Η πρώτη μου εμπειρία (1ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από nicoleta
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 18-08-2020
Καλημέρα φίλοι μου! Ήρθε η στιγμή να γράψω κι εγώ τη δικιά μου ιστορία. Αυτό έγινε στην ηλικία 17 χρόνων που άρχιζα δειλά-δειλά να πηγαίνω βόλτες στο λιμάνι της πόλης μου. Μου άρεσε να πηγαίνω να χαζεύω τους ψαράδες που ψάρευαν στην προβλήτα! Πήγαινα 3 φορές την εβδομάδα και χάζευα. Κάποια στιγμή, εκεί που χάζευα, έρχεται ένας κύριος 55 χρόνων και μου πιάνει την κουβέντα αν μου αρέσει το ψάρεμα. Του απάντησα ότι μου αρέσει αλλά δεν έχω ούτε χρήματα ούτε τα σύνεργα για ψάρεμα. Τότε αυτός μου είπε ότι έχει αυτός όλα τα απαραίτητα για το ψάρεμα και αν θέλω να πάμε για ψάρεμα μαζί πρέπει να πάμε από το σπίτι του να τα ετοιμάσει για την αυριανή μέρα. Εγώ δέχτηκα. Στο δρόμο που περπατούσαμε σταμάτησε σε μια ψησταριά να πάρει σουβλάκια για να με κεράσει. Τα πήραμε και πήγαμε σπίτι του.

Κάτσαμε φάγαμε και μετά έφερε της πετονιές να της ελέγξει! Εκεί διαπίστωσε ότι ήταν έτοιμες και δε θέλανε κάτι. Αφού δεν θέλουνε τίποτα μου είπε πάμε στο κρεβάτι να ξεκουραστούμε λίγο κι εγώ δέχτηκα. Ξάπλωσα ο μισός στο κρεβάτι αυτός άρχισε να με ρωτά αν έχω καμία κοπελίτσα και εγώ του απάντησα ότι δεν έχω κάνει ακόμα καμία σχέση και δεν ξέρω από αυτά τίποτε. Τότε μου λέει θες να δούμε κάποιες γυμνές φωτογραφίες; Δέχτηκα. Άνοιξε το συρτάρι από το κομοδίνο και έβγαλε ένα περιοδικό με γυμνές γυναίκες. Στην αρχή, ενώ βλέπαμε μόνο γυμνές φωτογραφίες μου είπε να ξαπλώσουμε καλά για να χαζεύουμε πιο άνετα. Μετά από πολλές φωτογραφίες εγώ είχα ερεθιστεί. Αυτός το παρατήρησε και έβγαλε ένα άλλο περιοδικό με πιο σκληρές φάσεις και τότε το πουλάκι μου κόντεψε να τρυπήσει το παντελόνι μου.

Μου είπε ας βγάλουμε τα παντελόνια να είμαστε πιο άνετα κι έτσι έγινε. Είδαμε μια φωτογραφία με μια κούκλα να έχει σφιχτά στο χέρι της το πέος ενός, αυτός τότε απλώνει το χέρι του και μου πιάνει το πουλί. Ξαφνικά πάω να σηκωθώ και αυτός με πιάνει και μου λέει:

- Μη φοβάσαι, δε θα κάνω κάτι κακό. Αυτό που κάνω είναι φυσιολογικό και το κάνουν όλοι οι άντρες και βοηθάνε ο ένας στον άλλον.

Τον άκουσα και ξανά ξάπλωσα.

- Κοίτα, μου λέει, επειδή είσαι πρωτάρης, με αυτό που θα σου κάνω θα αισθανθείς πολύ όμορφα…

και συνεχίζει να με χαϊδεύει! Με το άλλο χέρι του γύρισε άλλη σελίδα όπου δείχνει την κοπέλα να έχει στο στόμα της το πέος και με ρωτάει πάλι αυτός:

- Θες να σου κάνω κι εγώ αυτό που κάνει η κοπέλα;

Ερεθίστηκα τόσο που του είπα ναι. Αυτός μου κατεβάζει το εσώρουχο και βάζει στο στόμα του το καυλάκι μου. Το ρούφαγε τόσο ωραία που έβγαιναν τα πρώτα σπερματικά υγρά. Σε κάποια στιγμή το χέρι του πέρασε από κάτω από το κωλαράκι μου και μου ακούμπησε την τρυπούλα μου. Πετάχτηκα και με σταμάτησε. Μου είπε ότι έτσι γίνεται για να έρθεις στην καλύτερη ολοκλήρωση της ζωής σου. Αφού ηρέμησα, έβαλε το καυλάκι μου στο στόμα του, ταυτόχρονα έβαλε το χέρι του στο κωλαράκι μου και με το δάχτυλό του ακούμπησε την τρυπούλα μου και το δάχτυλό του έκανε περιστροφικές κινήσεις και εμένα άρχιζε να μου αρέσει αυτό το πρωτόγνωρο αίσθημα. Εγώ τόσο ερεθίστηκα που δεν κατάλαβα για πότε την έβγαλε από το στόμα του και έβαλε την γλώσσα του στην τρυπούλα μου και την έγλειφε και το άλλο χέρι μου έπαιζε το καυλάκι.

Είχα ανέβει στα ουράνια και δεν καταλάβαινα τι γίνεται. Κάποια στιγμή που σάλιοσε καλά την τρυπούλα μου έβαλε πάλι στο στόμα του το πουλάκι μου και το άλλο χέρι πήγε ξανά στην τρυπούλα μου και τη χαϊδεύει. Σε κάποια δόση μού ρούφηξε δυνατά την πούτσα και με μια κίνηση βάζει το δάχτυλο του απότομα στην τρυπούλα. Πετάχτηκα από την πρωτόγνωρη αίσθηση και τον πόνο. Αυτός τότε με το άλλο του χέρι το βάζει στο στήθος μου και με πιέζει προς τα κάτω.

- Ηρέμησε… μου λέει, η αρχή ήταν και τώρα θα το συνηθίσεις, θα σου φύγει ο πόνος και θα σου αρέσει και θα χύσεις τόσο πολύ που δε θα το φαντάζεσαι.

Εγώ από φόβο δεν έβγαζα λέξη από το στόμα μου. Όταν ηρέμησα λίγο από τον οξύ πόνο τις τρυπούλας μου αυτός άρχισε πάλι να τον βάζει στο στόμα του, να κουνάει λίγο-λίγο το δάχτυλό του και μετά από λίγο να σπρώχνει το δάχτυλό του μέσα και έξω και πάλι σιγά-σιγά μέσα μέχρι που μπήκε όλο και ακούμπησε τον προστάτη μου. Εγώ τότε δεν ήξερα τι πάει να πει προστάτης! Αφού για κανένα δίλεπτο έπαιζε με το πουλάκι μου και με τον προστάτη μου, συνέβη κάτι το πρωτόγνωρο. Έβγαλα πηχτό σπέρμα και αυτός τα ήπιε όλα. Αφού τελείωσε, ανέβηκε πάνω στο στόμα μου και μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στα χείλη μου. Μετά έκατσε δίπλα στο κρεβάτι και με ρώτησε αν μου άρεσε όλο αυτό που έγινε μεταξύ μας. Εγώ του απάντησα με ένα ναι.

- Τώρα ξέρεις που είναι το σπίτι μου και αν θέλεις να το ξανακάνουμε όλο αυτό και ακόμα πιο ωραία πράγματα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξανάρθεις να σε μάθω πιο πολλά ακόμα.

Ντύθηκα και δεν του απάντησα… μόνο τον χαιρέτησα.

Συνεχίζεται…
Copyright protected OW ref: 178184