Ο στρατιωτικός μπήκε στη θέση του (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από internetaddict93
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 06-04-2020

Προηγούμενο μέρος: Ο στρατιωτικός μπήκε στη θέση του (2ο μέρος)

Δυο μέρες μετά μου ήρθε μήνυμα από την μεταφορική ότι το πακέτο είχε έρθει και πετάχτηκα και το παρέλαβα. Ευτυχώς στη σκοπιά είχε υπηρεσία ένας φίλος μου οπότε δε με ρώτησε τι κουβαλούσα μαζί μου. Τη μέρα εκείνη είχε και υπηρεσία ο Κώστας, οπότε δεν υπήρχε καλύτερη μέρα για να έρθει. Το μεσημέρι μόλις φύγανε όλοι οι αξιωματικοί, είδα τον Κώστα να έρχεται και να πηγαίνει στο γραφείο του ΑΥΔΜ. Είπε στο θαλαμοφύλακα ότι δε θα κάνει αναφορά, όποιος θέλει να βγει έξω να πάρει το εξοδόχαρτο τώρα και να φύγει. Έτσι, μείναμε μόνο οι θαλαμοφύλακες που είχαμε υπηρεσία. Βρήκα έτσι και εγώ την ευκαιρία, πήρα τη μικρότερη και τη μεσαία σφήνα και τρύπωσα στο γραφείο του, κλείνοντας την πόρτα πίσω μου και κλειδώνοντας.

Φυσικά, όταν μπήκα δε φάνηκε καθόλου έκπληκτος, με περίμενε από ώρα σε ώρα. Φαινόταν πολύ ριγμένος. Μάλλον ο τρόπος που του συμπεριφέρθηκα χθες τον ταπείνωσε πάρα πολύ και τον έριξε πολύ ψυχολογικά, όμως δεν αντέδρασε καθόλου μόλις με είδε να κλειδώνω την πόρτα. Είχε αρχίσει να σπάει και σύντομα θα τον έκανα ότι γούσταρα και θα το ευχαριστιόταν κιόλας.

Έκατσα στα πόδια του στην καρέκλα και άρχισα να τον φιλάω και να του χαϊδεύω το φρεσκοτριμαρισμένο στήθος μέσα από τη μπλούζα. Η αμηχανία του ήταν φανερή αλλά ήξερα ότι δε θα μας ενοχλήσει κανείς γιατί λόγο της συμπεριφοράς του δεν πλησίαζε ποτέ κανένας στο γραφείο του όταν είχε υπηρεσία.

- Πότε το ξανατρίμαρες;… τον ρώτησα.

- Το πρωί.

- Μου αρέσει που περιποιέσαι τον εαυτό σου για μένα.

- Δε θέλω να ξανά τιμωρηθώ… μου απάντησε κατεβάζοντας το κεφάλι.

- Την τιμωρία την προηγούμενη φορά ελπίζω να κατάλαβες ότι την πήρες κυρίως γιατί δεν ήσουν πρόθυμος στο φιλί. Με είχες ικανοποιήσει με την πίπα και δεν είχα σκοπό να συνεχίσω. Πως το βλέπεις από δω και πέρα;

- Θα είμαι πιο πρόθυμος… απάντησε χαμηλόφωνα και κοιτώντας προς τα κάτω.

Σήκωσα το κεφάλι του και τον κοίταξα στα μάτια.

- Αν το κάνεις αυτό θα περάσουμε πολύ καλά και οι δυο…

του είπα και του χούφτωσα τον πούτσο που είχε αρχίσει να σηκώνεται. Σηκώθηκα από την καρέκλα και τον τράβηξα να σηκωθεί και αυτός.

- Γδύσου…

του είπα και έκανα ένα βήμα πίσω. Αμέσως άρχισε να βγάζει τα ρούχα του και έμεινε με το μποξεράκι. Κινήθηκε προς το μέρος μου και έπεσε στα γόνατα αρχίζοντας να μου ξεκουμπώνει το παντελόνι. "Μια πίπα δώρο" σκέφτηκα και τον άφησα να με περιποιηθεί για λίγο. Όταν πλέον είχα αρχίσει να καυλώνω υπερβολικά και να θέλω να τον χύσω, του είπα να σταματήσει. Ήθελα να είμαι καυλωμένος για όταν θα του έβαζα τη σφήνα στον κώλο.

Στο χώρο υπήρχε και ένα κρεβάτι για να κοιμηθεί ο ΑΥΔΜ που είχε υπηρεσία.

- Κάτσε στο κρεβάτι τον διέταξα και μόλις έκατσε με κοίταξε με απορία. Άνοιξα το μπουφάν μου και του έδειξα τη σφήνα. Αμέσως φάνηκε να χάνει το χρώμα του.

- Ήρθε το δώρο σου την κατάλληλη μέρα, οπότε είναι καιρός να προχωρήσουμε και στην εκπαίδευση σου.

- Όχι σήμερα… σε παρακαλώ μου είπε. Τον πλησίασα και του έριξα ένα χαστούκι κοιτώντας τον επίμονα στα μάτια.

- Μήπως πιστεύεις ότι δε χρειάζεσαι εκπαίδευση;

Δίστασε και απάντησε:

- Ίσως και όχι.

- Ωραία τότε αύριο που έχω έξοδο μπορούμε να το διαπιστώσουμε με την ησυχία μας είπα και έκανα να φύγω.

Μόλις κατάλαβε ότι εννοούσα ότι αύριο θα τον γαμούσα άλλαξε αμέσως γνώμη και με παρακάλεσε:

- Μη φύγεις. Θα το κάνουμε όπως πιστεύεις εσύ ότι είναι καλύτερα.

- Έτσι μπράβο μωρό μου. Εσύ είσαι ένα παθητικό πουστράκι χωρίς εμπειρία, οπότε θα κάνεις ότι σου λέω εγώ... είπα και τον πλησίασα ξανά.

Έβγαλα την μεσαία σφήνα και την έβαλα στο στόμα του να την γλείψει. Τον ξάπλωσα και άνοιξα τα πόδια του να βλέπω την τρύπα του.

- Είχα σκοπό να αρχίσουμε από τη μικρή αλλά άλλαξα γνώμη…

του είπα και τράβηξα την σφήνα από το στόμα του. Άρχισα να την χώνω αργά στην τρύπα του αι εκείνος φαινόταν ότι πονούσε και άρχισε να βγάζει ήχους. Πήρα το μποξεράκι του και το έβαλα στο στόμα του. Συνέχισα να παίζω με τη σφήνα και τα μάτια του γέμισαν δάκρυα. Ήταν αρκετά μεγάλη για κάποιον που δεν είχε πειραματιστεί καθόλου με την τρύπα του κι εγώ δεν είχα σκοπό να μην περάσω καλά μόνο και μόνο γι αυτό.

Αφού το ευχαριστήθηκα αρκετά και εκείνος πλέον την είχε συνηθίσει, σε ένα βαθμό, σταμάτησα, πήρα το μποξεράκι του από το στόμα και του το φόρεσα.

- Θα τη κρατήσεις για κάποιες ώρες για να αρχίσει να συνηθίζει το κωλαράκι σου…

του είπα και άρπαξα το κεφάλι του φέρνοντας το μπροστά από την πούτσα μου. Χωρίς να του πω κάτι άρχισε να με πιπώνει άγρια, μέχρι που τον έχυσα και έφυγα. Είχα σκοπό να τον αφήσω να τη φοράει μέχρι την νυχτερινή μου υπηρεσία αλλά δεν υπήρχε λόγος να το ξέρει.

Λίγο πριν την ώρα που ήταν να αναλάβω υπηρεσία πήγα στο χώρο που καθόταν ο άλλος θαλαμοφύλακας και τον ρώτησα αν είχε φανεί καθόλου ο Κώστας. Μου απάντησε ότι δεν είχε βγει καθόλου από το δωμάτιο και του κάνε τρομερή εντύπωση. Όλοι είχαν παρατηρήσει την τρομερή αλλαγή στην συμπεριφορά του και είχε συζητηθεί αρκετά γιατί υπέθεταν ότι μάλλον του συμβαίνει κάτι σοβαρό. Συνεχίσαμε να συζητάμε για άσχετα θέματα και παράλληλα εγώ έστειλα μήνυμα στον Κώστα

- Βγες να ελέγξεις τα όπλα. Όλοι αναρωτιούνται τι έχεις πάθει.

Ένα λεπτό αργότερα είχε βγει από το γραφείο του και ερχόταν προς το μέρος μας. Στο περπάτημα του φαινόταν μια δυσκολία.

Ζήτησε το βιβλίο καταγραφής των όπλων και πήγε στους οπλοβαστούς. Εγώ είχα αρχίσει να κωλώνω πολύ άσχημα όσο σκεφτόμουν ότι είχε στον κώλο του μια σφήνα και το ήξερα μόνο εγώ. Όταν τελείωσε, άφησε το τετράδιο σχολιάζοντας πως όλα ήταν καλά και πριν προλάβει να φύγει του είπα:

- Κάτσε λίγο μαζί μας να σε γνωρίσουμε…

και έκανα μια κίνηση να του δώσω την καρέκλα. Ο Κώστας και ο θαλαμοφύλακας με κοιτάξανε πανικόβλητοι και οι δυο χωρίς να ξέρουν πώς να αντιδράσουν, αλλά τελικά ο Κώστας έκατσε. Για λίγα δευτερόλεπτα ο πόνος διαγράφηκε στο πρόσωπο του τη στιγμή που έκατσε.

Έπειτα σχολίασε:

- Καλή η ιδέα σου. Πρέπει να γνωρίζω τους οπλίτες που διοικώ…

νομίζοντας ότι έτσι θα εξηγούνταν η αλλαγή της διάθεσης του.

- Αλλά σε παρακαλώ να μου μιλάς στον πληθυντικό συνέχισε.

Το θάρρος και το θράσος του μου είχαν κάνει τρομερή εντύπωση και με είχαν φτιάξει τρομερά ταυτόχρονα.

- Έλα μωρέ, δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας… σχολίασα αγνοώντας την υπόδειξη του.

- Πόσο χρονών είσαι;… τον ρώτησα.

- 32 απάντησε.

- Είδες κοντά είμαστε. Μπροστά στους άλλους αξιωματικούς θα κρατάμε τους τύπους, μην ανησυχείς…

του είπα και τον ακούμπησα φιλικά στον ώμο. Όπως ήταν αναμενόμενο δεν επέμεινε κι άλλο και συνεχίσαμε να συζητάμε για λίγο ακόμα μέχρι που άλλαξα τον άλλο θαλαμοφύλακα και πήγε να κοιμηθεί. Μόλις μείναμε μόνοι μας άφησε την δυσφορία που ένιωθε από την σφήνα στην τρύπα του να φανεί.

- Πάμε μέσα…

σχολίασα και πήγαμε και μόλις σηκώθηκε του έριξα μια σφαλιάρα στον κώλο κάνοντας τη σφήνα να χτυπήσει βαθιά μέσα στην τρύπα του και αυτόν να πεταχτεί. Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο εγώ έκατσα στο γραφείο και εκείνος κλείδωσε γρήγορα την πόρτα.

- Σε παρακαλώ μπορώ… πήγε να πει και τον έκοψα.

- Όταν θα είμαστε μόνοι θα είσαι πάντα με το μποξεράκι και αν θες να μου μιλήσεις θα έρχεσαι μπροστά μου στα γόνατα σου και θα μου λες ότι θες αφού σου κάνω νεύμα να μιλήσεις. Μπήκε αμέσως στο πνεύμα, γδύθηκε και στάθηκε στα γόνατα μπροστά στα πόδια μου.

- Πες μου.

- Μπορώ να την βγάλω σε παρακαλώ;… μου είπε.

- Κανονικά θα την έβγαζες, αλλά πήγες να βγάλεις γλώσσα πριν και νόμιζα ότι ήμουν ξεκάθαρος ότι δεν σε παίρνει να συνεχίσεις άλλο αυτήν την συμπεριφορά…

του είπα και άρχισε να χτυπά το κινητό μου. Ήταν το αγόρι μου και αρχίσαμε να συζητάμε για την μέρα μας και να μου λέει τα νέα του. Ο Κώστας πήγε να σηκωθεί αλλά τον έπιασα από το κεφάλι και του είπα:

- Εκεί θα μείνεις μέχρι να σου πω να σηκωθείς.

- Ο Κώστας;… με ρώτησε το αγόρι μου.

- Ναι εδώ τον έχω… του απάντησα. Του έχω βάλει μια σφήνα στον κώλο, πονάει τώρα και με παρακαλάει να την βγάλει αλλά εγώ δεν τον αφήνω ακόμα.

Όσο σχολίαζα την κατάσταση του εκείνος είχε γίνει κατακόκκινος και είχε κατεβάσει το κεφάλι. Είχα καταλάβει πόσο ντρεπόταν και μου ήρθε η ιδέα να το εκμεταλλευτώ κι άλλο αυτό.

- Θέλεις να τον δεις;…

ρώτησα το αγόρι μου κι εκείνος σήκωσε το κεφάλι πανικόβλητος και με κοίταξε. Φυσικά και ήθελε οπότε αμέσως κάναμε βιντεοκλήση.

- Α τον έχεις στα γόνατα δίπλα σου σχολίασε μόλις τον είδε.

- Τόσο πολύ τον αγαπάς;… είπε και άρχισε να γελάει.

- Κούκλος είναι όμως, μπράβο.

- Ε φυσικά, τι θα διάλεγα;…

είπα και τον έσπρωξα με το χέρι να σηκωθεί για να μπορέσει το αγόρι μου να τον δει καλύτερα. Η πούτσα του Κώστα ήταν κάγκελο, κάτι που δε μας ξέφυγε.

- Κάγκελο είναι το πουστράκι σου… σχολίασε το αγόρι μου.

- Άσε έχει αρχίσει να του αρέσει πάρα πολύ η φάση και αν τελειώσω τη θητεία να δεις που θα παρακαλάει να μην τον αφήσω.

- Στις φωτογραφίες είχα δει ότι είχε καλό εργαλείο ε;

- Δείξ' του είπα και ο Κώστας έβγαλε το μποξεράκι και πετάχτηκε έξω η ψωλάρα του.

- Έχει ξεσκίσει όλα τα αγοράκια της περιοχής…

σχολίασα έπαιξα λίγο την πούτσα του.

- Δείξ' του και το κωλαράκι σου να δει τι θα γαμήσω να ζηλέψει...

και γύρισε διστακτικά. Του έριξα μερικές σφαλιάρες στον κώλο και τον έβαλα και να σκύψει για να φανεί η σφήνα.

- Παίρνει και τέλειες πίπες, μακάρι να ήσουν εδώ να σου έπαιρνε κι εσένα μία.

- Βάλ' τον να σου πάρει λίγο να τον παίξω και εγώ μου ζήτησε το αγόρι μου.

- Ότι θέλει το μωρό μου είπα και ξεκούμπωσα το παντελόνι.

- Όταν γουστάρεις πες μου να τον χύσω. Του αρέσουν τα χύσια μου. Ποτέ δεν πλένει το στόμα του μετά από πίπα… είπα πειράζοντας τον.

Το τσιμπούκι κράτησε ένα εικοσάλεπτο και μετά τον έχυσα. Του είπα να βγάλει τη σφήνα και άραξα στο κρεβάτι του περιμένοντας να τελειώσει η υπηρεσία μου. Φεύγοντας του είπα ότι το Παρασκευοσαββατοκύριακο θα είμαι όλο έξω με άδεια και ενώ είχα σκοπό να πάω σε κάτι φίλους σε μια κοντινή πόλη, άλλαξα γνώμη και θα μείνω εδώ.

- Κανόνισε τα με τη δικιά σου, θα μείνω σε σένα. Έχεις μέρες μπροστά σου, δούλεψε το κωλαράκι σου με τη σφήνα για να ανοίξει γιατί έχω πολλές καύλες και θέλω να γαμήσω.

Προτού προλάβει να αρχίσει τα κλάματα έφυγα και τον άφησα γυμνό και χυμένο στο δωμάτιο. Τις υπόλοιπες μέρες του έστελνα μηνύματα και του έλεγα πότε να βάζει και να βγάζει τη σφήνα γιατί δεν εμπιστευόμουν ότι θα το έκανε μόνος του. Μου έστελνε και πολλές φωτογραφίες και βίντεο όταν του ζητούσα και για να του δείξω ότι το εκτιμώ, στη μονάδα δεν τον ενοχλούσα καθόλου.
Copyright protected OW ref: 175411