Αντικαταστάτης της μαμάς μου (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από nikos1987
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 11-11-2020

Προηγούμενο μέρος: Αντικαταστάτης της μαμάς μου

Ξύπνησα νιώθοντας ένα βάρος πάνω μου. Ανοίγω τα μάτια και βλέπω τη καυλωμένη πούτσα του μπαμπά 5 εκατοστά πάνω από το κεφάλι μου. Ήταν γονατιστός από πάνω μου, τα γόνατά του σφιχτά στο ύψος του στήθους μου. Το κεφάλι μου ακριβώς κάτω από την πούτσα του, την οποία έπαιζε χαλαρά ενώ με κοιτούσε. Είχε ένα περίεργο χαμόγελο, ενώ όπως μαλάκιζε την πούτσα του συσπώνταν οι μύες του στήθους του και το μπράτσο του φούσκωνε. Η μυρωδιά που ερχόταν ήταν έντονη, αντρική, ο ορισμός της καύλας.

Ξαφνικά αρχίζει να με χτυπάει με τη πούτσα του στο πρόσωπο. Ξανά και ξανά, στη μύτη, στα μάγουλα, στο στόμα. Όπου με χτυπούσε άφηνε υγρά. «Έτσι θα σε ξυπνάω πολύ συχνά» είπε. «Τίποτα καλύτερο από ένα πουτανάκι να ηρεμεί τις πρωινές μου καύλες. Άνοιξε.» Δεν πρόλαβα να ανοίξω καλά-καλά και τον είχε ήδη χώσει μέσα στο στόμα μου. Έγειρε λίγο προς τα μπροστά ώστε να τον βολεύει η γωνία και άρχισε να μου γαμάει το στόμα. Αργά και όχι πολύ βαθιά αρχικά.

Κοιτάω πάνω και τον βλέπω τεντωμένο, να στηρίζεται από τον τοίχο, το υπέροχο τριχωτό σώμα του σε όλο του το μεγαλείο. Είχε κλειστά μάτια και το απολάμβανε. «Μ… ρούφα καργιόλα… Μη ξεχνάς να ρουφάς. Έτσι αρέσει στον μπαμπά» μου είπε και άρχισα να ρουφάω όσο καλύτερα μπορούσα. Μου γαμούσε έτσι το στόμα, χαλαρά, για αρκετή ώρα. Τον έχωνε όσο βαθιά άρχιζε το πνίξιμό μου και μετά πάλι έξω. Εγώ ρουφούσα και κάθε φορά που τον άκουγα να βογκάει ένιωθα τη πούτσα μου να τρέμει. Μου κρατούσε το μάγουλο με το χέρι του και μου το χάιδευε. Εγώ τον κοιτούσα συνεχώς και μια έκλεινε τα μάτια και μια με κοιτούσε τελείως λάγνα, σαν φτηνή πουτάνα. Σάλια είχαν αρχίσει να τρέχουν και είχαν μουσκέψει το πρόσωπό μου και το μαξιλάρι.

Ξαφνικά περνά τη χερούκλα του πίσω από το κεφάλι μου και με πιάνει από το σβέρκο. «θα μπορούσα να σε έχω να μου κάνεις πιποθεραπεία όλη μέρα. Όμως έχω κανονίσει να βγω σε λίγο και θέλω να χύσω» είπε και μου έσφιξε γερά το κεφάλι. Άρχισε να επιταχύνει και να φτάνει πιο βαθιά με αποτέλεσμα να αρχίσω να πνίγομαι και να τρέχουν ποσότητες σάλιου κάθε φορά που έβγαινε έξω. «Δεν μπορώ να στον χώσω όλο έτσι» τον άκουσα να λέει ενώ σηκώθηκε από πάνω μου. Με έπιασε από τους ώμους, με ανασήκωσε λίγο και με γύρισε έτσι ώστε να είμαι ανάσκελα με το κεφάλι να κρέμεται στην άκρη του κρεβατιού. Αισθάνθηκα τόσο αδύναμος έτσι που με γύρισε. Τι κτήνος γίνεται όταν θέλει να χύσει, σκέφτηκα.

Μου σκάει μία μπάτσα στο πρόσωπο και λέει «Τώρα μάλιστα, θα στο γαμήσω κανονικά το στόμα» και καρφώνεται με τη μία ολόκληρος βαθιά στο λαιμό μου, μέχρι που η μύτη μου χώθηκε μέσα στις τρίχες του εφηβαίου του. Πνίγηκα τελείως. Έβηχα και σάλια βγήκαν από τη μύτη μου. «Καιρός να συνηθίσεις. Δε θα πηγαίνω εγώ με το ρυθμό σου παλιοπόρνη» μου είπε και άρχισε να μου γαμάει το στόμα αδιαφορώντας πλήρως για τους πνιγμούς μου. Σύντομα είχε γεμίσει όλο το πρόσωπό μου με παχύρευστο σάλιο που έβγαζα βήχοντας αλλά το στόμα το κρατούσα ορθάνοιχτο. Σιγά-σιγά άρχισα να νιώθω το λαιμό μου να μουδιάζει και όσο συγκεντρωνόμουν στο να αναπνέω από τη μύτη, η αίσθηση του πνιγμού άρχισε να υποχωρεί. Μου γαμούσε το λαιμό γερά. Καρφωνόταν όλος μέσα, τον έβγαζε όλο έξω και ξανά μέσα. Κάθε φορά που έβγαινες έξω παρέσερνε και πηχτό σάλιο που κρεμόταν από την άκρη της πούτσας του.

«Τι στόμα είναι αυτό τσουλάκι μου, έμαθες κιόλας να τον τρως σωστά. Μπράβο» μου είπε μόλις σταμάτησα να πνίγομαι. Μου έπιασε το μισό πρόσωπο με το χέρι του, στοργικά αλλά τόσο επιβλητικά. Άρχισε να επιταχύνει το ρυθμό του και να βογκάει γερά, δυνατά, αντρικά. «Μουνάκι στο έχω κάνει το στόμα γιε μου. Μουνάκι του μπαμπά. Και ο λαιμός σου σφίγγει τόσο ωραία γύρω από την πούτσα μου. Έτσι σφίγγει και το μουνάκι της μαμάς όταν τη γαμάω». Με τρέλανε με αυτά που έλεγε. Ένιωσα και εγώ τη πούτσα μου να συσπάται. Μου έπιασε τις ρώγες και τις τράβηξε δυνατά. «Πουτάνα, σου τρέχουν τα ζουμιά για την πούτσα του μπαμπά» είπε και κατάλαβα ότι το πουλί μου έσταζε. Βγάζει τον πούτσο του έξω από το στόμα μου και τον κρατά πάνω από το πρόσωπό μου. Με κοιτά άγρια, διεστραμμένα.

Το πρόσωπο μου πασαλειμμένο στα σάλια μου, δακρυσμένο, κατακόκκινο. «Κοίτα με» μου λέει και μου ρίχνει μια χαλαρή σφαλιάρα. Τον κοιτώ κατάματα και το μάτι του γυαλίζει και με κάνει να αισθάνομαι εντελώς πουτανάκι του. «Έτσι θα σε γαμάω. Όποτε θέλω, όπου θέλω, όπως θέλω» είπε και άρχισε να μου χτυπάει το πρόσωπο δυνατά με τη πούτσα του που ήταν όσο κάγκελο γίνεται. «Τσουλάκι του μπαμπά σημαίνει διαθέσιμο πάντα για τις ορέξεις μου. Όλες τις ορέξεις μου» είπε ενώ τα πουτσοσκάμπυλα ήταν τόσο δυνατά που άρχιζα να πονάω. «Δε σε άκουσα, θες να είσαι το τσουλάκι μου;» είπε ενώ μου τράβηξε πάρα πολύ δυνατά τη δεξιά μου ρώγα. «Ναι μπαμπά» του είπα. Χαμογέλασε και τον κάρφωσε πάλι βαθιά στο λαιμό μου.

Τώρα άρχισε να μου γαμάει το στόμα πολύ γρήγορα. Εμφανώς ήθελε να χύσει. Άρχισα και εγώ να προσπαθώ με τη γλώσσα μου να αγκαλιάζω την πούτσα του, να παίζω μαζί της όπως μπαινόβγαινε. «Καργιόλα, θέλεις τα χύσια του μπαμπά. Θέλεις να σε γκαστρώσω» μου είπε ενώ μου έχωσε μία δυνατή σφαλιάρα στο πρόσωπο. Αυτό δεν το περίμενα και έχασα τη συγκέντρωση μου με αποτέλεσμα να πνιγώ. Αυτός όμως κράτησε την πούτσα καρφωμένη στο λάρυγγα μου και δεν μου έδωσε περιθώριο να συνέλθω. Ο λαιμός μου άρχισε να συσπάται γύρω από την πούτσα του και να τον αρμέγει κανονικά. Αυτό τον έκανε να τρελαθεί και άρχισε να φωνάζει όλο καύλα και να χύνει βαθιά στο λαρύγγι μου. «Έτσι πουτάνα μου. Έτσι πόρνη γιε μου. Άρμεξε το μπαμπά. Φά' τα όλα πόρνη…».

Άρχισε σιγά-σιγά να τον βγάζει από τα βάθη του λαιμού μου και ένιωσα τις τελευταίες σταγόνες σπέρματος να χτυπάνε τη γλώσσα μου. Αυτή η γεύση με τρέλανε και άρχισα να χύνω χωρίς να παίζω με το πουλί μου. Ο μπαμπά το είδε και είπε «Τι πουτάνα είσαι; Κάθε φορά που σε χύνω έχεις οργασμό χωρίς να αγγίζεις το πουλί σου. Πουτανάρα σωστή. Τη μάνα σου τη ξεπερνάς». Μου ρίχνει μια χαλαρή σφαλιάρα και μου λέει «Πρέπει να φύγω. Έχω δουλειές και με καθυστέρησες τσούλα.» Πάει στο μπάνιο και με αφήνει στο κρεβάτι χάλια και εξουθενωμένο.

Μετά από λίγο βγαίνει από το μπάνιο, φρεσκοξυρισμένος, περιποιημένος. Τι καύλας είναι. Το υπέροχο τριχωτό και γυμνασμένο σώμα του, η πουτσάρα του που είναι μισοκαυλωμένη. Με κοιτά και μου λέει «Καυλώνεις με τον πατέρα σου;» Όντως είχα καυλώσει πάλι. Τότε φωνάζει τη μάνα μου. «Κάτσε να της πω να σε ετοιμάσει για το βράδυ» μου λέει ενώ βάζει το βρακί του. Μπαίνει η μάνα μου μέσα και με βλέπει κόκκινο, όλο σάλια, χυμένο. «Σε περιποιήθηκε βλέπω πρωινιάτικα» μου είπε. «και από ότι φαίνεται ήταν όσο άγριος γουστάρει. Σε γέμισε δαχτυλιές από τις μπάτσες». «Αφού ξέρεις πως το γουστάρω» της απάντησε αυτός. «Ο μικρός είναι πουτάνα σωστή, υπάκουη. Τον χύνω και χύνει αμέσως η πόρνη. Με καυλώνει φοβερά ο μικρός μας. Φεύγω για δουλειές τώρα και θα γυρίσω το απόγευμα αργά.» Όση ώρα τα έλεγε αυτά είχε ντυθεί. Έκατσε δίπλα μου στο κρεβάτι και μου είπε να γυρίσω μπρούμυτα. Άρχισε να μου χαϊδεύει τον κώλο και συνέχισε. «Λοιπόν δεν γίνεται να συνεχίσουμε μόνο με πίπα. Δε θα χύνω πουθενά το βράδυ και θα τον εξουθενώσω τελείως. Άσε που αν αργώ να χύσω ξέρεις ότι μου βγαίνει το τελείως άγριο».

Όσο τα έλεγε αυτά μου είχε ανοίξει τα κωλομέρια και πλέον χάιδευε την τρύπα μου. «Βλέπεις τι κωλάρα έχει όμως. Κανόνισε να τον ετοιμάσεις, το βράδυ θα του την κάνω μουνάκι. Ετοίμασε τον καλά να μην πονέσει πολύ και να το χαρεί και αυτός. Γιατί εγώ θα το χαρώ σίγουρα» είπε και μου έριξε μια δυνατή σφαλιάρα στον κώλο. «Εντάξει, θα τον ετοιμάσω όπως πρέπει» του είπε η μάνα μου. «Φεύγω πουτάνες μου» είπε ο μπαμπάς και όπως περνούσε δίπλα από τη μαμά της έριξε και αυτής μία σφαλιάρα στο κώλο που από ότι είδα στο πρόσωπο της δεν της άρεσε καθόλου. Εγώ πάλι λάτρευα τις σφαλιάρες του. «Α… και αν θες να του συμπεριφερθώ σαν καμία παρθένα, φρόντισε να μοιάζει σαν άμαθο κοριτσάκι» είπε όπως έβγαινε από το δωμάτιο και γέλασε παιχνιδιάρικα.
Copyright protected OW ref: 179765