Το ψάρι πρέπει να ψήνεται και απ' τις 2 μεριές

Δημοσιεύθηκε από PeterPap
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 24-06-2020
Έχω μια εβδομάδα κενό. Αποφασίζω να μείνω στον κολλητό μου, τον Άκη. Περίπου 1.80, συνηθισμένο σώμα, μελαχρινός με γυαλιά και gay. Δεν έχω τέτοια κολλήματα. Πάντα με σεβόταν και πάντα τον σεβόμουν. Ποτέ δε με πρόσβαλε, αν και με κοιτούσε πάντα λάγνα. Όμως ποτέ του δε ρίσκαρε με κανέναν μας απ' την παρέα τη φιλία. Εγώ από την άλλη μελαχρινός, 1.86, ψιλογυμνασμένο σώμα.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά ανέκαθεν τρελαινόμουν να τον προκαλώ. Διακριτικά πάντα. Πχ κυκλοφορούσα ακόμα και στο σπίτι μου άμα ερχόταν με το μποξεράκι, χωρίς μπλούζα κτλ. Ίσως μου βγαίνει όλη η πουτανιά μου που δε μπορεί να με έχει. Έτσι έγινε και τώρα. Λίγο το ποτό, λίγο η ζέστη, να 'μαι με το μποξεράκι. Μιλούσαμε για γκομενικά. Δε μου έλεγε λεπτομέρειες, εγώ του είχα ζητήσει να μη μου λέει, μου έλεγε τα απολύτως απαραίτητα, μεγέθη πεών κτλ. Εκείνος απ' ότι μου 'πε μάλιστα την έχει μικρή. Εγώ από την άλλη ως ποδολάγνος, διηγούμουν τέτοιες ιστορίες.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά εκείνη τη στιγμή αλλά έβαλα τα πόδια μου πάνω στο τραπέζι, οι πατούσες μου να τον κοιτούν. Με καύλωνε η ιδέα να βλέπει αυτό που δε μπορεί να έχει, ακόμα περισσότερο όμως, να μου πασπατεύει τα πόδια. Σκεπτόμενος όλο αυτό και οι ιστορίες μου, καύλωσα. Καύλωσα πολύ και φάνηκε. Δεν ξέρω αν μιλούσε το ποτό, τον λυπόμουν, ή μιλούσε η ψωλή μου που έκαιγε εκείνη τη στιγμή, αλλά ήθελα να του κάνω footjob. Όμως κυριάρχησε η λογική.

- Πάω μέσα Άκη, δεν αντέχω άλλο του είπα, αν και όντως νύσταζα, είχα καυλώσει πάρα πολύ

- Εντάξει, καληνύχτα, μου είπε.

Έπεσα στο κρεβάτι. Πλάγια και μπρούμυτα. Κατέβασα το βρακί μου ώστε να φαίνεται ο κώλος μου. Τριβόμουν στο κρεβάτι. Δεν ξέρω πόση ώρα πέρασε, ήμουν και ψιλοκοιμησμένος, όταν νιώθω κάτι να γαργαλά τα πόδια μου. Ήταν το χέρι του Άκη. Δεν ήξερα αν ονειρεύομαι ή συμβαίνει στ´ αλήθεια. Μου χάιδευε τις πατούσες. Σε λίγο μου τις έγλειφε. Ένιωθα ότι θα χύσω. Δεν άντεχα. Αλλά έπρεπε. Έβγαλε το καυλί του. Το έτριβε στις πατούσες μου. Δεν είχα αλλάξει στάση. Το έβαλα ανάμεσα στο μεγάλο δάχτυλο και άρχισα να του το παίζω. Τα πρώτα βογγητά ακούγονταν. Σε λίγο του το έπαιζα και με τα 2 πόδια. Δεν άντεξε πολύ και άρχισε να χύνει. Κατέβασα το βρακί. Με γύρισε εντελώς μπρούμυτα και έχωσε το κεφάλι του και μου έγλειφε την παρθένα τρύπα μου. Η γλώσσα του έμπαινε μέσα μου. Ήταν τόσο καυτή. Εγώ τριβόμουν στο σεντόνι. Το 1ο δάχτυλο δεν άργησε να έρθει. Σε λίγο το 2ο και έπειτα το 3ο. Δεν ήξερα πόση ώρα συνέβαινε αυτό. Δε με ένοιαζε. Ήρθε πάνω μου και με γύρισε στο πλάι. Αργά-αργά άρχισε να χώνει το μικρό αλλά χοντρό καυλί του στον κώλο μου. Πονούσα. Το καυλί του έκαιγε και αυτό με έκανε να καυλώνω και να φεύγει ο πόνος. Άρχισε να με γαμάει αργά και σταθερά. Με το χέρι του μου έπιασε το καυλί μου. Πρέπει να ´ναι τουλάχιστον διπλάσιο από εκείνου. Μου κατέβασε το πετσάκι και με τον αντίχειρα του μου χάιδευε το κεφαλάκι.

Όταν επιτέλους άνοιξα για τα καλά με γύρισε πάλι μπρούμυτα, ήρθε από πάνω μου και συνέχισε να με πηδάει. Ήθελα πάρα πολύ να χύσω. Μάλιστα του το είπα αλλά δε με άφησε. Δεν ήταν σκληρός μαζί μου. Ίσα-ίσα. Ήταν πολύ γλυκός. Και αυτό μου άρεσε. Αυτή τη φορά τον γύρισα εγώ. Έκατσα πλάτη με τα πόδια στα γόνατα και γαμιόμουν. Μου έτριβε τις πατούσες που είχαν χύσια από πριν και είχα τρελαθεί. Ήθελε πάλι τον έλεγχο κι έτσι μετά από λίγο με έπιασε, μου άνοιξε τα πόδια στον αέρα, και τώρα με δύναμη άρχισε να με γαμάει. Βογκητά επικρατούσαν στην ατμόσφαιρα. Έχυσε. Έχυσε ξανά. Αυτή τη φορά στον κώλο μου τα έριξε ενώ έπαιζε το καυλί μου που δεν άργησε να βγάλει τεράστια ποσότητα. Ότι δεν πήγε στο κρεβάτι κι έμεινε στο χέρι του το 'γλειψε. Σηκώθηκα να πάω τουαλέτα να πλυθώ. Όταν γύρισα εκείνος έφυγε. Δεν είπαμε πολλά. Πήγε στο δωμάτιο του και ξεραθήκαμε στον ύπνο.

Την άλλη μέρα δεν είπαμε τίποτα. Μόνο το "ότι έγινε-έγινε". Δεν άλλαξε κάτι στη σχέση μας. Το βράδυ λίγο πάλι το ποτό κτλ, μας έφερε την κουβέντα αυτή.

- Μια πίπα δε μου έκανες… μου είπε κοροϊδευτικά.

- Ούτε εσύ, του απάντησα.

- Έλα να σου κάνω. Αλλά θα μου κάνεις κι εσύ.

- Θα σου κάνω, μόνο αν την πλύνεις.

Κι έτσι έγινε. Έπλυνε την πούτσα του, έκατσε στον καναπέ κι εγώ στα γόνατα ήμουν έτοιμος να τη βάλω στο στόμα μου. Στην αρχή του έγλειφα το κεφαλάκι, πάνω κάτω και κυκλικά. Σε λίγο την έβαζα στο στόμα μου. Δεν έχω μεγάλο άνοιγμα στο στόμα μου και μου πονούσε από το πάχος του. Στην αρχή ήμουν άγαρμπος αλλά δεν άργησα να βρω ρυθμό. Ανεβοκατέβαινα, του τη σάλιωνα και προσπάθησα deepthroat. Ο Άκης απλά είχε αράξει και ευχαριστιόταν το τσιμπούκι μου. Σε λίγο του ήρθε να χύσει, δεν ήθελα να χύσει στο στόμα μου κι έτσι του την έπαιξα. Τα χύσια του γέμισαν το χέρι μου. Πλύθηκα και με την πούτσα έξω του είπα σειρά σου. Την έβαλε στο στόμα του και άρχισε να με τσιμπουκώνει. Σε λίγο του κρατούσα το κεφάλι και του το γάμαγα. Δεν άργησα να τελειώσω. Τα κατάπιε όλα. Δεν τον πήδηξα γιατί είναι ενεργητικός. Να πω την αλήθεια δεν ήθελα κιόλας.

Εκείνο το βράδυ ήταν και το τελευταίο μας. Δεν ξαναπηδηχτήκαμε μέχρι σήμερα, ούτε και πρόκειται. Το απωθημένο μας έφυγε και δε γουστάρουμε να χαλάσουμε τη φιλία μας. Εξάλλου όσο καλά κι αν πέρασα, δεν το γουστάρω όσο τις γυναίκες.
Copyright protected OW ref: 177024