πιάνει το κεφάλι και το πιέζει. Άρχισα να γλείφω πιο έντονα ώσπου ήρθε ο πρώτος οργασμός και αναστεναγμός… με σπρώχνει.

- Φτάνει ως εδώ!

Σηκώνω τη μπλούζα της και γλείφω - δαγκώνω τις μαραμένες ρώγες της.

- Σου αρέσει μανάρι μου;

- Πρώτη φορά ασχολείται κάποιος ετσι μαζί μου

- Τέτοια γυναίκα ο θείος δεν τη γλείφει; Πως το απολαμβάνει;

- Ποτέ!

Σηκώνομαι, βγάζω τα ρούχα, σηκώνεται και η Χριστίνα.

- Τώρα πρέπει να σε γλείψω κι εγώ ε;… δεν το έχω ξανακάνει.

- Χα, χα, χα… έλα θα σου αρέσει…

ανεβαίνω στην πλάτη του καναπέ και την τραβάω. Την πιάνει με το ένα χέρι της και αρχίζει δειλά-δειλά. Σκύβω της ρίχνω ένα γλωσσόφιλο, την παίζει πιο γρήγορα. Πιάνω το κεφάλι της βγάζει τη γλώσσα και ακουμπάει το πουτσοκέφαλο μου, πρέπει να είχε δει πολλά έργα στην τηλεόραση, σε λίγα λεπτά άρχισε η μαεστρία.

- Πρώτη φορά στα 60 το βάζω στο στόμα μου.

- Είδες τ έχασες τόσα χρόνια με το μαλακά;… αγάμητη σε είχε. Έλα εδώ να σε ξεσκίσω, ρουφά την πουτανάκι μου!

- Ναι θα γίνω το πουτανάκι σου.

Ρουφούσε τα αρχίδια και την πούτσα μου. Κάθομαι στον καναπέ.

- Δεν έχω προφυλακτικό.

- Και τι φοβάσαι, μη μείνω έγκυος στα 60;…

και ανεβαίνει πάνω μου. Με μια κίνηση μπαίνω στο τριχωτό μουνί της και αρχίζει να χοροπηδάει. Της αρχίζω τα γαλλικά και τα κωλοχάστουκα. Μούγκριζε σα γέρικο άλογο. Σε λίγα λεπτά τελείωσε για δεύτερη φορά. Τα αρχίδια μου είχαν πρηστεί, ήθελα κι εγώ να τελειώσω. Τη σηκώνω, τη στήνω στα 4, της πιάνω τα μαλλιά και αρχίζω να τη χαστουκίζω και να τη γαμάω. Πριν χύσω βγαίνω, ανοίγω τα κωλομέρια και αρχίζω να γλείφω την κωλοτρυπίδα.

- Θα στη σκίσω μαλακισμένη!

- Όχι Μάκη… μη… δε νιώθω άνετα, δεν το έχω ξανακάνει…

και ξαπλώνει στον καναπέ για να το αποφύγει.

- Με έχει καυλώσει η κωλάρα σου, τόσα χρόνια την έχεις παρθένα;

Βάζω ένα μαξιλάρι από κάτω της να τουρλωθεί και πάω από πίσω της να μπω.

- Μη Μάκη μου, μη…

Με αργές κινήσεις και σταθερά τον βάζω μέσα της νιώθοντας το σφικτήρα να ανοίγει στο πάχος της πούτσας μου.

- Μη Μάκη μου!

- Τι μη μωρή ξεκωλιάρα… αφού τη θες την πούτσα μου!

- Μη σταματάς μωρό μου… ξέσκισε με, για σένα άφησα την κωλάρα μου, για να μου την ξεσκίζεις.

Δεν πέρασε ούτε ένα 10 λεπτό σφυροκόπημα, γραπώνομαι από τα καπούλια της και χύνω μέσα στο κωλάντερο. Το βγάζω, η πούτσα μου είχε γεμίσει σκατό και χύσια. Πάω τουαλέτα γιατί μύριζε άσχημα, πλένω καλά-καλά την πούτσα μου και επιστρέφω. Η Χριστίνα είχε ένα ύφος σαν βιασμένη, κουλουριασμένη στη γωνία. Πηγαίνω κοντά της την φιλάω.

- Είσαι καλά;

- Είναι μεγάλη ντροπή αυτό που έγινε;

- Δεν το ξέρει κανένας, θα μείνει μεταξύ μας.

Έτσι όπως ήταν ξαπλωμένη, άρχισα να της γαμάω το στόμα κι εγώ με τη γλώσσα μαλάκιζα το μουνί της. Ανοίγω τα πόδια της ψαλίδι και αρχίζω δεύτερο γύρο.

- Γάμα με άντρα μου, έτσι, αχ… πονάω αλλά μ' αρέσει… ναι…

- Θέλω να σε χύσω.

- Χύσε με…

- Που θέλεις;

- Μέσα μου… να σε νιώσω.

- Στο στόμα θα σε χύσω να τα γευτείς!

Πηγαίνω στο στόμα, το ανοίγει, την παίζω στο πρόσωπο της και αρχίζω να χύνω στη μάπα της. Τα χύσια πηγαίνουν παντού στο πρόσωπο της. Πηγαίνει στην τουαλέτα πλένεται.

- Τώρα τι καταλάβαμε που έγινε αυτό; Αχ πονάνε όλα μου τα μητρικά μου, ο κώλος μου, με διέλυσες!

- Σε έκανα να αισθανθείς γυναίκα, από τώρα θα είσαι η δεύτερη γυναίκα μου.

Γύρισα πίσω στην οικογένεια μου. Το παιχνίδι με τη Χριστίνα εμμείνει μυστικό και κράτησε. Κατέβαινα εγώ λόγω δουλειάς Ελλάδα και βρισκόμασταν, ανέβαινε αυτή να δει το Γιο της που τον είχα πάρει δουλειά. Ένιωσε επιτέλους θηλυκό. Άρχισε να περιποιείται το εαυτό της, έβαφε τα νύχια της, ξύρισε το μουνί της, αγόρασε σέξι εσώρουχα.
Copyright protected OW ref: 169376