Η τσιμπουκλού του ταξιτζή (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 17-08-2020

Προηγούμενο μέρος: Η τσιμπουκλού του ταξιτζή

Για τον Κο Στέλιο σας έχω διηγηθεί δύο φάσεις, όπως και έχετε καταλάβει ότι είμαι εθισμένο τσουλί για πίπες. Αυτή είναι μια ακόμη φάση.

Εγώ στα 30 ο κος Στέλιος στα 63. Ήταν Δεκέμβρης λοιπόν, Παρασκευή βράδυ και με παίρνει τηλέφωνο. Να μου πως τελειώνει τη βάρδια του και να προτείνει να περάσει να με πάρει να αράξουμε σπίτι του, να πάρουμε κάνα μεζέ με κρασί κλπ, καθώς είχαμε καιρό να τα πούμε. Του λέω οκ και ήρθε σε 20 λεπτά περίπου. Τον περίμενα λίγο πιο πάνω από το σπίτι και είχα ξεπαγιάσει. Μου λέει:

- Πουτανίτσα μπες μέσα γρήγορα, κάνει κρύο.

Με το που τον άκουσα να μου λέει έτσι, κατάλαβα ότι ήταν μέσα στην καύλα. Με ρωτούσε τι κάνω κλπ και παράλληλα μου χάιδευε το ξυρισμένο κεφάλι μου, μου χούφτωνε τα μπούτια και μετά από λίγο μου λέει ότι δεν κρατιέται μέχρι το σπίτι και ότι θέλει να με χύσει τώρα. Του λέω "κι εγώ…" μέσα στην καύλα και του τον έτριβα πάνω από το παντελόνι. Σταματάει σε ένα παράδρομο στην εθνική προς Πειραιά και τον βγάζει έξω. Μου δίνει λίγα χαστούκια και μου τον βυθίζει στο στόμα. Δε με άφηνε να πάρω ανάσα, μου κράταγε το κεφάλι και με τα δύο χέρια και μου πήδαγε το στοματάκι όλο και πιο δυνατά για κάνα 10λεπτο, ώσπου τον ακούω να βογκάει και νιώθω την έκρηξη στη γλώσσα και στο λαρύγγι. Πολύ σπέρμα!

Το κατάπια όλο και του έπλυνα την καυλάρα με τη γλώσσα. Μου είπε πόσο τέλεια πουτσογλείφτρα είμαι και ότι απόψε θα περάσω καλά αρκεί να κάνω ο,τι μου λέει. Είχε σχέδια στο μυαλό του. Φτάνουμε σπίτι του. Μην τα πολυλογώ, τρώμε, πίνουμε κάνα δυο ποτηράκια και σε κάποια φάση μου λέει να κάτσω στα γόνατα μπροστά του, ανάμεσα στα πόδια του όπως καθόταν στον καναπέ. Σαν υποταγμένο τσουλί υπάκουσα. Άρχισε να τον παίζει στη μούρη μου, να βάζει δάχτυλα στο στόμα μου και να με σφαλιαρίζει απαλά. Με πιάνει από το σβέρκο και με βάζει να του γλείφω τις ζουμερές αρχιδάρες για αρκετή ώρα. Με σταματούσε κατά διαστήματα και μου βάραγε πουτσοσκάμπιλα. Με τρέλαινε που ήλεγχε το κεφάλι μου και έκανε ο,τι ήθελε.

Το καυλί του είχε γίνει κατακόκκινο έτοιμο να εκραγεί και με βάζει ανάσκελα στο πάτωμα, κάθεται στο στήθος μου και αρχίζει να μου πηδάει το στόμα άγρια. Η εφαρμογή ήταν άψογη, τον ένιωθα όσο πιο βαθιά γίνεται ενώ οι αρχιδάρες έπεφταν βαριές στο σαγόνι μου. Όπως μου γαμούσε το στόμα, τον κράταγα από τα κωλομέρια και ένιωθα την κίνηση, τη διείσδυση.

Όταν έφτασε η ώρα να χύσει, κάθισε στον καναπέ, μου έριξε αρκετές σφαλιάρες και μου είπε να βγάλω τη γλώσσα έξω και άρχισε να αδειάζει σπέρμα. Τα ένιωθα να κυλάνε στη γλώσσα και στο λαρύγγι. Μου τον βυθίζει στο στόμα και με κράτησε έτσι για κάνα δίλεπτο. Τον έβγαλε εννοείται να τον πλύνω καλά με τη γλώσσα. Είχε πάει 2-3 το πρωί και μου είπε αν θέλω να κοιμηθώ εκεί ώστε το πρωί να με ξαναχύσει κι έτσι έγινε. Το πρωί κατά τις 11 σηκωθήκαμε, ήπιαμε λίγο καφέ με τσιγάρο και καθώς έπρεπε να φύγει για βάρδια, μου λέει να βγάλω γρήγορα το σορτσάκι μου και με αρχίζει σε απίστευτες κωλοσφαλιάρες στα τέσσερα ενώ παράλληλα εγώ τον έπαιζα. Ήθελα τρελά να χύσω. Σηκώνεται, έρχεται μπροστά μου και όπως ήμουν στα τέσσερα μου κράταγε τη κωλάρα και μου πήδαγε το στόμα. Είχα χαθεί μέσα στην καύλα.

Ξαφνικά πάει πίσω μου, με δαχτυλώνει και χωρίς πολλά-πολλά μου ανοίγει τη σούφρα με την ψωλάρα του και μου έριξε ένα απίστευτο πήδημα και πολύ ξύλο στον κώλο. Μετά από κάνα 15λεπτο πλημμύρισε την τρύπα μου χύσια. Ήταν η πρώτη φορά που ο κος Στέλιος γκάστρωσε το κωλί μου. Και σίγουρα όχι η τελευταία!
Copyright protected OW ref: 178181