Πρώτη φορά με στρινγκάκι

Δημοσιεύθηκε από wicked
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 03-08-2020
Ήταν Πάσχα και ήμουν στο νησί. Αν και έχω εφαρμογές για να βρίσκω σεξ, στο νησί ποτέ δεν τις χρησιμοποιώ. Μια μέρα που βαριόμουν, μπήκα και είδα έναν επισκέπτη. Μιλήσαμε λίγο. Και οι δυο συμφωνήσαμε πως είναι δύσκολο να βρεθούμε εκεί, αλλά είπαμε πως μπορούμε τουλάχιστον να ειδωθούμε δήθεν τυχαία και αν γουστάρουμε να τα πούμε στην Αθήνα.

Έγινε ακριβώς έτσι. Μια μέρα στο νησί ειδωθήκαμε σε ένα μπαράκι. Ήταν μετρίου αναστήματος, αξύριστος και με ξυρισμένο κεφάλι. Έβγαζε κάτι πολύ έκφυλο και προφανώς και μου άρεσε.

Μόλις επιστρέψαμε και οι δύο στην Αθήνα, δε χάσαμε καιρό και κανονίσαμε ραντεβού άμεσα. Εγώ έκανα βαθύ καθάρισμα και τον περίμενα. Έσκασε μύτη, του άνοιξα ημίγυμνος, άφησε το πορτοφόλι και τα κλειδιά του στο γραφείο και κάθισε στο κρεβάτι μαζί με μια πάνινη σακούλα.

- Καπνίζω άνετα;

- Μισό λεπτό να σου φέρω τασάκι.

Μέχρι να του το φέρω είχε στρίψει ήδη τσιγάρο και το άναψε.

Εγώ δεν έχασα ευκαιρία και πλησίασα κοντά του. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Καθώς φιλιόμασταν δεν άντεξα και το χέρι μου πήγε στην περιοχή του καβάλου του. Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν πολύ εντυπωσιακές.

- Ας βγάλω και εγώ τίποτα μόνο εσύ θα είσαι με το εσώρουχο;…

είπε και άρχισε να βγάζει τα ρούχα του μένοντας με το εφαρμοστό μποξεράκι στο οποίο μπορούσα να διακρίνω την ψωλάρα του. Έκατσε με την πλάτη στο κεφαλάρι του κρεβατιού και μου είπε:

- Γλείφε!

Άλλο που δεν ήθελα εγώ. Άρχισα από τα πόδια. Του τα έγλειψα ένα-ένα επιμελώς μέχρι να του τα καθαρίσω. Πρώτα τις πατούσες, μετά τα δάχτυλα ένα-ένα, φτέρνες, αστραγάλους, πάντα εναλλάξ. Αφού του έγλειψα και τις γάμπες, με μια κίνηση βρέθηκα ανάμεσα στα σκέλια του. Εκείνος πίεσε το κεφάλι μου στην καυλωμένη πούτσα του.

- Έτσι γλείφε πουτάνα.

Εγώ δεν αντέδρασα στο πως με αποκάλεσε. Συνέχισε να καπνίζει κι εγώ να του ρουφάω την ψωλάρα λαίμαργα. Κάποια στιγμή πήρα άρχισα να καταπίνω την ψωλάρα του μέχρι τη ρίζα. Γάμαγα το λαρύγγι μου με την πούτσα του. Πνιγόμουν και συνέχιζα.

- Κοίτα την πουτάνα πόσο λυσσάει για πούτσα. Δίψας για πούτσα ε;

- Πολύ!

- Είσαι πουτάνα;

- Είμαι.

- Για γύρνα να δω το μουνάκι σου.

Σε άλλες περιπτώσεις θα ξενέρωνα, αλλά όσο με έβλεπε να μην αντιδρώ και να δείχνω ότι γουστάρω, τόσο καύλωνε. Έτσι γύρισα και στήθηκα στα τέσσερα. Άρχισε να με γλείφει.

- Μ… έχεις ωραίο γλυκό μουνάκι.

Σάλιωσε τα δάχτυλα του και μου έβαλε ένα.

- Γιατί σκύλα είναι τόσο στενό το μουνάκι σου; Δεν στο ανοίγουν καλά; Ας του βάλουμε κάτι να χαλαρώσει.

Βγάζει από την τσάντα του μια κόκκινη τάπα και λιπαντικό. Βάζει πάνω στην τάπα κι αρχίζει να τη βάζει στη σούφρα μου. Πόνεσε στιγμιαία αλλά μπήκε.

- Έτσι πουτανίτσα μου, άσε να συνηθίσει το μουνάκι. Εγώ θα κάνω τσιγάρο και θέλω να μου κουνάς την κωλάρα σου και να μου γλείφεις τα πόδια.

Κι έγινε. Άραξε κι εγώ έπιασα δουλειά. Όσο κούναγα αργά την κωλάρα μου, έβλεπα την πούτσα του να σπαρταράει. Μετά από λίγο:

- Για να δούμε τι έχει γίνει εδώ πίσω…

κι άρχισε να βγάζει την τάπα.

- Έτσι… τώρα αρχίζει να μοιάζει με μουνάκι σωστό. Γουστάρεις καργιόλα;

- Ναι… πολύ.

- Θες ψώλο ε;

- Τρελαίνομαι, ναι.

- Έτσι, κάνεις τα πάντα για τον πούτσο σαν καλή πουτανίτσα;

- Ναι γαμιά μου.

Τότε τον βλέπω να ψαχουλεύει την τσάντα του και να βγάζει κάτι.

- Πάρε αυτό, πήγαινε στο μπάνιο, βάλε το κι έλα στήσου στα τέσσερα να γίνεις σωστή πουτανίτσα.

- Εντάξει γαμιά μου.

Πάω στο μπάνιο, μου είχε δώσει ένα γυναικείο δαντελένιο στρινγκ. Άλλοτε θα με ξενέρωνε όλη αυτή η φάση, ωστόσο το έστησε τόσο καλά που πήρα την απόφαση να το φορέσω. Βγήκα από το μπάνιο, μόλις με είδε γυάλισε το μάτι του. Στήθηκα στα τέσσερα.

- Τώρα μάλιστα, τώρα είσαι σωστή πουτάνα με τα όλα της. Κούνα τον κώλο σου.

Το έκανα.

- Καργιόλα πόσο ωραία τον κουνάς, να ήξερες πόσο σου πάει η στρινγκάρα. Πέτρα μου έχει γίνει.

Μόλις το λέει έρχεται, κολλάει πίσω μου και αρχίζει να μου τρίβει την ψωλάρα του στη σούφρα. Άρχισα να αναστενάζω από καύλα.

- Έτσι μωρή πουτάνα βογκα για την ψώλα. Τη θέλεις;

- Πολύ…

Κι έτσι όπως ήταν από πίσω στην υγρή τρύπα αρχίζω να νιώθω να πιέζει η ψωλάρα του πιο έντονα και να αρχίζει να μπαίνει μέσα.

- Μ… πονάει.

- Δεν πειράζει, σε λίγο θα έχει γίνει μαλακή σαν πραγματικό μουνί.

Μόλις το είπε αυτό η σούφρα μου άνοιξε από την καύλα και η ψωλάρα του χώθηκε μέσα.

- Σου αρέσει μωρή καργιόλα που σε έχω κάνει μουνάκι. Δεν έχεις πούτσα σήμερα, μόνο μουνί. Από πίσω θα χύσεις σήμερα. Συνεννοηθήκαμε;

- Ναι γαμιά μου, ναι άντρα μου, μόνο μουνάκι, για σένα και για την καύλα σου όλα.

Δεν πρόλαβα να τελειώσω κι άρχισε να με σκίζει άγρια. Η σούφρα μου άρχισε να χαλαρώνει και η πούτσα του να γλιστράει γρήγορα.

- Είδες;… μουνάκι έγινε.

Όποτε πήγαινα να ακουμπήσω την πούτσα μου, μου χτύπαγε τον κώλο και μου έλεγε:

- Σήμερα έχει μόνο μουνί, αν το ξανακουμπήσεις δε θα σε γαμήσει άλλο η ψωλάρα μου.

Με είχε στα τέσσερα και με παλούκωνε περίπου μισή ώρα. Με αποκαλούσε "καργιόλα", "πουτάνα", "μουνάρα". Κάποια στιγμή, ενώ με γάμαγε:

- Το μουνάκι διψάει για πούτσα Ε; θέλεις παιδάκια μουνίτσα μου;

- Ναι άντρα μου.

- Γουστάρεις να σου γκαστρώσω το μουνάκι;

- Ναι γαμιά μου.

- Ε τότε να μην το αφήσουμε ατάϊστο. Πάρε γκάστρωμα να έχεις μωρή καργιόλα, φα' τα στην μουνάρα σου κοριτσάρα μου. Σε γκαστρώνω καργιόλα…

είπε χύνοντας και πέφτοντας πάνω στην πλάτη μου.

Μόλις χαλαρώσαμε μιλήσαμε λίγο και αφού έφυγε τράβηξα μαλακία σκεφτόμενος το τι έγινε. Ήταν τόσο πρωτόγνωρο και καυλωτικό.
Copyright protected OW ref: 177928