Τυχαία γνωριμία στο δρόμο (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από nicosia-cy
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 28-05-2020

Προηγούμενο μέρος: Τυχαία γνωριμία στο δρόμο (1ο μέρος)

Εγώ μπρούμυτα στο σιδερένιο κρεβάτι με τα πόδια ανοικτά και δεμένα από τους αστράγαλους. Δεμένα όμως είναι και τα χέρια μου καθώς και τα μάτια μου. Δε μπορούσα να κουνηθώ, δε μπορούσα να δω. Πάνω μου και μέσα μου βρίσκεται ο Διονύσης. Απλά ξάπλωσε και με μια σπρωξιά μπήκε μέσα μου. Ο πόνος δεν ήταν πολύς γιατί το σπέρμα του Στάθη χρησίμευσε σαν λιπαντικό. Με γαμούσε γρήγορα μπαινοβγαίνοντας μέσα μου κόβοντας μου την ανάσα. Μου έγλειφε το λαιμό, τον φιλούσε, μου δάγκωνε την πλάτη.

- Σου αρέσει μανάρι μου; Σε γαμάω καλά;… με ρώτησε χωρίς να ρίξει τους ρυθμούς του.

- Ναι. Με τρελαίνεις. Γάμα με. Χώσε μου τον όλο. Ξέσκισε με γαμιά μου…

του φώναζα ξαναμμένος σίγουρος ότι με ακούγανε όλοι μες το διαμέρισμα. Τότε ήταν που άκουσα την πόρτα να ανοίγει.

- Θα κάτσω εδώ σ’ αυτή την πολυθρόνα να βλέπω μόνο. Δε θα ενοχλήσω. Καυλώνω πολύ βλέποντάς τον να γαμιέται…

είπε ο Αιμίλιος και ο Διονύσης συμφώνησε. Είναι κανόνας. Όταν είναι δύο αρσενικά μαζί, θέλουν να αποδείξουν ο ένας στον άλλο πόσο άντρες είναι. Αυτό έκανε κι ο Διονύσης. Σταμάτησε να με φιλά και δεν τον ένοιαζε καθόλου αν με πονούσε. Με γαμούσε βίαια. Ο ρυθμός του ήταν πολύ-πολύ έντονος. Μπαινόβγαινε μέσα μου δείχνοντάς μου, εμένα και του Αιμίλιου προφανώς πόσα επιβήτορας ήταν. Δε με πείραζε. Αντιθέτως. Με άναβε πολύ αυτό το έξαλλο γαμήσι που κράτησε αρκετή ώρα. Έχυσε με θόρυβο κολλώντας πάνω μου και βάζοντας το πολύ σκληρό καυλί του όσο βαθιά πήγαινε. Μ’ αρέσει πολύ όταν χύνει ένας άνδρας μέσα μου ή στο στόμα μου. Είναι τόσο υπέροχα ζωώδες. Και ξέρεις ότι αυτός ο άνδρας χύνει γιατί τον καύλωσες. Νοιώθω καλά γιατί ξέρω από την αντίδρασή του όταν χύνει πόσο τον ικανοποίησα. Και ένοιωσα ότι τόσο ο Στάθης όσο κι ο Διονύσης ικανοποιήθηκαν πολύ.

Βγήκε από μέσα μου λαχανιασμένος και έμεινε για λίγο ξαπλωμένος πάνω μου για να ηρεμήσει. Το βάρος του σώματός του με πίεζε αλλά ήταν ένα γλυκό βάρος.

- Σου άρεσε καύλα μου;… μου ψιθύρισε στ’ αυτί.

- Πολύ. Πάρα πολύ του απάντησα.

- Θα σας αφήσω μόνους σας τώρα είπε και σηκώθηκε από πάνω μου.

- Μείνε αν θες… του αντιπρότεινε ο Αιμίλιος.

- Θα ήθελα πολύ να δω πως θα πάρει τον γιγάντιο πούτσο σου, αλλά καλύτερα να μείνετε μόνοι είπε και άκουσα την πόρτα να ανοίγει και να κλείνει. Έμεινα εκεί εκτεθειμένος με το σπέρμα του Διονύση να τρέχει πηχτό από την τρυπούλα μου. Ο Αιμίλιος έκατσε στο κρεβάτι για να κοιτάξει τη τρυπούλα μου από κοντά.

- Σου αρέσανε τα παιδιά;

- Ναι πολύ.

- Ανοίξανε καλά την κωλοτρυπίδα σου. Και με όλα αυτά τα χύσια δε θα δυσκολευτείς να πάρεις και το δικό μου πούτσο. Ξάπλωσε πάνω μου. Ένοιωθα να πιέζει τους γλουτούς μου, το σκληρό μεγάλο καυλί του να τρίβεται ανάμεσα στην σχισμή του κώλου μου, το τριχωτό του στήθος να μου πιέζει την πλάτη και τα χείλη του να είναι στο πλάι του λαιμού μου και να τον γλείφει και να τον φιλά.

- Χαλάρωσε τώρα γιατί θα στον βάλω… κι όταν αρχίσω, δεν υπάρχει επιστροφή…

μου είπε και πίεσε την άκρη του πούτσου του στην τρυπούλα μου. Η άκρη γλίστρησε σχετικά εύκολα μέσα όταν όμως πίεσε περισσότερο άρχισα να πονώ φοβερά. Άρχισα να βγάζω πνιχτές κραυγές πόνου αλλά αυτός συνέχιζε. Ένοιωσα το σφικτήρα μου να ανοίγει και πραγματικά νόμιζα πως με ξέσκιζε. Οι κραυγές μου τώρα θα πρέπει να ακούγονταν έξω από το διαμέρισμα. Μου έκλεισε με την παλάμη του το στόμα και με μια σπρωξιά μπήκε όλος μέσα μου. Ο πόνος τρομερός.

- Στο είπα ότι δε θα σταματήσω όταν αρχίσω. Μην φωνάζεις θα μας ακούσει όλη η πολυκατοικία.

Αυτός όμως δε σταμάτησε να με γαμάει. Σύντομα ο πόνος λιγόστεψε και άρχισε να μ’ αρέσει. Να μ’ αρέσει πολύ. Να νοιώθω αυτό το υπέροχο σκληρό τεράστιο εργαλείο να μπαινοβγαίνει μέσα μου με έκανε να το θέλω όλο. Τούρλωνα το κωλαράκι μου σπρώχνοντας το προς τα πάνω για να τον βοηθήσω να μπει όλος μέσα μου βγάζοντας πλέον κραυγές καύλας και ικανοποίησης. Αυτό τον άναβε όλο και περισσότερο. Δεν τον ένοιαζε πια αν μας άκουγε όλη η πολυκατοικία. Με γαμούσε δυνατά και απολαυστικά.

- Γαμιέσαι υπέροχα πούστη μου. Θα σε λύσω τώρα γιατί θέλω να βλέπω την καύλα στα μάτια σου όπως θα σε γαμώ. Βγήκε από μέσα και με ξεκαβαλίκεψε. Άρχισε να με λύνει.

- Έχυσα ήδη μια φορά οπότε θα αργήσω να ξανά χύσω. Θα σε γαμώ κάμποση ώρα μου διευκρίνισε και μου έλυσε και τα μάτια. Κόλλησε τα χείλη του στα δικά μου έχωσε την γλώσσα του στο στόμα μου και αυτό το υγρό φιλί διήρκησε πολύ ώρα.

- Τώρα γλείψε μου τον πούτσο…

είπε και όπως ήταν γονατιστός στο κρεβάτι με πίεσε προς τα κάτω και για πρώτη φορά έβλεπα το υπέροχο καυλί του. Ήταν όντως πολύ μεγάλο. Το ένοιωσα άλλωστε όταν τον πίπωνα και όταν με γάμησε. Όμορφο, σκληρό γεμάτο νεύρα χωρίς περιτομή και δύο υπέροχα μεγάλα αρχίδια μέσα στο σάκο τους να κρέμονται χαμηλά. Όπως ακριβώς μ’ αρέσουν. Το τρίχωμά του ήταν πυκνό. Το είχα νοιώσει άλλωστε και έτσι μ’ αρέσει. Δεν μ’ αρέσουν τα ξυρισμένα. Όχι πως δε θα του καθόμουν αν ήταν ξυρισμένος αλλά έτσι μ’ αρέσει πολύ περισσότερο.

Του έκανα ένα καταπληκτικό τσιμπούκι. Οι καύλες του ήταν στο ζενίθ. Όσο μεγάλος κι αν ήταν ο πούτσος του ήξερα πώς να τον καταπιώ όλο και αυτό το ξετρέλανε.

- Με τρελαίνεις. Θα μπορούσα να σε αγαπήσω…

αστειεύτηκε και τραβήχτηκε πίσω και απαλά με έβαλε να ξαπλώσω αυτή την φορά ανάσκελα. Μου άνοιξε τα πόδια και γονάτισε ανάμεσα στα σκέλια μου. Πήρε το ένα πόδι και το σήκωσε στερεώνοντάς το στον ώμο του. Με κοίταξε κατάματα, πήρε το χοντρό του εργαλείο και το οδήγησε στην τρυπούλα μου. Γι άλλη μια φορά έσπρωξε την λεκάνη του μπροστά και εκατοστό-εκατοστό μπήκε μέσα μου καρφώνοντάς με, με τα μάτια του.

- Θα σε γαμήσω λες και είσαι η γκόμενά μου…

είπε και με μια τελευταία σπρωξιά μπήκε όλος μέσα μου παρατηρώντας τις εκφράσεις πόνου και ηδονής στο πρόσωπό μου. Άρχισε να κουνιέται μπρος πίσω με ένα αργό ρυθμό που γινόταν όλο και πιο γρήγορος. Με παρατηρούσε και τον παρατηρούσα κι εγώ. Στο όμορφο πρόσωπό του αποτυπώνονταν πόσο του άρεσε όλο αυτό που ζούσε.

- Μ’ αρέσει να βλέπω την πούτσα μου να σκίζει το κωλαράκι σου. Το μουνάκι σου είναι δικό μου!

- Δικό σου είναι γαμιά μου. Καν' το ότι θες…

του είπα ανάμεσα στα βογκητά μου και τις κραυγές μου. Ένοιωθα να μου γεμίζει την τρυπούλα τεντώνοντας την όσο μπορούσε και η άκρη του πούτσου του ακουμπούσε βαθιά μέσα μου φουντώνοντάς με ολόκληρο. Ήθελα να πεθάνω πάνω σ’ αυτό το παλούκι. Με γαμούσε κανένα μισάωρο όταν ο ρυθμός του έγινε πολύ γρήγορος και βίαιος. Ένοιωσα τον πούτσο του μέσα μου να γίνεται πολύ σκληρός.

- Θα χύσω μωρό μου. Πάρε τα όλα. Σου χύνω στο κώλο πουτανάκι μου...

Ένοιωσα τα υγρά του να με πλημυρίζουν και αυτός με κάρφωσε κολλώντας πάνω μου αφήνοντας το κορμί του να πέσει πάνω μου. Με φιλούσε ενώ ταυτόχρονα έβγαιναν πνιχτές οι κραυγές του. Τα μουγκρητά του. Το κορμί του αναταρασσόταν από μικρού σπασμούς. Έμεινε μέσα μου για λίγη ώρα φιλώντας με, προσπαθώντας να ηρεμήσει και να περιορίσει το λαχάνιασμα του. Όταν ηρέμησε, βγήκε από μέσα μου και με αγκάλιασε με στοργή.

- Είσαι καλά;… με ρώτησε.

- Ναι καλά είμαι. Εσύ;

- Πολύ καλά. Ήσουν τόσο καλός. Πέρασα υπέροχα.

Έμεινα στην αγκαλιά του ανταλλάσοντας φιλιά για αρκετή ώρα.

- Ελπίζω να μην σε πείραξε που σε γαμήσανε τα παιδιά.

- Όχι καθόλου. Μου άρεσε.

- Ναι… κι εγώ κατάλαβα ότι δε θα σε πείραζε και έτσι τους είπα ναι όταν με ρώτησαν. Αλήθεια, ποιος από τους τρεις μας γαμάει καλύτερα; Δεν ήμουν εγώ; Με ρώτησε με ένα φωτεινό χαμόγελο.

- Είστε όλοι υπέροχοι, αλλά ναι… εσύ ήσουν ο καλύτερος.

Γέλασε και με φίλησε.

- Πάω στο σαλόνι. Μείνε εδώ όσο θες και μετά έλα να μας βρεις…

είπε και σηκώθηκε. Ντύθηκε και βγήκε από την πόρτα. Έμεινα για λίγο στο κρεβάτι προσπαθώντας να συνειδητοποιήσω τι έγινε. Βρισκόμουν σε έκσταση. Όταν αποφάσισα να σηκωθώ και να πάω να βρω τα παιδιά, με τίποτα δεν έβρισκα τα ρούχα μου. Όσο κι αν έψαξα, τα ρούχα μου είχαν εξαφανιστεί. Βρήκα μια μικρή πετσέτα προσώπου και την τύλιξα στην μέση μου. Ο μισός μου κώλος όμως ήταν έξω. Δεν είχα όμως επιλογή και στο κάτω-κάτω δεν ήταν κάτι που δεν είχαν ξανά δει από μένα.

- Ψάχνω τα ρούχα μου και δεν τα βρίσκω. Μήπως ξέρετε που είναι;

- Έλα αγόρι μου κάτσε εδώ και θα τα βρούμε τα ρούχα σου μου είπε ο Διονύσης δείχνοντάς μου τη θέση στον καναπέ, ανάμεσα σ’ αυτό και τον Στάθη.

Ο Αιμίλιος καθόταν σε μια πολυθρόνα. Όλοι ήταν ντυμένοι και εγώ ανάμεσά τους γυμνός με μια πετσετούλα γύρω από τη μέση μου. Παρά ταύτα πήγα και έκατσα εκεί που μου δείξανε.

- Είσαι πολύ σέξι με την πετσέτα έτσι πάνω σου. Έχεις πολύ ωραίο κορμάκι. Κορμάκι για γαμήσι… παρατήρησε ο Στάθης.

- Ναι αλλά μου είπε ότι εγώ γαμώ καλύτερα απ’ όλους μας, είπε αστειευόμενος ο Αιμίλιος.

- Είναι αλήθεια; Γαμάει καλύτερα ή απλά είναι καλύτερος γιατί έχει πιο μεγάλο πούτσο από εμάς;… παρεξηγήθηκε ο Στάθης.

- Όχι, όχι. Και οι τρεις είστε πολύ καλοί. Και τον πούτσο σας δεν τον λέτε και μικρό… είπα εγώ γιατί δεν ήξερα πως υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ τους.

- Θα πρέπει λοιπόν να σου αποδείξουμε ότι είμαστε κι εμείς εξίσου καλοί…

είπε ο Στάθης και έσκυψε και με φίλησε ενώ πήρε το χέρι μου και το έβαλε πάνω στο καυλωμένο καυλί του. Άρχισα να τρίβω το καυλί του πάνω από το παντελόνι και να φιλιόμαστε παθιασμένα. Τότε ήταν που και ο Διονύσης πήρε το άλλο χέρι μου και το έβαλε στο δικό του πούτσο. Για αρκετή ώρα ήμασταν έτσι μέχρι που ο Στάθης απαλά αλλά αποφασιστικά έσπρωξε το κεφάλι μου προς τα σκέλια του. Συνέχισε να το πιέζει πάνω στα σκέλια του και εγώ ανακάθισα με τέτοιο τρόπο που ο ακάλυπτος κώλος μου άγγιζε στο μπούτι του Διονύση. Αυτός δεν έχασε ευκαιρία και άρχισε να ασχολείται με το κωλαράκι μου. Το χάιδευε, το μάλαζε, το χτυπούσε, έπαιζε με την τρυπούλα μου βάζοντας σιγά-σιγά τα δάκτυλά του μέσα.

Άνοιξα με το ένα μου χέρι το παντελόνι του Στάθη και έβγαλα έξω το όργανό του. Μπορεί να με γάμησε αλλά τώρα το έβλεπα για πρώτη φορά. Ωραίο, χοντρό και μακρύ αλλά όχι τόσο μεγάλο όσο του Αιμίλιου. Χορταστικό όμως. Άρχισα επιθετικά μπουκώνοντάς τον όλο στο στόμα μου. Η μύτη μου ήταν χωμένη στις τριχούλες του ενώ το πηγούνι μου στα υπέροχα κρεμαστά αρχίδια του. Έμεινα κολλημένος εκεί μέχρι με το χέρι του Στάθη να μου σπρώχνει όλο και πιο πολύ το κεφάλι κι εγώ να μη μπορώ να πάρω ανάσα. Χαλάρωσε το σφίξιμό του και ανέβασα το κεφάλι για να αναπνεύσω αλλά ξανά τον πήρα όλο στο στόμα μου και το ίδιο μοτίβο έγινε για αρκετές φορές. Την τελευταία φορά μου ανέβασε το κεφάλι, έβγαλε το πουκάμισό του και με έβαλε να γλείψω και να μυρίσω την μασχάλη του. Τρελάθηκα και ο Στάθης χτυπιόταν από καύλα. Με οδήγησε στο πρόσωπό του, με φίλησε και μετά έφτυσε στο ανοικτό μου στόμα.

- Τώρα είναι η σειρά του φίλου μου. Δείξε του πόσο καλός είσαι στις πίπες…

και απαλά μου έσπρωξε το κεφάλι προς τα σκέλια του Διονύση. Η ίδια ρουτίνα έγινε και με τον Διονύση. Ο πούτσος του ήταν παρόμοιος με του Στάθη. Λίγο πιο χοντρός, λίγο μεγαλύτερος αλλά και πάλι όχι τόσο όσος του Αιμίλιου. Συνέχισα να ρουφώ πότε το καυλί του Στάθη πότε του Διονύση, πότε να γλείφω πότε να πιπιλώ τους πούτσους και τα αρχίδια τους. Ο Αιμίλιος απλά καθόταν και απολάμβανε το θέαμα. Τα δύο παλικάρια τρελαθήκανε από καύλα οπότε αποφάσισα να τους ανάψω περισσότερο. Σηκώθηκα, ανέβηκα πάνω στον καναπέ που κάθονταν, άνοιξα τα πόδια μου και κάθισα πάνω στο καυλί του Στάθη σε βαθύ κάθισμα. Ανεβοκατέβαινα πάνω στο σκληρό του πούτσο χωρίς να χρειάζεται αυτός να κάνει τίποτα. Όταν άρχισα να νοιώθω ότι θα μπορούσε και να χύσει, προς απογοήτευσή του, σηκώθηκα και κάθισα πάνω στο καυλί του Διονύση.

- Γαμώ το ρε Αιμίλιε, τον άνοιξες καλά. Τέτοιο γαμήσι δεν έχω ξανά κάνει…

είπε ασθμαίνοντας ο Διονύσης ενώ ο Αιμίλιος χαμογέλασε περήφανα, έβγαλε το κινητό και άρχισε να φωτογραφίζει το θέαμα. Εγώ συνέχισα να πηγαινοέρχομαι από το Στάθη στο Διονύση και από τον Διονύση στο Στάθη. Καθόμουνα στο καυλί του Στάθη όταν ξαφνικά σηκώθηκε ο Διονύσης και ήρθε μπροστά μου.

- Νομίζεις ότι μπορείς να μας πάρεις και τους δύο; Θες να δοκιμάσουμε;…

με ρώτησε ενώ απαλά με έσπρωξε προς τα πίσω. Η πλάτη μου κόλλησε πάνω στο Στάθη ενώ αυτός, λύγισε τα γόνατά του, πήρε τα πόδια μου από τους αστραγάλους και τα σήκωσε ψηλά σημάδεψε και άρχισε να σπρώχνει διεκδικώντας κι αυτός χώρο στην τρυπούλα μου. Ο πούτσος του ήταν πολύ σκληρός γι’ αυτό μόλις μου τον ακούμπησε, ένοιωσα το πουτσοκέφαλό του να με ανοίγει ακόμα περισσότερο και να εισχωρεί μέσα μου παρέα στον πούτσο του Στάθη που ήταν ήδη μέσα μου. Ο πόνος τρομερός αλλά ήθελα να φτάσει μέχρι τέλος. Δε βιαζόταν.

- Σε πονώ; Χαλάρωσε. Δεν είναι δύσκολο. Σιγά-σιγά θα προχωρώ. Όποτε είσαι έτοιμος πες μου για να σπρώξω…

μου έλεγε αγκαλιάζοντάς με και κάνοντας με να νοιώθω περισσότερη ασφάλεια. Νοιαζόταν. Εκατοστό-εκατοστό, μπήκε κι αυτός μέσα μου. Είχα ταυτόχρονα δύο πούτσους στο κωλαράκι μου. Κι όταν λέμε δύο πούτσους, εννοώ δύο χοντρούς πούτσους. Άρχισε να κουνιέται μέσα έξω κι εγώ έβγαζα κραυγές πόνου αλλά κι ενθάρρυνσης για να με γαμάνε πιο σκληρά. Ο Αιμίλιος πλησίασε περισσότερο και έπαιρνε με το κινητό του κοντινά πλάνα και φώτο.

- Πω, πω γαμώ το… σίγουρα του αρέσει να γαμιέται. Σ’ αρέσει έτσι με δύο πούτσες στον κώλο αγόρι μου;… με ρώτησε ο Αιμίλιος.

- Ναι. Το λατρεύω!

- Είναι ολοφάνερο ότι λατρεύει τους πούτσους…

αποφάνθηκε ο Διονύσης μπαινοβγαίνοντας μέσα μου. Αυτό συνεχίστηκε για αρκετή ώρα.

- Κοντεύω να χύσω…

είπε ο Διονύσης και τραβήχτηκε έξω. Ανέβηκε στον Καναπέ και μου έχωσε τον πούτσο στο στόμα. Μια δύο κινήσεις και άρχισε να χύνει πίδακες από χύσια που εγώ κατάπινα γρήγορα-γρήγορα.

- Πω, πω… τι καύλα ήταν αυτή αγορίνα μου; Θέλω να σε γαμώ συνέχεια…

είπε βάζοντας απαλά τη σκληρή ακόμα πούτσα του στο στόμα μου. Όταν ησύχασε κάθισε δίπλα στον Αιμίλιο παρακολουθώντας τη συνέχεια. Ο Στάθης με μια ελαφριά σπρωξιά με ανάγκασε να σηκωθώ από πάνω του.

Με οδήγησε στο τραπέζι και με έβαλε να σκύψω πάνω στο τραπέζι. Μπήκε ξανά με δύναμη μέσα μου γαμώντας με βίαια. Εγώ έβγαζα κραυγές ικανοποίησης και κουνούσα το κωλαράκι μου πάνω στο παλούκι του για να τον προκαλώ περισσότερο. Όπως ξαφνικά μπήκε μέσα μου, έτσι βγήκε, με γύρισε να τον βλέπω και με ανάγκασε απαλά πάντα να ξαπλώσω με την πλάτη στο τραπέζι. Έβαλε τα πόδια μου στους ώμους και μπήκε για άλλη μια φορά μέσα μου παρακολουθώντας τις εκφράσεις του προσώπου μου.

- Λοιπόν πουστράκι, ακόμα πιστεύεις ότι ο Αιμίλιος γαμάει καλύτερα; Σε ξεσκίζω μια ώρα τώρα και θα σε γαμώ μέχρι να πεις ότι είμαι ο καλύτερος…

μου είπε κοιτάζοντάς με στα μάτια. Δεν ήξερα αν μιλούσε σοβαρά ή αν αστειευόταν. Άραγε υπήρχε κάποιο είδος ανταγωνισμού μεταξύ τους; Ο Αιμίλιος γέλασε.

- Ότι και αν κάνεις εγώ θα είμαι πάντα πρώτος. Τόσο στην καρδιά του όσο και στο κωλαράκι του, αστειεύτηκε.

- Ακόμα δεν είπα την τελευταία λέξη μαλάκα…

είπε ο Στάθης, πήρε μια καρέκλα και κάθισε αναγκάζοντάς με να κάτσω πάνω του. Αυτή τη φορά όμως το πρόσωπό μου έβλεπε το δικό του. Με γαμούσε, με αγκάλιαζε σφιχτά πιέζοντάς με πάνω στο πούτσο του, με φιλούσε λαίμαργα μου έλεγε πόσο με θέλει. Τότε ήταν που άκουσα την πόρτα να ανοίγει.

- Τι έχουμε εδώ; Ποιο είναι αυτό το πουτανάκι; Το ξέρετε ότι ακούγεστε πως γαμάτε μέχρι έξω είπε ο νεαρός που μόλις μπήκε μέσα. Οι άλλοι τον χαιρετήσανε. Εγώ δεν έβλεπα γιατί βρισκόταν πίσω μου.

- Αυτός είναι ο Πάνος. Ο τέταρτος συγκάτοικός μας. Κι αυτός είναι ο Νίκος μας σύστησε ο Στάθης. Τότε ο Πάνος ήρθε δίπλα μας και τότε τον είδα. Ένα ψηλό όμορφο παλικάρι με λεπτό σώμα, μουστάκια και μούσια, πολλά τατουάζ.

- Χάρηκα. Είναι δικός σου ρε Στάθη;… απόρησε.

- Όχι. Του Αιμίλιου αλλά δεν τους πειράζει, ούτε τον Αιμίλιο ούτε το Νίκο να γαμήσουμε κι εμείς.

- Ωραία γιατί έχω πολλές καύλες. Όταν τελειώσεις και χύσεις, μου τον στέλνεις στο δωμάτιο μου… διευκρίνισε χωρίς καν εγώ να ερωτηθώ. Όχι πως θα έλεγα όχι αλλά δεν έπρεπε να με ρωτήσουν;

Τη συνέχεια θα τη μάθετε σύντομα. Αν το θέλετε κι εσείς βέβαια.
Copyright protected OW ref: 176510