Στο φανάρι

Δημοσιεύθηκε από Anna29trs
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 08-05-2020
Κάθε μέρα κάνω το ίδιο δρομολόγιο για να φτάσω στην δουλειά μου. Λίγο πριν φτάσω, πάντα περνάω από ένα συγκεκριμένο φανάρι το οποίο είναι της υπομονής. Πολλές φορές με πιάνει 4 και 5 φορές με τους γύρω πάντα να κορνάρουν προκαλώντας πανικό.

Μια από αυτές τις φορές, γυρνώντας από την δουλειά, στέκομαι στην ουρά κουρασμένος χαζεύοντας αφηρημένα μέχρι που ξαφνικά εμφανίστηκε δίπλα μου ένας μαύρος ο οποίος πουλούσε διάφορα (αναπτήρες κλπ). Αρχικά τρόμαξα γιατί ήμουν αφηρημένος και μου ζήτησε συγνώμη. Μόλις όμως τον πρόσεξα καλύτερα για να του πω δεν πειράζει είδα ένα τύπο γύρο στο 1.90, μαύρο, με αθλητικό κορμί, ο οποίος ήταν και πολύ μωρό για πλανόδιος.

Δεν κρατήθηκα, του χαμογέλασα, του είπα "δεν πειράζει όμορφε" και εκείνος πήγε να μου δείξει πράγματα που πουλούσε. "Έλα στο αμάξι του είπα να για να τα δω όλα καλύτερα..." απάντησα. Ξαφνιάστηκε Αλλά παρόλα αυτά μπήκε στη θέση του συνοδηγού. Του είπα κάτσε να πάω πουθενά ήσυχα να τα δούμε και πράγματι μπήκα σε ένα κωλόστενο και πάρκαρα σε σημείο όπου δε φαινόμασταν και ξεκίνησε να μου δείχνει τα πράγματα του ένα-ένα.

Εγώ, όση ώρα μου έλεγε, χάζευα το σώμα του και μόλις τελείωσε τον ρώτησα (μήπως έχεις τίποτα μεγαλύτερο να μου δείξεις); "Αυτά έχω…" μου είπε και του απάντησα "εγώ βλέπω έχεις και κάτι ακόμα που με ενδιαφέρει". Με ρώτησε τι γεμάτος απορία, και τότε έβαλα το χέρι μου στο παντελόνι του ακουμπώντας το καυλί του λέγοντας του "εγώ αυτό θέλω να δω". Αιφνιδιάστηκε και μου είπε πως δουλεύει και δεν έχει χρόνο για τέτοια (πιθανόν για να με αποφύγει σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή). "Θα πληρωθείς" του είπα "μην αγχώνεσαι γι' αυτό, το μόνο που θέλω είναι να κάνεις ότι σου πω.

Πριν προλάβει να το σκεφτεί, έβγαλα 10 ευρώ από την τσέπη μου και του είπα "βγάλε εξω το καυλί σου να το δω και παίξε το". Γέλασε στην αρχή, μα μόλις κατέλαβε πως το εννοώ το κατέβασε και βρέθηκα με ένα μαύρο με το καυλί έξω στο κάθισμα του συνοδηγού. Είχε πολύ ωραίο σώμα και σφικτό μα τα μάτια μου είχαν κολλήσει στην πούτσα του η οποία αν και πεσμένη ήταν πολύ μεγαλύτερη από ότι είχα δοκιμάσει στο παρελθόν. Ξεκίνησε να χαϊδεύει τον πούτσο του προσπαθώντας να τον κάνει να σηκωθεί.

"Έχεις πολύ μεγάλο και ωραίο πούτσο" του είπα και εκείνος χαμογέλασε αμήχανα. Πέρασαν κάποια λεπτά και το πουλί του ήταν ακόμα πεσμένο. Προσφέρθηκα να τον βοηθήσω λέγοντάς του "άσε το σε εμένα, ξέρω". Τραβήχτηκε λέγοντας μου "δεν ξέρω" και τότε έβγαλα άλλα δέκα ευρώ που είχα και του τα έδωσα λέγοντάς του "τώρα είμαστε εντάξει;". Δεν έχασα χρόνο έβγαλα καπότα από το ντουλαπάκι, του την έβαλα και έσκυψα να το πάρω στο στόμα μου.

Ξεκίνησα να γλείφω και να ρουφάω δυνατά τον πεσμένο πούτσο του για να τον καυλώσω ενώ ταυτόχρονα χάιδευα τα αρχίδια του. Δεν πέρασε ένα λεπτό και το στόμα μου αρχίζει να γεμίζει από το τεράστιο καυλί του το οποίο σηκώθηκε και γέμισε το στόμα μου. Επιτέλους ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα... μαύρο τεράστιο καυλί στο στόμα μου. Παρ' όλη τη μεγάλη εμπειρία που έχω, το να του πάρω πίπα ήταν πολύ δύσκολο μια που σε καμία περίπτωση δεν έμπαινε όλο αυτό στο στόμα μου. Αυτός είχε καυλώσει τέρμα και άρχισε να του αρέσει σπρώχνοντας το κεφάλι μου κάτω για να βάλω κι άλλο από το καυλί του μέσα μου φέρνοντας μου δάκρυα.

"Τι καυλί μεγάλο είναι αυτό ρε καύλα;" του είπα γεμάτος σάλια και εκείνος μου απάντησε ρωτώντας "θες να σε γαμήσω πουστράκι;". Του πρότεινα να πάμε σπίτι μου να συνεχίσουμε.

Συνεχίζεται...
Copyright protected OW ref: 176149