Η τιμωρία από τον θείο

Δημοσιεύθηκε από dirtysis
στις 03-06-2019
Από εκείνη τη μέρα και έπειτα δεν ήταν τα πράγματα ίδια για μένα. Η εικόνα του θείου Διονύση να με γαμάει είχε καρφωθεί τόσο έντονα στο μυαλό μου που δε μπορούσα να σκεφτώ τίποτα άλλο. Ούτε εγώ μπορούσα να ησυχάσω ούτε το μουνί μου που ήταν συνέχεια υγρό. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που πολλές μέρες δεν άντεχα χωρίς να πάω ακόμα και στο σχολείο στη τουαλέτα για να το παίξω.

Από την άλλη, ο θείος έδειχνε με τη στάση μια τέτοια αδιαφορία που με τρέλαινε. Οι επισκέψεις στο σπίτι είχαν περιοριστεί σε μια φορά την εβδομάδα και η συμπεριφορά του απέναντι μου ήταν το ίδιο τρυφερή και στοργική όσο και πριν γίνει οτιδήποτε ερωτικό ανάμεσα μας. Η σκέψη ότι του ήταν αρκετή η μία αυτή φορά, η σκέψη ότι δεν του άρεσε, ότι δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο με τρέλαινε ακόμα περισσότερο.

Η καύλα μου όμως είχε αρχίσει να ξεφεύγει. Έπρεπε να γαμηθώ επειγόντως. Και έτσι οι συμμαθητές μου ήταν ο εύκολος στόχος σε σχέση με τον θείο που φαινόταν απρόσιτος.

Δεν ήταν καθόλου δύσκολο να καταλήξω λοιπόν ένα απόγευμα στο δασάκι μαζί με το Βασίλη, ένα συμμαθητή που δεν θα τον χαρακτήριζε κανείς και ιδιαίτερα ωραίο ή ιδιαίτερα δημοφιλή αλλά ήμουν διατεθειμένη να πάρω ότι μπορώ να βρω. Ο Βασίλης έχωσε εντελώς αδέξια τη γλώσσα του στο στόμα μου κι ακόμα πιο αδέξια άρχισε να χουφτώνει το στήθος μου. Εγώ, θέλοντας να ζήσω τη καύλα που είχα ζήσει με τον θείο Διονύση κατέβασα το παντελόνι του και γονάτισα μπροστά του. Η πρώτη απογοήτευση ήταν όταν είδα τον πούτσο του. Φυσικά ήταν πέτρα και αν και από πάχος δεν καταλάβαινα μεγάλη διαφορά ήταν τόσο μικρός που μπορούσα να τον πιάσω με το ένα χέρι όλον.

Όπως είπα, είχα αποφασίσει να βολευτώ με ότι μπορώ να βρω οπότε τον πήρα στο στόμα μου και άρχισα να τον ρουφάω. Ξαφνικά και μόλις είχα καταφέρει να βρω το ρυθμό μου ένιωσα το στόμα μου να πλημυρίζει από το παχύρευστο σπέρμα του Βασίλη. Έμεινα για λίγο σαστισμένη και τελικά τα κατάπια καθώς δεν ήξερα τι άλλο να τα κάνω. Ο Βασίλης κούμπωσε το παντελόνι του και μου είπε να βρεθούμε την επόμενη μέρα ξανά κι ότι θα φέρει προφυλακτικά. Λίγο πριν φύγει του είπα

- Πες μου ότι θέλεις να με γαμήσεις.

- Μα σου είπα ότι θα φέρω προφυλακτικά αύριο.

- Όχι. Πες το μου… επέμενα εγώ.

- Θα σε περιμένω αύριο είπε και έφυγε.

Γύρισα σπίτι αποφασισμένη να μην πάω την άλλη μέρα. Είχα καταλάβει ότι δεν ήθελα απλά μία πούτσα, αλλά τη πούτσα του θείου μου.

Μπαίνοντας στο σπίτι είδα τον μπαμπά μου και τον θείο Διονύση να πίνουν καφέ στο σαλόνι. Αμέσως τα έχασα. Νάτος πάλι. Να με κοιτάει με αυτά τα γυαλιά του που τόσο με τρέλαιναν και να δείχνει σαν να μην τρέχει τίποτα. Κάθισα δίπλα του. Αν δε μπορώ να τον έχω να τον μυρίζω τουλάχιστον. Να νιώθω την ανάσα του. Τους άκουγα να μιλάνε για διαφορά θέματα της δουλείας τους. Ο θείος χρειαζόταν έναν φάκελο τον οποίο τον είχε αφήσει ο μπαμπάς μου στο γραφείο ένα τετράγωνο πιο πέρα. Ο μπαμπάς προσπαθούσε να το αποφύγει αλλά ο θείος Διονύσης επέμενε ότι τον χρειάζεται.

- Τέτοιος εργασιομανής που είσαι απορώ πως σε αντέχει η γυναίκα σου…

είπε τελικά ο μπαμπάς μου και σηκώθηκε να φύγει. Με έπιασε πανικός. Ήταν η πρώτη φορά που θα έμενα μόνη με τον θείο μου μετά από το συμβάν. Δεν ήξερα τι να κάνω. Τι να πω. Σηκώθηκα μηχανικά από τον καναπέ και έμεινα να κοιτάω την εξώπορτα που έκλεινε. Πριν προλάβω να πω οτιδήποτε ένιωσα ένα δυνατό χαστούκι που με έριξε κάτω.

- Πουτάνα! Μου φώναξε ο θείος Διονύσης. Με άρπαξέ από τα μαλλιά, με σήκωσε και με κόλλησε στον τοίχο.

- Μυρίζει χύσια το στόμα σου πουτάνα, μου είπε και μου έριξε άλλο ένα χαστούκι. Ποιός σου είπε ότι μπορείς να γαμιέσαι με τον έναν και τον άλλον αν δεν σου δώσω εγώ την άδεια. Είσαι η πουτάνα μου. Το κατάλαβες;

Όπως με είχε κολλημένη στο τοίχο σήκωσε τα πόδια μου ψηλά και με μία απότομή κίνηση έσκισε το βρεγμένο από καύλα βρακί μου κάτω από το φόρεμα μου.

- Μη σε ξαναπετύχω να φοράς εσώρουχο μπροστά μου. Η τιμωρία σου θα είναι ακόμα πιο σκληρή, είπε και έχωσε επιτέλους τον πούτσο του μέσα μου.

- Θέλω να σε γαμήσω Αθανασία, έλεγε ενώ ήταν ήδη μέσα μου.

Με γαμούσε στα όρθια με τη πλάτη μου κολλημένη στον τοίχο ακριβώς απέναντι από την εξώπορτα του σπιτιού. Η καύλα και των δύο μας ήταν τέτοια που δεν μας ένοιαζε καθόλου. Είχα χύσει ήδη μία φορά όταν τον ένιωσα να χώνει το δάχτυλό του στον στενό μου κώλο. Έμεινε ακίνητος μέσα μου με το δάχτυλο στο κώλο και τη πούτσα στο μουνί μου. Πονούσα και καύλωνα τόσο πολύ που σε λίγο ξαναέχυσα. Με γάμησε μερικά δευτερόλεπτα ακόμα και τελικά έχυσε μέσα στο μουνί μου. Με κατέβασε κι αμέσως ένιωσα τα χύσια του να τρέχουν στα γυμνά μου πόδια.

- Το βράδυ θα μου στείλεις φωτογραφία πως χώνεις κάτι στο κώλο σου και τον προετοιμάζεις για την πούτσα μου. Θέλω να πονέσεις όσο λιγότερο χρειαστεί. Δοκίμασε να βάλεις βαζελίνη ή κάποια κρέμα.

Πήρε το εσώρουχό μου από το πάτωμα και μου το έδωσε

- Πάω να πω μπαμπά σου ότι τελικά μου τον είχε δώσει τον φάκελο…

είπε και με άφησε πάλι να κοιτάζω την πόρτα. Όλο το υπόλοιπό απόγευμα το πέρασα υγρή. Σκεφτόμουν ξανά και ξανά το θείο Διονύση. Είμαι η πουτάνα του. Με θέλει ακόμα. Θα έκανα ότι μου ζητούσε. Το είχα πάρει απόφαση. Δεν ήξερα, ούτε μπορούσα να φανταστώ πόσα και τι θα μου ζητούσε.

Το βράδυ έκανα μπάνιο και κάθισα στο δωμάτιο μου να σκέφτομαι την αποστολή που είχα για εκείνο το βράδυ. Πονούσα ακόμα λίγο από τον τρόπο που είχε χώσει το δάχτυλο του στον κώλο μου αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να μην κάνω ότι μου ζητούσε. Και η ιδέα μόνο ότι οφείλω να τον υπακούω με είχε καυλώσει απίστευτα. Με αρκετή προσπάθεια τελικά βρήκα επιτέλους ότι χρειαζόμουν. Πήρα το γαλάκτωμα σώματος και το πασάλειψα γύρω από τη λαβή της βούρτσας για τα μαλλιά. Υπολόγισα να έχει διάμετρο ίση με δύο δάχτυλά του θείου. Δεν ήταν εύκολο να μπει στον κώλο μου, ούτε τα κατάφερα με την πρώτη όταν όμως επιτέλους το είχα κάνει και ένιωσα πόσο χαμηλά μπορώ να φτάσω για χάρη του έχυσα τόσο έντονα που έκανα προσπάθεια να μην ακουστώ. Τελικά του έστειλα τη φωτογραφία με το σχόλιο «Δική σου πουτάνα είμαι θειούλη μου»

Μου απάντησε μόνο «Θα το κάνεις κάθε βράδυ μέχρι να μπορέσω επιτέλους να στο σκίσω εγώ».

Έτσι κι έγινε. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες έβαζα κάθε βράδυ τη βούρτσα στον κώλο μου. Κάποιες φορές ζητούσε ο θείος να τη δει, κάποιες όχι. Κάθε βράδυ όμως εγώ φρόντιζα να είμαι συνεπείς στην υπόσχεση μου. Και μετά ήρθε επιτέλους η μέρα που οι γονείς μου θα έφευγαν για το τριήμερο ταξίδι τους. Από τη Πέμπτη το βράδυ μου είπε η μαμά μου τις υποχρεώσεις μου και υποσχέθηκε ότι αύριο το απόγευμα θα περνούσε ο θείος Διονύσης να δει αν χρειαζόμαστε κάτι.

Οι ώρες στο σχολείο ήταν από τις πιο βασανιστικές που θυμάμαι ποτέ. Όταν πήγα σπίτι έκανα μπάνιο και μία ακόμα εξάσκηση με τη βούρτσα. Δεν έχυσα όμως. Ήθελα όλα τα υγρά μου να τα αφήσω πάνω στη πούτσα του θείου Διονύση. Τσέκαρα στο ψυγείο το ωράριο του αδερφού μου. Ωραία. Θα δούλευε μέχρι τις 12 σήμερα. Έβαλα λάδι στο σώμα μου κι ένα ριχτό φόρεμα χωρίς εσώρουχα φυσικά. Ο θείος δεν μου είχε πει τι ώρα θα περάσει κι αυτή η αναμονή έκανε τη καύλα μου αφόρητη. Είχα αποφασίσει όμως ότι δε θα αγγίξω μόνη μου το μουνί μου. Τελικά κατά τις επτά το απόγευμα χτύπησε το κουδούνι. Ο θείος ήρθε απ' ευθείας από τη δουλεία. Φορούσε ένα σκουρόχρωμο κοστούμι και μια καφέ γραβάτα και φυσικά αυτά τα κοκάλινα γυαλιά μυωπίας που ακόμα και σήμερα αποτελούν ότι πιο καυλωτικό για μένα πάνω του. Μείναμε όρθιοι στην πόρτα μπροστά

- Θείε Διονύση, σε περίμενα

- Τι θέλεις Αθανασία;

- …

- Πες τι θέλεις!

- Θέλω να με γαμήσεις θείε.

- Πρέπει να σε τιμωρήσω γιατί ήρθες τις προάλλες με τα χύσια κάποιου άλλου στο στόμα σου. Κατάλαβες;

Κούνησα μονό το κεφάλι μου, που κοιτούσε στο πάτωμα.

- Γδύσου!

Έβγαλα το φόρεμα μου και έμεινα γυμνή μπροστά του

- Στα τέσσερα πουτάνα, με διέταξε.

Τα υγρά από το μουνί μου τα ένιωθα ήδη να κυλάνε στο εσωτερικό των ποδιών μου. Ο θείος Διονύσης έβγαλε τη γραβάτα του και την πέρασε γύρω από το λαιμό μου. Την έκανε λουράκι και άρχισε να με τραβάει από εκεί. Κατέβασε το παντελόνι του και η καυλωμένη πούτσα του εμφαντικέ μπροστά μου.

- Γλείψ' τη… μου είπε.

Αμέσως την πήρα στο στόμα μου και άρχισα να του παίρνω πίπα, ενώ ο θείος Διονύσης με τραβούσε και μου έσφιγγε το λουρί.

- Πήγαινε φέρε μου μια μπύρα.

Σηκώθηκα να πάω στη κουζίνα.

- Στα τέσσερα πουτάνα. Μόνο στα τέσσερα θα είσαι σήμερα μπροστά μου.

Πήγα στη κουζίνα στα τέσσερα, πήρα τη μπύρα και γύρισα στα τέσσερα με τη μπύρα στο στόμα μου.

Ο θείος Διονύσης την πήρε, την άνοιξε, ήπιε μια γουλιά και τράβηξε πάλι τη γραβάτα γύρω από το λαιμό μου.

- Πες μου τι είσαι με το όνομα σου να σε ακούω

- Είμαι η Αθανασία, η πουτάνα σου του είπα εγώ.

Με διέταξε να ξαναπάρω τη πούτσα του στο στόμα μου. Εγώ την πήρα όσο πιο βαθιά μπορούσα. Ο θείος άρχισε τότε να στάζει τη μπύρα λίγο-λίγο πάνω στο πρόσωπο μου και στη πούτσα του.

- Έτσι πουτάνα. Ρουφά τα όλα, έλεγε κι εγώ προσπαθούσα να μη πνιγώ από τη πούτσα του, τα σάλια μου και τη μπύρα που έπεφτε πάνω μου.

‘Όταν την έχυσε όλη πάνω μου με άρπαξε ξανά από το λουρί.

- Είσαι καλή πουτάνα, μου είπε. Σου αξίζει λίγη μπύρα.

Κόλλησε τότε το πρόσωπό μου στο πλακάκι στη μπύρα που είχε χυθεί κάτω.

- Γλείψ' τα κι αυτά πουτάνα είπε.

Εγώ άρχισα να γλείφω με τη γλώσσα μου τη μπύρα από το κρύο πλακάκι. Ήμουν τόσο καυλωμένη που δεν έβλεπα την ώρα να μπει μέσα μου. Ο θείος γονάτισε πίσω μου. Τράβηξε απότομα τη γραβάτα με αποτέλεσμα να αναγκάσει το κεφάλι μου να σηκωθεί απότομα προς τα πάνω. Μετά το πίεσε πάλι προς τα κάτω έτσι να κολλήσει το μάγουλο μου στο πλακάκι και στη χυμένη μπύρα.

- Θέλω να σε γαμήσω Αθανασία…

είπε και με μια έχωσε όλη τη πούτσα του στο μουνί μου. Με γαμούσε με δύναμη ενώ συνέχεια μου έλεγε ότι είμαι δική του πουτάνα και να μη το ξεχάσω ποτέ αυτό. Που και που έσφιγγε και τη γραβάτα. Με γαμούσε 10 λεπτά με δύναμη. Είχα χύσει τρεις φορές ήδη. Τότε έβγαλε τη πούτσα του από μέσα μου και με διέταξε να ξαπλώσω με τη κοιλιά στο πλακάκι. Έχωσε δύο δάχτυλα στο μουνί μου για να μαζέψει υγρά και μετά άρχισε να τα σπρώχνει να μπουν στον κώλο μου. Τα δάχτυλα με πόνεσαν λίγο αλλά εξ αιτίας της προετοιμασίας που είχα κάνει δεν ήταν κάτι πολύ δυσάρεστο. Με γάμησε έτσι για κανένα λεπτό κι εγώ αντί να πονάω καύλωνα περισσότερο. Τότε ήρθε η ώρα να σπρώξει την πούτσα του στην κωλοτρυπίδα μου. Ένιωσα μια μικρή αντίσταση στην πρώτη του προσπάθεια αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να ξαναπροσπαθήσει. Το δεύτερο σπρώξιμο είχε σαν αποτέλεσμα να εισβάλει η πούτσα του στο κώλο μου. Ούρλιαξα αλλά ο θείος τοποθέτησε το βάρος του σώματος του πάνω μου για να είναι σίγουρός ότι δεν θα φύγω.

- Και αυτή η τρυπά σου και κάθε άλλη είναι δικές μου. Θα συνηθίσεις να σε γαμάω κι από εδώ…

μου έλεγε ενώ εγώ κλαψούριζα. Μέχρι να συνηθίσω με γαμούσε ήσυχα και προσεκτικά. Σύντομα όμως κατάλαβε ότι τον είχα συνηθίσει και τότε άρχισε να γίνεται ο βίαιος Διονύσης που μου άρεσε. Εγώ έβαλα το χέρι μου κάτω από το σώμα μου και έπαιζα με την κλειτορίδα μου. Εύκολα έχυσα πάλι. Ο θείος τότε τραβήχτηκε και ήρθε και στάθηκε όρθιος πάνω από το κεφάλι μου. Άρχισε να χύνει τα μαλλιά μου και το πλακάκι. Τελικά τράβηξε πάλι τη γραβάτα και μου είπε να τα καθαρίσω. Εγώ άρχισα να γλείφω πάλι το πλακάκι. Αυτή τη φορά μάζευα τα χύσια του θείου Διονύση από το πάτωμα. Την ίδια στιγμή αυτός έλυσε επιτέλους τη γραβάτα από το λαιμό μου. Πήγε πίσω μου και άρχισε να σκουπίζει μ αυτήν το υγρό μουνί μου.

Τη φόρεσε και μου είπε:

- Τη Δευτέρα θα τη φοράω στη δουλεία για να μυρίζω τη πουτάνα μου.

Χωρίς να πει τίποτα άλλο έφυγε. Έμεινα λίγες στιγμές ακόμα στο πάτωμα προσπαθώντας να συνέλθω από όσα είχαν μόλις συμβεί. Όταν σηκώθηκα να ψάξω το φόρεμα μου η ματιά μου έπεσε στην ανοιχτή πόρτα του δωματίου του Μάριου, του αδερφού μου. Στην πόρτα στεκόταν ο Μάριος με την βερμούδα του κατεβασμένη και τη μισοπεσμένη πούτσα του στα χέρια του. Μπροστά του στο πλακάκι ήταν σκορπισμένα τα δικά του χύσια.

- Την έβαψες άσχημα μικρή… μου είπε.
Copyright protected OW ref: 169273