Ένα γρήγορο με τον παρθένο Γρηγόρη

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 30-10-2020
Είμαι ο Δημήτρης, 33 ετών, 180 ύψος, 90 κιλά, γκέι παθητικός. Στην εταιρία που δουλεύω πριν 2,5 χρόνια πήρα προαγωγή σε θέση σημαντική αντικαθιστώντας μια παρθενοπιπίτσα που ήταν πριν από μένα εκεί. Όλο σχεδόν το προσωπικό που έρχεται σε άμεση καθημερινή επαφή είναι άντρες κι επικρατεί ανάλογο κλίμα κι ανάλογες συμπεριφορές, χύμα ομιλίες, βρισίδια, γαμωσταυρίδια πάνε κι έρχονται, συζητήσεις για γκόμενες και συχνά παράπονα από την προηγούμενη κοπέλα που δεν ένιωθε άνετα σ’ αυτό το κλίμα. Η προαγωγή μου βρήκε το προσωπικό σε φάση αναταραχής, σύγκρουσης με την προηγούμενη κοπέλα κι όλοι ανακουφίστηκαν που δεν θα είχαν παρατηρήσεις για τον τρόπο ομιλίας, το μπινελίκι κλπ.

Τις πρώτες μέρες κιόλας η εταιρία προσέλαβε καινούργιο προσωπικό και με όρισαν συνυπεύθυνο να διαλέξουμε τους νέο-προσληφθέντες. Ανάμεσα τους πήραμε έναν 24χρονο, ας τον πούμε Δημήτρη κι έναν 23χρονο, ας τον πούμε Γρηγόρη. Ο Γρηγόρης από την πρώτη ματιά μου προκάλεσε μια έντονη αναστάτωση. Ένα σωστό αντράκι, 1.,88 ύψος, γύρω στα 95-100 κιλά, ελαφρώς φουσκωμένος από το γυμναστήριο (όχι υπερβολές), πολύ αρρενωπός και τριχωτός στην εμφάνιση, με κάτι μακριά και χοντρά δάχτυλα χεριών και με ένα αλήτικο και πρόστυχο βλέμμα. Αλλά πολύ χαμηλών τόνων, ντροπαλός, κλειστός. Αν δε με γοήτευε απ’ την πρώτη ματιά, σίγουρα θα είχε κοπεί στο interview που τους κάναμε. Όσο επιβλητικός ήταν με την παρουσία και την εμφάνισή του, άλλο τόσο μαγκωμένος και ντροπαλός ήταν, σα να είχε ένα μόνιμο τρακ.

Με όλους έχω καλή σχέση, τυπική βέβαια και δεν δίνω δικαιώματα για την σεξουαλική μου ζωή. Με άλλους υπάρχει καλύτερη σχέση, πέρα από τις τυπικότητες, πιο προσωπική, χωρίς να είμαστε και φίλοι. Προσπάθησα να πλησιάσω και τα δυο αυτά παιδιά, ο Δημήτρης εύκολα μ’ άφησε, αλλά όπως διαπίστωσα ήταν αυστηρώς στρέιτ. Ο Γρηγόρης πάντα πιο συνεσταλμένος και ντροπαλός. Ο Δημήτρης έφερνε το Γρηγόρη με το αμάξι του στη δουλειά γιατί μένουν πολύ κοντά κι ο Γρηγόρης δεν έχει δικό του αυτοκίνητο.

Με τον καιρό ανακάλυψα ότι τα παιδιά είχαν κι άλλες δεξιότητες. Ήξεραν και οι 2 από ηλεκτρολογικά και επιπλέον ο Γρηγόρης ήξερε από υδραυλικά και πλυντήρια. Με αφορμή ένα πρόβλημα στο θερμοσίφωνα, ήδη από τις πρώτες τους μέρες στην δουλειά, ήρθε ο Δημήτρης σπίτι μου κι εκεί κατάλαβα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μου σερβίρει πούτσα.

Πέρασε λίγος καιρός και μια μέρα χάλασε το πλυντήριο. Εννοείται χάρηκα μέσα στα νεύρα μου μόλις είδα μια ευκαιρία να ξεμοναχιάσω το Γρηγόρη. Όσο έβλεπα στο facebook να μην έχει γκόμενα, άρχισα να σκέφτομαι μήπως δεν είναι όσο στρέιτ δείχνει η εμφάνιση. Τον έφερα με το αμάξι μου στο σπίτι ένα μεσημέρι και είδα τι είχε. Μίλησα και με τον πατέρα του που ήταν της δουλειάς και μου εξήγησε. Παρήγγειλα ένα ανταλλακτικό και μετά από μερικές μέρες που ήρθε το ανταλλακτικό, φόρτωσα το Γρηγόρη στο αμάξι και ήρθαμε σπίτι μου για επισκευή. Εκείνο το Σάββατο φορούσε μία μπλε φόρμα, σχετικά στενή, με μαύρη μπλούζα κοντομάνικη, μαύρο μπουφάν και μαύρα παπούτσια στις ποδάρες του. Κάτι τον ζόριζε. Μίλησε στο τηλέφωνο αρκετές φορές με τον πατέρα του. Όσο έφτιαχνε το πλυντήριο, πετάχτηκα μέχρι το εστιατόριο της γειτονιάς και πήρα φαγητό να φάμε παρέα.

Με πολύ κόπο, κατάφερε και μου επισκεύασε το πλυντήριο αφού μου εξήγησε τι είχε και ότι δεν είχε πολύ ζωή ακόμα. Του είπα να καθαριστεί και να έρθει να φάμε παρέα, που δέχτηκε με ενδοιασμούς.

Καθώς τρώγαμε, πήγα την συζήτηση σε γκόμενες κλπ και προσπαθούσα να τον κάνω να εκδηλωθεί. Του το έπαιζα μεγάλος κι έμπειρος. Τον ζόρισα αρκετά και μου ομολόγησε ότι δεν είχε γκόμενα, έμενε μαζί με τη φοιτήτρια αδερφή του κι άλλα. Αυτή η ντροπαλότητα οφειλόταν και στο ότι ήταν λίγο αγαθός όπως φάνηκε. Όταν βεβαιώθηκα, είπα να εκμεταλλευτώ την φάση κι ό,τι γίνει.

Με αφορμή το ότι δεν ήθελε να τον πληρώσω, του είπα και καλά ότι θα του κάνω ένα δωράκι. Του χάρισα ένα παλιό τάμπλετ και καταχάρηκε. Κι εκεί πάνω του είπα ότι θα του κάνω ένα χαλαρωτικό μασάζ για να τον ξεκουράσω. Δεν του άφησα περιθώριο να μου πει όχι παρά μόνο όπως καθόταν στην καρέκλα με το τάμπλετ στο χέρι, πήγα πίσω του και άρχισα να του τρίβω τους ώμους και το λαιμό.

Του είπα «βγάλε τη μπλούζα να είσαι πιο άνετα, μην κολλάς, άντρες είμαστε» και σχεδόν οδήγησα το χέρι του και μαζί βγάλαμε τη μπλούζα του. Κάτι τεράστιες πλάτες αποκαλύφθηκαν με διάσπαρτες τρίχες εδώ κι εκεί, δύο πολύ τριχωτά χέρια κι ένα στήθος αρκετά τριχωτό που μύριζε βαρβατίλα και ιδρωτίλα. Ο πούτσος μου ήταν καυλωμένος και κόντευε να σκίσει το παντελόνι μου.

Συνέχισα να του κάνω για ώρα μασάζ και το απολάμβανε. Κατέβαινα με τα χέρια μου ως τη μέση του και λίγο παρακάτω σχεδόν μέχρι τον κώλο του. Φαινόταν να το απολαμβάνει ενώ διέκρινα ένα ελαφρύ φούσκωμα στη φόρμα του.

Πήγα μπροστά του και του είπα «για να ολοκληρωθεί το δωράκι κάτι πρέπει να γίνει εδώ πέρα» και του έπιασα την πούτσα. «Ψήνεσαι να σου πάρω πιπούλα και να χύσεις;» του είπα και συνέχισα λέγοντάς του ότι δεν έχει περιθώριο να πει όχι. Τον είδα που κόμπιασε. Του είπα ότι θα μείνει μεταξύ μας και ότι αυτό είναι ο πιο προσωπικός μου τρόπος για να του πω ευχαριστώ, ότι είμαι εχέμυθος και άλλα παρόμοια.

Τον σήκωσα και πήγαμε στο μπάνιο. Έκλεισε την πόρτα κι αμέσως στάθηκε όρθιος κοντά στο πλυντήριο. Του κατέβασα την φόρμα κι άρχισα πάνω από το θαλασσί μποξεράκι να του γλείφω την πούτσα. Έσκυψα στα 4, έβγαλα τα τεράστια παπούτσια του, μετά την φόρμα και το μποξεράκι. Μια πολύ τριχωτή ψωλή φάνηκε, που μόλις την έβαλα στο στόμα μου άρχισε να μεγαλώνει. Σε μέγεθος ήταν γύρω στα 17-18 εκατοστά αλλά ήταν αφύσικα χοντρή, γύρω στα 3,5-4 δάχτυλα χοντρή. Ζοριζόμουν σαν πρωτάρης να τη χειριστώ!

Έπαιξα με τον αρχιδόσακο και τα μεγάλα τριχωτά αρχίδια του Γρηγόρη. Τα χέρια μου έπιαναν τον ζουμερό τριχωτό του κώλο. Με μερικές κλεφτές ματιές που έριξα, τον είδα να το απολαμβάνει. Ξανάπιασα τον πουτσοκέφαλό του κι άρχισα να τον ρουφάω. Προσπαθούσα να κάνω την χοντροψωλάρα του να χωρέσει στο στόμα μου. Δε θα πέρασαν πάνω από τρία τέσσερα λεπτά, τον άκουσα να βογκάει και τον ένιωσα να τρέμει. Αμέσως η χοντροψωλάρα του άρχισε να συσπάται. Τη ρούφηξα όσο μπορούσα καλύτερα για να πιω τους πυκνούς χυμούς του. Τουλάχιστον 4 κύματα με χύσια τα ήπια απευθείας. Μπούκωσα και χωρίς να το θέλω, την άφησα να βγει απ’ το στόμα μου. Τα υπόλοιπα χύσια του Γρηγόρη πετάχτηκαν στο πρόσωπο μου και στο πουκάμισο.

- Με λέρωσες άσχημα μικρέ…

του είπα αλλά ήταν η πρώτη φορά που δεν ήταν ντροπαλός.

- Σ άρεσαν;…

με ρώτησε. Ήθελα πολύ να τα ξαναδοκιμάσω για να θυμηθώ τη γεύση τους κι έπεσα πάνω στην ψωλάρα του και άρχισα να προσπαθώ να ρουφήξω ό,τι είχε απομείνει στην ουρήθρα και στο πουτσοκέφαλο.

- Λυσσάρα…

είπε κάπως χαμηλόφωνα.

- Λυσσάω για τη χοντροπουτσάρα σου. Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα… του είπα. Θα με γαμήσεις;…

του πέταξα στα μούτρα καθώς σηκώθηκα κι άρχισα να γδύνομαι μη χάσω την ευκαιρία.

- Δεν ξέρω, δεν έχω πάει ποτέ με άντρα… μου είπε πάλι συνεσταλμένα. Μόνο μια φορά τον έδωσα για τσιμπούκι σε έναν άλλο φαντάρο. Σήμερα ήταν πιο όμορφα… συνέχισε.

- Ποτέ άλλοτε;… ρώτησα.

- Ποτέ!

Έμεινα τελείως γυμνός και του γύρισα να βλέπει τον κώλο μου, φρεσκοξυρισμένος όπως ήταν.

- Σαν να ήμουν γκόμενα και με γαμούσες από πίσω σκέψου το. Όπως στις τσόντες που έχεις δει.

Με έπιασε με τα χοντρά του χέρια και με έστησε πίσω από την πόρτα. Με τα πόδια του έσπρωξε κι άνοιξα τα πόδια μου σε διάσταση.

- Να ξέρεις δεν το 'χω ξανακάνει…

είπε κομπιάζοντας.

- Βάλε την ψωλάρα σου αγορίνα μου στην τρυπούλα μου κι όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους… του είπα με ικετευτικό τόνο.

Με τα χέρια μου άνοιξα τον κώλο μου για να οδηγήσει την χοντροψωλάρα του στη σχισμή της τρύπας μου. Δεν είχε πέσει ούτε στο ελάχιστο! Εξακολουθούσε να είναι στητή και καυτή η παρθένα του χοντροπουτσάρα. Την ένιωσα να καίει την ώρα που άτσαλα μπήκε στην τρυπούλα μου με μια μόνο κίνηση ολόκληρη. Παρ' ότι εδώ και πολλά χρόνια εξασκείται η τρυπούλα μου στο γαμήσι, παραμένει στενή. Πόνεσα κι από τη βιαιότητα με την οποία μπήκε μέσα μου κι από το μέγεθος της πούτσας του.

Έβαλε τα χέρια του στους ώμους μου και τα έσφιξε σαν να κούμπωνε πάνω μου. Αμέσως άρχισε να κάνει κινήσεις μέσα έξω. Ξέσφιξε για λίγο τα χέρια του, μου σήκωσε τα χέρια ψηλά στην πόρτα και κούμπωσε πάλι τα δικά του στους ώμους μου. Συνέχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου με φόρα, με δύναμη, με βία. Έχυσα χωρίς να τον παίξω καθόλου. Απ’ την μια πονούσα τρομερά κι ήθελα να σταματήσει κι απ’ την άλλη γούσταρα τρελά που ένας παρθένος 23χρονος πιτσιρικάς με τον τεράστιο χοντροπούτσαρο του με ξέσκιζε αλύπητα.

Πονούσα και σφιγγόμουν αλλά κατά βάθος δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ.

- Δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα γαμούσα ένα πούστη…

μου είπε σε κάποια στιγμή και τον ένιωσα να με σφίγγει πιο δυνατά ενώ η ψωλάρα του άρχισε να τινάζεται μέσα μου και να εκτοξεύει τα χύσια της βαθιά μέσα στο κωλάντερο μου.

Με έχυσε για τα καλά, όλα μέσα. Έπεσε πάνω μου βαριανασαίνοντας. Δεν ήθελε να βγει από μέσα μου. Κι εγώ έκανα ό,τι μπορούσα για να κρατήσω την πουτσάρα του καυλωμένη χοντρή και στητή. Σφιγγόμουν για να τον προκαλέσω ενώ έβγαζα πρόστυχους αναστεναγμούς. Μείναμε για λίγο έτσι.

- Κατουριέμαι μαλάκα, άσε με να βγω…

μου είπε σε κάποια στιγμή. Βγήκε απότομα από μέσα μου προκαλώντας μου ένα ρίγος απ’ τον πόνο. Ο κώλος μου τον ζητούσε. Τον παρακολούθησα να κατουρά και αμέσως πήγα πλάι του, έσκυψα και του καθάρισα την ψωλάρα. Δεν είχε πέσει καθόλου.

Προσπάθησα να του ξαναπάρω πίπα αλλά δε μ’ άφησε. Βιαστικά ντύθηκε για να φύγει. Στο βλέμμα του κάτι είχε αλλάξει. Είχε φύγει εκείνο το πολύ συνεσταλμένο αγόρι κι άρχισε να μένει μόνο το αλήτικο και πρόστυχο ύφος του. Όσο κι αν προσπάθησα εδώ και 2 χρόνια δεν έχει δεχτεί ούτε να του πάρω τσιμπούκι ούτε να του κάτσω να με γαμήσει. Τον βλέπω και λιώνω. Κι είναι κρίμα τέτοιο γαμιά να μην τον χαίρεται ούτε γυναίκα ούτε άντρας.
Copyright protected OW ref: 179558