Ο παλιός φίλος και συμμαθητής από το Γυμνάσιο

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 30-09-2020

Γεια σας. Όπως σας έχω ξαναπεί είμαι 17 ετών. Είμαι bi και έχω αρκετές εμπειρίες και με τα δύο φύλα. Έτσι, λοιπόν, θα σας διηγηθώ μια ιστορία που συνέβη στ’ αλήθεια πριν από λίγες ημέρες.

Γεια σας. Όπως σας έχω ξαναπεί είμαι 17 ετών. Είμαι bi και έχω αρκετές εμπειρίες και με τα δύο φύλα. Έτσι, λοιπόν, θα σας διηγηθώ μια ιστορία που συνέβη στ’ αλήθεια πριν από λίγες ημέρες.

Ήμουν στην πλατεία μαζί με τη γνωστή σε όλο το σχολείο παρέα μου περιμένοντας και τον έβδομο της παρέας να φτάσει, έτσι ώστε να πάμε στο στέκι μας για βότκες.

Καθώς περιμέναμε, πέρασε με την παρέα του ο παλιός μου συμμαθητής και φίλος από το Δημοτικό έως το Γυμνάσιο, ο Ν. Είναι εμφανίσιμο παιδί, γύρω στο 1.65, σχετικά αδύνατος (εγώ είμαι 1.80 γύρω στα 90 κιλά και αρκετά τριχωτός για την ηλικία μου). Ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα από μικρά όπως προανέφερα, όταν όμως τα καλοκαίρια πηγαίναμε στο εξοχικό του όπου ξεκινούσαμε να πειραματιζόμαστε. Για παράδειγμα, πηγαίναμε σε ερημικές παραλίες κοντά στο σπίτι του όπου δεν υπήρχε κανένας και είχαμε την ευκαιρία να κολυμπάμε γυμνοί, αλλά και να περιεργαστούμε τα πέη μας, μιας και ποτέ δεν είχαμε ξαναδεί παρά μόνο το δικό μας. Όταν πηγαίναμε σπίτι κάναμε μαζί μπάνιο χωρίς να ντρεπόμαστε και βαρούσαμε μαλακία στα κρυφά.

Τα επόμενα χρόνια συνεχίσαμε να κάνουμε παρέα ενθέτοντας μέσα στην καθημερινότητά μας μερικές φιλικές συνευρέσεις στα σπίτια μας για PlayStation ή απλό άραγμα συνοδευόμενο από μαλακίες της στιγμής. Τότε έτυχε και μερικές φορές να κάνουμε και αλληλομαλακία όντας καυλωμένοι έφηβοι που παρακολουθούσαν τσόντες.

Γυρνώ τώρα πίσω στο σήμερα. Είμαστε στην πλατεία περιμένοντας το φίλο μας και ξαφνικά βλέπω το Ν μαζί με την παρέα του. Φυσικά τον χαιρετώ και με χαιρετά με αρκετή χαρά όντας και οι δυο πολύ κοινωνικοί. Για κάποια λεπτά ήταν μόνος, έτσι βρήκα την ευκαιρία να πάω να του πιάσω λίγη κουβέντα. Μιλήσαμε για το πως περάσαμε στις διακοπές μας και καταλήξαμε να κανονίσουμε να βρεθούμε μιας και έχουμε χρόνια να τα πούμε.

Όντως μετά από δυο μέρες, έρχεται στο σπίτι μου από το οποίο έλειπαν οι γονείς μου σε οικογενειακούς φίλους. Ήταν γύρω στις οκτώ το απόγευμα όταν χτύπησε το κουδούνι. Του άνοιξα και είχα την εντύπωση ότι ήμασταν πιο άνετοι μεταξύ μας από όλα τα προηγούμενα χρόνια της περασμένης φιλίας μας. Καθόμαστε στο μπαλκόνι κοιτώντας εκπληκτική θέα και πίνοντας ένα ουίσκι. Έχουμε καιρό να τα πούμε, οπότε λέμε τα νέα μας, τα του σχολείου και των προσεχών πανελλαδικών και θυμόμαστε τις βλακείες που κάναμε μαζί ως παιδιά. Περνάει πολύ ευχάριστα η ώρα, αν και δεν το περίμενα.

Κάποια στιγμή του είπα να έρθει να δει το κολάζ με παλιές παιδικές φωτογραφίες που έχω κάνει στο δωμάτιό μου και περιλαμβάνει και εκείνον, οπότε ανεβαίνουμε πάνω. Χαζεύουμε τις φωτογραφίες και σχολιάζουμε την κάθε μια που είτε είναι από τις διακοπές είτε από το σχολείο. Είμαστε καθισμένοι στο κρεβάτι και τότε μέσα μου θέλησα να εκπληρώσω το ανεκπλήρωτο όνειρο ή φαντασίωση. Πηγαίνω την κουβέντα στο πιο σεξουαλικό και του λέω:

- Τι έγινε ρε Ν; Κανά γκομενάκι παίζει;

- Άστα ρε. Πήγε να κάτσει ένα σ’ ένα πάρτι αλλά την έκανε με ελαφρά...

- Κι εγώ τα ίδια ρε. Γάμησε τα. Εδώ κάτω πώς τα πας;…

και του πιάνω τον πούτσο πάνω από το παντελόνι. Δεν ξαφνιάστηκε, όμως κώλωσε λίγο στην αρχή.

- Όπως τα ήξερες. Μόνος, αλλά πάντα έτοιμος...

- Έτσι ε; τότε του ζουλάω τον πούτσο κι εκείνος καυλώνει σιγά-σιγά.

Ξεκούμπωσα αργά το φερμουάρ του και κατέβασα το σορτς του. Χάιδευα και φιλούσα την περιοχή του πάνω από το μποξεράκι όλο και πιο αισθησιακά για να καυλώσει ακόμη περισσότερο. Εντός ολίγου αποκαλύπτω τον πούτσο του κατεβάζοντας και το μποξεράκι του και αρχίζω να του κάνω πίπα. Εκείνος έχει μια τρομερή έκφραση που αποτύπωνε την ηδονή που ένιωθε εκείνη τη στιγμή. Τα αρχίδια του ήταν ξυρισμένα (όπως και τα δικά μου), ενώ πάνω από τον πούτσο του είχε τριχοφυΐα. Δεν ήταν τεράστιος ο πούτσος του, αλλά δε με ένοιαζε. Μόνο και μόνο ότι βρισκόμουν σεξουαλικά με τον παλιό μου φίλο και πραγματοποιούσα την φαντασίωσή μου, μου αρκούσε.

Όπως ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα ξεκίνησα να του βάζω δάχτυλο, ενώ εκείνος χάιδευε τα μαλλιά μου. Μετά ακολούθησε το δικό μου ξεγύμνωμα, καθώς και η πίπα και το δάχτυλο προς εμένα. Η αλήθεια είναι πως δε δώσαμε φιλιά γιατί δεν είναι κάτι που μου αρέσει. Έβγαλα τα προφυλακτικά που προμηθεύτηκα, διότι ήξερα τι πρόκειται να γίνει, μου φόρεσε ένα και ξεκίνησα να τον γαμάω απαλά, αφού ήταν παρθένος. Τρελαινόταν, όμως αυτό που με εξίταρε ήταν το γεγονός ότι δε συμπεριφέρονταν σαν κορίτσι, αλλά σαν ένα απλό αγόρι. Ούτε βογκούσε υπερβολικά, ούτε στηνόταν με τουρλωμένο κώλο. Συμπεριφερόταν έτσι όπως μου αρέσει. Μετά από αισθησιακό τριαντάλεπτο σεξ, ήρθε η ώρα να βάλει εκείνος το προφυλακτικό και να γαμήσει εμένα, το οποίο κάνει επιτυχώς.

Ήταν πολύ προσεκτικός και αισθησιακός. Εγώ, πριν έρθει, είχα δαχτυλωθεί αρκετά για να του είναι πιο εύκολο, αλλά και για να μην πονέσω τόσο. Μόλις πέρασε κάνα εικοσάλεπτο βγήκε από μέσα μου και ξεκινήσαμε την παλιά καλή σχολή. Αλληλομαλακία, μέχρι που χύσαμε και οι δυο. Μετά κάναμε μαζί μπάνιο, όπου ξαναπαίχτηκε παρόμοια φάση χωρίς γαμήσι. Με λίγα λόγια, περάσαμε μια αξέχαστη, αλλά και πανέμορφη βραδιά. Όταν αποχαιρετιστήκαμε σαν παλιοί καλοί φίλοι, είπαμε πως πρέπει να ξαναβρεθούμε να περάσουμε εξίσου ωραία για ακόμη μια βραδιά.
Copyright protected OW ref: 179080