Άγριο ξεπάτωμα απο Σέρβο γίγαντα

Δημοσιεύθηκε από MuscleDaddy
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 28-07-2020
Πέρσι το καλοκαίρι αρχές Αυγούστου με ενημέρωσε ο Νίκος ότι θα πηγαίναμε Θεσσαλονίκη να δούμε το συνεταίρο και αδελφικό του φίλο Ντράκο. Παλιό σέρβο μπασκετμπολίστα που είχε παντρευτεί ελληνίδα και ήρθε στην Ελλάδα. Πλέον χωρισμένο εδώ και πάρα πολλά χρόνια με δυο μεγάλους γιούς που ζουν εδώ Ελλάδα. Με τον Αφέντη μου έχουν μαζί ένα μπαρ στη Θεσσαλονίκη και ήθελε ο Νίκος να μιλήσουν και από κοντά για μια καινούργια δουλειά.

Μου είχε πει μέχρι τώρα για τον Ντράκο ότι είναι ένας γίγαντας 2,08 ύψος, 55 χρονών, το όνομα Δράκος στα σέρβικα ήταν το παρατσούκλι του από την εποχή του μπάσκετ γιατί κανένας δε μπορούσε να το σταματήσει μέσα στον αγώνα, τους καθάριζε και τους νικούσε όλους σαν δράκος. Τον θεωρούσε αδελφό γιατί γνωρίστηκαν με το Νίκο σε ένα μεγάλο κλαμπ της Θεσσαλονίκης που δούλευαν πόρτα, όταν τον παράτησε η γυναίκα του με δυο μικρά αγόρια και έφυγε με ένας πλούσιο βραζιλιάνο όταν αυτός είχε χρεωθεί για δουλείες και από ένα μεγάλο τραυματισμό δεν μπορούσε να ξαναπαίξει, οπότε τον εγκατέλειψε όταν δεν υπήρχε η δόξα και το χρήμα. Αυτό μου χτύπησε καμπανάκια για το ίδιο τρόπο που με πρόδωσε η δικιά μου πρώην πριν δυο χρόνια.

Ο Νίκος τότε προσπάθησε να τον στηρίξει οικονομικά μπαίνοντας συνεταιρικά στις δουλείες και τον δάνεισε χρήματα για τα χρέη για να μπορέσει να μεγαλώσει τα αγόρια του. Όλα ξεπληρώθηκαν με πολύ δουλειά και από τότε είναι δεμένοι σαν αδέρφια.

Στο αεροδρόμιο στη Θεσσαλονίκη μας περίμενε ο Ντράκο, είδα από μακριά ένα γίγαντα να ξεχωρίζει δυο κεφάλια από τον κόσμο στη υποδοχή και κατάλαβα ότι θα είναι αυτός. Πλησιάζοντας κοντά έπαθα μέσα στο μυαλό μου το πρώτο σοκ. Ο τύπος ήταν τεράστιος, παιδαράς, που άντρες γυναίκες γυρνούσαν και τον ξανακοιτούσαν! Δίμετρο αρσενικό γεμάτο τεράστιους μυς που ξεπροβάλανε από όλα τα σημεία του σώματος του.

Ξυρισμένο κεφάλι και μερικές μέρες αξύριστα γένια με παχύ μουστάκι με γκρίζες τρίχες που τον κάνανε τρομερά γοητευτικό. Φορούσε γυαλιά ηλίου, αμάνικη φαρδιά αθλητική μπλούζα του μπάσκετ που πάνω του, στο στέρνο και στους ώμους νόμιζες ότι θα σκιστεί από τους μυς. Κάτω φορούσε μια βερμούδα στρατιωτική, παραλλαγής και σαγιονάρες. Εκεί έπαθα το δεύτερο σοκ, τα πόδια του είναι τεράστια και πανύψηλα γεμάτα με φλέβες. Φουσκωτές φλεβάτες γάμπες και μπούτια σαν κορμοί δέντρων, η φαρδιά βερμούδα του ήταν τσίτα. Οι πατούσες του ήταν απίθανες, γεμάτες φλέβες με πολύ μακριά δάκτυλα που ξεχώριζαν τα κοκαλάκια. Κατ' ευθείαν σκέφτηκα ότι πρέπει να έχει ψωλάρα γεμάτη φλέβες και θα ήθελα να τη φάω ολόκληρη. Ήθελα να πέσω στο πάτωμα από την κύλα και να αρχίσω να του γλείφω αυτά τα τεράστια πόδια. Μετά έμαθα ότι φοράει νούμερο 53!

Από τον ένα ώμο ξεχώριζε και κατέβαινε στο τεράστιο μπράτσο του το κεφάλι και οι φλόγες ενός δράκου τατουάζ.

Αγκαλιάζονται εγκάρδια με τον Αφέντη μου τα δυο μεγαλόσωμα αρσενικά και ο Νίκος παρά το μέγεθος του φαίνεται μικρός μπροστά στον τεράστιο Σέρβο. Του λέει κάτι ο Ντράκο στα σέρβικα και ο Νίκος του ανταπαντάει στα κρητικά γελώντας τρανταχτά. "Μη λογιάζεις ωρέ Δράκαρε, κουλαντρίζω εγώ το κοπέλι¨…" και γυρνά σε μένα. "Γιώργαρε αυτός είναι ο Ντράκο ο Αδελφός". Ο Γίγαντας απλώνει τις χερούκλες του σαν κουπιά, με αγκαλιάζει και εκεί παθαίνω το τρίτο σοκ. Σχεδόν με σηκώνει από το έδαφος και νιώθω να με μαγκώνει πάνω στο κορμί του που είναι Πέτρα με τεράστια εξογκώματα! Το κεφάλι μου φτάνει μέχρι τις ρώγες του στήθους του και νιώθω στην κοιλία μου να τη σπρώχνει ένα τεράστιο φούσκωμα. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να είναι το παλούκι του με τα αρχίδια του. Στιγμιαία σκέφτηκα ότι ένας τέτοιος άνδρας μπορεί να σε ξεσκίσει, να σε διαμελίσει! Ένιωσα το σουφράκι μου να ανοιγοκλείνει από καύλα. Η άγρια αντρική μυρωδιά από τις ιδρωμένες μασχάλες του με χτύπησε στα ρουθούνια και ένιωσα τον πούτσο μου να σκληραίνει.

Λίγωσα, ένιωσα να με κατακλύζει η ακατανίκητη επιθυμία να θέλω να με ξεσκίσει αυτός ο γίγαντας!

Μπήκαμε μέσα στο αυτοκίνητο του και κατευθυνθήκαμε για τα προάστια της Θεσσαλονίκης στο σπίτι του Ντράκο που είναι μονοκατοικία κοντά στο αεροδρόμιο με ένα αρκετά μεγάλο κτήμα γύρω-γύρω με υψηλή περίφραξη που δε φαίνεται το σπίτι και με τις γειτονικές μονοκατοικίες αρκετά μακριά. Στο σπίτι, μας είπε να νιώσουμε σαν το σπίτι μας και ότι είναι μεγάλη του χαρά που θα μας έχει κοντά του, για να μπορέσει να δει το αδελφό του τον Νίκο την Ψυχάρα! Γύρισε και με κοίταξε ίσια στα μάτια και μου είπε πως για αυτόν ο Νίκος στάθηκε Βράχος με τεράστια Μπέσα, σε αυτόν και στα παιδιά του, στις δυσκολότερες στιγμές τις ζωής τους. Ότι για αυτόν ο Νίκος είναι άντρας με όλα τα γράμματα κεφαλαία και αρχιδαράς και μου κλείνει εκεί το μάτι με νόημα.

Μας είπε οτι τα αγόρια του λείπουν ο ένας με την ομάδα του μπάσκετ σε ματς εκτός και ο μικρός σε αγώνες ελληνορωμαϊκής.

Είχα γίνει μούσκεμα από τη ζέστη του Αυγούστου και τις καύλες για τον Ντράκο και μπήκα κατευθείαν για μπάνιο. Καθαρίστηκα καλά γιατί ήξερα οτι ο αφέντης μου θα με λιώσει στον πούτσο αυτές τις μέρες και έμεινα να ρίχνω κρύο νερό για να ηρεμήσω από την κάψα, στο πολύ μεγάλο ντους του μπάνιου που μοιάζει με τα ανοικτά ντους των γυμναστηρίων. Υπέθεσα ότι το έφτιαξε έτσι μεγάλο για να χωράνε οι διαστάσεις σωμάτων του Ντράκο και των γιών του.

Από τις σκέψεις μου κάτω από το τρεχούμενο νερό με διέκοψε η πολύ μπάσα φωνή του Ντράκο, που είχε μπει από την ανοικτή πόρτα του μπάνιου και μου λέει "κάψωσες Γιωργάκη;". Σταματάω το νερό για να τον ακούσω. "Ο Νίκος το έριξε στις ρακές στο μπαλκόνι και είπε να κάνουμε παιχνίδι και θα έρθει μετά κι αυτός. Με κατάλαβε για ακόμα μια φορά ο Αφέντης μου ότι μούσκεψα από καύλα για το Γίγαντα και μου τον έστειλε.

Είχα μπροστά μου γυμνό το Βουνό από μυς να έρχεται προς εμένα και να πηγαινοέρχεται ανάμεσα στα μπούτια του η τριχωτή πουτσάρα του πεσμένη ακόμα και οι τριχωτές του αρχιδάρες. Το σώμα του γίγαντα είχε παντού τρίχωμα ανοιχτόχρωμο αλλά όχι πυκνό και περισσότερο είχε στο στήθος γύρω από τις τεράστιες πλατιές ρώγες και στους δελτοειδής πίσω από τον λαιμό. Φαινόταν ότι δεν ήταν πουθενά ξυρισμένος. Στην πλάτη του, μέγεθος δίφυλλης ντουλάπας, απλώνεται όλο το υπόλοιπο τατουάζ του δράκου με την ουρά του να καταλήγει στο κέντρο της σπονδυλικής στήλης στη μέση πάνω από τα κωλομάγουλα του που είναι σαν καρπούζια. Μπροστά σε αυτό το θέαμα η πούτσα μου έγινε κατάρτι με την μία!.

Με δύο βήματα είναι δίπλα μου, με αρπάζει από το λαιμό με τη χερούκλα του και με φιλάει με τη μία. Νιώθοντας την γλώσσα του σαν πιστόνι μεγάλη και μακριά να γαμάει το στόμα μου. Ανοίγω όσο μπορώ το στόμα μου και αρχίζουν να τρέχουν τα σάλια μου έξω γιατί θέλω να τον αφήσω να γαμήσει τη στοματική μου κοιλότητα με τη γλωσσάρα του που είναι μακριά μέχρι κάτω από το σαγόνι του. Απομακρύνεται απότομα και μου ρίχνει μια παχιά ροχάλα που καταπίνω με βουλιμία και με ήχους ικανοποίησης. Του δείχνω ότι θέλω κι άλλο και μου έρχεται μια δυνατή σφαλιάρα στο μάγουλο με την τεράστια παλάμη του που σκέπασε όλο το πρόσωπό μου σαν να έπιανε μπάλα του μπάσκετ. Πόνεσα και καύλωσα πολύ. Δεύτερη παχιά ροχάλα προσγειώνεται στο πρόσωπο κοντά στα μάτια και βγάζω τη γλώσσα παρακαλώντας και για άλλη. Δεύτερη δυνατή σφαλιάρα πάνω στην μάπα μου από το άλλο χέρι του που πιάνει πάλι όλο το κεφάλι μου από τα μαλλιά μέχρι το σαγόνι και αρχίζει να μου τρίβει τα φτισίδια του σε όλο το πρόσωπο.

Έχω καυλώσει και μουγκρίζω. Θέλω και άλλο. "Γαμημένε καργιόλη" μου φωνάζει "σε έχει εκπαιδεύσει καλά ο Αφέντης σου. Δείξε τι αξίζεις ρε". Με σπρώχνει στην κοιλιά ένα σάρκινος πάσσαλος σαν μελιτζάνα. Κατεβάζω το θολό μου βλέμμα και βλέπω έναν όγκο από κρέας να με σπρώχνει. Είναι στραβή προς τα δεξιά και έντονα προς τα πάνω, ψωλάρα του γίγαντα.

- Έχω να γαμήσω κώλο δυο μήνες. Θα σε γκαστρώσω σα φοράδα. Θα σου κάνω τη σούφρα πηγάδι. Θα πάρεις και πόδι όπως θα σε στρώσω.

Προσπαθώ να σκύψω να αρπάξω την πουτσάρα του με το χοντρό κόκκινο κεφάλι και νιώθω τη χερούκλα του στο λαιμό να σφίγγει και να με τραβάει στο αγριεμένο πρόσωπο του, που τα πρασινωπά μάτια του βγάζουν φωτιές.

- Τι πας να κάνεις ρε πεινασμένε καργιόλη χωρίς να σου δώσω εντολή;…

και με αρχίζει στα απανωτά χαστούκια πάνω από έξι επτά φορές. Νιώθω το κεφάλι μου να πηγαίνει αριστερά και δεξιά χωρίς έλεγχο. Αρχίζω και μουγκρίζω σα ζώο από πόνο και καύλα. Αρπάζει το σαγόνι μου, το τραβάει να ανοίξει τέρμα και με γεμίζει χοντρά και πηχτά φτισίδια. Με βρίζει μισά σέρβικα μισά ελληνικά και νιώθω σα μαριονέτα στα χέρια του.

- Σε έφερε ο Αφέντης σου, εδώ γαμημένε, για να σε πηδάμε διπλό όλη μέρα και όλη νύχτα. Θα νιώθεις μόνο από το κωλόμουνο καύλα πλέον πούστη. Θα γίνεις η πουτάνα μαϊμού που ξεσκίζουν οι ψωλαράδες γορίλες. Σε έφερε ο Αφέντης σου δώρο του κώλου για το παλούκι του Δράκου ξεσκισμένε.

- Το κυρίαρχο Αρσενικό με έχει υποτάξει να τον υπηρετήσω όπως θέλει! Δράκε κάνε με σκλάβο της πουτσάρας σου, χάρισε μου τα πολύτιμα αντρικά σου ζουμιά Δράκαρε.

Τα χαστούκια είχαν αρχίσει να προσγειώνονται πλέον στο φουσκωτό μου κωλαράκι και έβγαζα μικρά επιφωνήματα καύλας καθώς χώνει το μακρύ του χοντρό δάκτυλο μέσα στη σούφρα μου. Ο κώλος μου έκαιγε κατακόκκινος από τα σκαμπίλια και τη επιθυμία. Με στήνει στον τοίχο του ντους με τουρλωμένο το κωλαράκι, ανοίγει απότομα τα κωλοβάρδουλα και φτύνει πάνω στην τρύπα μου.

- Θα στο δουλέψω καλά το κωλόμουνο. Είσαι γαμώ τις καύλες ρε. Γυμνασμένο παντού κοντοτούμπανο! Ξέρει ο Νίκος να διαλέγει. Πάντα χτυπούσαμε μαζί και γαμούσαμε αντράκια κοντοτούμπανα και γυναίκες κοντοπούτανα και τα ξεφτιλίζαμε άγρια στον πούτσο!

Νιώθω το καυτό μου κωλότρυπο να ανοίγει με τα δυο του μακριά δάκτυλα μέσα σπρώχνοντας τις ροχάλες του για λιπαντικό με τα τρία δάκτυλα. Βρίσκει την επιφάνεια του προστάτη και την μαλάζει, ρίγη αρχίζουν να διαπερνούν όλο μου το σώμα και τρέμω. Βγάζει απότομα τα δάκτυλα και αρχίζει να σκαμπιλίζει την τρύπα μου και μου φωνάζει. Εχει φουσκώσει το μουνί σου. Δειξ' το μου γαμιόλη. Προσπαθώ να ανοίξω τα φουσκωμένα μου κωλοβάρδουλα με τα χέρια τέρμα. Παίρνει το από τον τοίχο του ντους ένα καλώδιο με ένα στρογγυλεμένο κύλινδρο και το χώνει στο καυλωμένο μου σουφράκι. Ανοίγει το νερό και νιώθω ζεστό νερό να μου κατακλύζει στα σωθικά. Πάω να κουνηθώ και με κρατάει γερά από τη λεκάνη.

- Μην κουνιέσαι ρε ψωλού, θα σε στρώσω καλά.

Δεν χωρά άλλο νερό. Μου το βγάζει και σιντριβάνι πετάγεται το νερό έξω από τον κώλο μου καθαρό.

- Έχεις ήδη ετοιμαστεί πούστρα.

- Ναι Δράκε για τον Αφέντη μου και για σένα.

Το ξανακάνει μερικές φορές ακόμα και το νερό βγαίνει πεντακάθαρο. Με αρπάζει από το λαιμό και με στήνει στο πάτωμα του ντους στα τέσσερα. Τον βλέπω πραγματικά σα γίγαντα από εκεί κάτω.

- Φάε πούστη…

και μου χώνει την πατουσάρα του στο στόμα. Μουγκρίζω από ηδονή. Επιτέλους αυτά τα υπέροχα πόδια που μοιάζουν σα δυο γιγάντιες ψωλές στο στόμα μου.

- Γουστάρεις ποδαρίλα βλέπω ξεφτιλισμένε.

Τα φτισίδια του, μου έρχονται βροχή από ψηλά. Τρώω ένα-ένα όλα τα δάκτυλα του ποδιού και νιώθω ότι πιπώνω καυλάκια, το μεγάλο δάκτυλο της ποδάρας του είναι κανονικός πούτσος για άλλους, μακρύ στον κορμό και στρογγυλό και χοντρό σαν καυλί γύρω από το νύχι. ο πούτσος μου κοντεύει να εκραγεί από καύλα. Τρώω σφαλιάρα με την πατούσα και φωνάζω "κι άλλο". Ξανά σφαλιάρα με την τεράστια πατούσα. Με πατάει με όλη την υπέροχη γιγάντια πατούσα του σε όλο το κεφάλι και η ηδονή δεν έχει όριο. Με πατάει στο λαιμό και μουγκρίζω. Ξανά φτυσίδια. Σκύβει και με δακτυλιάζει στη σούφρα έτσι όπως είμαι σαν τουρλωμένος σκύλος. Μουγκρίζω από καύλα.

- Πηγάδι θα στο κάνουμε και θα στο γεμίσουμε ζεστά αντρικά ζουμιά, θα σου κάνουν καλό στο γυμναστήριο τα αντρικά ζουμιά στην μούνα σου. Θα φουσκώσουν και άλλο οι μυς από την τεστοστερόνη των γαμιάδων σου που θα τρως και θα γκαστρώνεσαι όλη μέρα. Τούρλωσε κι άλλο την κωλάρα σου γαμημένε σκύλε. Σκύβει πίσω μου και νιώθω το μουστάκι με τις τρίχες από τα γένια του να με ανατριχιάζουν.

Βάζει την γλωσσάρα του μέσα, νιώθω ανακούφιση και τρέμω, μπαινοβγαίνει με το κεφάλι του στο ανοικτό μου κωλότρυπο. Με γαμάει με τη γλώσσα του και νιώθω ότι κρέας σαν πούτσα μπαινοβγαίνει. Μουγκρίζω και φωνάζω.

- Τι τεράστιος γαμιάς είσαι Δράκε, σκίσε με όσο θέλεις, σκλάβος σου είμαι, γκάστρωσε με με τα πολύτιμα ζουμιά σου, γέμισε με τον πούστη!

Βγάζει την γλώσσα του και η σούφρα μου έχει ανοίξει σαν φρέσκο φουσκωμένο μουνάκι που ανοιγοκλείνει περιμένοντας με ανυπομονησία το παλούκι του που θα το γεμίσει με κρέας.

- Σκίσε με Δράκε σε παρακαλώ!

Το καυτό του χοντρό καυλί ανοίγει σα βούτυρο την αρχή της τρύπας. Μου πατάει με την ποδάρα του το κεφάλι κάτω στα πλακάκια του μπάνιου. Είμαι στα τέσσερα με το κεφάλι πατημένο και την κωλάρα τουρλωμένη σαν υποταγμένο ζώο στον κυρίαρχο γαμιά του. Καταλαβαίνω ότι ζεστό υγρό σε ποσότητα κυλάει μέσα μου αλλά από την πίεση του γίγαντα που πατάει το κεφάλι μου δε μπορώ να γυρίσω να δω. κάτσε.

- Κάτσε, κάτσε ήσυχα και απόλαυσε γαμημένε τα ζεστά μου κάτουρα…

και μου ρίχνει άγρια σκαμπίλια στα κοκκινισμένα κωλοβάρδουλα. Μουγκρίζω σα ζώο. Γεμίζει το πηγάδι μου. Καίγετε ο κώλος μου από τη ζέστη. Καίγετε το έντερο. Νιώθω να πρήζομαι μέσα μου από τη μεγάλη ποσότητα κάτουρο.

- Καργίολη έτσι και κουνηθείς θα σε λιώσω. Σφίξε ρε την σούφρα σου. Σφίξε κι άλλο.

Ξανά σκαμπίλια στον κώλο. Σφίγγω όσο μπορώ.

- Μην τυχόν και φύγουν έξω τα ζουμιά μου θα την πληρώσεις άσχημα.

Σφίγγω κι άλλο. Δάκρυα και ιδρώτας τρέχουν χωρίς να μπορώ να κρατηθώ. Καίγομαι ολόκληρος και νιώθω τον προστάτη ότι θα εκραγεί και θα μου φύγουν όλα τα ζουμιά του. Ακούω να φωνάζει.

- Αδερφέ έλα. Έλα Νίκο ρε να δεις πως στον έχω ετοιμάσει τον ξεκωλιάρη!

Μου βγαίνουν άναρθρες κραυγές. Με αρπάζει με τα χοντρά του μπράτσα από τη μέση και με σηκώνει σα σακί με πατάτες. Μέσα στη θολούρα μου βλέπω τον Αφέντη μου να έχει έρθει γυμνός με τη γοριλίσια πουτσάρα του όρθια να με κοιτάζει.

- Θα σου μάθει άγρια γούστα ο Δράκος καυλάκο.

Όπως με έχει αρπαγμένο ο σέρβος γίγαντας, με σηκώνει ψηλά και με προσγειώνει με δύναμη πάνω στην πουτσάρα του, με πλάτη σε αυτόν και να βλέπω τον Αφέντη μου μπροστά. Βγάζω μια κραυγή σα ΝΑ με διαμελίζανε και νιώθω όλο αυτό το τεράστιο κρέας να μπαίνει με τη μία μέσα μου μέχρι που καρφώνομαι από το βάρος και τη δύναμη της λαβής του με θόρυβο στην βάση από το χοντρό μπουρί του. Γλίστρησα τόσο εύκολα όλο αυτό το κρέας μέσα μου. Μάλλον λόγο του κώλου μου που ήταν τίγκα στα ζεστά κάτουρα. Τώρα εκσφενδονίζονται τα καυτά του κάτουρα από μέσα μου παντού. Νομίζω ότι κοντεύει να μου φύγει ο πούτσος, τα αρχίδια μου, ο προστάτης, το έντερο, όλα! Φεύγουν τα χύσια μου με δυνατούς σπασμούς χωρίς να μπορώ να τα ελέγξω. Φεύγουν τα δικά μου κάτουρα χωρίς σταματημό. Σχεδόν νιώθω ότι χάνω τις αισθήσεις μου και συνάμα σπαρταρώ στα μπράτσα του σαν το ψάρι.

Φωνάζουν και με βρίζουν χοντρά οι γαμιάδες μου αλλά δεν ακούω καθαρά πλέον. Νιώθω τα κάτουρα του Αφέντη μου από μπροστά μου να με στοχεύουν από τη σηκωμένη τριχωτή ψωλάρα του να με χτυπούν με πίεση στη μάπα. Ανοίγω με δίψα το στόμα και τη γλώσσα έξω και προσπαθώ να καταπιώ το νέκταρ του Αφέντη μου.

Ο Δράκος με ανεβοκατεβάζει με ευκολία σαν ψεύτική κούκλα πάνω στο χοντρό του μπουρί.

- Θα το τερματίσουμε το καυλάκι αδερφέ. Θα βγει άντρας στην εμφάνιση και πουτανάρα στο πήδημα.

Έτσι όπως με κρατάει ο σέρβος με την πλάτη μου προς το στέρνο του και έχοντας τα χέρια του στις κλειδώσεις κάτω από τα γόνατα μου και τα μπούτια μου πάνω στους πέτρινους πήχεις του, είμαι με τα πόδια ορθάνοιχτα προς τον Αφέντη μου σα γυναίκα σε γυναικολογική καρέκλα και βλέπει το κωλόμουνο μου, πλέον ανοικτό τέρμα σαν μουνάρα σχηματισμένη να με γαμάει όσο άγρια θέλει καρφώνοντας με δύναμη ο γίγαντας σέρβος. Έχω παραλύσει, είμαι παραδομένος.

- Μαλάκα Ντράκο τον έκανες σαν το μουνί της φοράδας. Μιλάει κιόλας το μουνάκι του μόνο του χα, χα, χα... λέει ο Νίκος.

- Σε λίγο θα μιλάει και σέρβικά… απαντάει ο γίγαντας.

Έρχεται ο Νίκος και χώνει με τη μία και το δικό του παλούκι μαζί με του Ντράκο. Δεν έχω δύναμη να αντιδράσω. Μόνο μικρές φωνές ικανοποίησης μου βγαίνουν.

- Χάθηκε από την καύλα το πουστράκι μου. Το ακούς ρε ψωλαρά Δράκε;… σκούζει σα γουρούνι ο πούστης.

Έχω χάσει αίσθηση κάθε χρόνου. Δεν ξέρω πόση ώρα έχω τα τεράστια παλούκια από τους δυο γαμιάδες μέσα μου να με οργώνουν στα όρθια και να τρίβονται μεταξύ τους στο πηγάδι μου. Πλέον δεν κρατιέμαι από πουθενά, είμαι σάντουιτς ανάμεσα στο γορίλα μου και το μυώδες βουνό, με τα πόδια στον αέρα να χαίρονται την ζεστασιά του κωλόμουνου μου.

Με φιλούν βαθιά, με φτύνουν, με βρίζουν, με χαστουκίζουν, δαγκώνουν και τραβούν τις ρώγες μου και κυρίως με παλουκώνουν βαθιά. Αρχίζουν και επιταχύνουν το ρυθμό του καρφώματος. Νιώθω στο διαλυμένο μου σουφράκι καυτούς πίδακες από πηχτό σπέρμα να με γεμίζει. Ο Γίγαντας τρέμει και βρίζει στα σέρβικα, με πιέζει με δύναμη στο παλούκι του. Ο Αφέντης μου δαγκώνει τη ρώγα μου και έχει σπασμούς, αδειάζει τα παιδιά του μέσα μου, με ευλογεί με το υπέροχα πηχτά του χύσια. Ουρλίαζουν οι γαμιάδες μου σα σκυλιά και γορίλες μαζί. Βρίσκομαι στον παράδεισο. Κλείνω τα μάτια και παραδίνομαι στην αίσθηση της ολοκλήρωσης. Για αρκετά λεπτά αδειάζουν, βρίζουν και τρέμουν.

Με ξαπλώνουν στο μουσκεμένο πάτωμα του ντους μέσα στα νερά ανάμεικτα με ανδρικό ιδρώτα, κάτουρα, χύσια και φτισίδια. ο Αφέντης μου παίρνει από τα χύσια τους που τρέχουν έξω από το βιασμένο μου κώλο. Τα απλώνει πάνω στην δική του ποδάρα. Το ίδιο κάνει και ο Ντράκο και μου φέρνουν τις ποδάρες στο στόμα μου.

- Έλα γκαστρωμένη σκύλα, φάε, φάε να χορτάσεις πεινασμένη πουτάνα! Να γευτείς τα ζουμιά από τους άντρες σου με την ποδαρίλα τους και με τη μουνίλα του κώλου σου.

Ανοίγω διάπλατα το στόμα με την γλώσσα έξω και γλείφω και τρώω τις θεϊκές ποδάρες των γαμιάδων μου κουνώντας επιδεικτικά το χυμένο μου κωλαράκι σα σκύλος.

- Είμαι καλός σκυλάκος Αφέντη;… ρωτάω.

- Έχεις να μάθεις κι αλλά…

μου μπουκώνουν το στόμα με τις χυμένες δαχτυλάρες των ποδιών τους και γελάνε τρανταχτά.