Το ξέσκισμα του Straight κολλητού

Δημοσιεύθηκε από georgeChub
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 17-03-2020
Γιώργος 36 χρονών εδώ, είχα γράψει και την ιστορία "το ξέσκισμα του 19χρονου" πριν λίγο καιρό. Θα σας πω και άλλες περιπέτειες με εκείνο το παιδί μιας και βρισκόμαστε ακόμα και με ξεσκίζει.

Τώρα όμως θα σας πω μια ιστορία που συνέβη 14 χρόνια πριν όταν ήμουν ακόμα φοιτητής. Τη θυμάμαι με πολλές λεπτομέρειες. Γενικά είμαι πολύ παχουλός και τώρα, αλλά και σε μικρότερη ηλικία. Τότε ήμουν 110 κάτι κιλά με ύψος 1.80 (τώρα με το ίδιο ύψος είμαι 130 κιλά), πέρα από τα χοντρά μπούτια και κώλο, πάντα είχα και μεγάλα βυζιά.

Στη σχολή λοιπόν είχα κάποιες παρέες που βγαίναμε, διαβάζαμε πίναμε όπως κάθε φοιτητής. Πληροφοριακά να πω ότι όλοι οι φίλοι ξέρανε πως είμαι γκέι. Σε μια από αυτές τις παρέες ήταν και ένα παιδί ο Μιχάλης. 1 χρόνο μικρότερος, τότε ήταν 1.70 και 60 κιλά, σχετικά αδύνατος αλλά αρκετά γυμνασμένος, ήταν και λίγο μαυρισμένος από το καλοκαίρι, βέβαια τα γούστα μου είναι να είναι ο άλλος πάρα πολύ αδύνατος (σχεδόν κοκαλιάρης), αρκετά σκουρόχρωμος και στο ίδιο ύψος με εμένα (ή ψηλότερος), όμως εμένα μου άρεσε σαν αγόρι, αλλά τίποτα παραπάνω μιας και ήταν straight, ήταν κολλητός μου και είχε και κοπέλα η οποία ήταν πάρα πολύ όμορφη και καλή κοπέλα.

Ο Μιχάλης τότε με πείραζε πάρα πολύ πάνω στην πλάκα και ήταν και ο μόνος που δεχόμουν να με πειράζει γιατί ήταν κολλητός και περνούσαμε ωραία. Από τα πιο χαρακτηριστικά που έκανε ήταν να με λέει "νταρντάνα" και κάποιες φορές "π...τάνα", αλλά ποτέ δεν με πείραζε γιατί τα έλεγε για πλάκα. Επίσης μου έπιανε αρκετά συχνά την κοιλιά και χούφτωνε τα βυζιά μου πάνω στο πείραγμα. Εμένα αυτό μου άρεσε να σας πω την αλήθεια, αλλά το έπαιρνα για αστείο μιας και το έκανε μπροστά στην παρέα, οπότε δεν υπήρχε κάτι πονηρό.

Εκείνη την περίοδο λοιπόν είχαμε κλείσει να πάμε Ιταλία για μια εβδομάδα. Η κοπέλα του δε μπορούσε να έρθει γιατί δεν είχε στην άκρη λεφτά και δεν ήθελε να ζητήσει από τους γονείς της. Tα άλλα παιδιά δεν ψήνονταν και τόσο. Εμείς όμως θέλαμε να πάμε και τελικά πήγαμε οι 2 μας (φιλικά πάντα - κολλητοί ήμασταν). Στο ταξίδι την 1η μέρα περνούσαμε πολύ ωραία, κάναμε την πλάκα μας, βλέπαμε καινούρια μέρη, σχολιάζαμε και άλλους τουρίστες/στριες και κάπως έτσι εξελίχθηκε και η 2η μέρα.

Το βράδυ όμως της 3η μέρας είχαμε πάρει μπύρες και πίναμε, στην αρχή λέγαμε για το τι θέλουμε να κάνουμε μόλις τελειώσει η σχολή και στη συνέχεια τον ρώτησα πως περνάει με τη Δέσποινα (την κοπέλα του). Είχαμε πιει λιγάκι παραπάνω και είχαμε κάνει πολύ καλό κεφάλι. Μου είπε ότι υπάρχει αγάπη αλλά μετά από 3 χρόνια σχέσης έχει βαρεθεί λίγο. Εγώ δε μπορούσα να το πιστέψω καθώς πάντα τους έβλεπα χαρούμενους μαζί και χαιρόμουν και εγώ. Του είπα να κάνουν καινούρια πράγματα και να μη ρουτινιάζουν και ότι είναι κρίμα αφού αγαπιέστε να τελειώσει αυτό που έχετε. Εκείνος μου απάντησε απλά ένα "Ναι" και αφήσαμε εκεί την κουβέντα.

Όταν επιστρέψαμε στο δωμάτιο, φτιαγμένοι από τις μπύρες, άρχισε να μου χαϊδεύει την κοιλιά και να χουφτώνει τα βυζιά μου, όπως έκανε για πλάκα.

Ε - Ει… τι κάνεις εκεί;

Μ - Έλα… αφού σου αρέσει μωρή που σε πασπατεύω.

Ε - Ναι αλλά όταν το κάνεις πάνω στην πλάκα μπροστά στους άλλους, τώρα που είμαστε οι 2 μας σε ένα δωμάτιο δεν το θεωρείς λίγο πονηρό;

Μ - Όποτε θέλω θα στο κάνω μωρή...

Όσο το έλεγε αυτό γέλαγε, οπότε το πήρα ξανά σαν πλάκα και του είπα εντάξει Master (έτσι τον φώναζα). Όμως εκείνος δε σταμάτησε να με χουφτώνει, δε με άφηνε να φύγω και το έκανε όλο και πιο σφιχτά.

Ε - Μιχάλη μήπως να κοιμηθούμε σιγά σιγά;

Μ - Άσε με να πιάσω λίγο το βυζάκι σου.

Ε - Χα, χα… δεν πας καλά, έχεις τρελαθεί βλάκα, χα, χα. (Δεν είχα καταλάβει ότι το εννοούσε πονηρά).

Μ - Δε σου κάνω πλάκα τώρα, θέλω να το πιάσω. Βγάλε τη μπλούζα σου.

Η αλήθεια είναι ότι το έχει ξανά κάνει, να βάλει το χέρι του μέσα από την μπλούζα μου και να με πιάνει, όμως το έκανε μπροστά σε άλλους.

Ε - Αυτό δεν μπορώ να το κάνω, είμαστε φίλοι και έχεις και την Δέσποινα. Αν ήμασταν με τα παιδιά εντάξει, αλλά μόνοι σε ένα δωμάτιο δεν ξέρω… νιώθω άβολα.

Μ - Που κολλάει η Δέσποινα τώρα; Λίγο να σε χουφτώσω θέλω, δε χρειάζεται να νιώθεις άβολα, εξάλλου είμαστε μόνοι εδώ. δε χρειάζεται να το μάθει και κανείς.

Ε - Άστο καλύτερα Μιχάλη μου. Δε θέλω μπλεξίματα.

Μ - Δεν θα λες όχι στο Master. Βγάλε τη μπλούζα σου αμέσως είπα.

Σαν καλή π...τάνα κι εγώ δε δυσκολεύτηκα πολύ και έβγαλα τη μπλούζα. Ότι ήθελε με έκανε.

Μ - Πω, πω κάτι βυζάρες που έχεις.

Ε - Σου αρέσουν Master;

Μ - Πάρα πολύ, θέλω να τις γλείψω.

Ε - Δε γίνεται πρέπει να σταματήσουμε.

Εκείνος έπιανε όλο το κορμί μου και με χούφτωνε παντού. Μόλις του είπα να σταματήσουμε με πλησίασε και άρχισε να με φιλάει με πάρα πολύ πάθος στο στόμα. Φιλούσε υπέροχα ο κερατάς, ακόμα θυμάμαι τη γεύση, δε μπορούσα να αντισταθώ. Αφού φιλιόμασταν, σιγά-σιγά κατέβαινε στο λαιμό και στην συνέχεια άρχισε να ρουφάει τις ρώγες μου με μανία.

Ε - Με πονάς Μιχάλη.

Μ - Θα σε ρουφάω μέχρι να βγάλεις γάλα. Μη με φωνάζεις Μιχάλη, master θέλω να με λες.

Εγώ βόγκαγα από καύλα και ταυτόχρονα από πόνο και εκείνος δεν σταματούσε, με είχε βάλει κάτω και με έγλειφε σε όλο το στήθος, χουφτώνοντας και το μεγάλο κώλο μου. Στη συνέχεια έβγαλε κι εκείνος τη μπλούζα και κατέβασε το παντελόνι του. Φαινόταν στο μποξεράκι του ότι είχε καυλώσει πάρα πολύ, είχε στάξει και λίγο όπως μπορούσα να δω.

Μ - Δεν έχω ξανά καυλώσει ποτέ για άντρα, με έχει τρελάνει το βυζί σου και η κωλάρα σου.

Ε - Αχ… Μιχάλη θέλω να με γαμήσεις,

Μ - Το ήξερα μωρή, το είχα καταλάβει από την αρχή ότι με ονειρευόσουν να σε γαμάω.

Ε - Θέλω το καυλί σου master.

Εκείνος κατέβασε το μποξεράκι του, το εργαλείο του ήταν πάρα πολύ μεγάλο, 17+ εκατοστά, δεν είχα ξαναδεί τόσο μεγάλο για τότε. Δεν το περίμενα να είναι τεράστιο μιας και ήταν κοντούλης.

Μ - Πάρε μου πίπα μωρή π..τάνα!

Ε - Αμέσως master.

Έβαλα το πουλί του στο στόμα μου και άρχισα να το ρουφάω, εκείνος είχε απλώσει το χέρι του και ζούλαγε το βυζί μου. Του πήρα πίπα για 10 λεπτά.

Μ - Αχ παίρνεις τέλεια πίπα μωρό μου, αλλά θα με κάνεις να χύσω πριν σε πηδήξω, στήσου στα 4 να σε βλέπω χοντροκώλα!

Ε - Το πουλί σου είναι υπέροχο… πήδηξε με.

Εκείνη την ώρα σηκώθηκα, πήγα στη βαλίτσα και έβγαλα προφυλακτικά, πάντα παίρνω μαζί μου σε ταξίδια γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Μ - Ώστε ήθελες να σε γαμήσω μωρή ε; Έφερες και τις καπότες μαζί.

Ε - Ήταν μία από τις φαντασιώσεις μου να με γαμήσεις master.

Εκείνος άρχισε να με φιλάει ξανά και να μου βάζει δάχτυλο στην κωλάρα μου.

Μ - Έχεις τόσο χοντρό κώλο που τα χέρια μου έχουν χαθεί εκεί μέσα. Με έχεις καυλώσει πολύ π..τάνα μου!

Στη συνέχεια με γύρισε στα 4 και πήγε να χώσει την καυλάρα του. Ξεκίνησε αργά-αργά και στην συνέχεια το έκανε με πιο γρήγορους ρυθμούς.

Ε - Πονάω master.

Μ - Είσαι πολύ σφιχτή μωρή και με τρελαίνει αυτό, θα σε γαμάω όλη την ώρα. (Εκεί αύξησε ρυθμό)

Ε - Α… ναι… γάμα με!

Μ - Γύρνα να σε βλέπω, θέλω να έχω θέα τα παχάκια και τις βυζάρες σου.

Με γύρισε από την άλλη, έβαλε τα πόδια μου στους ώμους του και με γαμούσε πολύ γρήγορα και δυνατά, νόμιζα θα με σκίσει στα 2. Ήταν τόσο καυλωτικό να βλέπω το σώμα μου το χοντρό να κάνει αντίθεση με το σώμα του με τους κοιλιακούς. Δεν άντεξα πολύ με αυτή την θέα έχυσα χωρίς να ακουμπάω καν το καυλί μου. Εκείνος συνέχισε να με γαμάει για αρκετά λεπτά και ταυτόχρονα με φιλούσε και έγλειφε το λαιμό και τις ρώγες μου. Το βλέμμα του ήταν όλα τα λεφτά, είχε τρελαθεί από καύλα.

Μ - Δεν θα αντέξω για πολύ ακόμα θέλω να σε χύσω παντού.

Ε - Χύσε με master, θέλω να φάω το σπέρμα σου.

Έβγαλε το προφυλακτικό το οποίο είχε αρκετά προσπερματικά και έφερε το καυλί του στα βυζιά μου. Ήθελε να τα γαμήσει και τα πήρα με το χέρι και τύλιξα το πουλί του με αυτά. Εκείνος τα γαμούσε με μανία και προσπαθούσε να με ζουλάει με τα χέρια του σε κάθε σημείο του σώματός μου.

Μ - Είσαι πολύ καύλα μωρή, δεν αντέχω άλλο, χύνω. χύνω…

Το σπέρμα του πετάχτηκε και γέμισε τη μούρη μου και τα βυζιά μου, είχε βγάλει πάρα πολύ και μου έφερε το πουλί του στο στόμα μου για να το σκουπίσω.

Μόλις ηρεμήσαμε λίγο πήρε το σπέρμα του και μου το έδινε να το φάω, εγώ όπως καταλαβαίνετε το έφαγα όλο. Στη συνέχεια σηκωθήκαμε και κάναμε ένα ντους, βάλαμε τις πιτζάμες μας και κοιμηθήκαμε.

Σε όλο το ταξίδι δεν το συζητήσαμε αυτό που έγινε και δεν ήμασταν καθόλου άβολα μεταξύ μας, αντίθετα περάσαμε υπέροχα τις επόμενες μέρες όπως και τις 2 πρώτες. Βέβαια με χούφτωνε κάποιες φορές αλλά μετά από λίγο σταματούσε. Παρατηρούσα επίσης ότι του σηκωνόταν αλλά δεν έκανε κάποια κίνηση. Μόλις επιστρέψαμε, μετά από λίγο καιρό χώρισε με τη Δέσποινα και πέρασε γενικά δύσκολη φάση. Εγώ ήμουν κοντά του όλη την ώρα σε αυτό και τον στήριξα πολύ. Δεν τον είχα ερωτευτεί γιατί ήξερα ότι δεν είναι γκέι και γενικά ήμασταν όπως και πριν την Ιταλία (φίλοι).

Μια μέρα όμως έφερε η συζήτηση αυτό που κάναμε στην Ιταλία και μου είπε ότι τον καυλώνω πολύ αλλά δεν θέλει να κάνει σχέση με άντρα διότι του αρέσουν μόνο τα κορίτσια, ήμουν ο μόνος άντρας που του αρέσει έλεγε. Εκείνη τη μέρα το ξανά κάναμε μιας και εγώ ήθελα να με γαμήσει και δεν ήθελα σχέση και γενικά για 1 χρόνο βρισκόμασταν πολύ συχνά και με πήδαγε. Μπροστά σε όλους ήμασταν κολλητοί και όταν ήμασταν μόνοι με πηδούσε. Περάσαμε πολύ ωραία εκείνο το χρόνο με πολλές περιπέτειες, χωρίς δεσμεύσεις μόνο με καύλες. Μπορώ να πω ότι υπήρχε κάποιο συναίσθημα αλλά μέχρι εκεί.

Εν κατακλείδι… μόλις πέρασε 1 χρόνος του είπα να σταματήσουμε διότι είχα γνωρίσει ένα πολύ καλό παιδί και ήθελα να κάνω σχέση μαζί του. Εκείνος το δέχτηκε, γνώρισε και μια κοπέλα με την οποία μετά από κάποια χρόνια παντρεύτηκαν και έχουν 3 παιδιά μαζί (καρπερός ο άτιμος). Εμείς συνεχίσαμε να κάνουμε κανονικά παρέα και να είμαστε κολλητοί μέχρι και σήμερα. Είμαι και νονός στο 1 παιδί και κανείς δεν ξέρει το μυστικό μας. Κάποιες φορές όταν βγαίνουμε οι δυο μας και πίνουμε συζητάμε περιπέτειες στο σεξ που είχαμε μαζί και γελάμε. Ήταν κάτι πολύ όμορφο και δυνατό αυτό που περάσαμε και εκείνου του άρεσε πολύ και ας μην ερωτευτήκαμε ο ένας τον άλλον, εξάλλου 1 χρόνος σεξ δεν είναι και λίγος. Κάποιες φορές κοιτάει τα βυζιά μου, ακόμα και σήμερα αλλά του λέω "μην τα κοιτάς ρε… δεν έχεις τύχη, πλέον πάω με τεκνά".

Αυτή ήταν η ιστορία μου με το Μιχάλη ελπίζω να σας άρεσε.
Copyright protected OW ref: 175199