Μόνος στο κάμπινγκ

Δημοσιεύθηκε από Gariras
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 08-10-2020
Με λένε Άρη, είμαι 24 χρονών και ζω επαρχία. Είμαι λιγάκι γυμνασμένος, μελαχρινός μετρίου αναστήματος. Η Ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη το 2016 όταν πήγα πρώτη φορά μόνος μου διακοπές στην Σαμοθράκη.

Ήταν αρχές καλοκαιριού και είχα κανονίσει με την κολλητή μου να πάμε για κάμπινγκ στη Σαμοθράκη μήνες πριν. Θα ήταν πρώτη μας φορά στο νησί και είχαμε ακούσει τα καλύτερα για τη χίπικη ζωή και την εναλλακτική κουλτούρα. Η χαρά μας ενώ ήταν μεγάλη λοιπόν, δύο μέρες πριν την αναχώρηση, μου λέει η κολλητή μου ότι έχει καθυστέρηση και δε μπορεί να πάει για κάμπινγκ αν δεν έχουν περάσει οι πρώτες μέρες της περιόδου της. Βρισκόμουν σε δίλημμα, διότι δεν είχα ξαναπάει μόνος διακοπές και με άγχωνε αυτό, αφετέρου όμως ήταν περιορισμένη η άδεια μου και δεν ήθελα να μου χαλάσει τις διακοπές αυτό το γεγονός. Με όλο μου το θάρρος λοιπόν αποφάσισα να πάω έχοντας στο νου μου βέβαια ότι μπορεί να παίξει και καμιά φάση στο κάμπινγκ.

Φτάνοντας στο νησί, αφού τακτοποιήθηκα με τη σκηνή, άρχισα τις βόλτες στο κάμπινγκ και στα περίχωρα. Δε μπορούσα να χάσω χρόνο, μπορεί την επομένη κιόλας να ερχόταν η κολλητή μου, όλο αυτό με καύλωνε περισσότερο, το ότι δεν ήξερα πότε θα έρθει και ότι έπρεπε γρήγορα να βρω κάποιο γκομενάκι.

Πήγα, έκατσα στην πλατεία του χωριού και όποιος ωραίος περνούσε τον κοιτούσα μπας και δω το βλέμμα και καταλάβω. Ξαφνικά περνάνε δύο τύποι ο ένας γύρω στα 40 μελαχρινός, γυμνασμένος, μαυρισμένος με καυλόφατσα, ακριβώς ο τύπος μου και δίπλα του ένας ξανθός στην ηλικία μου, ωραίος, λίγο πιο κοντός. Τους κοιτούσα σχεδόν σαλιαρίζοντας από καύλα. Είχα πολύ ανάγκη για πούτσα. Ενώ περνούσαν, αρχικά δε μπορούσα να καταλάβω αν με κοιτούν λόγω γυαλιών, έπειτα όμως ο μελαχρινός καυλιάρης τα βγάζει και με κοιτάει. Τους βλέπω να γελούν και να φεύγουν. Εγώ άρχιζα να βγάζω προσπερματικά από την καύλα. Δεν είχα το θάρρος να πάω να τους μιλήσω, δεν ήμουν και 100% σίγουρος αν ήταν γκέι. Πέρασαν κάποιες ώρες, γύρισα στο κάμπινγκ και είπα να πάω σε παραλία γυμνιστών μήπως δω κανένα καυλί.

Έπαιζαν τα μάτια αρκετών μπορώ να πω αλλά δεν είχα πότε το θάρρος να μιλήσω σε κανέναν, είμαι αρκετά ντροπαλός. Ήμουν και σε σημείο απόμακρο από άλλους γιατί ντρεπόμουν. Μέτα έβλεπα κάποιον να κατευθύνεται προς το μέρος μου και κατάλαβα πως ήταν ο ξανθός από πριν. Έβαλα αμέσως το μαγιό μου μην καυλώσω μπροστά του και σηκώθηκα να φύγω. Με είχαν πιάσει τρελές ταχυπαλμίες. Φτάνει και μου λέει:

- Για που το 'βαλες;

- Πάω στο κάμπινγκ να ξεκουραστώ.

- Κάτσε εδώ να γνωριστούμε λίγο, εσύ δεν ήσουν πριν στο χωριό που μας κοιτούσες;

- Ε… ναι.

- Νίκος, χάρηκα.

- Άρης, επίσης.

- Ο Βασίλης έχει βουτήξει, όπου να ναι θα βγει.

Με είχε κυριεύσει ένα άγχος αλλά συγχρόνως η καύλες μου ήταν ατελείωτες. Σηκώνεται απότομα ο Νίκος και κάνει νόημα στο Βασίλη που μόλις είχε βγει και ντυνόταν να έρθει σε μας. Είχε ένα απίστευτο κορμί, μαυρισμένο, γυμνασμένο όσο πρέπει και τριχωτό και ένα καλό φούσκωμα στο μαγιό. Συστηθήκαμε και άρχισαν να μιλάνε για άσχετα πράγματα. Δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία. Μου λέει ξαφνικά ο Νίκος "να σε πάμε στο κάμπινγκ, έχουμε αμάξι". Συμφωνώ εγώ και με πάνε. Φτάνοντας μου λένε:

- Που είναι η σκηνή σου;

- Να εκεί, λίγο πιο κάτω, αν θέλετε ελάτε να αράξουμε, έχω και αιώρα.

Περπατάμε προς τη σκηνή, η οποία ήταν σε απομονωμένο μέρος και αρκετά μεγάλη. Ο Βασίλης μόλις φτάσαμε ξάπλωσε στην αιώρα, ενώ εγώ με τον Νίκο σε κάτι πέτρες. Είχα γεμίσει προσπερματικά από καύλα αλλά δε φαινόταν ευτυχώς. Λέγαμε διάφορες μαλακίες μέχρι που ο Βασίλης ξαπλωμένος πιάνει το φούσκωμα του. Είχε καρφωθεί το βλέμμα μου εκεί και τότε βλέπω πως με κοιτάει στα μάτια. Κοιτιόμασταν για κάποια δεύτερα, αρκετά για να καταλάβω που το πάνε. Μου λέει ο Νίκος, διακόπτοντάς μας:

- Δεν έχω μπει ποτέ σε σκηνή, να μπω να δω πως είναι;

- Εννοείται… μπες.

Μπαίνει και μπαίνω κι εγώ από πίσω του, κοιτιόμαστε πονηρά και φωνάζει:

- Βασίλη, θες να έρθεις και συ;

Μπαίνει ο Βασίλης και ξαπλώνει. Η καρδιά μου κόντευε να βγει, τόσο άγχος είχα. Επικράτησε κάποια δευτερόλεπτα αμηχανία ώσπου ο Νίκος αρχίζει να με φιλάει. Έπειτα γυρνάω στο Βασίλη, αυτόν γύρευε η τρυπούλα μου κατά βάθος και τον φιλάω. Ήμουν στον έβδομο ουρανό, μύριζε απόλυτη αντρίλα, αρσενικό. Κατεβάζει το κεφάλι μου, χώνει το πρόσωπο μου στο φούσκωμα του και το τρίβει. Του ανοίγω το μαγιό και βλέπω μια τριχωτή ψωλάρα να μυρίζει θεϊκά. Αρχίζω να τον πιπώνω με την αλμύρα. Αλλάζω μετά πάω στο Νίκο, που άρχιζε να την παίζει παράλληλα και τον τσιμπουκώνω. Μετά νιώθω το Βασίλη να μου κατεβάζει το μαγιό και να τρίβει την πούτσα του στην άτριχη τρυπούλα μου. Είχα τόσο ανάγκη ένα γερό ξέσκισμα και το κατάλαβε:

- Θες πούτσα πουστράκι ε;

- Ναι.

- Θα σε γκαστρώσω καργιόλα απόψε…

και μπήκε με δύναμη μέσα μου που πόνεσα πολύ αλλά η καύλα ήταν μεγαλύτερη. Άρχισε να με γαμάει πολύ σκληρά, να με σφαλιαρίζει και να με φτύνει, ενώ ο Νίκος μου γαμούσε το λαρύγγι. Εγώ αν έπιανα τον πούτσο μου θα τελείωνα, οπότε δεν τον άγγιζα.

Βγαίνει ο Βασίλης κι έρχεται στο πρόσωπό μου με την ψωλή του, με φτύνει πάλι, μου δίνει και μια σφαλιάρα και χύνει στη φάτσα μου. Ταυτόχρονα σχεδόν χύνει και ο Νίκος στη φάτσα μου και τότε αρχίζω να τον παίζω και εγώ και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου τελειώνω. Εν τω μεταξύ άρχισε να κάνει πολύ ζέστη στη σκηνή και βγήκαμε. Ήμουν τόσο ικανοποιημένος σεξουαλικά, τόσο ευτυχής που το έζησα αυτό. Δυστυχώς την άλλη μέρα έφυγαν το παιδιά και δεν τους ξαναείδα ποτέ. Αλλά δε θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο μου τρίο, την απόλυτη καύλα που ένιωσα εκείνο το απόγευμα.
Copyright protected OW ref: 179318