Ο παιδικός μου έρωτας

Δημοσιεύθηκε από BottomBoy
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 21-09-2020
Η ιστορία έχει ως εξής. Ζω σε ένα χωριό στη Θεσσαλία, μικρή κοινωνία με πολύ καλό κόσμο. Έχω ένα παιδικό φίλο και πολύ καλό παιδί με αποτέλεσμα να είναι ο μεγάλος μου έρωτας.

Από πολύ μικρή ηλικία είχα διαπιστώσει ότι μου αρέσουν οι άνδρες. 11 χρονών με τον Ανδρέα ήμασταν κολλητοί φίλοι και πάντα καθόμασταν στο ίδιο θρανίο μέχρι και την 1η Γυμνασίου

Στην 1 Γυμνασίου έτρωγε αρκετό Bulling λόγω των κιλών, 13 χρονών και ήταν 110 κιλά. Είχε πάντα θέμα με τα κιλά. Εγώ πάντοτε ήμουν δίπλα του, τον στήριζα και τον βοηθούσα. Δυστυχώς άφησε το Σχολείο και πήγε στη Δουλειά στον Πατέρα του που περνούσε πλακάκια

Το 2010 έπρεπε να καταταγώ στον Στρατό. Το 2011 τελείωσα με την Θητεία μου και επέστρεψα στο χωριό. Μετά από 1 μήνα ερχόταν η Εθνική μας εορτή, 25 Μαρτίου και κανονίζαμε τι θα κάνουμε μετά την παρέλαση. Αποφασίσαμε να πάμε στο εξωκλήσι του Χωριού να ψήσουμε. Το πρωί, αφού ξύπνησα και πήρα πρωινό, χτύπησε το τηλέφωνο μου. Ήταν εκείνος. Μιλήσαμε, ετοιμαστήκαμε, ήρθε, με πήρε με το Μηχανάκι πήγαμε στην Παρέλαση και μετά με άφησε στο Σπίτι.

Χτυπάει το τηλέφωνο 2 ώρα το Μεσημέρι. Μου λέει είμαι ολομόναχος στο σπίτι εσύ έχεις να κάνεις τίποτα, να έρθεις γιατί βαριέμαι; Χωρίς δεύτερη σκέψη ετοιμάστηκα και πηγαίνω. Χτυπάω το κουδούνι, μου ανοίγει και εκεί τα είδα όλα. Ήταν μόνο με το μποξεράκι. Τα έχασα.

Καθόμαστε στον καναπέ και βάλαμε να παίξουμε ποδοσφαιράκι. Όσο έχανε μου πετούσε υπονοούμενα ότι θέλω γαμήσι.

Η αλήθεια είναι ότι γουστάρω τρελά τους εύσωμους και ο φίλος μου ένα παιδί κουκλάκι. Καθαρό πρόσωπο, κορμάκι αρκετά γεμάτο, 140κιλα, και σαρκώδη χείλη.

Όσο παίζαμε τον έβλεπα με την άκρη του ματιού μου να χαϊδεύει το μποξεράκι του και είχα δει να φουσκώνει κάτι ωραίο.

Κάποια στιγμή χάνει και μου λέει:

- Δε γίνεται… σήμερα έχεις μεγάλο φάρδος, θέλεις πολύ πήδημα!

Μπορεί να το εννοούσε ή απλώς να το έλεγε έτσι.

- Το έκανα αρκετές φορές, του λέω, τι να πηδήξεις;… αφού δεν έχεις τίποτα.

Με μια κίνηση σηκώνεται και βγάζει το μποξεράκι. Αντίκρισα ένα ωραίο εργαλείο, χοντρό, με χοντρά αρχίδια, 14 πόντους και παχύ.

Δεν άντεξα, σηκώθηκα, πήγα μπροστά του και κατέβασα το σορτσάκι μου και το μποξεράκι. Είδε το κωλαράκι μου, είμαι άτριχος σε όλο μου το σώμα. Με πήρε στην αγκαλιά του και με φίλαγε με πάθος ενώ συγχρόνως με χούφτωνε στο κωλαράκι. Πρώτο φιλί με τον καλύτερο μου φίλο! Ένιωθα απίστευτα.

Άρχισε να με γδύνει και να με φιλάει με πολύ πάθος. Κάποια στιγμή, βάζω τα χέρια μου στον πούτσο του και αρχίζω να του τον χαϊδεύω μαζί με τις μπαλάρες του. Είχε καυλώσει και να αρχίζει να βογκάει.

Κάθεται στον καναπέ με τα πόδια ανοιχτά, πέφτω και αρχίζω το τσιμπούκι. Του ρουφάω με πάθος όλο τον πούτσο. Είχε γίνει τούμπανο

Σηκώνομαι, με βάζει να ξαπλώσω με τα πόδια ανοιχτά, παίρνει βαζελίνη, τη βάζει στην τρύπα μου και αρχίζει να μου βάζει δάχτυλο. Η αλήθεια είναι ότι πόνεσα πολύ. Αρχίζει σιγά-σιγά να κάνει κινήσεις με τα δάχτυλα. Παίρνει προφυλακτικό, το βάζει στον πούτσο του και εκεί διαπίστωσα ότι επιτέλους θα κάνω σεξ με τον καλύτερο μου φίλο. Προσπαθεί να βάλει το χοντρό κεφαλάκι αλλά δυσκολεύεται. Κάποια στιγμή καταφέρνει να μπει μέσα μου με μια δυνατή κίνηση. Ούρλιαξα… είχα 14 πόντους χοντρό πούτσο μέσα μου. Αρχίζει να με πηδάει με ένταση και να με φιλάει με πάθος. Εγώ βογκούσα από τον πόνο. Με ξέσκιζε ο καλύτερος μου φίλος με το χοντρό του πούτσο.

Ένιωθα τα χοντρά του αρχίδια να χτυπάνε τα κωλομάγουλα μου. Ο πούτσος του μου όργωνε την τρύπα και τα χείλη του δεν ξεκολλούσαν από πάνω μου. Μου έλεγε συνέχεια ότι με γουστάρει και με θέλει σαν τρελός. Είχαμε γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα.

Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι άρχισε να βογκάει. Κατάλαβα ότι θα τελειώσει. Κάνει μια δυνατή κίνηση, με φιλάει πολύ δυνατά και νιώθω τα υγρά του μέσα μου να με γεμίζουν. Βγαίνει από μέσα μου και νιώθω την τρύπα μου ανοιχτή. Με είχε ξεσκίσει.

Αφού τελειώσαμε πήγαμε στο μπάνιο κάναμε μπάνιο μαζί. Πήγαμε στο δωμάτιο, ντυθήκαμε, με πήρε αγκαλιά και με φιλούσε. Μου έλεγε ότι με γουστάρει και ότι θέλει να είμαστε μαζί. Μου είπε ότι και αυτός ήταν Gay, απλώς δε μπορούσε να βρει τον τρόπο να μου το πει. Από τότε που έγινε αυτό είχαμε σχέση 6 χρόνια. Πέρασα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Δυστυχώς έφυγε για το εξωτερικό και δεν ξανά βρεθήκαμε. Εκεί έκανε γάμο με άλλον και τον έχασα για πάντα.
Copyright protected OW ref: 178901