Μου έκανε έκπληξη

Δημοσιεύθηκε από grboy88
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 23-03-2020
Με το Γιάννη είμαστε αρκετό καιρό μαζί και συγκατοικούμε. Είναι 30 χρονών, ψηλός, αδύνατος και γραμμωμένος με μεγάλη ψωλή και ωραία αρχίδια που δεν παραλείπω να περιποιούμαι συνέχεια. Εγώ (Δημήτρης) είμαι 27, επίσης ψηλός με γραμμωμένο σώμα και ένα στρογγυλό κωλαράκι που είναι πάντα διαθέσιμο για το Γιάννη.

Το καλοκαίρι λοιπόν και ενώ έχει χτυπήσει 40 βαθμούς έξω, εγώ είμαι σπίτι φορώντας μόνο το εσώρουχό μου και αράζω ενώ ο Γιάννης είχε βγει να δει κάτι φίλους του απ' το πανεπιστήμιο που έτυχε να είναι στην πόλη. Κι ενώ ήμουν σίγουρος ότι θα αργούσε να επιστρέψει κι εμένα με είχαν πιάσει τρελές καύλες λόγω θερμοκρασίας του έστελνα φωτογραφίες να τον καυλώσω για να έρθει πίσω να με σκίσει. Δεν απάντησε ποτέ.

Κι εκεί που άρχισα να απογοητεύομαι ανοίγει ο πόρτα και μπαίνει μέσα. Εγώ αμέσως πέφτω στα γόνατα όπως ήταν η συμφωνία μας (όταν γυρνάει σπίτι πρέπει να είμαι στα γόνατα και να περιμένω να μου πει τι να κάνω). Αυτό που δεν είχα δει ήταν ότι ήταν μαζί του και κάποιος άλλος. Μου κάνει νόημα να σηκωθώ και εγώ έχω κοκκινίσει από τη ντροπή μου. Με συστήνει στον Μάκη ο οποίος απ' ότι μου είπε ήταν συγκάτοικος του όταν σπουδάζανε. Ωραίο παιδί, 30, λίγο πιο κοντός από το Γιάννη αλλά αρκετά γυμνασμένος με υπέροχα μπλε μάτια που με κάρφωναν.

Αφού έγινε η γνωριμία λέω να πάω να βάλω κανένα ρούχο. Ωστόσο με σταματάει ο Γιάννης λέγοντας:

- Μη βάλεις τίποτα. Έχει τόση ζέστη που μάλλον θα τα βγάλουμε κι εμείς. Με το Μάκη δεν έχουμε ντροπές. Τόσα χρόνια συγκάτοικοι δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Πάω να κάνω ένα ντουζάκι και επιστρέφω. Μάκη, ότι θέλεις λες τον Δημήτρη. Σαν το σπίτι σου.

Μάκης(Μ): - Ναι ρε εννοείται. Βασικά δε φέρνεις καμία παγωμένη μπύρα ρε Δημητράκη;

- Ναι, αμέσως. Άραξε εδώ και έρχεται.

Πάω παίρνω δύο μπύρες από το ψυγείο και γυρνάω στο σαλόνι. Βλέπω τον Μάκη να έχει μείνει μόνο με το εσώρουχο (που είχε ένα πολλά υποσχόμενο φούσκωμα), αραχτός στον καναπέ με τα πόδια του στο τραπεζάκι και έβλεπε κάτι στο κινητό του. Σκύβω να αφήσω τις μπύρες στο τραπεζάκι, τεντώνει τα δάχτυλά των ποδιών του κι εγώ κρατιέμαι να μην τα αρπάξω και τα βάλω στα μούτρα μου.

- Δ: Ήρθαν και οι μπύρες σας!

- Μ: Ότι πρέπει! Με αυτά που βλέπω χρειάζομαι κάτι να με δροσίσει.

Πριν προλάβω να ρωτήσω τι εννοεί, γυρνά το κινητό του και βλέπω τις φωτογραφίες που έστειλα πριν στον Γιάννη.

- Μ: Μην αγχώνεσαι, με το Γιάννη έχουμε μοιραστεί πολλά πουτανάκια. Δεν είναι η πρώτη φορά που μου στέλνει φωτογραφίες σου.

Έχω κοκαλώσει και δεν ξέρω τι να πω. Οπότε συνέχισε ο Μάκης:

- Μ: Άντε, πέσε τώρα κάτω να μου περιποιηθείς τα πόδια όσο πίνω τη μπύρα μου.

Σαν υπνωτισμένος έπεσα κάτω, πήρα τα πόδια του και άρχισα να τα μυρίζω, να τα φιλάω και να τα γλείφω.

- Μ: Έτσι Δημητράκη. Σήμερα θα φας καλά. Θα σε στρώσουμε με το Γιάννη.

Και κοιτάει πίσω μου.

- Γ: Βλέπω είσαι ήδη σαν το σπίτι σου ε;… και γελάει.

Πάει κάθεται δίπλα του, εντελώς γυμνός, παίρνει τη μπύρα του και αρχίζει να μιλάει με το Μάκη σα να μην είμαι εκεί

- Γ: Βρήκα πάντως το καλύτερο πουτανάκι φίλε, δε μπορείς να πεις;

Και μου χώνει και τα δικά του πόδια στα μούτρα.

- Γ: Γλείφε εσύ!

- Μ: Ναι ρε συ! Καλά και από τις φωτογραφίες φαινόταν και από αυτά που μου έλεγες αλλά όταν μπήκαμε μέσα και ήταν στα γόνατα τερμάτισε. Άσε που γλείφει υπέροχα.

Μου πιάνει το κεφάλι από το σβέρκο και χώνει όλο το πόδι του Γιάννη μέσα στο στόμα μου. Έχω καυλώσει τρελά γιατί ξέρω ότι σήμερα θα με ξεπατώσουν.

- Γ: Έλα να ρουφήξεις και πούτσο τώρα. Στα τέσσερα σε θέλω.

Έτσι έγινε. Στήθηκα στα τέσσερα και πήρα τον ψώλαρο του Γιάννη στο στόμα ενώ ο Μάκης ήρθε πίσω μου και μου έσκισε το εσώρουχο εκθέτοντας την τρύπα μου. Άρχισε να τη γλείφει και να την φτύνει στέλνοντας μου κύματα ηδονής.

- Γ: Δώσε πόνο, μη μασάς, είναι καλά εκπαιδευμένη.

- Μ: Φαίνεται…

Και με τη μία χώνει δύο δάχτυλα μέσα χωρίς καμία δυσκολία. Μετά και τρίτο και τέταρτο.

- Μ: Μαλάκα τι μουνί είναι αυτό... όλα τα ρουφάει!

- Γ: Χε, χε γι' αυτό ήρθαμε... να το γλεντήσουμε. Δημητράκη δε γυρνάς να τσιμπουκώσεις και το Μάκη; Και με σπρώχνει από τον πούτσο του.

- Δ: Με μεγάλη μου χαρά γαμιά μου…

Δεν είχα δει μέχρι εκείνη τη στιγμή τον πούτσο του Μάκη. Όταν τον είδα μου τρέξανε τα σάλια. Ήταν το ίδιο μεγάλος με του Γιάννη, 19-20 εκατοστά και χοντρός. Άρχισα να τον ρουφάω όσο πιο βαθιά μπορούσα με το Μάκη να μου σπρώχνει το κεφάλι όλο και πιο κάτω. Η μυρωδιά και η γεύση του ιδρωμένου πούτσου του με έκανε να στάζω από καύλα. Μόλις κατάφερα να φτάσω τα αρχίδια του μου πιάνει το κεφάλι και το κρατάει εκεί σταθερό. Και τότε μου χώνει τον ψώλαρο του ο Γιάννης από πίσω και αρχίζει να με σφυροκοπάει αλύπητα.

- Μ: Σκίσ' το πουτανάκι μαλάκα... δε χορταίνει πούτσο! Του τον έχω χώσει τέρμα μέσα και με γλείφει και με τη γλώσσα του!

- Γ: Μετά το σημερινό δε θα κλείνει η τρύπα του μαλάκα. Αλλά αυτό θέλει. Ε Δημητράκη;

- Δ: Μ…

- Γ: Δικός σου Μάκη!

- Μ: Επιτέλους!

Βγαίνει ο Γιάννης από πίσω και ο Μάκης από το στόμα μου και επιτέλους ανασαίνω. Ο Μάκης πάει κάθεται στον καναπέ και μου κάνει νόημα να πάω. Με κοιτάει στα μάτια και πάω να κάτσω πάνω στον πούτσο του. Με το που ακουμπάει το κεφάλι του στην τρύπα μου με αρπάζει από τα κωλομάγουλα και με καρφώνει πάνω του μέχρι τα αρχίδια. Με γαμάει έτσι άγρια για κανένα δεκάλεπτο και εγώ πλέον δε μπορώ να σταθώ στα πόδια μου. Έχω παραδοθεί τελείως. Κι εκεί που νόμιζα ότι θα τελειώσει όπου να' ναι, νιώθω το Γιάννη πίσω μου να σπρώχνει και το δικό του πούτσο μέσα μου. Πάω να διαμαρτυρηθώ αλλά μου πιάνει το κεφάλι ο Μάκης και το χώνει στη μασχάλη του κι εγώ αρχίζω να γλείφω εκστασιασμένος.

Νιώθω την πούτσα του Γιάννη να μπαίνει μέσα μου και σκίζομαι στα δύο. Μένει ακίνητος για λίγο ώστε να συνηθίσω κι εγώ συνεχίζω να καθαρίζω τη μασχάλη του Μάκη.

- Μ: Πω… καύλα! Είναι ο μόνος που κατάφερε να πάρει και τις δύο πούτσες μαζί μαλάκα! Τόσους και τόσους έχουμε γαμήσει αλλά τέτοιο μουνάκι πρώτη φορά!

- Γ: Στον ετοίμαζα καιρό. Αυτή η τρύπα είναι φτιαγμένη να παίρνει τα πάντα!

- Δ: Ναι γαμιά μου... σου ανήκει και θα πάρει ότι θέλεις. Σε παρακαλώ χρησιμοποίησε τη.. σκισ' τη!

- Γ: Έτσι! Τώρα που είναι εδώ ο Μάκης έχεις δύο γαμιάδες και θα υπακούς και τους δύο.

- Δ: Όπως διατάξετε. Σας παρακαλώ γαμήστε με και οι δύο μαζί…

Τέτοιο γαμήσι δεν έχω ξαναφάει. Με γαμούσαν και οι δύο ταυτόχρονα, οι ψωλές τους να τρίβονται μέσα στην τεντωμένη τρύπα μου κι εγώ να βογκάω σαν πουτάνα.

- Μ: Μαλάκα δεν αντέχω άλλο, θα χύσω!

- Γ: Έλα να τον γκαστρώσουμε μαζί να χορτάσει σπέρμα.

Άρχισαν να χύνουν μέσα μου απίστευτες ποσότητες και τα χύσια έτρεχαν από την τρύπα μου πάνω στις ψωλές και τα αρχίδια τους. Άρχισα να χύνω κι εγώ πάνω στο στήθος του Μάκη. Βγαίνουν από μέσα μου και νιώθω κενό. Ο Μάκης με διατάζει να γλείψω όλα τα χύσια μου από πάνω του και μετά να καθαρίσω και τις ψωλές τους πράγμα το οποίο έκανα με μεγάλη μου χαρά.

- Μ: Ότι καλύτερο φίλε! Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

- Γ: Α ναι, Δημήτρη ξέχασα να σου πω. Ο Μάκης ψάχνει για δουλειά εδώ και μέχρι να βρει κάτι θα μείνει μαζί μας. Χε, χε... οπότε ξέρεις, τώρα έχεις διπλές υποχρεώσεις.

- Δ: Είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε υπέροχα μαζί γαμιάδες μου!

- Μ: Το μόνο σίγουρο! Σου έφερα και δωράκι αφού με φιλοξενείτε.

Πήγε στην τσάντα του και έφερε κάτι.

- Μ: Στήσε κώλο.

Και με το που γυρνάω μου χώνει μία τάπα στον κώλο.

- Γ: Αποφασίσαμε ότι η τρύπα σου πρέπει να ανοίξει κι άλλο. Έχουμε κι άλλα σχέδια για σένα.

Γύρισα, του χαμογέλασα, τους ευχαρίστησα για το τέλειο γαμήσι και αφού τους φίλησα τα πόδια πήγα να ετοιμάσω φαγητό για τους υπέροχους γαμιάδες μου ανυπομονώντας να μάθω τι σχέδια είχαν.
Copyright protected OW ref: 1175271